2010. március 5. péntek

márc. 5
7:39
DJ Nagyi, a legújabb partisztár (NLC)
Franciaország legdivatosabb DJ-je nem más, mint egy 69 éves brit nagyi - az idős hölgyet az ihlette az imázsváltásra, hogy elkísérte az unokáját egy szülinapi bulira.
márc. 5
7:41
Angelina olyan, mint egy vámpír! - Madárijesztők az Oscaron (NLC)
Vannak olyan színésznők, akik nem a szépségükkel vagy tökéletes toalettjükkel vésik magukat az emlékezetünkbe, hanem a stylistért vagy legalább egy csipetnyi ízlésért kiáltó öltözékükkel. A legborzalmasabb összeállításokat Kiss-Matyi Mónika stylist segítségével szemrevételeztük.
márc. 5
8:15
Justin Timberlake ezúttal nem tépte le senkiről a ruhát (NLC)
Négyféle motorral, kétféle felszereltségi szinttel és a kislányok kedvencével indul az Audi A1 a vásárlók kegyeiért.
márc. 5
8:17
Rekordszámú ittas baleset Magyarországon (NLC)
2010 első hónapjában tovább javult a hazai baleseti statisztika. A személysérüléses közúti balesetek száma csaknem 15%-kal csökkent. Az ittas vezetők aránya rekordszintre csökkent.
márc. 5
8:19
Hová tűnt Columbo? (NLC)
Peter Falknak nyoma veszett!
márc. 5
8:51
Nyaralás az utolsó utáni pillanatban - Mindent az ultra last minute-ről! (NLC)
Ezen a nyáron – némi túlzással – már tényleg az utolsó percben dönthetünk úti célunkról: ha a tervek megvalósulnak, csak kimegyünk csomagjainkkal a reptérre, és ott döntjük el, hogy hová utazzunk a teljes árnál sokkal olcsóbban néhány óra múlva. Már persze, ha marad jegy. És ha nemcsak repjegyet kapunk, hanem szállást is…
márc. 5
10:39
Party time: 5 tipp péntek esti villámpartihoz (NLC)
A moziban unalmas filmek mennek, a kedvenc kávézód vagy bárod pedig tele undok alakokkal és dohányfüsttel. Naná, hogy otthon is rendezhetsz egy fergeteges barátnős estét, és ehhez elég péntek délután eszmélned.
márc. 5
10:41
Hétvégi horoszkóp (március 5-7.) (NLC)
Lazítás, barátok, szerelem, tényleg itt a tavasz! Igazi márciusi hangulattal várhatja minden jegy a hétvégét!
márc. 5
11:33
Kovács Patrícia a legszexibbet választotta! (NLC)
Mert az 5 Oscar-esélyes színész közül Clooney a legjobb pasi. Vagy mégsem? Színésznőink valahogy csak felosztották egymás között a jelölteket...
márc. 5
11:35
Karmahoroszkóp (március 6-12.) (NLC)
A Mars végre hátráló mozgásából előre vált, ami azt jelenti, hogy végre lesz erőd és energiád kilábalni a régi problémákból.
márc. 5
13:21
Kirándulástippek a budai hegyekben - pattanj fel a Gyermekvasútra! (NLC)
Ha egy kellemes kirándulásra vágysz, irány a Budai-hegység! Pattanj fel a Gyermekvasútra, vagy csak kövesd az útvonalát, és fedezd fel velünk a szebbnél szebb kirándulóhelyeket!
márc. 5
14:15
És ha mégis császár lesz? (NLC)
Talán nincs még egy szülészeti eljárás, amelyet annyi ellentmondás övezne, mint a császármetszést. Utánajártunk, mikor van rá szükség, mire számíthat a kismama, és hogyan érdemes feldolgoznia az élményt annak, akinek traumát okozott a műtét.
márc. 5
15:45
Hipnózissal a vásárlási láz ellen? (NLC)
Jó néhányan misztikus félelmet érzünk, ha meghalljuk a „hipnózis” szót, ami nem csoda, hiszen mindannyian csak filmélményeket látunk magunk előtt, ahol a szúrós szemű hipnotizőr visszafojtott hangon adja az utasításokat.
márc. 5
15:47
Böjtölj velünk! Hajdinás zöldségleves (NLC)
márc. 5
17:12
Rosszfiúk a vörös szőnyegen! (NLC)
A gálák gálája sem mentes az extrém húzásoktól: nemcsak a rosszfiúk okoznak gondot a szervezőknek, hanem olykor bizony a jófiúkból is előtör az ösztönlény. Az Oscar történetének legvadabb húzásait gyűjtöttük össze.
márc. 5
18:06
Gomnyomásra zenélő padok Varsóban a Chopin-bicentenáriumra (NLC)
Varsóban zenélő padokat állítottak fel, amelyek gombnyomásra Chopin egy-egy művét kezdik játszani a zeneszerző születésének 200. évfordulója alkalmából.
márc. 5
19:18
Nőnapi beszélgetés (NLC)
Szeretettel várunk egy nőnapi beszélgetésre, amelynek témái között szerepel a derű, a nő, a család, a felelősség a felnövekvő női generáció iránt, valamint szót ejtünk a hétköznapjainkba beférkőző agresszióról is.
márc. 5
19:20
Lopás, csalás, gyilkosság: Oscar 10 legkínosabb botránya (NLC)
Konzervatív filmünnepély ide vagy oda, ha egy terembe több ezer elkényeztetett embert összegyűjtesz, abból előbb-utóbb balhé is lesz. Ez alól még a másodpercnyi pontossággal kiszámított Oscar-gálák sem kivételek.
márc. 5
19:22
Balaton Sound: már biztos a Chemical Brothers és a Jamiroquai (NLC)
A Chemical Brothers és a Jamiroquai is fellép az idei Balaton Sound fesztiválon, amelyet július 8. és 11. között rendeznek meg Zamárdiban - közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.
márc. 5
20:48
Útra keltek a domináns hímek előörsei (NLC)
A vonulásra készülő fecskék eddig két nagy felkészülési eseményen vannak túl: levedlették elhasználódott repülőtollaikat, majd vonulási zsírtartalékot halmoznak fel a Száhel-övezetben. A legnagyobb erőpróba most következik. Annak ellenére, hogy a fecskéink többsége április második és május első felében érkezik haza, a legkorábban érkező domináns hímek már minden bizonnyal elindultak.…
márc. 5
21:06
Baktériumok okozhatják a hatalmas étvágyat (NLC)
A belekben élő egyes baktériumok is hozzájárulhatnak a megnövekedett étvágyhoz, elhízáshoz és az emésztőrendszer gyulladásához - közölték amerikai kutatók a Science tudományos magazin pénteken megjelent számában.

Keresés