2010. május 19. szerda

máj. 19
2:12
A portugál elnök jóváhagyja az azonos neműek házasságáról szóló törvényt (Blikk)
máj. 19
4:18
Kökény, a Fradi kéziseinek megmentője (Blikk)
BUDAPEST — Kökény Beatrix (41) rendet tett a Ferencváros kézilabda-szakosztályában. A klubnál kisebb megszakításokkal közel húsz éve dolgozó, olimpiai ezüstérmes, 245-szörös válogatott irányítót decemberben nevezték ki ügyvezető igazgatónak, de már látszik, jó döntés volt rábízni a feladatot.
máj. 19
4:18
Csóró prostiból lett a világ egyik leggazdagabb nője (NLC)
Botránykönyvet jelentetett meg a világ leghíresebb és leggazdagabb műsorvezetőjéről, Oprah Winfrey-ről egy író. Kitty Kelley szerint Oprah kokainfüggő és leszbikus, valamint fiatal lányként prostitúcióval kereste a kenyerét.
máj. 19
4:22
Célkeresztben a Fradi-védő (Blikk)
BUDAPEST—SZABADKA — A klubvezetők és a játékostársak is kiállnak Djordje Tutorics (27) mellett. Lapunk tegnap írt arról, hogy a Ferencváros Szurkolók Szövetsége honlapján közzétett egy levelet, amelyben egy Szabadkán élő magyar arról ír, együtt nőtt fel a labdarúgócsapat szerb légiósával, aki fiatal korában magyarellenes cselekedeteket hajtott végre.
máj. 19
4:36
Egy évig nem focizhat Kiprich Dániel (Blikk)
BUDAPEST — Első fokon súlyosan megbüntette a magyar fociszövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága Kiprich Dánielt (20), a korábbi válogatott csatár, Kiprich József (46) fiát.
máj. 19
4:40
Így lesz tökéletes a sminked (Blikk)
Mészáros Viktória (25) kozmetikus-divatsminkes segítségével megismerhetünk néhány trükköt, de azt is megmutatja, hogyan varázsolhatunk egy-két mozdulattal dögös sminket.
máj. 19
4:54
Testvér lett a kisróka és a borz (Blikk)
BUDAPEST — Együtt cseperednek az árván maradt róka és borzkölykök a Noé állatmenhely rezervátumában. Az apróságok néhány naposan kerültek a menhelyre.
máj. 19
5:12
Edit imádja a szerepjátékokat a szexben (Blikk)
PÉCS — Harminc felett, édesanyaként is lehet szexi és kívánatos egy nő. Gilyán Edit (33) is ezt szerette volna bizonyítani, ezért jelentkezett a Blikk szépségversenyére.
máj. 19
5:12
Elképesztő! Kosárlabda a levegőben (Blikk)
MAGYARORSZÁG – Legyőzve a fizika törvényeit repülnek a levegőben a magyar Face Team akrobatikus kosárlabdacsapat tagjai. Hihetetlen ügyességüknek és a rengeteg gyakorlásnak köszönhetően bukfenceznek, szaltóznak, pörögnek-forognak és sétálnak a levegőben.
máj. 19
5:14
Ádok Zoli mindenkit megmozgat (Blikk)
BUDAPEST —  Ádok Zoli fitneszbabérokra tör a díjátadón? Na, aerobikról szó sincs, de Zoli is arra készül, hogy mindenkit megmozgat majd a Westend tetőteraszán június 5-én.
máj. 19
5:14
Több titkos koronatanúja van a Cozma-ügynek (Blikk)
VESZPRÉM — Több titkos koronatanúja van a Cozma-ügynek. A Blikk információi szerint egy tucatra tehető azoknak a száma, akik végignézték az MKB Veszprém idegenlégiós kézilabdázójának meggyilkolását.
máj. 19
5:16
Bella Levente apa lesz (Blikk)
BUDAPEST — Hamarosan atyai örömök elé néz Bella Levente (33). A Megasztárból megismert énekes és felesége ősz végére várja első gyermekét, aki a jelek szerint kisfiú lesz.
máj. 19
5:16
Pénzt kap a hős apa családja (Blikk)
MÁRTÉLY – Félmillió forint gyűlt össze egy hét alatt azon a számlán, amelyet a Hódmezővásárhelyi Gyermekegészségügyért Alapítvány nyitott annak a családnak, amelyben az édesapa, Németh Zoltán (†41) a Tiszába fulladt gyermeke mentése közben.
máj. 19
5:30
Halottat keres a keselyű (Blikk)
HAMBURG — Kutyák helyett keselyűvel kerestetik a halottakat egy németországi rendőrőrsön.
máj. 19
5:32
Kínos! Rúdtáncos volt Miss USA (Blikk)
LAS VEGAS — Összesen egy napig tartott az első muszlim Amerika szépe tündöklése, a libanoni származású Rima Fakih fején már megválasztása másnapján megbillent a korona.
máj. 19
5:34
Joey önmagát alakítja (Blikk)
LONDON — A Jóbarátok sztárja, Matt LeBlanc (42) azért utazott a brit fővárosba, hogy felvehessék a BBC2 legújabb sorozatának egy epizódját.
máj. 19
5:36
Életet mentett a BKV-sofőr (Blikk)
BUDAPEST —  Minden utas bénultan nézte, ahogy a fiatalember összeesett, egyedül a buszvezetőnek volt annyi lélekjelenléte, hogy megmentse az eszméletlen fiút.
máj. 19
5:38
Elvitték a tetőnket! (Blikk)
BUDAPEST — Öt éve folyamatos pokol az élete Dessewffy utca 3. szám alatti társasház lakóinak. A lerobbant épület a benne élőkkel együtt a Terézvárosban ügyeskedő ingatlanosok áldozatává vált.
máj. 19
5:40
Fázik a cellájában Hagyó Miklós (Blikk)
BUDAPEST — Fázik, és elégtelennek tartja a heti kétszeri fürdést Hagyó Miklós (42). Az egykori szocialista főpolgármester-helyettes, akit hétfőn helyeztek előzetes letartóztatásba, panasszal élt, amire van lehetősége.
máj. 19
5:42
Mentsék meg az ártól a házam! (Blikk)
MAGYARORSZÁG — Éjjel jött a víz, azt se tudtam, mihez kapjak, mert senki sem szólt, senki sem riasztott minket. Csak úgy zúgott, morajlott a patak! Félelmetes volt, azt hittem, rögtön elviszi a fejünk fölül a házat – hadarta egy szuszra Budáné Nagy Tünde (35) hivatásos édesanya, aki három gyermekét nevelgeti szikszói családi házában.
máj. 19
5:48
Pasit kapott Kovács Áron (Blikk)
BUDAPEST — Teljesült Kovács Áron (37) álma. A műsorvezető ma ünnepli születésnapját, és ezt a FEM3 Boszorkánykonyha című műsorának készítői is tudták.
máj. 19
5:50
Oláh Ibolyának jár az 1,4 millió (Blikk)
BUDAPEST — Pert nyert Oláh Ibolya (32). A bíróság első fokon megítélte neki azt a közel másfél millió forintot és a kamatokat, amellyel a Casting minden című film gyártója, a Hungária Film 2008 márciusa óta tartozik az énekesnő vállalkozásának.
máj. 19
5:50
Choli bácsi: Csalódtunk Claudiában (Blikk)
BUDAPEST — Choli Daróczi József, az április 2-án éjjel elhunyt Daróczi Dávid (†37) édesapja szerint a temetés óta a műsorvezető hanyagolja őket, pedig ők menyükként befogadták a családba.
máj. 19
5:52
Kidobták a kormányból a görög bombázót (Blikk)
ATHÉN — Egy igaz bombázóval lett szegényebb a görög kormány. Lemondott a turisztikai miniszterhelyettesi posztról Angela Gereku (51), mert kiderült, férje, Tolisz Voszkopulosz (70) 5 millió eurós (1,36 milliárd forint) adótartozást halmozott fel.
máj. 19
5:54
Exkluzív! Hujber Ferenc családi albuma (Blikk)
BUDAPEST — Hujber Ferenc (36) keményen dolgozik. A színész nemcsak azon munkálkodik, hogy szerepeit tökéletesen alakítsa, hanem azon is, hogy nemrég ráosztott legújabb szerepkörében, az RTL Klub Reggeli műsorának műsorvezetőjeként is tökéletesen teljesítsen.
máj. 19
6:06
Összeomlott Zalatnay Sarolta (Blikk)
TÁRNOK — Zalatnay Sarolta (62) összeomlott. Az énekesnő, akinek egy ideje hullámvölgyekkel teli az élete, ám mindig talpra állt és kimászott a gödörből, eddig bírta és nem tovább.
máj. 19
6:12
Mesterházy új csapatot épít (hirado.hu)
Az MSZP frakcióvezetője szerint a pártnak új arcokra van szüksége; olyanokra, akik már bizonyítottak megyei, vagy szakmai szinten
máj. 19
6:14
Polgárőrnek állnak a Magyar Gárda tagjai (hirado.hu)
A betiltott Magyar Gárda valamilyen formában tovább működik majd, de részleteket egyelőre nem tudni
máj. 19
6:16
Utolsó ülésést tartja ma a Bajnai-kabinet (hirado.hu)
Az ülés napirendjén az átadás-átvétel, valamint az árvízi védekezéssel kapcsolatos feladatok szerepelnek
máj. 19
6:18
Egyre többen nem tudják fizetni a villanyszámlát (hirado.hu)
A szolgáltatóknak több tíz milliárd forintos kintlévőségük van. A válság hatásaként tavaly az észak-dunántúli régióban az átlagosnál többen nem fizették be a villaszámlát
máj. 19
6:24
Hét gyereket tart el Stohl (BorsOnline)
Nemcsak két nagylányáról és a másfél éves Franciskáról kellett gondoskodnia Stohl Andrásnak, a színész nővére félárván maradt négy gyermekét is támogatta. Balesete után mindez megváltozhat, hiszen sok bevételtől elesett a sztár.
máj. 19
6:30
Kigyulladt egy garázs Pilisvörösváron (hirado.hu)
A tízszer húsz méter alapterületű garázst több vízsugárból oltják a kivonult tűzoltó egységek
máj. 19
6:32
Ostromállapot: rálőttek a tüntetőkre Bangkokban (hirado.hu)
A tárgyalások kudarcba fulladtak, a thai kormány lépett. A katonák megkezdték a tüntetők elleni támadást
máj. 19
6:34
Halálos áldozatokat követelt a svéd bányabaleset (hirado.hu)
A két férfi a tárnák átvizsgálását végezte, amikor az őket szállító kabin leszakadt. A baleset okát vizsgálják
máj. 19
6:36
Még rejtőzködnek a szivárványcsaládok (hirado.hu)
A bejegyzett élettársi kapcsolat után az örökbefogadás megteremtésének a lehetősége lenne a magyar melegek emancipációjának következő lépése
máj. 19
6:42
Örömlány lökte ki a tizedikről Szilvit (BorsOnline)
Prostituáltként kereste kenyerét a 16 éves Szilvia és az őt mélybe lökő 17 éves Annamária – értesült a Bors. A tini vesztőhelyévé vált miskolci panellakás a szomszédok szerint kuplerájként működött.
máj. 19
6:44
Ezreket lakoltat ki a víz (BorsOnline)
A hatmilliárd forintot is elérheti a viharok, árvizek okozta kár összege. Borsodban nem javul, tovább romlik a helyzet, hat folyón is minden idők legnagyobb árvize vonul le. Országszerte kétezer-kétszáz ember hagyta el az otthonát.
máj. 19
6:48
Családjáért hajtott! Hét gyerekről gondoskodik Stohl András (hirado.hu)
A népszerű televíziós azért vállalt annyi munkát, mert nemcsak saját, hanem nővére félárván maradt gyerekeit is támogatta
máj. 19
7:00
Cruizt elvette Kidmantől Penélope (BorsOnline)
Penélope Cruznak sikerült, amiről a legtöbb spanyol színésznő álmodik, ám hosszú út vezetett a csúcsig. A harmadik részből kiderül, a nős Tom Cruise-zal kezdett viszonyt.
máj. 19
7:02
Daróczi a T. Házba is bevitte Hubertet (BorsOnline)
Valóban igazi jó barát lehetett Daróczi Dávid számára H. Hubert, a fiatal férfi, aki megtalálta a holttestét. A lapunkhoz eljutott fotósorozat mindenesetre ezt bizonyítja.
máj. 19
7:06
Makón és Vácon terjeszkedik a Continental (hirado.hu)
A tervek szerint ezer új munkahelyet teremt majd a Continental magyarországi leányvállalata
máj. 19
7:08
Kórházba szállították Zalatnay Saroltát! Teljesen kimerült! (hirado.hu)
Már otthon lábadozik a népszerű énekesnő. Orvosai nyugalomra és pihenésre kötelezték. Szervezete teljesen kimerült
máj. 19
7:18
Schobert Norbi visszavágott (BorsOnline)
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 3 milliós bírsága után Schobert Norbert hitelét vesztette, az általa forgalmazott termékek ötven százalékkal visszaestek. Norbi viszont nem adta fel.
máj. 19
7:24
A víz az úr: megállás nélkül szakad az eső Borsodban (hirado.hu)
A megyében több település személyautóval továbbra is megközelíthetetlen, utak sokasága járhatatlan. A Sajó és a Bódva mentén súlyos a helyzet
máj. 19
7:42
Bekeményít az USA: újabb szankciókat vezetne be Irán ellen (hirado.hu)
Célkeresztben a Forradalmi Gárda, illetve az általuk ellenőrzött vállalatok és szervezetek
máj. 19
7:54
Hét gyereket tart el Stohl (Habostorta)
Nemcsak két nagylányáról és a másfél éves Franciskáról kellett gondoskodnia Stohl Andrásnak...
máj. 19
8:00
Csapatépítő tréning kétmillióért (hirado.hu)
A Honvédelmi Minisztérium szakmai továbbképzésnek nevezte a programot
máj. 19
8:12
Döbbenet! Két új veséje nőtt Angelnek (BorsOnline)
A nyolcéves Angel Burton mindkét veséje leállt egy fertőzés miatt, ám két új szerv nőtt rájuk. Az orvosok értetlenül állnak az eset előtt, szülei pedig csodának tartják a történteket.
máj. 19
8:12
Megúszhatja a börtönt Stohl András (Blikk)
Akár külön is tárgyalhatják az ittas vezetést, a közúti balesetet és a drogügyet.
máj. 19
8:18
Óriási vörösgránit istenszobrot tártak fel III. Amenhotep halotti templománál (hirado.hu)
A gránitkolosszus feltehetően a III. Amenhotep halotti templomához vezető eredeti utat szegélyező Thoth-szobrok egyik darabja lehet

Keresés