2010. április 16. péntek

ápr. 16
6:36
Megéri a biotej? (NLC)
Vajon érdemes biotejet venni csaknem dupla áron, vagy maradjunk az egyszerű, minden szupermarketben kapható tejnél?
ápr. 16
8:24
Variációk fűszerkertre - 6 tuti tároló (NLC)
Van abban valami különleges, ha otthon nevelt fűszernövényekkel ízesítjük ételeinket. Más lesz az aromájuk, ráadásul üde, zöld szigetet alakíthatunk ki konyhánk kijelölt szegletében. Íme néhány ötlet, melyek közül választhatunk – ki-ki a stílusban hozzá illő megoldást.
ápr. 16
9:18
Miért iszik a nő? (NLC)
Régen a nők az anyjuktól tanultak főzni, ma az apjuktól tanulnak inni! – legalábbis egy mai mondás szerint. A harmincas nők mindenesetre több alkoholt isznak, mint elődeik, és egyre többen fel is vállalják. És hogy miért iszik a nő? Annak bizony sok oka van, bár egyik sem meglepő: van, aki a munka miatti feszültséget szeretné levezetni, van, aki görcsösen párra vágyik, más az önbizalomhiányát…
ápr. 16
10:30
Karmahoroszkóp (április 17-23.) (NLC)
A Vénusz és a Jupiter, a kis és a nagy szerencse bolygója remek fényszöget alkotnak egymással, talán ez az oka annak, hogy ezen a héten könnyebben veszed az akadályokat.
ápr. 16
10:32
Hétvégi horoszkóp (április 16-18.) (NLC)
A Kosoknak kellemes, a Rákoknak pihentető, a Szüzeknek aggasztó lesz a hétvégéjük – legalábbis a csillagok állása szerint. Persze mindenki jobbá tudja varázsolni ezeket a napokat!
ápr. 16
11:24
Nőként érvényesülni... (NLC)
Képzeljünk el egy főállású családanyát, gyereket nevel, főz, mos, takarít, a férj meg hordja haza a pénzt. De hirtelen minden összeomlik, és a feleség egyedül marad a gyerekeivel, férj nélkül, állás nélkül, pénz nélkül. Padló.
ápr. 16
12:36
Larry King 76 évesen ismét válik (NLC)
Van benne gyakorlata: Shawn Southwick King a hetedik exfelesége lesz.
ápr. 16
12:54
Rákóczi Feri és Abaházi Csaba búvárruhában, békatalpban tisztelgett a Hősök terén (NLC)
A búvárruhás menetelésre persze jó okuk volt a Class FM műsorvezetőinek: Rákóczi Feri, a Morning Show műsorvezetője elveszítette a fogadást kollégájával, Abaházi Csabával szemben.
ápr. 16
15:54
A legkeresettebb topmodellek a világon (NLC)
Három magyar lány, akikből világhírű szupermodell lett. Réka Sopronból, Enikő Békéscsabáról, Zsófi Hatvanból indult el a világhír felé. A Marie Claire összehozta hármójukat, hogy a világ kifutói és divatlapjai mellett végre itthon és együtt szerepeljenek.
ápr. 16
16:30
Félmeztelenül tombolt Kiefer Sutherland (NLC)
Kiefer Sutherland magán kívüli állapotban üvöltözött London utcáin. A bajkeverő színész a sárga földig leitta magát.
ápr. 16
17:06
A Lord of the Dance táncosai: Igazi vándorcirkuszi élet a miénk (NLC)
Egy régi vicc szerint az ír sztepptánc úgy keletkezett, hogy egy dugig tömött ír pubban túl sok volt a Guinness sör, és túl kevés a vécé… A ritmusos topogást egy Michael Flatley nevű táncművész tette igazán világhírűvé, amikor tizennégy évvel ezelőtt megalkotta a Lord of the Dance című show-műsort.
ápr. 16
17:08
Hogyan teremtődik a pénz? (NLC)
A múlt heti cikkünkből megismerhetted, a pénz kialakulásának történetét, ezen a héten pedig megtudhatod, hogyan is kerül be a pénz a forgalomba - honnan is van a pénz?
ápr. 16
18:00
Nicole Kidman éhezteti kislányát (NLC)
Nicole Kidman a külsőségek embere. A gyönyörű színésznő annyira fontosnak tartja, hogy kislánya, Sunday Rose jól mutasson a róla készült képeken, hogy diétára fogta a picit, mert túl hurkásnak tartja.
ápr. 16
18:18
3 a magyar igazság - kulissza a Marie Claire címlapfotózásáról (NLC)
Három világhírű magyar topmodellel a címlapján jelent meg a harmadik születésnapját ünneplő Marie Claire magazin. Mihalik Enikő, Srej Zsófi és Ebergényi Réka a világon először szerepel együtt, a Marie Claire magazinban.

Keresés