2010. március 24. szerda

márc. 24
8:06
4x2 tipp, hová menekülj a nyúl elől (NLC)
Miért töltenéd otthon a húsvétot? Ha nincs kedved tojást pingálni, vagy nem vágysz rá, hogy pacsulit szorongató, ismeretlen férfiak vegzáljanak, akkor csomagolj össze, és szökj el otthonról a háromnapos hétvégén!
márc. 24
8:08
Paris Hilton pofára esett (NLC)
Az egykori médiaüdvöskének ez alkalommal nem jöttek be a számításai. Senkinek nem tudja eladni esküvője közvetítési jogait.
márc. 24
8:42
Erős Antónia: A gyerekeim nem is ikrek! (NLC)
Mindazok számára, akik a kereskedelmi televíziókon nőttek fel, Erős Antónia olyasmit képvisel, amit korábban Kudlik Júlia, vagy Tamási Eszter jelentett a nézőknek. Az RTL Klub híradósa nem zárkózik el a nyilvánosság elől, mégis ritkán szerepel bulvárhírekben, ehhez túlságosan „normális” életet él. Botrányoktól mentes élete ettől még nem mondható unalmasnak, vagy átlagosnak, kivált mióta egy…
márc. 24
10:12
Morzsás-bazsalikomos csirkemell (NLC)
Szerintem plusz köretet nem is kíván ez a sütőben sült csirke, a paradicsom és a morzsa pont elég hozzá. Bazsalikomos pestót minden nagyobb közértben kapni, télen a friss bazsalikomot helyettesíthetjük vele.
márc. 24
11:42
Húsvéti sonka? Főzd kólában! (NLC)
Itt az ideje, hogy másképp gondolkodj az unalomig ismert tormás sonkáról! Elképesztő ötletek, izgalmas variációk az ünnepi asztalra.
márc. 24
11:44
D. Tóth Kriszta: Az „sz” betűs szó (NLC)
Jó éjt, szia, puszi, szeretlek, mama! Szeretlek!” 20:45 perc, Budapest, Magyarország. P. Lola Erzsébet az ágyában fekszik, és kiabál. Már félálomban van, egy hosszú fülmorzsolás, sok puszi és nagy ölelkezés után. De ezt a sorozatot ki nem hagyná egyetlen este sem.
márc. 24
12:54
Turbózd fel! - Hajerősítő tippek tavaszra (NLC)
Mindegy, milyen a frizurád, a mértani pontosságú rövid, a játékosan sokoldalú bubi és a vadító hosszú tincsek is akkor mutatnak jól, ha kellő tartásuk van a szálaknak.
márc. 24
13:30
Magyar rendező a világsiker kapujában (NLC)
Antal Nimród új filmje az egyik legjobban várt amerikai mozi az idén.
márc. 24
14:42
A negyedik kérőjéhez megy férjhez Kapócs Zsóka? (NLC)
A gyönyörű színésznő egyik legkedvesebb álma igen fantasztikus, ám a világító sarkú cipőkből édesanyja sokkal többet olvasott ki…
márc. 24
15:36
Retró a konyhában: Piskóta tekercs (NLC)
Csupa régi ismerős... Muszlinblúz, alföldi papucs, kagylófotel, nagymintás tapéta. Diszkógömb és diszkózene, persze kicsit azért „fazonigazítva”... Épp itt az ideje, hogy azt is felidézzük, mi mindent ettek a mai negyvenesek annak idején, a menzán.
márc. 24
16:12
A nagy playboynyuszi rejtély (NLC)
Bármilyen meglepő, de Bódi Sylvi, Liptai Claudia és Pamela Anderson sosem volt playboynyuszi. Ez hogyan lehetséges? Most kiderül!
márc. 24
16:14
Nő lehet a net elnöke! (NLC)
Bár egyre több nő szörfözik az interneten, sokak szemében mégsem teljes jogú állampolgárai „Netországnak”. Legalábbis sok még az előítélet! Vajon mit szólnak a férfiak, ha Magyarország első netminiszterelnöki posztját mégis nő tölti be? Erre most megvan az esély!
márc. 24
16:16
Angelina Jolie eladó! (NLC)
A színésznő már tizenöt éves korában is vállalt modellmunkát. Az akkor készült fotókat most elárverezik.
márc. 24
17:24
2 pofonegyszerűen elkészíthető húsvéti dekoráció a konyhába (NLC)
Ezek az önfeledten táncoló vidám tyúkocskák és a madarat formázó szalvétasapkák jókedvet varázsolnak minden konyhába.
márc. 24
18:36
Ma volt a Nagy Flamingóterelés napja (NLC)
103 flamingó sétált végig a reggeli órákban a Fővárosi Állat- és Növénykert sétaútjain. Ma jött el ugyanis a napja annak, hogy a karcsú gázlómadarak a téli szálláshelyről nyári bemutatóhelyükre költözzenek.
márc. 24
20:06
Szuperbiztonságos a Toyota családi járgánya (NLC)
A Toyota családi autója, a Verso ragyogó eredményekkel teljesítette az EuroNCAP töréstesztjét, a biztonság szempontjából is ideális választás lehet.
márc. 24
21:36
Felszabadulás az olajrabság alól (NLC)
Ugye jó volna némi háztartási zsírral több ezer kilométert autózni? Sajnos nem megy, a feltaláló meghalt szívinfarktusban. Volna más érdekes találmány is, de ott meg a CIA beszélgetett el az újítóval. De valóban az olajlobbi áll a háttérben?

Keresés