2010. május 11. kedd

máj. 11
2:09
Nem csak a húszéveseké a világ! (Blikk)
Miközben még a 19. század végén is 50 év alatt maradt a születéskor várható átlagéletkor, addig napjainkban már rohamosan növekszik a 85 év felettiek száma. A jelenkor kihívása tehát már nem is annyira a várható élettartam növelése, hanem az, hogy betegség és korlátozottság nélkül teljenek a mindennapok az élet késői szakaszában is.
máj. 11
3:21
Schumi lassan az élre autózik (Blikk)
BARCELONA — Előzött, agresszívan védte a pozícióját, és jó eredményt ért el. Michael Schumacher (41) régi önmagát  idézte a vasárnapi Spanyol Nagydíjon.
máj. 11
3:40
Bajnok lett a Chelsea és a Bayern - videó (Blikk)
LONDON—MÜNCHEN —  Roman Abramovics (44), az orosz dollármilliárdos klubtulajdonos együtt tapsolta végig a Chelsea bajnokiját a Stamford Bridge tomboló 42 ezer nézőjével az angol élvonalbeli futballbajnokság utolsó fordulójában.
máj. 11
4:15
12 évet kapott Balla Irma fia (Blikk)
DEBRECEN  —  Döbbenet  a tárgyalóteremben! Bekövetkezett az, amire senki nem számított, elítélték első fokon Schönstein Sándort (31), mert a Hajdú-Bihar Megyei Bíróság szerint ő gyilkolta meg a fideszes képviselőt, édesanyját, Balla Irmát.
máj. 11
4:19
Disznók szorultak a kamion alá (Blikk)
TATABÁNYA — Szó szerint rájuk szakadt a szabadság azokra a disznókra, amelyekkel egy kamion borult fel Tatabánya egyik forgalmas útkereszteződésében. A több százmázsás állat közül néhány egyből próbált kerekeket oldani.
máj. 11
4:33
Bor jön a robotmellből (Blikk)
SZOMBATHELY — Nem mindennapi alkotásait állította ki Szombathely Fő terén Páhi Péter (36), a Mediavawe fesztivál keretében. Pálinkafőző, fröccskészítő, kacsazsíroskenyér-kenő, kutya alakú szalonnasütő döbbentette meg a járókelőket.
máj. 11
4:37
Parancsra szemetelt a védett körzetben (Blikk)
GÖDÖLLő — Botrány! Tájvédelmi körzetbe hordták az építési törmeléket. Ezt a környezetünk elleni „terrortámadást" leplezte le Csákó Balázs teherautó-sofőr. A fiatalember néhány nappal ezelőtt megkereste a Közép-Duna-völgyi Környezetvédelmi és Vízügyi Felügyelőséget, és elmondta, hogy főnökei utasítására 150 köbméter építési hulladékot és műanyaghulladékot rakott le a Bagat völgyében, amely…
máj. 11
4:41
Dubaiig ugrált Dévai Levente (Blikk)
MAGYARORSZÁG — Rugólábakat húzott és egészen Dubaiig ugrált rajtuk Dévai Levente (21) és csapata, a Felhőkarcolók.
máj. 11
4:51
Elhunyt Toller László (Blikk)
SZIGETVÁR—BUDAPEST —  Feladta a harcot! Négy évvel súlyos autóbalesete után elhunyt  Toller  László  volt MSZP-s országgyűlési képviselő, Pécs korábbi polgármestere, aki 2006 júniusa óta feküdt éber kómában.
máj. 11
4:55
Ártatlant rugdostak a rendőrök - videó (Blikk)
SEATTLE — Újabb botrányos videó került fel az internetre, amelyen amerikai rendőrök taposnak, ütlegelnek egy férfit, akiről aztán kiderült, hogy ártatlan.
máj. 11
5:09
Csipetnyi babák százezrekért (Blikk)
WASHINGTON —  A legapróbbtól az életnagyságú méretűig készíti újszülöttek mását műanyagból egy amerikai művész, Camille Allen (25).
máj. 11
5:11
Így tette formássá popsiját a királynőjelölt! (Blikk)
NÓGRÁDGÁRDONY — Még egy szépségkirálynő-jelölt is lehet elégedetlen magával. Breusz Ljubov (24) „A Királynő" szépségverseny döntőse szerencsés alkat, bármenynyit ehet, nem hízik el, ám mégsem volt elégedett magával.
máj. 11
5:27
Édesanyjával emlékeztek Kaszás Attilára (Blikk)
SZÉKESFEHÉRVÁR —  Az ismerősök gyűrűjében meghatódottan fogadta a barátok kézszorításait Kaszás Attila (†47) édesanyja, Margit néni azon a díjátadón, amelyet fiáról neveztek el.
máj. 11
5:27
Talált kutyát mentett Balogh Edina (Blikk)
BUDAPEST —  Balogh Edinának (25) köszönheti életét egy kutyus, akire a Barátok közt színésznője egy buszmegállóban akadt rá. A sorozat Kingájáról köztudott, hogy nagy állatbarát, otthonában két kutyus is élvezheti a gazdi hatalmas szeretetét.
máj. 11
5:29
Jean Michel Jarre magyar szerelméről mesélt (Blikk)
PÁRIZS —  David Copperfield varázslatait és az Avatar látványvilágát idézi Jean Michel Jarre (61) új szintetizátorshow-ja, amit május 24-én láthatunk majd a Papp László Budapest Sportarénában.
máj. 11
5:45
Szabó Zsófi nyeregben érzi magát! (Blikk)
BUDAPEST — Újra nyeregben Szabó Zsófi (21). A Jóban Rosszban színésznőjét február elején érte síbaleset, részleges  térdszalagszakadást szenvedett.
máj. 11
5:45
Daróczi Dávid eltávolodott a családjától (Blikk)
BUDAPEST  —  Felháborodtak Daróczi Dávid (†37) barátai! A volt kormányszóvivőhöz valóban közel állók közül többen eddig nem szívesen beszéltek az április 2-án öngyilkosságot elkövető férfiről, ráadásul a szülőkkel szemben sem akartak  nyilatkozni. A Blikk azonban úgy tudja, egyre többen szeretnék megtörni a csendet.
máj. 11
5:47
Sztárrá tette a "bikicsunáj" (Blikk)
ÖKÖRITÓFÜLPÖS — A 3500 lelket számláló település, Ököritófülpös talán leghíresebb tagja lett Szarka László (40), vagy ahogy egy hete mindenki emlegeti, Bikicsunáj.
máj. 11
6:21
Stohlt börtönbe küldené áldozata (BorsOnline)
Nincs mentség! – állítják egybehangzóan a részegen karambolozó színész áldozatai, a Fót környéki települések lakói és a híresség megbüntetését szorgalmazó tízezres mozgalom tagjai.
máj. 11
6:27
Matolcsy lemondatná a Monetáris Tanácsot (hirado.hu)
A leendő nemzetgazdasági miniszter szerint a Nemzeti Bank csak az infláció elleni küzdelemere koncentrált az elmúlt nyolc évben és a csatát elvesztette
máj. 11
6:39
Vérbosszúra készül Daróczi édesapja (BorsOnline)
Megtorolja fia halálát Daróczi Dávid édesapja. Choli bácsinak továbbra is meggyőződése, hogy imádott Jociját meggyilkolták, s ha kiderül, ki a felelős a tragédiáért, késsel ront a vétkesre.
máj. 11
6:41
Árva lett Kamarás Iván fia (BorsOnline)
Elhunyt Lendvai Katalin egykori modell, Kamarás Iván fiának édesanyja, aki sokáig harcolt azért, hogy a színművész elismerje apaságát. A kis Tormásra egyelőre a nagynénje vigyáz.
máj. 11
6:45
Keresik a legegészségesebb várost (hirado.hu)
Országszerte ingyenes szűrővizsgálatot tartanak a szekemberek a következő hónapokban
máj. 11
6:47
Erőszakos betegek - Háromnaponta hívnak rendőrt a kórházakba (hirado.hu)
A kórházszövetség ezen tréningekkel, különféle belsőépítészeti megoldásokkal próbálja mérsékelni az orvosok és ápolók elleni agresszív viselkedést
máj. 11
6:49
Tornádó pusztított Oklahomában (hirado.hu)
Hétfő este autókat és lakókocsikat borított fel a szél
máj. 11
6:57
Csalta Heidit ronda, biszex exférje (BorsOnline)
Számos boldogtalan kapcsolat után megtalálta az igazit. Heidi Klum megszállottan törekszik a szépségre és a tökéletességre. A második részben botrányos házasságáról olvashatnak.
máj. 11
7:03
Egymilliós bírság a teherautó sofőrjének? (hirado.hu)
A Magyar Közlönyben megjelent rendeletmódosítás szerint a kamionvezető felelős, ha szabályt sért és nem teherautó tulajdonosa
máj. 11
7:15
Ervin: elfogadtam, hogy vége a házasságomnak (BorsOnline)
Néhány nappal ezelőtt hivatalosan is kimondta a bíróság Kovács Katalin és Hoffmann Ervin válását, így a férfi már elkezdte tervezni az új életét. Lakást keres, és azt mondja, nem haragszik exfeleségére.
máj. 11
7:17
Harminc kilóra fogyott négy év kóma alatt (BorsOnline)
Négyévnyi éber kóma után tegnap reggel a szigetvári kórház intenzív osztályán elhunyt Toller László, Pécs egykori szocialista polgármestere.
máj. 11
7:33
Negyedével drágul az átváltott devizahitel (BorsOnline)
A Fidesz azt ígéri a bajba került devizahiteleseknek: forint alapúra válthatják tartozásaikat. Kérdés, megéri-e majd az adósoknak, ugyanis a törlesztőrészletük 25 százalékkal nőne.
máj. 11
7:36
Eláruljuk a negyvenes sztármamák titkait (NLC)
Az anyaság nincs korhoz kötve – vallják a hírességek. Az elmúlt esztendőkben számos világhírű nő vállalt gyermeket a negyedik ikszen túl, és egyáltalán nem bánták meg, hogy először karrierjükben teljesedtek ki. Ezek a sztárok példaként állhatnak bármelyik negyvenes nő előtt, hogy soha nem késő átélni az anyaság csodálatos érzését, és nem szabad feladni a családalapításról szőtt álmokat.
máj. 11
7:39
Egy beteg lány génjei árulhatják el az örök fiatalság titkát (hirado.hu)
Az Egyesült Államokban élő 17 éves lány testileg már több mint hét éve nem öregszik, szellemileg pedig megakadt a kétévesek szintjén
máj. 11
7:41
Dupla bér a BKV-nál: jobban jár a dolgozó, ha fizet (hirado.hu)
Háromezer dolgozó kapott dupla bért májusban a BKV-nál, egyelőre nem tudni, hogy informatikai hiba áll a háttérben vagy valaki felelőssé tehető-e az ügyben. Többen már vissza is utalták a jogtalanul kifizetett bérüket a BKV számlájára, a többieket a bíróság kötelezheti
máj. 11
7:43
Pilóta nélküli rakétacsapások miatt többen meghaltak Pakisztánban (hirado.hu)
Az amerikai harci repülőgépről indított támadás legalább tíz ember halálát okozta
máj. 11
7:51
Mónika folytatná a saját show-ját (BorsOnline)
Csonka Andrástól kért ébresztőt első munkanapján Erdélyi Mónika. A Reggeli új arca a legjobban ugyanis attól félt, hogy elkésik a stúdióból.
máj. 11
7:51
Királyi búcsú (Blikk)
Budapest – Fergeteges búcsúbulit tartott Király Linda(27) a Megasztár-nyertes öccsével, Viktorral(26) a hét végén.
máj. 11
7:51
Kovács Katalin házasságának is vége! (Habostorta)
A sportolópár néhány nappal ezelőtt hivatalosan is elvált
máj. 11
7:53
Kezükkel segítenek a zenészek (Blikk)
Budapest — Török Ádám (62), Benkő László (66), Závodi János (62) és még sok más nagyszerű művész kiégetett kézlenyomatát vásárolhatja meg egy árverésen bárki.
máj. 11
7:55
Mi történt a Jóban Rosszban sztárjával? (Blikk)
Kilkenny — Mészáros Kitty (21) a Jóban Rossz­ban sorozat indulásától kezdve négy évig alakította Pongrácz Barbara szerepét.
máj. 11
7:57
Tényleg ikon lett Ákosból (Blikk)
Budapest — Ákosról és Nagy Feróról, a Coke Club által összehozott MTV Icon koncertsorozat idei ikonjairól készített egyedülálló fotókat Nánási Pál.
máj. 11
7:57
Többször várt gyermeket! Megdöbbentő titok a magyar táncdalénekesnőről (hirado.hu)
Az énekesnő többször várt gyermeket, de azt mondja, mindig a legrosszabbkor
máj. 11
7:59
Mutatom, hol a dugó (Blikk)
Budapest — Egy magyar fejlesztésű szoftverrel próbálják felvenni a harcot a dugók ellen a fővárosban.
máj. 11
7:59
Stabilizálódott a forint (hirado.hu)
Elemzők a következő egy hétben 270 és 276 forint/euró árfolyamot prognosztizálnak
máj. 11
8:09
Sándor ügyvédje: megismétlődik a móri fiaskó (BorsOnline)
Bilincsbe verve vitték el Balla Irma fiát, miután a bíróság 12 év fegyházra ítélte őt édesanyja meggyilkolása miatt. Sándor ügyvédje – utalva a bizonyítékok hiányára – új móri ügyet emleget.
máj. 11
8:09
Őrült bulin volt Stohl a baleset előtt (Blikk)
Magyarország — Vajon milyen mámoros partiról tarthatott hazafelé Stohl András múlt szombat hajnalban?
máj. 11
8:09
Megvádolta áldozatát az ózdi mészáros (Blikk)
Miskolc — Meglepő védekezéssel menekülne az életfogytiglani elől T. Ádám (25), az ózdi kettős emberölés vádlottja, aki tegnap kezdődött perében egyik áldozatát hibáztatta.
máj. 11
8:15
A vesztébe rohan Hollywood (hirado.hu)
Kritikusok szerint a 3D elveszi az alkotások valódi értékét és csak a puszta látványra épül, holott a film ennél jóval több
máj. 11
8:17
Ókori kutakat, porcelánégető kemencét tártak fel Kínában (hirado.hu)
Jüansi megyében kutakat, Lunghua-megyében ókori porcelánégető romjait tárták fel
máj. 11
8:19
nni (hirado.hu)
máj. 11
8:27
Fának csapódtak Palik Lászlóék (Blikk)
KAPUVÁR — Fájdalmas véget ért Palik László számára a tereprali-bajnokság kapuvári futama. A pilóta a Rábaköz-kupán nekicsapódott egy fának – komoly időbüntetéssel végül tizedik lett, a győzelmet az ob-t összetettben vezető Szalay Balázs (Opel) szerezte meg.

Keresés