2010. március 7. vasárnap

márc. 7
0:21
Napi Horoszkóp - március 7. (Ezoterikus.hu)
Mi a csillagjegyed? Rövid napi útmutatónk segíthet abban, mit érdemes vagy mit nem megtenni a mai napon! Olvass bele!
márc. 7
0:51
Napi előrejelzés 12 jegy számára (ma.hu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
márc. 7
1:18
Nem kicsi, nem nagy, nem kövér, nem sovány, hanem harmonikus! (HáziPatika.com)
Tisztában van az értékeivel, a testével, gyakran mégsem látja jól magát, ha tükörbe néz? Szép akar lenni, vonzó, de nem hiszi el, ha a párja annak tartja? Miért?
márc. 7
3:30
Beteges egészség - Az egészségmánia (WebBeteg)
Egészségmániássá tesz a sok vitamin - ez derült ki a táplálkozási szakértők legutóbbi kutatásából. Magyarországon is egyre többen kerülnek a pszichiátriákra, mert úgy érzik, a sok táplálék-kiegészítő ellenére egészségtelenül élnek.
márc. 7
5:06
A káposzta kártevői: káposztalepke, tripszek, fonálféreg (Édenkert)
A káposztalepke (Pieris brassicae) majdnem egész Európán át Észak-Afrikáig, Ázsiában a Himalája déli vidékéig honos. A tripszek a Thysanoptera rendbe tartozó kozmopolita, polifág rovarok. A fonálférgek (Nematoda) egy állattörzs, amelybe állati és növényi élősködők, és szabadon élő fajok tartoznak. Tényleges fajszámukat több százezerre becsülik. Ezzel a fonálférgek törzse az ízeltlábúak után…
márc. 7
5:08
Új fafajta - Etiópiából (Édenkert)
A mai világban már kevesebb a feltérképezetlen terület a földön, így nagyon értékes hír, ha egy új növényfajt fedeznek fel. Ezért szenzációs volt, amikor a Science magazinban közzé tették az Acacia fumosa fafajt, amelyet Etiópiában azonosítottak, a háborúk miatt kevésbé ismert keleti részen. Így mi is gyönyörködhetünk a szépségében.
márc. 7
5:10
Az agyunk csak zene nyelvét érti? (Édenkert)
Zenére hangolódott emberi agy: előbb érti meg a muzsikát, mint a beszédet - egy amerikai kutató szerint ez derült ki egy vizsgálat eredményeiből.
márc. 7
5:36
A testmozgás kevésbé ismert pozitív hatásai (WebBeteg)
Túlsúly, szív- és érrendszeri betegségek, legyengült immunrendszer... A mozgáshiány életmód ezen negatív következményeit csaknem mindenki ismeri. Most összegyűjtöttük a rendszeres sportolás kevésbé ismert hasznait is.
márc. 7
8:39
Négy hétig fagyoskodott egy cica a raktárban (Infostart)
Nulla fok alatti hőmérséklet volt abban a raktárépületben, ahol egy cica fogságba eset egy angol városban. Több hétig jeget nyalogatva és fagyasztott borsót rágcsálva maradt életben.
márc. 7
8:45
A fiúk nagyobb eséllyel növik ki az asztmát (WebBeteg)
Már régóta ismert, hogy a fiúk körében gyakoribb az allergia, mint a lányoknál. Amerikai kutatók egy tanulmányban azt állítják, hogy a férfiak légútjainak érzékenysége az évek múltával csökken.
márc. 7
8:57
Vendéglátóipari szakembereket toboroznak Németországba (Infostart)
Országjáró munkaerő-toborzást szervez holnaptól március 17-éig vendéglátóipari szakemberek számára az Állami Foglalkoztatási Szolgálat együttműködésben a Német Szövetségi Munkaügyi Szervezet bonni központjával. Az érdeklődők a rendezvényeken tájékozódhatnak a németországi élet- és munkakörülményekről, munkavállalási lehetőségekről és a munkavállalási engedély beszerzésének módjáról. A toborzás…
márc. 7
9:03
A dohányzás káros hatásai a külsőnkre (kamaszpanasz)
A dohányzás ártalmas a tüdőre, a szívre, az agyra és még a szexuális életre is. A legjelentősebb megelőzhető halálok a fejlett országokban, így Magyarországon is. Nézzünk szembe a tényekkel!
márc. 7
9:15
Az utazások szervezésénél a nők hordják a nadrágot - a férfi csak fizet (Infostart)
Amikor a nyaralás szervezéséről van szó, akkor a nők viselik a nadrágot, ám a férfiak állják a költségeket - derült ki a Hotels.com felméréséből. A hölgyek rendkívül bizalmatlanok partnerük szervezési képességeit illetően, bő harmaduk kizárólag önállóan kívánja ellátni ezt a feladatot.
márc. 7
9:15
A halak kissé befele fordulhat a mai napon (Borsa)
Napi horoszkóp, vasárnap
márc. 7
9:39
Így kértem, így adatott meg! (saját élmény) (Ezoterikus.hu)
Prousti módon egy koktéllal -#8211; na nem kezdődött, - hanem csúcsosodott ki életem történéseinek megértése. Pink orgazmus. Milyen hülye név egy koktélnak.
márc. 7
9:41
Top 24 álomszín-lista (Ezoterikus.hu)
Mielőtt végigolvasnád az álomszín-listát, először gondold át a saját, személyes viszonyodat az egyes színekhez! Meglehet, jelentős összefüggéseket találsz...
márc. 7
9:48
A leggyakoribb fogápolási tévhitek (WebBeteg)
"Az erős dörzsölés a hatékony"; "a rossz fogak örökletesek"; "minden étkezés után fogat kell mosni". Az ilyen és ezekhez hasonló tévhitek sokáig megragadnak a köztudatban és súlyos károkat okozhatnak.
márc. 7
10:09
A felbontott vitaminok már egy hét után hatástalanná válhatnak (ma.hu)
A konyhaszekrényben tárolt vitamintabletták már egy hét után is hatástalanná válhatnak a túl nagy páratartalom miatt - állítják szakértők. A bedugaszolt üvegekben történő tárolás sem gátolja meg a tabletták feloldódását.
márc. 7
10:09
Segítünk dönteni: Mikor a legjobb elkezdeni a fogszabályozást? (Infostart)
Bár a fogszabályozás bármely életkorban képes szebbé tenni egy mosolyt, mégis létezik egy optimális időszak a kezelés megindítására. Az ebben az életkorban elkezdett szabályozás garantálja ugyanis a legjobb eredményt, valamint a legkevesebb ráfordított időt és költséget.
márc. 7
10:39
Környezetbarát úszó házak (Borsa)
Nyugat-Európában divatosnak számít, ha valaki úszó házban lakik. Főleg, ha luxus úszó házban. Ilyeneket mutatunk most.
márc. 7
10:45
Kevésbé vallásos, de optimista, demokrata és tetovált a legképzettebb generáció (Infostart)
Bá az amerikai fiatalok kevésbé vallásosak az idősebbeknél, az egyes vallási hiedelmekhez való hozzáállásukban nem különböznek annyira tőlük - derült ki abból az átfogó kutatásból, amelyet a Pew Research Center készített.
márc. 7
11:36
Balesetek a havazás miatt Szabolcsban (Infostart)
Két ember súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült azokban a balesetekben, amelyek a havazás miatt csúszóssá vált utakon történtek hajnalban Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.
márc. 7
11:54
Mérgező féltékenység! - A pszichológus válaszol (WebBeteg)
"A párommal csodálatos a kapcsolatom, azonban rettenetesen féltékeny. Sajnos a korábbi felesége megcsalta, majd öngyilkos lett, így érthető is volna a gond, de úgy érzem, lassan megfulladok!" - Válogatás a WEBBeteg orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
márc. 7
12:18
Tavaszi fáradtság ellen - segít a böjt! (astronet.hu)
A betegségeket, a bőr öregedését, a fáradtságot gyakran a szervezetben felgyülemlő méreganyagok okozzák.
márc. 7
12:21
Idő- vagy egészségkímélés? (kamaszpanasz)
Mindannyiunknak vannak olyan időspóroló szokásai, melyeknek valójában az egészségünk látja kárát, ezért bemutatunk néhány egyszerű fogást, melyekkel a legzsúfoltabb időbeosztás mellett is megőrizheted a jó közérzetedet.
márc. 7
12:30
Hogyan tüntessük el szemünk alól a karikákat? (ma.hu)
Olyan a szemed, mint egy pár gumiabroncs? Pedig sok mindent lehet tenni a szemhéjak és a környező bőr megduzzadása ellen.
márc. 7
12:30
Bánkúton működik a felvonó, lehet síelni (Infostart)
A hétvégi havazásnak köszönhetően ismét üzemel a bánkúti sípálya egyik felvonója.
márc. 7
12:32
Gázolt a vonat Dunakeszi és Rákospalota között (Infostart)
Elgázolt a vonat egy ismeretlen személyt Rákospalota-Újpest és Dunakeszi között, ezért a szobi vonalon negyedórás késések várhatók - közölte a Mávinform sajtóügyeletese.
márc. 7
12:48
Megfagyott egy férfi Sopronban (Infostart)
Megfagyott egy 56 éves férfi vasárnapra virradó éjjel Sopronban - közölte a rendőrség.
márc. 7
14:00
Sófogyasztás - adóztatással csökkenthető? (WebBeteg)
Kevesebb só fogyasztásával számos haláleset lenne elkerülhető. Egyes számítások szerint a sóadó bevezetése eredményeként csupán mintegy hat százalékkal esne vissza a fogyasztás. Ettől hatékonyabb lenne a figyelemfelhívás módszere.
márc. 7
14:27
Ha eleget alszol, nem terít le a nátha (NLCafé)
Ha szeretsz aludni, íme még egy ok, hogy elegendő pihenőidőt engedélyezz magadnak.
márc. 7
16:12
Depresszió - Hogyan kezeljük természetesen ? (kamaszpanasz)
"Sajnos az édesanyám depressziós. Milyen természetes módszerekkel tudná kezelni magát? Nem működik jól sem a pajzsmirigye, sem a mája." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
márc. 7
17:09
Mi vezethet meddőséghez? (WebBeteg)
Általában nem szabad túlságosan aggódni, ha nem sikerül azonnal teherbe esni. Fontos, hogy odafigyeljen egészségére, és hogy egészséges életet éljen. Azonban gyakran ez sem lehet elég. Ekkor bátran forduljon szakorvoshoz segítségért.
márc. 7
17:51
Bezárt az Utazás kiállítás a budapesti vásárközpontban (Infostart)
Bezárt az Utazás nemzetközi turisztikai kiállítás és az azzal egy időben tartott további hat szakvásár vasárnap a budapesti vásárközpontban - közölte a Hungexpo Zrt. sajtófőnöke
márc. 7
17:53
A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei (Infostart)
A Szerencsejáték Rt. tájékoztatása szerint a 9. héten megtartott hatos lottó számsoroláson a következő számokat húzták ki:
márc. 7
19:15
Tiltott gyümölcsök, melyek jót tesznek az agynak (NLCafé)
Igyekszel ellenállni a csoki, a bor vagy egy jó erős tea kísértésének? Néha engedhetsz nekik, ugyanis segítenek jó formában tartani az agyadat!
márc. 7
19:30
Kínos pillanatok a randin - Megtennéd a szerelemért? (kamaszpanasz)
Ételallergiák és szigorú diéták figyelembe vétele a várva várt randin.
márc. 7
19:39
A svájciak nemet mondtak az állatjogvédő ügyvédekre (Infostart)
Nemet mondtak a svájciak arra a javaslatra, hogy minden kantonban nevezzenek ki ügyvédet a bántalmazott állatok képviseletére.
márc. 7
19:57
A nőket ünnepli március 8-án a világ (Infostart)
Március 8-án tartják a nemzetközi nőnapot annak emlékére, hogy 1857-ben ezen a napon New Yorkban mintegy negyvenezer munkásnő sztrájkolt egyenlő bérért, munkaidő-csökkentésért. Az ünnep mára elvesztette politikai tartalmát és jelentőségét, s jobbára virággal, apró ajándékokkal ünneplik.
márc. 7
20:18
A férjem szerint túl tág vagyok, már nem is kíván - A nőgyógyász válaszol (WebBeteg)
"A férjem szerint a szülés után olyan tág lettem, hogy már nem is kíván engem egyáltalán. Kétségbe vagyok esve, lassan felőröl a helyzet és oda az önbizalmam. Mit tegyek?" - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
márc. 7
20:33
A gazdasági válság menti meg a barna medvéket Bulgáriában (Infostart)
A gazdasági válságnak köszönheti létét számos barna medve Bulgáriában, ugyanis a kedvezőtlen anyagi körülmények között, a vadászok nem engedhetik meg maguknak, hogy több tízezer eurót fizessenek egy-egy elejtett óriás után.
márc. 7
22:03
Éhes tigris ölte meg gondozóját Sanghajban (Infostart)
Egy bengáli tigris elharapta gondozója nyakát Sanghajban szombaton reggel - jelentette a helyi sajtó szemtanúkra és a sanghaji állatkert illetékeseire hivatkozva.

Keresés