2010. május 24. hétfő

máj. 24
8:06
Drágább autókat vesznek a magyarok (Vezess)
Mondjanak egy számot, mennyibe kerül átlagosan egy itthon eladott új autó? Mi utánanéztünk: listaáron több mint 5,5 millió forintba. Nem az átlagos vásárló lett dúsgazdag, a drágulásnak más okai vannak.
máj. 24
9:18
A legjobb raliautók - a jövőből (Vezess)
2011-ben új autók veszik át a rali-világbajnokságon a WRC-k helyét. Jön a Ford Fiesta Citroën DS3 és szinte biztosan bemutatkozik a MINI is. Egy olasz lap megrajzolta, milyennek képzeljük az autókat.
máj. 24
9:45
Aknafedél okozta Barrichello rejtélyes balesetét (F1világ)
A Williams vezetése megerősítette, hogy nagy valószínűséggel egy meglazult kábelakna fedél törte el Rubens Barrichello autójának baloldali hátsó felfüggesztését a Monte-Carlói Nagydíjon.
máj. 24
14:06
A válság ellenére nőtt az autósok száma (Vezess)
Egyre több fiatal vezet kocsit hazánkban, a legnépszerűbbek a Magyarországhoz köthető autók - derül ki a Bosch autóhasználati szokásokat vizsgáló kutatásából. Ez arra is rámutat, egyre gyakrabban független, kis autószervizhez fordulunk.
máj. 24
14:42
F1: Massa a Renault-hoz mehet? (Vezess)
Továbbra sem szűnnek a Felipe Massa ferraris ülése körüli pletykák. A brazil tárgyal a maranellói csapattal, de állítólag a Renault-nál is kopogtatott. Az egyik lehetséges utódja, Mark Webber sem cáfolja, hogy csapatot válthat 2011-re.
máj. 24
17:06
Méregdrága társasjáték gyerekeknek (Vezess)
Komoly megújulás várható a társasjátékok világában, ide is betör a számítástechnika. Az 1200 forintos program mellé pár százezer forintos eszközözőkre is szükség van.
máj. 24
17:57
Webber nem zárja ki a csapatváltás lehetőségét (F1világ)
Mark Webber nem tartja kizártnak, hogy jövőre egy másik alakulatot fog erősíteni, miután jelenlég is érvényben lévő szerződése az év végén lejár a bajnoki esélyes Red Bull Racing istállóval.
máj. 24
19:12
Amerikai invázió a Balatonparton (Vezess)
Hétvége, napsütés, gyönyörű amerikai autók, olcsó sör, mindez a Balaton mellett. Ilyen volt a szántódi V8 találkozó.

Keresés