2010. május 19. szerda

máj. 19
7:18
Olcsóbb parkolást hoz a Fidesz (Vezess)
A Fidesz terve szerint a jövőben magáncégek nem, csak az önkormányzatok szervezetei láthatnak majd el parkolási feladatokat. Ezzel csökkenhetnek a parkolási díjak is.
máj. 19
8:33
A Ferrari javítana F-csatornája kezelhetőségén (F1világ)
A Ferrari duójának nem volt könnyű dolga a Spanyol Nagydíjon, ahol az olaszok élesben is bevetették aktív F-csatornájukat, amit a versenyzők a kézfejükkel aktiváltak, így voltak olyan részek, mikor egy kézzel kellett fogniuk a kormányt.
máj. 19
8:45
Villanyautó offenzívát indít a Volkswagen (Vezess)
Négy elektromos autó érkezik pár éven belül a Volkswagen kínálatába, ugyanakkor a konszern más márkái, az Audi és a Porsche sem restek, villanyautókkal, hibridekkel bővítenek.
máj. 19
9:03
Fa esett a kocsimra. Ki fizeti a kárt? (Vezess)
Egyre-másra dűlnek ki a fák, némelyik autóra, háztetőre, biciklire, nagypapára. Mit tehet ilyenkor a károsult, mikor számíthat rá, hogy valaki megtéríti kárát? Megkérdeztük jogi szakértőnket.
máj. 19
9:05
Ajándék autózást kapott, meghalt (Vezess)
Egy hűséges véradó, szolgálati elismeréseként kapott pár versenykört egy Corvette-ban ülve...belehalt.
máj. 19
9:06
A Williams kiderítette a monacói balesetek okát (F1világ)
A Williams istálló megerősítette, hogy mi okozta Rubens Barrichello és Nico Hülkenberg bukását a hétvégi Monte-Carlói Nagydíjon.
máj. 19
9:39
Megbüntetik a kocsijukat nyitva felejtőket (Vezess)
Megbünteti a rendőrség az autóik ajtaját-ablakát nyitva hagyókat Ausztrália egy megyéjében. Ezzel szeretnék csökkenteni a lopások számát.
máj. 19
9:39
A Renault felért az élcsapatok közé (F1világ)
A Renault vezetése úgy gondolja, hogy már nem csak négy, hanem öt csapat alkotja az élbolyt a Forma-1-ben, miután idei második dobogós helyezésüket ünnepelhették a hétvégi Monte-Carlói Nagydíjon.
máj. 19
10:16
F1: Schumacher miatt úszta meg Barrichello (Vezess)
Az egyik monacói versenybíró elárulta, hogy eredetileg Rubens Barrichello kormányhajigálása is téma volt a stewardok között, de Michael Schumacher utolsó kanyaros előzése felülírta a programot.
máj. 19
11:09
Költözik a 4-es és 6-os villamos (Vezess)
Félidőhöz közelít a Margit híd rekonstrukciója, ezzel párhuzamosan áttelepítik az átkelőn a 4-es és 6-os villamost a híd déli feléről az északi oldalra. Már épülnek a villamospályák az északi oldalon.
máj. 19
11:45
F1: Liuzzi nem tart a kirúgástól (Vezess)
Vitantonio Liuzzi cáfolta azokat a pletykákat, amelyek szerint a tartalékos Paul di Restát ülteti helyére a Force India még az idény vége előtt.
máj. 19
12:39
Visszahívják a Lexus csúcsmodelljeit (Vezess)
A kormánymű feltételezett hibája miatt szervizbe rendeli csúcsmodelljeit a Lexus. A visszahívás az LS 460 és 600h modelleket érinti.
máj. 19
12:41
F1: A Williamshez kerül a bukott Renault-főnök? (Vezess)
Olasz sajtóértesülés szerint a Renault-tól az ún. crashgate miatt távozott, az F1-es munkától pedig 2012-ig eltiltott Pat Symonds a Williams tanácsadója lehet.
máj. 19
13:30
Toyota: Túlságosan elitista lett a Forma-1 (F1világ)
A Toyota Racing F1 Team egykori csapatfőnöke, Tadashi Yamashina elárulta, hogy a japán cégóriás egy ideig még biztosan nem fog visszatérni a Forma-1-be, ugyanis a vezetés szerint túlságosan elitistává vált a sportág, ami jelen formájában nem vonzó számára.
máj. 19
13:33
F1: Miért menne Vettel a Ferrarihoz? (Vezess)
A Red Bull motorsportfőnöke kétli, hogy Sebastian Vettel a közeljövőben komolyan megfontolná, hogy a Ferrarihoz szerződjön.
máj. 19
14:03
Prost összecsap Schumacherrel (F1világ)
Az F1 négyszeres világbajnoka, Alain Prost megerősítette, hogy részt vesz a már hagyományosan minden év végén megrendezésre kerülő Bajnokok Tornáján, aminek idén a németországi Düsseldorf ad helyet novemberben.
máj. 19
14:45
F1: Tesztpilótának szegődött a Ferrari-vezér (Vezess)
A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo tesztpilótának szegődött: az olasz a csapat szimulátorán terelgette az autót.
máj. 19
15:21
A Toyota nem kér az elitista F1-ből (Vezess)
A Toyota volt F1-es főnöke keményen kritizálja a Forma-1-et, amiért a sportág eltávolodott a szurkolói bázisától.
máj. 19
15:42
Alonso úgy érzi, győzhetett volna Monacóban (F1világ)
Fernando Alonso úgy gondolja, hogy harcba tudott volna szállni a győzelemért a Monte-Carlói Nagydíjon, ha nem töri össze autóját az utolsó szabadedzésen, ami miatt a boxutcából vághatott neki a megmérettetésnek.
máj. 19
16:16
F1: Olcsó és biztonságos lesz az indiai futam (Vezess)
Megfizethető jegyárakat és szigorú biztonsági intézkedéseket ígér az Indiai Nagydíj szervezőbizottsága.
máj. 19
16:18
Új autó 3,7 milliárdért (Vezess)
A világ egyik legdrágább autója az Aston Martin One-77, van olyan, akit ez azonban nem zavar és kész többet megvásárolni belőle.
máj. 19
16:33
Pótdíj akkor is, ha van parkolójegy? (Vezess)
A parkolójegy utólagos bemutatásakor méltányosságból el kellene engedni a pótdíjat, legalábbis az országgyűlési biztos szerint. Vajon a parkolócégek elfogadják az ajánlást?
máj. 19
16:48
Toyota: Túlságosan elitista lett az F1 (F1világ)
A Toyota Racing F1 Team egykori csapatfőnöke, Tadashi Yamashina elárulta, hogy a japán cégóriás egy ideig még biztosan nem fog visszatérni a Forma-1-be, ugyanis a vezetés szerint túlságosan elitistává vált a sportág, ami jelen formájában nem vonzó számára.
máj. 19
17:09
Prost Schumi és Vettel ellen (Vezess)
A négyszeres F1-es világbajnok Alain Prost megerősítette, hogy indul a Race of Champinos idei düsseldorfi gálaversenyén.
máj. 19
17:45
Sári Évi mellbedobással veri Pákót (Vezess)
Sári Évi volt a vendégünk a vezess futamon. Az énekes, műsorvezető, táncdalénekes, színész, címlaplány egész jó köröket ment a Suzuki Splash-sel!
máj. 19
19:15
1000 lóerő, három kerék, egy ÁLOM (Vezess)
Az emberi létezés egyik csúcspontja, ha megéljük az álmunkat. Családi házat sok gyerekkel, vagy egy az Isten lábáig felérő hegycsúcs meghódítását. Vagy építünk magunknak egy 1000 lóerős Trike-ot, mint Tim Cotterill.
máj. 19
19:17
Alonso: Nyerhettem volna Monacóban (Vezess)
Fernando Alonso úgy gondolja, hogy a szabadedzéses balesete nélkül meg is nyerhette volna a Monacói Nagydíjat, de még így is büszke az eredményre.

Keresés