2010. március 19. péntek

márc. 19
7:12
Hetedszer is apa lesz a színész (NLC)
Kevin Costner a felesége nélkül utazott el a németországi forgatásra, mert az asszony nem ülhet repülőgépre.
márc. 19
8:06
Tejeskanna-recycling, avagy 10 variáció virágtartóra (NLC)
Nem is gondolnád, mire lehet még jó a nagymama ősrégi tejeskannája, az agyonhasznált bevásárlótáska vagy a kiürült konzervdoboz. Mielőtt végleg búcsút intenél a múlt értéktelennek tűnő darabjainak, éleszd őket újjá más szerepben!
márc. 19
8:08
Rába Tímea nem gerjed a szexi fenékre (NLC)
A modell soha nem értette, hogyan bukhat valaki egy-egy szexi testrész miatt valakire.
márc. 19
9:00
Hajrá palacsinta, húzz bele, mákos guba! (NLC)
Nyakunkon a választások, de most a Magyarország Kedvenc Étele címet viselő internetes népszavazásról szólunk. Az elmúlt négy hétben legalább százezren nyilvánítottak véleményt a hasukat illetően a www.kedvencetel.hu honlapon. Az ötlet gazdája Perger Péter, Magyarország legnagyobb ételrendelő portáljának ügyvezető igazgatója.
márc. 19
9:36
Könnyebb más országból örökbe fogadni? (NLC)
Haiti tragédiája kapcsán a segítségnyújtás mellett sokakban felmerült az örökbefogadás gondolata is: hazahozni egy árvát, és otthont, jövőt, élhető körülményeket biztosítani neki. Vajon valóban járható út ez? Vagy csak azok reménykednek ilyenkor gyorsabb és könnyebb ügyintézésben, akik hosszú évek óta várják, hogy egy kis lelket megmenthessenek?
márc. 19
9:38
Harmóniában megérkezni (NLC)
A kismamák többsége tart a szüléstől. Nem mondhatjuk, hogy alaptalan ez a félelem, hiszen a baba és a mama számára egyaránt fájdalmas, kimerítő eseményről van szó, nem is beszélve a magyar kórházi valóságról, amely a „körítést” adja a szülésélményhez. De jó, ha tudjuk, hogy lehet ezt másként, sokkal meghittebben is csinálni...
márc. 19
9:40
Karmahoroszkóp (március 20-26.) (NLC)
A Mars és a Szaturnusz között létrejövő kedvező csillagállás arra utal, hogy olyan dolgokat is képes leszel megtenni, amelyekhez korábban nem éreztél kedvet, vagy sikert érsz el abban, ami nem ment.
márc. 19
11:06
Hétvégi horoszkóp (március 19-21.) (NLC)
Hétvégén hivatalosan is elkezdődik a tavasz. Ideje újba, jobb dologba fogni, erre minden jegynek kitűnő alkalma kínálkozik!
márc. 19
13:12
Betegségeket terjeszthet az akupunktúra? (NLC)
Bakteriális fertőzéseket, hepatitisz B és C vírusokat, sőt esetleg HIV-fertőzést is átvihet a szennyezett akupunktúrás tű, a törlőruha vagy a melegpakolás - figyelmeztettek pénteken szakértők.
márc. 19
15:00
Mit tegyünk, ha küldözgetnek a kórházban? (NLC)
„Nem tudom, egyesek mit képzelnek, miért nem ment oda varratot szedetni, ahol műtötték?”
márc. 19
15:36
A jó alvás a hosszú élet titka! (NLC)
Az alvás alapvető emberi szükséglet, akárcsak az evés vagy ivás. A jó minőségű, pihentető alvás hiánya testi és lelki betegségekhez vezet, kedvezőtlenül befolyásolja a beteg életminőségét, és jelentős társadalmi - gazdasági terhekkel, kiadásokkal is jár.
márc. 19
16:30
Britney haja csimbókos a zsírtól (NLC)
Az énekesnő a kollégáival ellentétben nem sokat ad a külsejére.
márc. 19
16:32
Nők a változó világban: Miért zavar minket a burka? (NLC)
Csador, abaja, burka, hidzsab, nikáb. Az európai fülnek idegenként hangzó szavak némelyikéről sejtjük ugyan, hogy valamilyen női ruhadarabot jelölnek, de a pontos különbség közöttük nem egészen világos számunkra. És amit nem ismerünk, azt hajlamosabbak vagyunk elutasítani.
márc. 19
17:06
Bombera Kriszta fotózás (NLC)
Bombera Krisztát fotózta a Nők Lapja.
márc. 19
17:08
Mulatságcseppek az Állatkertben a Víz világnapján (NLC)
Az Állatkert és a Fővárosi Vízművek hétvégi közös rendezvényén vízzel kapcsolatos játékok sokasága, vetélkedők, kézműves kuckó, vízkóstoló várja az apróbb és nagyobb érdeklődőket az állatkertben, a Víz Világnapjához kapcsolódóan.
márc. 19
18:00
Újabb film készül Michael Jacksonról (NLC)
Halálának első évfordulóján újabb filmet készülnek bemutatni Michael Jacksonról.
márc. 19
21:54
Állami kártalanítást az autósoknak! (NLC)
A Magyar Autóklub kezdeményezte a műszaki vizsgán eredetiségvizsgálatra kötelezett autósok kártalanítását. Szerintük a kormány eddig nem sokat tett az ügyben.
márc. 19
22:30
Beültünk az új luxus-Suzukiba (NLC)
Pöttyös matrica Splash-en, Swiften, Altón. Konnektorról töltött Swift. Memóriás ülésekkel felspécizett majdnem-középkategóriás limuzin. A Mi Autóink Genfből.

Keresés