2010. május 22. szombat

máj. 22
4:48
Talma kínpadra kerül (Blikk)
LE MANS —  Különleges masszázzsal készült Talmácsi Gábor (28) a gyorsasági motoros világbajnokság Francia Nagydíjára.
máj. 22
5:06
Egy rágcsáló is hallgatta Barack Obama beszédét (Blikk)
WASHINGTON —  Különleges hallgatósága akadt Barack Obama elnöknek, amikor a pénzvilág, a Wall Street megregulázásáról beszélt a fehér házi sajtótájékoztatóján.
máj. 22
5:08
Terepre, magyar szépségek! (Blikk)
SOMOGYBABOD – Nemcsak a kifutón mozognak otthonosan a szépségkirálynők, az off  road-terepjárókkal is nagyszerűen boldogultak.
máj. 22
5:08
A tévé lett a legfőbb családtag (Blikk)
BUDAPEST — Pár évtizede még a családi élet központja volt a tévé. Papa, mama, gyerekek a kanapén összebújva szurkoltak a Táncdalfesztivál, a Ki mit tud? ma már legendás sztárjainak, vagy élték újra a nagy magyar rögvalóságot a Szomszédok Taki bácsijával, Lenke nénijével, Magenheim doktorával.
máj. 22
5:10
Műkart tervezett magának Balázs (Blikk)
BUDAPEST — Egy pillanat alatt elsötétült a világ Koleszár Balázs (26) szeme előtt. Napokkal később, amikor magához tért a súlyos motorbaleset után, arra ébredt, hogy bal keze hiányzik.
máj. 22
5:24
Sztárok titkos drogbulijai (Blikk)
MAGYARORSZÁG — Tudják, hogyan kábítószereznek sztárjaink? Hogyan vásárolják s hogyan fogyasztják el? Egy kábszeres zsaru beavatta a Blikket az eddig nem ismert kulisszatitkokba.
máj. 22
5:26
Mexikóban domborított Voksán Virág (Blikk)
MEXIKÓ — Élete egyik legszebb és legkalandosabb nyaralásán van túl Voksán Virág (26), aki a napokban tért haza Mexikóból.
máj. 22
5:26
Kínos pártjának a 2 milliós Wieszt (Blikk)
BUDAPEST — Nyomoz a rendőrség az újbudai vesztegetési ügyben. Előkerült egy videó, amelyen Wieszt János, a XI. kerületi MSZP frakcióvezetője és egyben az önkormányzat gazdasági bizottságának elnöke kétmillió forint kenőpénzt vesz át egy vállalkozótól.
máj. 22
5:28
Rákattant az APEH Tünci naptárjaira (Blikk)
BUDAPEST — Kiszel Tünde (50) már most készül a jubileumi kiadványra. Donatellácska tízéves, így különös meglepetést ígér az anyuka. A precíz üzletasszony önmagát és kislányát népszerűsítő – az év 365 napján csodálható – remekműve azonban olyannyira szúrta valakinek a szemét, hogy könnybe lábadt. Nem a gyönyörtől, hanem a dühtől, hogy az APEH-hez forduljon.
máj. 22
5:30
Megalázta Demszky Verebes Istvánt (Blikk)
BUDAPEST — Nem méltatta gratulációjával Verebes Istvánt (61) Demszky Gábor (57), amikor a minap az idei év színházigazgatóinak tiszteletére rendezett ünnepségen.
máj. 22
5:32
Borzasztóan elhízott Batman (Blikk)
LOS ANGELES — Rajongói rá sem ismertek az egykori hollywoodi szívtipróra, Val Kilmerre (50), amikor megérkezett új filmje, a MacGruber bemutatójára.
máj. 22
5:42
Listázta kívánságait Elton John (Blikk)
BUDAPEST –  Nem kis igényekkel érkezik Magyarországra június 8-án Elton John (63).
máj. 22
5:44
Lóránt Kriszta a Pókasszony (Blikk)
BUDAPEST – Akár egy igazi pók, olyan gyorsan mászik a falon Lóránt Kriszta (39). A Barátok közt Orsija négy évvel ezelőtt szeretett bele ebbe a sportba, és azóta a falmászás igazi szenvedélyévé vált.
máj. 22
6:36
Híres popsztártól vette Stohl a kokaint (BorsOnline)
Legalább két híres ember teríti a drogot a hazai sztároknak – tudta meg a Bors. Értesülésünk szerint Stohl András is egyiküktől jutott hozzá az anyaghoz, melyet általában celebpartikon árulnak.
máj. 22
6:38
Elhagyta férjét Szekeres Nóra (BorsOnline)
Szekeres Nóra különvált férjétől. A TV2 bájos műsorvezetője tizenhárom éves kora óta ismeri volt kedvesét, akitől két gyermeke született. Most végleg lezárták házasságukat.
máj. 22
6:54
Fenyegetés hatására vesztegetett Kiprich? (BorsOnline)
Egy Borsnak eljuttatott e-mail szerzője szerint a klubhoz közel álló befolyásos emberek gyakoroltak nyomást a Gyirmót játékosára, Kiprich Dánielre, hogy pénzt ajánljon fel tatabányai barátainak.
máj. 22
6:56
Zimány Linda lesz Tilla párja? (BorsOnline)
Merész álmokat szövöget Zimány Linda, aki Tilla oldalán szeretne feltűnni a Megasztárban. A szemrevaló szőkeség reménykedik, mert úgy érzi, jól szerepelt a castingon.
máj. 22
7:12
Felfújták a neves színésznő apró mellét - fotóval (BorsOnline)
Távol-keleti premierje volt Nicole Kidmannek: Hongkongban mutatta meg először megnagyobbított kebleit. A filmdíva régóta készült a beavatkozásra.
máj. 22
7:14
Összecsap a mester és a tanítvány (BorsOnline)
Kétesélyes a ma esti BL-döntő, nincs favoritja az Bayern München–Internazionale derbinek. Mindkét csapat bajnokságot nyert, az edzők felkészültek, talán Franck Ribéry hiánya szól a Bayern ellen.
máj. 22
7:30
Látni kell! (BorsOnline)
máj. 22
7:32
Mégis vannak túlélői a légi katasztrófának (BorsOnline)
Az Air India légitársaság Boeing-737-es típusú gépe 169 emberrel a fedélzetén a dél-indiai Mangalor repülőterén, leszállás közben zuhant le.
máj. 22
8:00
Kétezer adónyomozó állhat munkába (hirado.hu)
Az APEH és a VPOP összevonásának részleteiről a Vám- és pénzügyőrség független Szakszervezete egyeztetni szeretne a kormánnyal - javasolja majd, hogy ne csökkentsék a létszámot
máj. 22
8:02
"Hajléktalangyártás" folyik március óta (hirado.hu)
Az új szabályozás szerint nem tekinthető belföldi személynek az, akinek nincs állandó bejelentett lakóhelye
máj. 22
8:06
Stohlért ostromolják a Nemzetit (BorsOnline)
Katasztrófaturisták özönlötték el a Nemzeti Színházat, a baleset óta mindenki Stohl András alakításaira kíváncsi – értesült a Bors. A nézők közül rengetegen emelt áron is hajlandók jegyet venni.
máj. 22
8:06
Miért kell Claudiának Daróczi mobilja? (Blikk)
BUDAPEST – Már az is érdekes, hogy miért idézték a hagyatéki tárgyalásra a tragikusan elhunyt volt kormányszóvivő szülein – akik jogilag az örökösök – és üzlettársán kívül Liptai Claudiát (36), hiszen jogilag a műsorvezetőnek semmi köze elhagyott szerelme javaihoz, csak akkor örökölhetne, ha Daróczi Dávid (†37) öngyilkossága előtt végrendeletet írt volna, amelyben kedvezményezett lenne.
máj. 22
8:18
Orbán Viktor ma nyújtja be programját (hirado.hu)
A program vitáját jövő hét kedden és szerdán folytatják le a képviselők, Orbán Viktor pedig a tervek szerint május 29-én, szombaton válaszol majd a vitában elhangzottakra, és ezután a Ház szavaz
máj. 22
8:18
Új szerepben a Csillag születik felfedezettjei (NLC)
Új lehetőséget kaptak a popsztárok.
máj. 22
8:20
Túlfutott a leszállópályán egy indiai gép - legalább 160 a halottak száma (hirado.hu)
Az Air India légitársaság gépe 163 utassal és 6 fős személyzettel fedélzetén Dubajból érkezett meg a dél-indiai Mangalor repülőterére, ahol túlfutott a betonon, majd lángba borult
máj. 22
8:36
A Rózsa Flores ügyben letartóztattak egy bolíviai tábornokot (hirado.hu)
A házi őrztebe helyezett Gary Prado Salmónt azzal gyanúsítják, hogy rejtjelezett üzeneteket váltott tavaly a Santa Cruzban tartózkodó Rózsa Flores Eduardóval. A tábornok vallomása szerint Rózsa Flores Euardóval, csak mint újságíróval beszélgetett
máj. 22
8:38
Afganisztánba utazott az új brit külügyminiszter (hirado.hu)
Afganisztánban hozzávetőleg 10 ezer brit katona állomásozik. A nemzetközi koalíciós erők 2001-ben indított háborújának a kezdete óta 286 brit katona vesztette életét az országban
máj. 22
8:42
Híres popsztártól vette Stohl a kokaint! (Habostorta)
Legalább két híres ember teríti a drogot a hazai sztároknak
máj. 22
8:54
Cannes-ban megoszlanak a vélemények Mundruczó filmjéről (hirado.hu)
A brit David Robinson szerint Mundruczó szokásához híven ismét óriási meglepetést csinált. Jean-Philipe Tessé francia kritikus viszont kifejezetten nem kedvelte a "művészfilmek akadémikusságát" Mundruczónál
máj. 22
8:56
KSH: egyre több a részmunkaidős foglalkoztatott (hirado.hu)
A növekedés hátterében a KSH szerint egyrészt az átmeneti munkaidő-csökkentés, illetve a teljes munkaidős szerződések egy részének részmunkaidőssé alakítása áll
máj. 22
9:12
Az elmúlt húsz évben közel 12 százalékkal bővült a lakásállomány a minőség is javult (hirado.hu)
Magyarországon 1990-ben 3 millió 853 ezer lakás volt, az ezredfordulón a szám 4 millió 65 ezerre, majd 2009-ben 4 millió 305 ezerre emelkedett. A számok mögött minőségi javulást is kimutat a KSH
máj. 22
9:14
Javult a magyarországi energiahatékonyság (hirado.hu)
A fogyasztási főcsoportok közül a háztartási energia árindexe az utóbbi években legalább kétszer olyan gyorsan nőtt, mint a fogyasztói áraké átlagosan - állapítja meg a KSH
máj. 22
9:16
Újhelyi: talpra áll az MSZP, ha egység lesz (hirado.hu)
Ujhelyi szerint Mesterházy Attilának, Botka Lászlónak és Molnár Csabának biztosan szerepet kell vállalnia az MSZP következő vezetésében
máj. 22
9:18
Árvíz után a belvíz pusztít (BorsOnline)
Bár kisütött a nap és egyre inkább enyhül az idő, a Borsod megyei Edelényben még mindig nem múlt el a veszély. A kisváros lakói már a végtelenségig kimerültek a Bódva elleni küzdelemben.
máj. 22
9:30
Csaba László: vannak gazdasági csontvázak (hirado.hu)
Vannak gazdasági csontvázak is a szekrényben, mivel az infláció, az államháztartási deficit, a foglalkoztatás és a növekedés mutatói is eltérnek a tervezettől - mondta Csaba László akadémikus a Magyar Hírlapnak
máj. 22
9:30
Jennifer Lopez fogyásának titka (NLC)
A szülés után visszanyerte régi alakját a szexbomba.
máj. 22
9:48
Többen meghaltak Pakisztánban egy amerikai légitámadásban (hirado.hu)
Észak-Vazirisztánban az idén már mintegy harminc amerikai rakéta csapódott be. A törzsi terület az utóbbi hónapokban vált új bástyájává Dél-Vazirisztánból menekült fegyveres lázadó csoportoknak
máj. 22
9:50
Sokan haltak meg mexikói drogbandák újabb összecsapásaiban (hirado.hu)
Legkevesebb újabb 27 halálos áldozata van a Mexikó északi részében folytatódó drogháborúnak, vagyis a kábítószercsempész-bandák összecsapásainak - közölték a helyi hatóságok
máj. 22
10:06
Digitalizálják a német mozikat (hirado.hu)
A szükséges eszközöket az állam fogja a kisebb mozik rendelkezésére bocsátani. Németországban lévő 4740 mozi közül még 3700-at kell digitalizálni
máj. 22
10:12
Duci alkata miatt kezdett hastáncolni Anett (BorsOnline)
Egymilliós táncszerződést nyert hastáncával a 21 éves Kecskeméti Anett. A nemcsak nevében, lakhelye szerint is kecskeméti hölgy ráadásul Miss Hastánc Hungaryként vonulhat az egyiptomi világversenyre.
máj. 22
10:24
Tizenkettőre nőtt a lengyelországi árvízi áldozatok száma (hirado.hu)
A tizenkettedik áldozat egy asszony, akinek a vízbe fulladt testét Sandomierz közelében találták meg. A Varsótól 200 kilométerrel délre fekvő város nagy része a hét közepe óta víz alatt áll. Katowicében is vízbe fulladt egy férfi
máj. 22
10:26
Legalább nyolc túlélője van az indiai repülőgép-katasztrófának, 158 ember meghalt (hirado.hu)
Egy évtizede ez volt India legsúlyosabb légi katasztrófája, ahol az utóbbi időben több magán légitársaság jött létre a vagyonosodó indiai középosztály utazási igényének kielégítésére
máj. 22
10:28
Normalizálódik az árvízi helyzet - Siófokon felhőszakadás volt (hirado.hu)
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 3800-an védekeznek az árvíz ellen, ebből 2800 önkéntes segítő. Bár a Sajó, a Hernád és a Bódva is lassú apadásnak indult, még mindig a gátak erősítésén dolgoznak az emberek
máj. 22
10:30
Elhagyta férjét Szekeres Nóra! (Habostorta)
Az év elejétől külön élnek, a hírek szerint a műsorvezetőnek már új lovagja van
máj. 22
10:32
Megműtötték Bonót (Habostorta)
A U2 frontembere idegsebészeti beavatkozáson esett át
máj. 22
10:42
Edelényben további száz katona segít a védekezésben (hirado.hu)
Edelényben további száz katona folytatja a védekezést a Bódva töltésén - közölte Varga Mihály mérnök ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei védelmi bizottság titkára
máj. 22
10:44
Észak-Magyarországon apad a Sajó, a Hernád és a Bódva, árad a Bodrog és a Tisza (hirado.hu)
A Tisza Vásárosnaménynál jelenleg 741 centiméteres vízállással tetőzik, alatta lassan árad. A jelenlegi vízállások alapján Tokajnál a várható tetőzés hétfőre jósolható, 770 centiméter körüli értékkel. Jelenleg ezen a vízmércén a vízszint 735 centiméteres értéket mutat

Keresés