2010. március 9. kedd

márc. 9
7:48
Részegek a KRESZ-táblán (Vezess)
Új veszélyjelző táblát vezettek be Erdély egyik településén. A kocsmából ittasan távozó gyalogosokra figyelmeztetik a vezetőket.
márc. 9
8:06
Üres parkolók, több millióért (Vezess)
A nemrég felújított burkolatú Népfürdő utcában fekete fóliába burkolt totemoszlopok alusszák téli álmukat. Az év második negyedét várják, hogy végre őket is a kezünkből etessük. Pénzzel.
márc. 9
9:00
Jövőre jön a legolcsóbb autó Európába (Vezess)
A Genfi Autószalonon a Tata bemutatta olcsó autója, a Nano elektromos változatát. A leleplezéshez kapcsolódóan a modell európai bevezetését is megerősítették.
márc. 9
9:36
iPod négy keréken az Opeltől (Vezess)
Új kisautót tervez az Opel, amely kategóriája meghatározó modellje lesz - árulta el Alain Visser, a cég marketing- és értesítési vezetője.
márc. 9
10:12
F1: Webber nem fél Vetteltől (Vezess)
Mark Webber szerint a csapattársán kívül is van elég jó ellenfél, így nem másokkal, hanem csak a saját sikerével törődik. Az ausztrál szerint a Red Bull előnye a csapat állandósága lehet idén.
márc. 9
11:06
Autó férfiaknak a Citroentől (Vezess)
A GQ férfimagazinnal közösen tervezett új autót a Citroën. Az egyelőre tanulmányként létező GT hibrid hajtást rejt, de nagyon gyors.
márc. 9
11:42
F1: A Force India pontokért megy Bahreinbe (Vezess)
A Force India 2010-re teljesen levetette a sereghajtó szerepét, a silverstone-i csapat az idei évnek már a rendszeres pontszerzés igényével és a dobogós helyezések reményével vág neki.
márc. 9
12:18
Nem elég a biztonság a Volvónak (Vezess)
Új médiakampányt hirdetett a Volvo, az új S60-as esetében már nemcsak az eddig megszokott volvós értékeket hangsúlyozzák, hanem előtérbe kerül a vezetési élmény is.
márc. 9
12:24
A Red Bull nem becsüli alá ellenfeleit (F1világ)
A Red Bull Racing csapatvezetője, Christian Horner elmondta, hogy egyetlen vetélytársukat sem írják le a szezon első versenye előtt, jóllehet a csapaton belül úgy érzik, mindenük megvan ahhoz, hogy harcba szálljanak a világbajnoki címért.
márc. 9
12:36
F1: Schumacher bevadulhat? (Vezess)
Az F1 ura szerint rossz vége lehet annak, ha Michael Schumacher Mercedese nem lesz elég versenyképes idén...
márc. 9
13:30
Győri elemek az új Audi sportkocsiban (Vezess)
Nemcsak a V8-as motor, de az egyedi karosszériaelemek is Győrben készülnek az Audi új, nagy teljesítményű modelljéhez. Az RS 5 már a hatodik modell, amelyhez a motor mellett karosszériát is szállít az Audi Hungaria.
márc. 9
13:30
Webber: Vért fog izzadni Schumacher (F1világ)
Mark Webber úgy gondolja, hogy nagyon nem lesz könnyű dolga Michael Schumachernek, aki három év kihagyás után, a Mercedes GP oldalán tér vissza a Forma-1-be.
márc. 9
13:48
F1: Úgyis Hamilton a McLaren kedvence! (Vezess)
A háromszoros világbajnok Jackie Stewart szerint nincs értelme egyenlőségről filozofálgatni a McLaren duplabajnokos pilótafelállása kapcsán, Lewis Hamilton egyértelműen első számú pilóta Wokingban.
márc. 9
13:50
Buzgó ellenőrök: elvitték a halottaskocsit (Vezess)
Azt hittük, hogy a parkoláshoz köthető abszurditás csak nálunk fordul elő, de ez a kép - ha valódi - bizonyítja, hogy nem. A szabály az szabály még Nagy-Britanniában is.
márc. 9
14:06
Újabb gondok a Toyota körül (Vezess)
A Toyota kampányt kezd, hogy biztosítsa az amerikai vevőket, hogy autói biztonságosak és az állításokkal ellentétben az elektronikai rendszereik is jól működnek.
márc. 9
14:36
A Force India állandó pontszerző lenne (F1világ)
A Force India tulajdonosa, Vijay Mallya bízik abban, hogy csapata emelni tud a téten, és az elmúlt szezon második felében elért sikereit követően az állandó pontszerzők táborát erősíti majd az idei évben.
márc. 9
14:42
F1: Meglepetést okozhat a Renault? (Vezess)
A Renault új főnöke, Eric Boullier azt állítja, hogy a csapat a teszteken egyszer sem villantotta meg a végső sebességét, és bízik benne, hogy a szezonnyitón a négy nagy közelébe érhetnek.
márc. 9
15:36
Új szupermotor a Mercedestől (Vezess)
Leváltja eddigi 6,2 literes, V8-as motorját az AMG. A Mercedes sportrészlege a jövőben 5,5 literes turbómotort használ helyette, a teljesítmény hasonló, a fogyasztás alacsonyabb.
márc. 9
16:12
F1: Tartalékost választott a McLaren (Vezess)
A McLaren ma közölte, hogy az idény elején a tesztpilóta, Gary Paffett tölti majd be a csapat harmadik számú versenyzőjének szerepét.
márc. 9
16:15
A BMW Sauber lesz a fekete ló 2010-ben? (F1világ)
A Bridgestone elárulta, hogy a tesztadatok kielemzése után kijelenthető, hogy a BMW Sauber versenygépe bánik a legkíméletesebben az abroncsokkal, és sokkal kevésbé fogyasztja azokat, mint a négy élcsapat autója, ami előnyt jelenthet számukra 2010-ben.
márc. 9
16:48
Kevesebb motor és autó a magyar Audi gyárból (Vezess)
Jelentősen csökkent tavaly a győri Audi Hungaria Kft. árbevétele, eredménye akárcsak az ott gyártott motorok és autók száma.
márc. 9
19:12
F1: A veterán is kiakadt az újakon (Vezess)
David Coulthard osztja a Ferrari aggodalmait a felkészületlen új csapatokkal kapcsolatban, a McLaren ellenben segíteni szeretné őket.
márc. 9
19:48
Mi lesz itthon a villanyautókkal? (Vezess)
Magyarországot is érinti az elektromos autókkal kapcsolatos pezsgés. Több importőr a napokban döntött az elektromos hajtású tesztautók megrendeléséről, de ha jövőre be is futnak az első példányok, áruk igen magas lesz.

Keresés