2010. március 31. szerda

márc. 31
6:09
Debreczeni Zita úgy vezet, mint egy megveszekedett... (Vezess)
Hatalmas fékezés, csikorgás, porfelhő, placcs. A kis drága Suzukink pedig majdnem odaveszett. Csak mert egy felelőtlen celeb nem bír magával! Igaz, mi mondtuk neki, hogy tolja, ami a csövön kifér és a végén még meg is dicsértük...
márc. 31
8:15
Jogszabálysértő az új eredetvizsgálat? (Vezess)
Jogszabálysértésre kényszeríti az autósokat az új, eredetiségvizsgálati eljárások alapjául szolgáló informatikai rendszer - állítja egy civil szervezet.
márc. 31
8:51
Drága és olcsó a Nissan villanyautó (Vezess)
A hagyományos modellekhez képest igen sokba kerül a Nissan új villanyautója, a Leaf. Más elektromos modellekhez képest viszont olcsóbb.
márc. 31
9:27
Kinyúlt az új BMW 5-ös (Vezess)
Kibővíti az Ötös sorozat kínálatát a BMW. A lépcsőshátú modell nyújtott karosszériával is elérhető lesz. Az autó természetesen a kínai piac számára készült.
márc. 31
9:45
Olcsó jogsi diákoknak (Vezess)
Újbudán egyedülálló jogsi programot hirdettek a diákoknak. A kiválasztott tanulók az eredeti ár 15 százalékáért szerezhetnek autóvezetői jogosítványt.
márc. 31
10:03
F1: A Red Bull is tisztázni akar (Vezess)
A Red Bull Racing is örömmel venné, ha a Nemzetközi Automobil Szövetség tisztázná az autók felfüggesztéseire vonatkozó szabályokat, ugyanis a csapat nem örül a vádaskodásnak. Az FIA egyelőre nem vizsgál.
márc. 31
10:06
Nyereményjáték: Száguldó Cirkusz 2009-10 (F1világ)
<br>Válaszolj helyesen kérdésünkre, és nyerd meg a három Száguldó Cirkusz 2009-2010 című könyv egyikét!
márc. 31
10:39
Felülvizsgálnák a szondáztatást (Vezess)
Az ittas vezetők kiszűrése érdekében szükség van fokozott közúti ellenőrzésre, szondáztatásra, de az eljárási szabályok felülvizsgálatra szorulnak a Független Rendészeti Panasztestület szerint.
márc. 31
11:17
Sportkocsiként jön az új BMW M6 (Vezess)
Várhatóan megváltozik a BMW M6 besorolása, amikor a mostani nyugdíjba megy. Az új autó már nem túrakupé, hanem egy sportkocsi lesz.
márc. 31
11:33
F1: Heidfeld szenved a kispadon (Vezess)
A tíz év versenyzés után idén csak a Mercedes GP tesztpilótai állását megszerző Nick Heidfeld bevallotta, hogy nagyon nehezére esik csak a pálya mellől nézni a nagydíjakat.
márc. 31
11:45
A Mercedes védelmébe vette Schumachert (F1világ)
A Mercedes Motorsport igazgatója, Norbert Haug úgy gondolja, hogy Michael Schumacher idővel ugyanolyan versenyképes lesz, mint fénykorában volt, jóllehet sokaknak csalódást okozott az első két versenyen mutatott teljesítményével.
márc. 31
12:09
Elképesztő gyorsulás Subaruval (Vezess)
A világ egyik legjobban gyorsuló kompakt modelljét hozta létre a Cosworth a Subaru Impreza átalakításával. Az összkerékhajtású ferdehátú Ferrarikkal versenyezhet.
márc. 31
12:18
A Hispania vezére két másodperces javulást vár (F1világ)
A Hispania Racing csapatfőnöke, Colin Kolles meg van győződve arról, hogy még legalább két másodperc van csomagjukban, így ha minden a tervek szerint alakul, akkor hamarosan felzárkózhatnak a több újoncra.
márc. 31
12:45
F1: A Lotus az élmezőnyt célozza (Vezess)
A Lotus csapatfőnöke, Tony Fernandes szerint az újonc csapat 2013-ra már az első öt között lehet majd.
márc. 31
13:21
300 lovas Focusba ülhetnek a rendőrök (Vezess)
Míg nálunk 100 lóerős Ford Focusba ülnek a rendőrök, addig Franciaországban háromszor ekkora teljesítménnyel is hozzájutnak az egyenruhások.
márc. 31
13:39
F1: Újabb veterán bíráskodik (Vezess)
A Maláj Nagydíj hévégéjén az egykori Benetton-, Stewart- és Jaguar-pilóta, Johnny Herbert száll be a versenybírói bizottságba.
márc. 31
13:57
Nem gyárt kínai autókat a Volvo (Vezess)
Nem akarja megváltoztatni a Volvo identitását az új kínai tulajdonos. A célja, hogy nyereségessé tegye az autógyárat. Komoly összegeket fordítanak kapacitásbővítésre.
márc. 31
14:15
Tovább csúszhat az M0-s befejezése (Vezess)
Civil szervezetek bíróságon támadták meg az M0 útgyűrű északi folytatására kiadott környezetvédelmi engedélyt. Amely egyelőre nem akadályozza, de lassítja az előkészítést.
márc. 31
14:30
Button: Nem lesz könnyű dolgunk Malajziában (F1világ)
Jenson Button mindenkit figyelmeztetett, hogy az Ausztrál Nagydíjon aratott győzelme után ne várjanak tőle újabb diadalt a hétvégén, ugyanis meglátása szerint a maláj ring nem fog olyan jól feküdni az MP4/25-nek.
márc. 31
14:33
F1: Bármilyen időjárásban helytáll a Force India (Vezess)
Optimistán várja a Maláj Nagydíjat a Force India, Adrian Sutil végre szeretne pontot, pontokat szerezni. Vitantonio Liuzzi érdekes versenyre számít.
márc. 31
15:45
F1: Kétszázezer szurkolót várnak Koreába (Vezess)
Mintegy 200 ezer nézővel számolnak a Forma-1-es világbajnoki sorozatban idén bemutatkozó Koreai Nagydíj szervezői.
márc. 31
15:47
Räikkönent nem érdeklik a többiek (Vezess)
Kimi Räikkönen biztos benne, hogy versenyképes lesz a holnap induló Jordán-ralin. A Citroën versenyzője ugyanakkor elsődlegesnek tartja, hogy célba érjen a versenyen.
márc. 31
16:03
F1: Virgines igazgató fizeti az újratervezést (Vezess)
Nick Wirth, a Virgin technikai igazgatója elárulta, hogy cége, a Wirth Research állja az autó újratervezésének költségeit.
márc. 31
16:21
Mégis átadták az M6-os új szakaszát (Vezess)
A korábbi hírekkel ellentétben Bajnai Gordon miniszterelnök és Hónig Péter közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter forgalomba helyezte az M6-os autópálya Dunaújváros és Szekszárd közötti szakaszát. Egyes részek csak ideiglenes engedélyt kaptak.
márc. 31
17:15
Coulthard közel a szerződéshez (Vezess)
Ha minden jól megy, az F1-ből 2008-ban visszavonult David Coulthard még idén versenyzői állást kaphat a Mercedestől a DTM-ben.
márc. 31
17:17
Volkswagen Passat 1.4 TSI (Vezess)
Hetek óta folyik a rádióból, hogy a Volkswagen Passat egész jól megy az új picike 1,4-es turbómotorral. És közben csak 6,6 litert fogyaszt átlagosan. Nos, az egyik állítás igaznak bizonyult tesztünkön, a másik nem.
márc. 31
17:19
WRC: Bomba formában a Citroënek (Vezess)
Három Citroën volt a leggyorsabb a jordán rali bemelegítésén. A holnap futamot megelőző közös tesztet a címvédő Sebastien Loeb nyerte.
márc. 31
18:54
A Mercedes GP komoly előrelépésre számít (F1világ)
A Mercedes Grand Prix vezetése továbbra is úgy gondolja, hogy mindene megvan ahhoz, hogy nagyot lépjen előre, és egy olyan autót biztosítson versenyzőinek, amellyel harcba tudnak szállni a futamgyőzelmekért, és a bajnoki címért a szezon későbbi részében.
márc. 31
19:03
Hummer két lóerővel! (Vezess)
Két lóerős Hummer! Jeremy Dean amerikai művész meglepő alkotással akar jelentős problémákat közölni a társadalommal. Hogy miről is van szó pontosan, azt cikkünkből megtudhatja!
márc. 31
19:21
F1: Piquet-ék folytatják a háborút (Vezess)
Az ifjabb és idősebb Nelson Piquet beperelte Flavio Briatorét, amiért az egykori Renault-főnök rágalmazással és zsarolással vádolta a 2008-as szingapúri bundát leleplező pilótát.

Keresés