2010. május 20. csütörtök

máj. 20
4:12
Tiszta apja a kis Gera (Blikk)
Gera Hanna (2) örül annak a legjobban, hogy véget ért a futballszezon Angliában. Gera Zoltán (31), a Fulham támadója feleségének, Tímeának és kislányuknak szenteli minden percét a július 3-ig tartó szünetben.
máj. 20
4:16
Mesterhármas a tét a BL-ben (Blikk)
MADRID — Az ünneplésből sosem elég! A Bajnokok Ligája szombati döntőjére készülő Bayern München és Internazionale labdarúgói triplázni akarnak Madridban – a német, valamint az olasz csapat is megnyerte már hazája élvonalbeli bajnokságát és kupáját, a „mesterhármashoz" a BLserleg hiányzik.
máj. 20
4:30
Fotóalbumot és kisfilmet a netre (Blikk)
Ma már video- és képmegosztó oldalak segítségével szinte azonnal eljuttathatjuk a fontosnak tartott események dokumentációját szeretteinkhez. A nagyobb népszerűségnek örvendő oldalakon pedig akár hatalmas közönségnek is bemutathatjuk ezeket. De az ott található színes tartalomkínálatban is böngészhetünk. A sikeres videomegosztó leginkább onnan ismerhető fel, hogy gazdag a tartalomkínálata!
máj. 20
5:06
Zala határában állt Zrínyi vára (Blikk)
ŐRTILOS – Végre megtalálták, hol állt Zrínyi Miklós földvára!  Bár a korabeli  írások alapján eddig is sejteni lehetett, hogy valahol a Mura folyó mentén volt az erőd, a kutatók csak most találtak bizonyítékot pontos helyére.
máj. 20
5:08
Kerti partin csaptak le a drogbáróra (Blikk)
BUDAPEST – BONN – Milliárdok folyhattak át annak a három magyar drogbárónak a kezén, akiket elfogott a Nemzeti Nyomozó Iroda. Úgy tudjuk, volt, akire egy kerti partin, volt, akire a liftben, és volt, akire az utcán csaptak le.
máj. 20
5:10
Tovább él a nő, ha egyidős a férjével (Blikk)
BUDAPEST – „Azért élek fiatal férfival, mert az engem is fiatalon tart" – vallja egy internetes fórumon Andrea (64), pedig nem is tévedhet nagyobbat. Egy felmérés szerint ugyanis akár 5-6 évet is elvehet a nő életéből, ha fiatal társat választ! Ellenben a férfiak tovább élnek egy náluk jóval ifjabb feleség mellett.
máj. 20
5:24
Romváros lesz Budapest (Blikk)
BUDAPEST — Félő, hogy romváros maradhat Budapest. Egy piaci felmérés szerint ugyanis sok lakásfejlesztő cég készül elhagyni a magyar fővárost.
máj. 20
5:26
Elszállt a fecske (Blikk)
MAGYARORSZÁG — Szabadon engedték a vihar miatt legyengült sarlósfecskéket.
máj. 20
5:28
Elmosta az M1-est az ár (Blikk)
MAGYARORSZÁG — Miközben Borsodban és Abaújban továbbra is ott lebeg a gátszakadás veszélye a lassan túlcsorduló patakokon, a Sajón és a Hernádon, az ár megbénította az M1es autópályát is.
máj. 20
5:30
Anita elájult a Himaláján (Blikk)
KATMANDU — Közel kilencezer métert gyűrt maga alá Ugyan Anita és férje, Michael Kobold, hogy újra átélhessék a csodát. A pár kedd hajnalban elérte a világ legmagasabban lévő csúcsát, a Mount Everestet.
máj. 20
5:32
Bábaként ott lehet a szüléseknél Geréb Ágnes (Blikk)
BUDAPEST — Még az intenzív osztályon fekszik az az újszülött kislány, akinek világra jövetelekor Geréb Ágnes is jelen volt. A francia apa és a szlovákiai anya csecsemőjét életveszélyben vitték kórházba.
máj. 20
5:34
Adóköteles az elnöki kutya (Blikk)
WASHINGTON — A zsebébe kell nyúlnia Barack Obamának házi kedvence, Bo kutya miatt.
máj. 20
5:36
Bármit eladhat a kormány? (Blikk)
BUDAPEST — A jövőben pályáztatás nélkül is dobra verheti a megmaradt állami vagyont a kormány. A Fidesz törvényjavaslata szerint mindenféle verseny nélkül, egyszerű kormánydöntéssel lehet majd áruba bocsátani az állami értékeket, az egyetlen megkötés, hogy az eladás tényét nyilvánosan közölni kell.
máj. 20
5:42
Sorozatszínész lett Gesztesi fia (Blikk)
BUDAPEST — Színészként debütál Gesztesi Károly (46) fia, Máté (20) egy sorozatban a Duna Televízióban. A fiatalember egy diákot játszik a Gézengúzok – Karádysokk című ifjúsági szériában, amelynek a forgatásán mi is ott jártunk.
máj. 20
5:44
Moldova megalázta Kárászt (Blikk)
BUDAPEST – Kínos helyzetbe került a TV2 reggeli műsorában tegnap Kárász Róbert (40), amikor Moldova Györggyel beszélgetett. Gyurcsány Ferenc volt terítéken, az író pedig az exminiszterelnök egyik botrányos megjegyzésére utalva, Kárásznak szegezte:  egy fiatal modellre cserélte le feleségét.
máj. 20
5:46
Delhusáék nyertek! (Blikk)
BUDAPEST – Örökre vége Delhusa Gjon (56) és Erős Melinda (32) háborúskodásának! Az énekes nyert, a gyámhatóság úgy döntött, hogy felesége, Béndek Zsuzsanna veheti gyámsága alá férje volt szeretőjének lányát, a 16 éves Grigorescu Andreát (16).
máj. 20
5:48
David Hasselhoff az utcán csókolózott (Blikk)
LOS ANGELES — Úgy tűnik, David Hasselhoff  (57) újból rátalált az igazira, legalábbis ezt bizonyítja az a nyíltan vállalt, forró csók, amelyben a brit modellel, Anoushka De Georgiou-val összeforrt a minap.
máj. 20
5:50
Nálunk ünnepel Clint Eastwood fia (Blikk)
BUDAPEST — A világhírű színész-rendező, Clint Eastwood fia, Kyle Eastwood (42) csütörtöki, Millenáris Teátrumban tartandó koncertje előtt Budapesten, egy belvárosi étteremben ünnepli a születésnapját.
máj. 20
5:52
Tabáni István becsajozott (Blikk)
BUDAPEST — Tabáni Istvánra (32) rátalált a boldogság! Az énekes immár elfelejtheti a magányos estéket, István már egy gyönyörű joghallgató lánynak csapja a szelet.
máj. 20
5:54
Edit szülei még nem tudnak a vetkőzésről (Blikk)
PÉCS — Barátai hívására ébredt reggel tegnapi címlaplányunk. Gilyán Edit (33)  nagyon boldog, hogy ő kerülhetett a Blikkbe,  így ébredés után első útja az újságoshoz vezetett.
máj. 20
6:00
Choli bácsi lemondana az örökségről (Blikk)
BUDAPEST — Mivel Daróczi Dávidnak (†37) nem volt gyermeke, egyenes ági leszármazottként szülei a törvényes örökösök. Őket illet minden ingó és ingatlan vagyon, de az adósság is.
máj. 20
6:12
Örök ellentét? Disputa a szülők és a pedagógusok között (hirado.hu)
Egy most elkészült kutatásból kiderül, hogy ellentétesen látják a diákok tanulmányi előmenetelét a pedagógusok és a szülők, akik a fogadóórákon is gyakran elbeszélnek egymás mellett
máj. 20
6:14
Nem csitulnak a harcok Bangkokban (hirado.hu)
Csütörtökön kilenc holttestre bukkantak a thai kormányellenes tüntetők által korában elbarikádozott bangkoki városrészben, reggelre feloldották azonban a kijárási tilalmat
máj. 20
6:16
Pénzügyi zűrök a Magyar Postánál! (hirado.hu)
A posta anyagi gondjaival indokolja a kirúgásokat, a szakszervezet szerint a nagyvárosokban csaknem háromszáz embert bocsátottak el eddig, a kis postákon pedig a munkaidőt csökkentik
máj. 20
6:18
Sorozatszínész lett Gesztesi fiából (BorsOnline)
Apja nyomdokaiba lépett Gesztesi Máté, aki sorozatszínészként debütál a Duna Televízió új, ősszel induló ifjúsági sorozatában, a Gézengúzok-KarádysokK-ban.
máj. 20
6:30
Könnyű préda lesz az állam tulajdona! Először az MVM Zrt.-t dobják piacra? (hirado.hu)
Lapinformációk szerint az Orbán-kormány olyan jogszabályok megalkotását tervezi, amelyek szabad kezet adnak az új kabinetnek az állami vagyon kiárusítására
máj. 20
6:32
Újabb részletek a New York-i merénylőről! Több célpontja is volt a pakisztáni férfinak (hirado.hu)
A nyomozás adatai szerint a Manhattanben található Grand Central pályaudvart, a Rockefeller Centert, valamint a Pénzügyi Világközpont épülettömbjét is fel akarta robbantani Faisal Shahzad
máj. 20
6:34
Csütörtökön helyezik végső nyugalomra Toller Lászlót (hirado.hu)
Pécsett az emlékezők 15 órától róhatják le kegyeletüket a politikus koporsója előtt, a 16 órakor kezdődő gyászszertartáson Szili Katalin, volt szocialista házelnök, Páva Zsolt, Pécs fideszes és Páva Zoltán, Komló szocialista polgármestere mond beszédet
máj. 20
6:36
Claudiának írta búcsúlevelét Daróczi (BorsOnline)
Élete nagy szerelme körül forogtak a tragikus sorsú Daróczi Dávid utolsó gondolatai. Az öngyilkossá lett kormányszóvivő halála előtti kusza mondatait megőrizte a számítógép memóriája.
máj. 20
6:38
Sváby félti Stohlt a börtöntől (BorsOnline)
Önmagát marcangolja, bűntudat gyötri az ittasan karambolozó színészt – meséli barátja, Sváby András, aki a bajban mellette áll. A volt tévés szerint Stohl nem bűnöző.
máj. 20
6:48
Kivégeztek két brutális gyilkost Texasban (hirado.hu)
Az egyik halálra ítélt férfi kétszeres életfogytiglani büntetését töltötte, amikor agyonverte cellatársát, a másik pedig megerőszakolt és megölt egy 24 éves kamionsofőrt
máj. 20
6:54
Kiss Ramónát felpofozták és letépték a ruháját (BorsOnline)
Többször forgatta le Kiss Ramóna a Barátok közt egyik jelenetét, amelyben Soma rátámad, felpofozza és majdnem megerőszakolja. A sorozat producere szerint a hitelesség érdekében kellett megismételni a színészileg is megterhelő feladatot.
máj. 20
6:56
Gera megmutatta az ő kis tündérkéjét – fotóval (BorsOnline)
Tímea felhagyott a zenével és a tanulmányaival, és klasszikus háziasszonyéletet él Angliában. Főz, gyereket nevel, s igyekszik a családi békét megteremteni férje, a focista Gera Zoltán számára.
máj. 20
7:06
Az elitcsaládok járnak csak jól a családi adózással (hirado.hu)
A HVG mai számában a franciamintájú családi adózás előnyeit és hátrányait is górcső alá veszik, a cikkből kiderül, hogy eszméletlen nagy mennyiségű adminisztrációval járna az újfajta adózási forma, így elképzelhető, hogy még várni kell a söralátétnyi adóbevallásra
máj. 20
7:12
Penélope részegen csókolózott Salma Hayekkel (BorsOnline)
Penélope Cruznak sikerült, amiről a legtöbb spanyol színésznő álmodik, ám hosszú út vezetett a csúcsig. A negyedik részből féltékenykedéséről olvashatnak.
máj. 20
7:12
Mégis inkább kiírják Stohl karakterét a sorozatból (Habostorta)
Nemcsak Stohl, hanem az általa formált karakter is eltűnik a Tűzvonalból
máj. 20
7:14
Pákó visszament Afrikába (BorsOnline)
Fekete Pákó közel tizenöt éve érkezett Magyarországra, s azóta még egyszer sem sikerült hazautaznia, sőt, az afrikai kontinensre sem. Egészen idáig.
máj. 20
7:24
Belső feszültség! Kiszivárogtatókat keres a Lehet Más a Politika (hirado.hu)
A Magyar Nemzet információi szerint az LMP belső elektronikus fórumait moderálják, sőt cenzúrázzák is
máj. 20
7:26
Mundruczót cserbenhagyták megérzései? (hirado.hu)
A rendező azt mondta: a Deltával ellentétben a Szelíd teremtés című akotásáról nem sejti, hogy hogyan fogadják majd a Cannes-ban
máj. 20
7:30
Tetemeket sodor a sárlé: járvány jön az árvíz után? (BorsOnline)
Állati tetemeket sodor a patak Bőnynél, tovább emelkednek a borsodi folyók és az M1-es autópályát alámosta az áradat. Hiába enyhül az idő, továbbra is a víz az úr.
máj. 20
7:30
Gömböc ajándékba a kabinetnek (Blikk)
BUDAPEST — Nem mindennapi búcsúajándékot kapott a tegnap utoljára ülésező Bajnai-kabinet a miniszterelnöktől.
máj. 20
7:32
Ne utazzunk Thaiföldre! (Blikk)
BANGKOK — Legjobb, ha most senki sem thaiföldi turistaparadicsomokban akarja kipihenni fáradalmait! A kedvelt üdülőhelyeken ugyan kedvezőbbnél kedvezőbb előszezoni ajánlatokkal várják az utazókat, de az ország tegnaptól háborús övezet.
máj. 20
7:34
Veszprémben jó majomkodni (Blikk)
VESZPRÉM — Sokat szenvedett cirkuszi csimpánzok leltek új, nyugodt otthonra a helyi állatkertben.
máj. 20
7:48
90 kiló narkót találtak L. József lakásában (BorsOnline)
Háromszázmillió forintot érő kábítószerrel rövidítették meg a drogpiacot magyar és német rendőrök. A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) szerint évek óta nem volt ekkora fogás.
máj. 20
7:48
Cini otthon gyógyul (Blikk)
TÁRNOK — Zalatnay Sarolta (62) otthon gyorsabban gyógyul, mint kórházban!
máj. 20
7:50
Újra együtt a Top Gun szerelmespárja (Blikk)
LOS ANGELES — Egy filmes eseményen legalább 24 év után ismét „összejött" a régi „nagy szerelmes pár", a Top Gun Charlotte-ja, Kelly McGillis (52) és Pete-je (47).
máj. 20
7:52
StarGardenben az Omegával (Blikk)
BUDAPEST — Nem jellemző, hogy az Omegát fesztiválszínpadon lehet látni, így igazi csemegének ígérkezik a zenekar StarGardenre hirdetett fellépése június 4-én.
máj. 20
8:00
Hárman ismerhetik Daróczi búcsúüzenetét (hirado.hu)
A nagypénteken öngyilkosságot elkövető volt kormányszóvivő utolsó gondolataira egy laptopban találtak rá a rendőrök, az üzenet pontos szövegét Claudia, Batiz András és H. Hubert tudhatja
máj. 20
8:06
Kárászon röhögnek a neten (BorsOnline)
A szokásosnál keserűbb volt a Mokka tegnap Kárász Róbert számára. A műsorvezető azt hitte, vendége, Moldova György az ő magánéleti botrányán gúnyolódik. Tévedett: az író Gyurcsány Ferencről beszélt.
máj. 20
8:06
Sztárok drogoztak Stohllal (Blikk)
MAGYARORSZÁG — Neves színészeket ránthat magával Stohl András (43). A Blikk információi szerint a rendőrség a kábítószerrel való visszaéléssel kapcsolatos nyomozás során olyan információk birtokába jutott, amely szerint az ominózus, május 8-i balesetet megelőző éjszakán két neves színművésszel szórakozott gyanúsítottjuk.

Keresés