2010. május 13. csütörtök

máj. 13
2:06
Teszteltük a nagyimobilt! (Blikk)
A jövő héttől a Pannon üzleteiben is kapható Talkot sok szakújságíró kipróbálta már, de mi leginkább a nagyik véleményére voltunk kíváncsiak!
máj. 13
3:18
Több sztár is lemarad a labdarúgóvébéről (Blikk)
JOHANNESBURG — Szűk egy hónappal a június 11-én kezdődő labdarúgó-világbajnokság rajtja előtt a 32 részt vevő csapat szövetségi kapitányai megnevezték, kikre számítanak a dél-afrikai tornán.
máj. 13
3:22
Gera Zoltánt az év csapatába választották! (Blikk)
HAMBURG  — Bár Gera Zoltán csapata a hosszabbításban elbukta az Európa-liga döntőjét, a Fulham így is története egyik legnagyobb sikerét aratta a döntőbe jutással, ahogy az angol  klub magyar légiósa is pályafutása egyik legnagyszerűbb évadát tudhatja maga mögött.
máj. 13
3:36
Kottán György az FTC vezetőedzője (Blikk)
BUDAPEST — Kottán György (63) lett az FTC labdarúgócsapatának vezetőedzője. A Blikk információi szerint az NB I-ben jelenleg 7. helyen álló klub vezetői a licenckérelem beadásakor a pakisztáni válogatott szövetségi kapitányát jelölték meg a Fradi mestereként.
máj. 13
4:12
Négy év után szólalt meg Zsuzsi (Blikk)
BUDAPEST — Zsuzsi (8) még négyéves sem volt, amikor hirtelen úgy döntött, nem szólal meg többé. Ikertestvére, Kati ennek hatására szintén szótlanná vált, de ő legalább a szüleivel hajlandó volt beszélni.  A magukba zárkózott ikrekkel a szülők több szakembernél is megfordultak, de senki sem ért el eredményt. Végül a hazánkban még alig ismert lovas terápiás módszer segítségével próbálták szóra…
máj. 13
4:30
Folytatódott a Tőkés és neje közötti perpatvar (Blikk)
NAGYVÁRAD —  Egyre durvább vádakkal illeti egymást férj és feleség a nagyváradi bíróságon, ahol szerdán elkezdődött Tőkés László (58) királyhágómelléki református püspök, európai parlamenti képviselő és felesége, Tőkésné Joó Edith válópere.
máj. 13
4:34
Cameron: Megcsináltuk, drágám! (Blikk)
LONDON — Nem sokat teketóriázott tegnap David Cameron  kormányalakítással  megbízott brit miniszterelnök-jelölt, hogy elfoglalja a kormányfő lakhelyéül szolgáló legendás Downing Street 10-et. Gordon Brown leköszönő kormányfő kedd este könnyes szemmel búcsúzott a választóktól.
máj. 13
4:48
Válni akart a golfbajnoknő, ezért kellett meghalnia (Blikk)
BUDAPEST — Továbbra is homály fedi Fodor Krisztina (†36) meggyilkolásának indítékát. A szárnyra kelt pletykák szerint Krisztináék házassága már hoszszú hetek óta zátonyra futott. A golfozónő állítólag egy másik férfi karjában kereste a boldogságot, akinek a kedvéért férjét is elhagyta volna, ezért számos vitájuk volt Gy. Gusztávval.
máj. 13
4:52
Mesehős hangja lesz az én apukám! (Blikk)
BUDAPEST — „És jól tudjuk, ha jön a nejlonzsák,  minket dobnak bele elsőként." Ehhez a mondathoz kölcsönözte a hangját a Toy Story 3. zöld játék katonájának szerdán az a négy családapa, akiket a gyerkőcök nevezték be a Disney csatorna szinkronpróbájára.
máj. 13
4:56
Pénzért árulták az árvákat (Blikk)
BÉCS —  Újabb pedofilbotrány robbant ki Ausztriában, ahol a vérfertőző Josef Fritzl (74) és a pincében raboskodó Natascha Kampusch (22) ügye alig csitult el. Most az egyik osztrák gyermekotthonról derült ki, hogy lakóit szexrabszolgaként árulták, a kiskorúakat megrendelésre szállították magánlakások „szexbarlangjaiba", ahol megerőszakolták és bántalmazták is őket.
máj. 13
5:06
Éjjel-nappal próbál Tabáni - videó (Blikk)
BUDAPEST —  Tabáni István (32) napok óta nem alszik. Az énekes fáradtan, ám annál boldogabban áll csütörtök este a Syma csarnok színpadára, hiszen élete áttörő sikerére készül: első lemezbemutató koncertjére.
máj. 13
5:06
Fejbe lőtték a sirályt, mégis él (Blikk)
SCARBOROUGH — Már nem csak rétihéjával, szó szerint tűzzel-vassal irtják az elszaporodott sirályokat a brit tengerparton. Az egyik szerencsétlenül járt madárról készült képet egy állatbarát fotós juttatta el az egyik helyi laphoz abban a reményben, hátha fény derül a szadista orvvadász létére.
máj. 13
5:24
Gesztesi vakációzni viszi Liptai Claudiát (Blikk)
BUDAPEST —  Megható  és egyben nem várt fordulat: Liptai Claudia (37) volt férje, Gesztesi Károly (46) felajánlotta a műsorvezetőnek, hogy elviszi őt és lányukat, Pankát egy tengerentúli nyaralásra, hogy  a  műsorvezető kipihenhesse magát és megpróbálja kiheverni az elmúlt hetek alatt átélt borzalmakat és a megrázkódtatást szerelme, Daróczi Dávid halála miatt.
máj. 13
5:26
Timi: gőzerővel hajtok a címlapért! (Blikk)
KISMAROS  —  Kolléganői boldogan lobogtatták szerdán reggel Pálmai Tímea (24) orra előtt a Blikket. Aktuális  címlaplányunkat ugyanis rengetegen  támogatták a jelentkezésben.
máj. 13
5:28
Magyar lett Delhusa lánya (Blikk)
BUDAPEST — Még mindig bizonytalan Delhusa Gjon (54) nevelt lányának, Andreának a sorsa. A Fővárosi Önkormányzat Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálatánál megtartották Andrea elhelyezési ügyében az első tárgyalást, de egyelőre nem tudni, kihez kerül a 15 éves lány.
máj. 13
5:42
Már koptatják a vörös szőnyeget Cannes-ban (Blikk)
CANNES — A múlt heti hatalmas viharok után sikerült újjáépíteni a cannes-i filmfesztivál letarolt építményeit, így szerdán megkezdődhetett a legnagyobb európai filmes seregszemle.
máj. 13
5:44
Jackson: Hová menjek, hogy ne találjanak rám? (Blikk)
LOS ANGELES — Először hozták nyilvánosságra azokat a hangfelvételeket, amelyeken Michael Jackson (†50) egy zsarolótól rettegve az életéért aggódik, és pénzért könyörög. Az egyik barátja telefonján hagyott üzenetekből  kiderül, hogy halálfélelemben él, és az is, hogy már halála előtt csaknem tíz évvel gyógyszerfüggő volt.
máj. 13
5:46
Budapesten a Metallica! (Blikk)
BUDAPEST — Tizenegy év várakozás után péntek este végre újra hazánkba látogat a világ egyik legnagyobb heavy metal együttese, a Metallica.
máj. 13
5:51
Elfogtak egy háborús bűnökkel gyanúsított szerbet (hirado.hu)
Az Ausztráliában élő Dragan Vasiljkovics négy éve küzd a kiadatás megakadályozásáért
máj. 13
6:09
A bizottsági posztokról dönt a Fidesz-KDNP és az MSZP is (hirado.hu)
Az új parlamentben 19 állandó bizottság működik majd, amelyből valószínűleg 11-nek lesz fideszes, kettőnek KDNP-s, hatnak pedig ellenzéki vezetője
máj. 13
6:11
Kémiából és földrajzból vizsgáznak a diákok (hirado.hu)
Az oktatási tárca tájékoztatása szerint kémiából összesen 4.624, földrajzból 14.707 vizsgázó tesz írásbeli érettségi vizsgát
máj. 13
6:36
Stohl előre látta szörnyű balesetét (BorsOnline)
A színész nemrégiben arról beszélt egy interjúban, hogy megismétlődhet nyolc évvel ezelőtti balesete, amikor részegen ült a volán mögé. A pszichológus szerint a szorongás miatt teljesülhetett be a jóslat
máj. 13
6:38
Kaszás: Kamarás segíteni fog a kisfián (BorsOnline)
Kamarás Iván nem hagyja cserben a fiát – tudtuk meg a színész barátjától, Kaszás Gézától. A producer biztos abban, hogy az Amerikában tartózkodó színész mindenben támogatja Tormást.
máj. 13
6:45
Megszűnhet a mikuláscsomag, egységesebb lehet a parkolás (hirado.hu)
Új parkolási szabályok léphetnek életbe július 1-től, ha az új parlament megtárgyalja és elfogadja azt a törvényjavaslatot, amelyet még a Bajnai-kormány nyújtott be még márciusban
máj. 13
6:54
Vége Erdei Zsolt karrierjének (BorsOnline)
A német Universum színeiben többé nem bokszol Erdei Zsolt, s alighanem felhagy a profi ökölvívással. Mindezt a Frizbi felvételén mondta el Hajdú Péternek. A Bors ezt követően beszélgetett Madárral.
máj. 13
6:56
Seal hatalmas mérete miatt tetszett meg Heidi Klumnak (BorsOnline)
Számos boldogtalan kapcsolat után megtalálta az igazit. Heidi Klum megszállottan törekszik a szépségre és a tökéletességre. A negyedik részből kiderül, miért szeretett bele Heidi Sealbe.
máj. 13
7:03
Pozitív lett Stohl drogtesztje (hirado.hu)
A Blikk inforámciója szerint a balesetet megelőzően a színész nemcsak ivott, hanem kbítószert is fogyasztott
máj. 13
7:12
Elvetette a pécsi önrobbantótól fogant magzatát Erika (BorsOnline)
Kiengedték a kórházból Sörös Erikát, akit élettársa megkéselt, majd a férfi felrobbantotta magát. Az asszony elvetette magzatát, az abortusszal örökre le akarja zárni múltja legsötétebb fejezetét.
máj. 13
7:14
Sólyom is tehetetlen a gárdamellény miatt (BorsOnline)
Lendvai Ildikó után Szijjártó Péter is az államfő közbenjárását kérte azzal kapcsolatban, hogy a Jobbik elnöke gárdaegyenruhában készül az Országgyűlés alakuló ülésére. De mit tehet Sólyom?
máj. 13
7:21
Újabb áldozatokat a bányarobbanás után (hirado.hu)
További 24 bányászt még keresnek a vasárnap hajnalban bekövetkezett szibériai robbanások nyomán
máj. 13
7:23
Közmunkára ítélték az Oscar-díjas sztárt (hirado.hu)
A színész helyett védője vett részt a tárgyaláson, aki védence nevében elismerte a "garázdaságban és kis értékű károkozásban" való felelősséget
máj. 13
7:39
Eva: április végéig 41 milliárd forint bevétel (hirado.hu)
Ebből az adóból az elmúlt évben 169,7 milliárd forintot fizettek a vállalkozók, 25 százalékos kulcs mellett
máj. 13
7:41
Ellenőrzik a távozó vezetők vagyonát (hirado.hu)
A Magyar Nemzet információja szerint a számvevőszék megvizsgálja a Gyurcsány- és a Bajnai-kormány minisztereinek, államtitkárainak és hozzátartozóiknak vagyongyarapodását
máj. 13
7:48
62 éves korában lett először anya (BorsOnline)
Életében először, 62 éves korában lett anya egy bolgár pszichiáternő, aki ezzel nemzeti rekordot állított fel.
máj. 13
7:48
Hazai „dubajkák" rendelésre (Blikk)
Budapest — Nem Keleti Györgyi az egyetlen a magyar celebvilágban, akinek leírták már a nevét prostitúcióval kapcsolatban.
máj. 13
7:48
Kaszás: Kamarás segíteni fog a kisfián! (Habostorta)
A színész csak hosszú pereskedés után ismerte el fiának Tormást
máj. 13
7:50
Szabó Erika, a dögös detektív (Blikk)
Budapest — Szombaton áll színpadra a Rejtély Rt. Gőzerővel folynak a Scooby-Doo és a Kalózszellem című szuperprodukció próbái, amely felhőtlen szórakozást ígér az egész családnak.
máj. 13
7:52
Szépség és focista (Blikk)
máj. 13
7:54
Anyja zsebre vágta a hófehér kengurut (Blikk)
Szeged — Hatalmas fehér lábán vígan ugrabugrál a helyi vadaspark legújabb lakója.
máj. 13
8:06
Komár László sátorozva ébred (Blikk)
A Műszaki Egyetemen megtartott eseményen kiderült, hogy Komár Lászlónak bár többször is volt sátorozós élménye, ha lehet, inkább a Hiltont választja.
máj. 13
8:06
Kiütik a profik az amatőr énekeseket a Megasztárból? (BorsOnline)
Szakmailag elismert, köztiszteletnek örvendő zenészek is elindultak a Megasztár 5 válogatásán. Lapunk utánajárt, hogy mi késztette az énekeseket, hogy jelentkezzenek a műsorba.
máj. 13
8:08
Apja védte a gyilkossá vált fiút (Blikk)
Miskolc — Fia ügyében vallomást tett T. Gábor (57), a kétszeres gyilkossá vált T. Ádám apja.
máj. 13
8:10
Stohl drogozott a baleset előtt (Blikk)
Magyarország – Drogot találtak Stohl András vizeletében a szakértők!   A Blikk úgy tudja: a teszteredmények szerint most már biztos, hogy a balesetet megelőzően nemcsak ivott, de kábítószert is fogyasztott a színész-műsorvezető.
máj. 13
8:15
Óvatosságra inti a WHO a Dél-Afrikába látogató turistákat (hirado.hu)
A Rift-völgyi láz főként fiatalokra veszélyes fertőző betegség
máj. 13
8:17
A gyorsevés volt a záloga a dinoszauruszok gigantikus méreteinek (hirado.hu)
Minél nagyobb testtömeggel rendelkezik egy állat, annál több időt kell fordítania az evésre
máj. 13
8:19
Felpöröghet a bioetanol biznisz (hirado.hu)
A becslések szerint az idei év első felében a tavaly egész évben eladott mennyiség kétszeresével számolnak
máj. 13
8:24
Rosszul lett a stúdióban Buci áldozata (Blikk)
Nem kívánja Stohl András balesetének két fiatal áldozata, hogy börtönbe kerüljön Buci, de szeretnék, ha ilyen ember soha többé nem ülhetne a volán mögé.
máj. 13
8:26
Közhasznú munkára ítélték Sean Pennt (Blikk)
Háromszáz óra közhasznú munkára ítélte szerdán a bíróság Sean Penn amerikai színészt egy lesifotós bántalmazásáért.
máj. 13
8:26
Hosszabbításban buktak Geráék (Blikk)
Hamburg — Diego Forlán (30) széttörte Gera Zoltán (31) és a Fu­lham álmát. A magyar labdarúgó és csapata már azzal történelmet írt, hogy bejutott az Európa-liga-döntőjébe. A Juventus és a Hamburg búcsúztatása után azonban az Atlético Madrid ellen már nem sikerült továbbírni a történelmet Geráéknak.
máj. 13
8:42
Drága a hiperaktív gyerek (BorsOnline)
Négy év alatt több mint 12 millió fonttal (közel 4 milliárd forint) költ többet az angol egészségügy hiperaktív gyerekek gyógyszeres kezelésére. Elképzelhető, hogy a szigetország rosszul kezeli a problémát, és medicinák nélkül is orvosolhatóak lennének a fiatalok.

Keresés