2010. március 21. vasárnap

márc. 21
9:36
Gond lehet a Chevy Captivával (Vezess)
Közel hatvanezer gépkocsit hív vissza a Daewoo gyártási hiba miatt. Egyelőre csak a dél-koreai piacra gyártott modelleket érinti a probléma.
márc. 21
10:12
Ma lenne 50 éves Ayrton Senna (Vezess)
Ma van Ayrton Senna születésének 50. évfordulója. A Forma-1 talán legjobb pilótája három világbajnoki címet szerzett. A versenyzés lett a végzete is, miután a San Marinó-i Nagydíjon hunyt el egy balesetben.
márc. 21
12:45
Hamilton: Ijesztően gyors a Red Bull (F1világ)
Lewis Hamilton szerint a Red Bull óriási előnyben van ellenfeleivel szemben, amit nem lesz egyszerű ledolgozniuk, ám meggyőződése, hogy a következő versenyek jóval izgalmasabbak lesznek.
márc. 21
13:18
A Renault szándékosan altatott a téli teszteken (F1világ)
A Renault csapatfőnöke, Eric Boullier bevallotta, hogy csapata más stratégiát választott, mint a többiek, és nem a téli tesztek utolsó állomására, hanem a szezonnyitóra tartogatta újításait, amik végül meghozták a várt sikert, jóllehet egy balszerencse miatt a pontszerzés elmaradt.
márc. 21
14:06
Vajon miért hámhúsz a jegy a BKV-nál? (Vezess)
Február elseje óta 320 forint egy vonaljegy a BKV-nál, de vajon miért? Az alábbi videó talán magyarázat lehet...
márc. 21
19:54
2016-ig Monzában marad az Olasz Nagydíj (F1világ)
Bár sokan szorgalmazták az utcai versenyt Rómában, az Olasz Nagydíj a közeljövőben még biztosan Monzában marad, miután az F1 kereskedelmi jogait igazgató Bernie Ecclestone további négy évre meghosszabbította az olasz ring 2012-ben lejáró szerződését.
márc. 21
23:42
Tuning Show fűszerezte a hétvégét (Vezess)
A Carstyling Tuning Show 2010-ben is feldübörgött. Már-már hagyományszerűen, a Hungexpo területén randevúzott az autóimádók színe-java. Mi is kilátogattunk, és felmértük, mi lakozik a vastag króm és a 26 colos felnik mögött!

Keresés