2010. április 5. hétfő

ápr. 5
8:30
Súlyos betegen is teljes élet (NLC)
„Ezerarcú betegség” – mondja Kriszt Magdolna, a Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesületének elnöke. Kiszámíthatatlan tünetei vannak ennek a furcsa nevű kórnak. Kezdődhet hasmenéssel, bőrtünetekkel, de akár ízületi gyulladással vagy szemfenékbetegséggel is. Ezért nehéz a diagnózis, és ezért nehéz megbecsülni, hány ilyen beteg él Magyarországon.
ápr. 5
10:18
2 cuki last minute húsvéti dekoráció (NLC)
Egy pofonegyszerű technikával még az utolsó utáni pillanatban is cuki húsvéti dekorációkat fabrikálhatsz, csak papírra lesz szükség.
ápr. 5
11:48
Segítség! A gyerekemnek nincsenek barátai - Dr. Ranschburg válaszol (NLC)
Aggódom a fiam miatt: szeretne barátokat szerezni, de eredménytelenül. Igaz, a viselkedése is hagy kívánnivalót maga után...
ápr. 5
13:00
Túl nagy a pasim hozzám, mit tegyek? (NLC)
A szülésem előtt sem volt minden tökéletes közöttünk – akkor én vágytam több együttlétre –, most viszont nem tudom kellő mennyiségben kielégíteni a páromat.
ápr. 5
13:36
10 film, amiben főszerepet kapott a divat (NLC)
Manapság a menő tervezők ruhái a mindent bevállaló popénekesek klipjeiben és fellépésein köszönnek vissza, jó néhány évtizede viszont a kifutókról egyenesen a hollywoodi stúdiókban landoltak a legújabb kreációk. A divat és a film sokáig kéz a kézben járt.
ápr. 5
19:18
Melyik múzeumot látták a legtöbben? (NLC)
A világ leglátogatottabb múzeuma a párizsi Louvre, a legnagyobb érdeklődést vonzó kiállítás azonban tavaly egy japán tárlat volt. A legmépszerűbb kiállítások listájának tizedik helyezettje pedig egy szintén Japánban megrendezett, de komoly magyar vonatkozással bíró tárlat lett,

Keresés