2010. május 9. vasárnap

máj. 9
1:42
Stohl: Hibás vagyok, megérdemlem, hogy széttépjenek... (Habostorta)
A színész-műsorvezető cáfolta, hogy a karambol után azonnal elhagyta a helyszínt
máj. 9
2:18
Folytatás: Nem Stohl vezeti az X-Faktort! (Habostorta)
Mi lesz Stohl András munkáival?
máj. 9
3:12
Három lépésre az aranytól (Blikk)
DEBRECEN — Bár ilyen élvezetes, jó iramú lenne minden magyar focimeccs – ez volt az általános vélemény a péntek esti bajnoki aranyrangadóról, a DVSC-TEVA Videoton párharcról, amelyet a címvédő, jelenleg is éllovas debreceniek nyertek 3-2-re.
máj. 9
4:07
Stonehenge-ben a halált ünnepelték (Blikk)
WILTSHIRE —  Különös felfedezésre jutottak a kutatók Stonehenge-el kapcsolatban. A rejtélyes őskori kőtömbök a régészeket már régebb óta foglalkoztatja, a mai napig nem tudni ugyanis, hogy miképp kerültek a helyükre, illetve hogy volt-e valamilyen funkciójuk.
máj. 9
4:24
Megtalálták a mélyalvás központját az agyban (Blikk)
PAVIA — Sokáig csak a sci-fi  írók fantáziavilágában történhetett meg, hogy valakit lefagyasztanak, hogy átaludja az űrutazást. Ma már a valóságban is egyre közelebb kerülnek a hibernáció megvalósításához.
máj. 9
4:28
Ezzel fedeztünk fel egy bolygót (Blikk)
BUDAPEST — Idegen csillag körül keringő bolygót, azaz exobolygót fedeztek fel magyar csillagászok. Bakos Gábor csapata lelt rá a különleges, naprendszeren kívüli égitestre.
máj. 9
4:32
Tesztkörre vitték, belehalt (Blikk)
WUPPERTAL — „Na, kinek lenne kedve egy körre?" – kérdezte a 38 éves olasz sofőr, miután egy németországi gépjármű-beszállító cégnek hivatalosan prezentálta a legújabb Lamborghini Gallardót.
máj. 9
4:42
Autó alá bújt a fókagyerek (Blikk)
SAN DIEGO — „Ne induljanak el, a kocsi alá mászott egy kisfóka!" – kiáltották a járókelők, és az autóban ülő rendőrök értesítették a közeli Sea World akváriumot, hogy küldjenek egy szakértőt.
máj. 9
4:46
Székely ízkavalkád Budapesten (Blikk)
BUDAPEST — Nyüzsgött a tömeg a Székely Hetek megnyitóján a Cora áruházban.
máj. 9
5:18
Kié lesz Bujtor hajója? (Blikk)
BALATONFÜRED — Nem akarják eladni a Rabonbánt, azt a vitorlást, amelyet egykor Bujtor István használt. A népszerű színésznek nyaranta a Balaton-part volt a második otthona, legkedvesebb hobbija közé  pedig a vitorlázást sorolta.
máj. 9
5:20
Füstös munka (Blikk)
BUDAPEST — Nagy-Kálózy Eszter komoly áldozatot hoz azért, hogy minél hitelesebben alakítsa Mrs. Robinsont a Diploma előtt című darabban.
máj. 9
5:22
Kordáék nem a tó rémei! (Blikk)
Nem követtek el szabálysértést, hisz nem is kerítették le a partot. Egymás szavába vágnak, fennhangon veszekednek, aki nem ismeri őket, azt hiheti, komolyan áll a bál. De erről szó sincs. Korda György és Balázs Klári egy órát sem tölt szívesen egymás nélkül. Elsőként tisztázzuk, hogy is volt a házatok körüli vita a Velencei-tónál?
máj. 9
5:36
Verdáiba szerelmes Benkő (Blikk)
BUDAPEST — Veterán autókat gyűjt és szerel Benkő Dániel, ha éppen nem feleségre vadászik.
máj. 9
6:30
Stohlt nem érdekelték a baleset sérültjei (BorsOnline)
Miután két éve azt nyilatkozta a színész, attól fél, alkoholistaként végzi, tegnap újra ittasan okozott balesetet. Tetézve tettét, párja autóját vezetve, elhagyta a helyszínt, mielőtt a rendőrök odaértek.
máj. 9
6:32
Bolgár edzőre cserélte le férjét Janics Natasa? (BorsOnline)
Áll a bál a kajak-kenu sportban: a hírek szerint Kovács Kati szorosabbra fűzte kapcsolatát edzőjével, Csipes Ferenccel, miközben olimpiai bajnok páros társa, Janics Natasa házassága is válságban van.
máj. 9
6:48
Batiz mozgatja a Daróczi-ügy szálait (BorsOnline)
Egyesek szerint Daróczi Dávid halálával kapcsolatban a legtöbbet Batiz András tudja. Ám ő annak ellenére hallgat, hogy vezetőket a kínos kérdések válaszadási technikájára tanít.
máj. 9
7:06
Csikket nyomott Erika arcába a 11 éves fiú (BorsOnline)
Nem először lendültek támadásba az almamelléki bentlakásos speciális iskola diákjai. A most összevert tanárnő, Kadiró Erika arcán néhány éve cigarettát nyomott el egy diák.
máj. 9
7:08
Borsdaráló - Fejes Gábor rovata (BorsOnline)
A HÉT MONDÁSA: „Valószínűleg mindent a Villának köszönhetek, ha nem mentem volna be, akkor talán nem is vittem volna semmire… Talán mozdonyvezető lennék.” Majka, az ózdi hős
máj. 9
7:10
Megmutatta babáját a Borsnak Alexandra (BorsOnline)
Béres Alexandra és férje, Barna Krisztián évekig várt egy kisbaba születésére, és nagy örömükre tavaly októberben megérkezett hozzájuk a gólya. A fitneszlady egy bútorcég sajtótájékoztatóján mutatta be kislányát, Pannát.
máj. 9
7:24
Tízezer perc (BorsOnline)
máj. 9
7:42
Gyászolnak a szegedi kézisek (BorsOnline)
Tragikus hirtelenséggel elhunyt Zoran Kurtes, a Konstancai HCM férfi kézilabdacsapatának szerb edzője, aki korábban a Pick Szeged mestere volt. A 44 éves szakember halálát nagy valószínűséggel szívinfarktus okozta.
máj. 9
8:15
Ötös lottó: a kasszában maradt a kétmillliárdos főnyeremény (hirado.hu)
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták
máj. 9
8:18
Rabkórházba szállították a brutális gyilkost (BorsOnline)
Rabkórházba szállították azt a férfit, aki brutális kegyetlenséggel meggyilkolta golfbajnoknő feleségét, F. Krisztinát.
máj. 9
8:33
Obamát aggasztja a görög krízis és az európai helyzet (hirado.hu)
Az amerikai elnök szerint a görög válság és annak a világ piacaira gyakorolt hatása "komoly veszélyt" jelent az Egyesült Államokra
máj. 9
8:35
Fel kellett emelni az olajfogó szerkezetet a Mexikói-öbölben (hirado.hu)
Az óriás berendezés úgy működne, mint egy tölcsér: ahelyett, hogy a tengerbe ömlene, a nyersolajat egy csövön át egy tankhajóba szivattyúznák. A szakemberek ily módon a kiömlő olaj legfeljebb 85 százalékának hasznosítására számítanak
máj. 9
8:36
Elmaradt a világrekord, mert megették a palacsintát (BorsOnline)
Guinness- rekordra készültek Bükkábrányban, de elmaradt a siker, mert megették a palacsintát.
máj. 9
8:36
Barátnőjére akarta kenni balesetét Stohl (Blikk)
BUDAPEST — Élettársára, Ancsikára akarta kenni balesetét Stohl András (43). „Szia, Drágám! Karamboloztam! Te vezettél!" – enynyit mondott információink szerint a telefonba párjának a műsorvezető, aki tegnap a gyanú szerint súlyos autóbalesetet okozott.
máj. 9
8:51
Több robbanás történt az egyik legnagyobb orosz bányában - tizenegyen meghaltak (hirado.hu)
A Raszpadszkaja bánya az azonos nevű cég vezető üzeme, az ország egyik legnagyobb bányája, amely évente 8 millió tonna kokszszenet termel. A bányában mintegy 300 kilométer hosszan folyik a fejtés a mélyben
máj. 9
9:09
Közeleg az szja-bevallások benyújtásának határideje (hirado.hu)
Évek óta tipikus hibának számít, hogy hiányzik az adózó aláírása a bevallásról, s gyakran előfordul az adóazonosító szám téves feltüntetése is, ilyenkor pedig a bevallás hibásnak minősül, akkor is, ha számszakilag tökéletesen töltötték ki
máj. 9
9:12
Eastwood Pesten játszik (BorsOnline)
Clint Eastwood fiaként nehéz önálló karriert befutni, Kyle ezért döntött a zene mellett. Az Oscar-díjas színész kiváló bőgős fia május 20-án a Millenárison koncertezik zenekarával.
máj. 9
9:27
A hét minden napján esett a magyar tőzsdeindex (hirado.hu)
A hét vesztese az OTP volt, mivel a társaság részvényeinek értéke 18,52 százalékkal gyengült egy hét alatt, így pénteken 5.850 forinton fejezte be a kereskedést. A többi vezető papír is kivétel nélkül csökkent az elmúlt héten
máj. 9
9:29
Erős földrengés volt Indonéziában, elrendelték a cunamiriadót (hirado.hu)
Hatalmas, pusztító szökőár nem várható, de olyan igen, amely a rengés középpontjának száz kilométeres körzetében vízszintemelkedést okoz a tengerpartokon
máj. 9
9:45
Obama üdvözölte, hogy Medvegyev elítélte a totaltarizmust (hirado.hu)
Obama szerint Medvegyev elnök figyelemreméltó vezetői képességről tett tanúbizonyságot, amikor az elődök áldozata előtt tisztelgett, és őszintén beszélt az elemi emberi jogok és szabadságjogok elnyomásáról
máj. 9
9:47
Parlamenti választások kezdődtek a legnépesebb német tartományban (hirado.hu)
A szavazás rendkívül izgalmasnak ígérkezik, és a legfrissebb közvélemény-kutatások szerint a kereszténydemokrata Jürgen Rüttgers miniszterelnök vezette helyi konzervatív-liberális koalíció nagy valószínűséggel elveszíti 2005-ben szerzett abszolút többségét.
máj. 9
9:48
Sokba kerül lapos gumival autózni (BorsOnline)
Egy 15 országban 52 400 személyautón végzett állapotfelmérés azt mutatja, hogy az autósok mintegy 81 százaléka alacsony nyomású abronccsal közlekedik.
máj. 9
10:06
Öngyilkos akart lenni Camilla (BorsOnline)
Egy ideje pletykálják már, hogy Camilla hercegnőnek komoly alkoholproblémái vannak és súlyos depresszióval küzd, mert nem lehet királyné. Károly neje öngyilkos akar lenni.
máj. 9
10:21
Kevesebb cég készül csoportos létszámleépítésre (hirado.hu)
A feldolgozóiparból érkezett a bejelentések több mint fele - 56,4 százaléka -, miközben a bejelentések 9,5 százaléka a szállítás, raktározás, posta és távközlés, 9 százaléka pedig az ingatlanügyletek, gazdasági szolgáltatás ágazatokból származott.
máj. 9
10:39
Győzelem Napja: nemzetközivé vált a katonai parádé Moszkvában (hirado.hu)
A 65 éve véget ért háború óta első ízben az egykori szövetségesek - Nagy-Britannia, az Egyesült Államok és Franciaország, valamint Lengyelország - egységei is részt vettek a diszszemlén
máj. 9
10:41
Lefújták a cunamiriadót a 7,4-es erősségű indonéziai földrengés után (hirado.hu)
Hatalmas, pusztító szökőár nem volt várható, de olyan fenyegetett, amely a rengés középpontjának száz kilométeres körzetében kisebb vízszintemelkedést okoz a tengerpartokon
máj. 9
10:42
Kettősgyilkosság: vödörben vitte a fejeket a rendőrségre (BorsOnline)
Két emberi fejjel ment be a grenadai rendőrségre egy férfi. Az ügyeletes tiszt elájult a vödör tartalmának látványától.
máj. 9
10:43
Törölték a milánói járatokat a hamufelhő miatt (hirado.hu)
Az izlandi vulkáni hamufelhő miatt az olasz hatóságok vasárnap reggel jelentettek be légtérzárat a félsziget északi területének jelentős része fölött reggel 8-tól délután 2 óráig
máj. 9
11:00
Claudia gyötrelmes éve (Blikk)
BUDAPEST — Liptai Claudia egy év alatt megjárta a mennyet és a poklot. Amíg karrierje felfelé ívelt, addig magánéletében sorra érték a kudarcok.
máj. 9
11:00
Tippelj! Mi látható a képen? (Habostorta)
Még az űrből is látszik, több évtizede kezdték el építeni
máj. 9
11:02
Jack Bauer újabb botránya (Habostorta)
Saját kárán sem tanul a 24 című sorozat sztárja, Kiefer Sutherland
máj. 9
11:18
Hat tipp, hogyan készítse fel a kölyköt a bulira! (BorsOnline)
Minden szülő rémálma, hogy egyszer elmúlik a gyerekzsúrok ideje, és buliba kéredzkedik a csemete. Elengedjem? Meddig? Kivel?
máj. 9
11:33
Pakisztáni lázadókat támadtak amerikai drónokról kilőtt rakétákkal (hirado.hu)
Pakisztáni katonai illetékesek szerint amerikai drónok (pilóta nélküli repülőgépek) 2008 augusztusa óta száznál több rakétát lőttek ki, s azok több mint 900 embert öltek meg az északnyugati országrészben
máj. 9
11:35
Elfogták a Nyírbátorból megszökött kilenc közül a hetedik afgánt (hirado.hu)
Szombaton az udvari sétára kísért mintegy ötven őrizetes közül többen próbáltak kitörni a létesítményből. Kilencnek pár pillanat alatt sikerült átmásznia a kétméteres, szögesdróttal is védett betonkerítésen
máj. 9
11:51
Jó hír a magyar devizahiteleseknek:nem akar túl erős frankot a svájci jegybank (hirado.hu)
A múlt hét kétségeket keltett: a svájci frank csütörtökön 1,4004/eurós rekordra drágult. Kereskedők szerint a svájci központi bank a múlt héten felhagyott az előző hónapokra jellemző, masszív nyíltpiaci beavatkozással, amely 1,43/euró közelében tartotta a frankot
máj. 9
11:53
A román határ helyett térségi ellenőrzéseket tartanak a pénzügyőrök (hirado.hu)
Bár az árusító standok környékén tevékenykedő "figyelő emberek" jelzései alapján a dohánytermékeket árusítók szétszaladtak, mégis sikerült négy román állampolgárt a szomszédos italboltban megtalálni
máj. 9
11:54
Öngyilkos akart lenni a rendőr által megerőszakolt 14 éves (BorsOnline)
Azzal vádolt meg egy 14 éves horvát kislány egy rendőrt, hogy megerőszakolta. Az ügy összetettebb, mint azt gondolni lehet, van benne szerető, féltékenység és pénzéhség.

Keresés