2010. május 12. szerda

máj. 12
2:09
Kis pénzre nagy kamat? (Blikk)
Egyre több hazai banknál kerülnek előtérbe a megtakarítási számlák. A pénzügyi válság miatt a kisebb összegű megtakarításokat is egyre nagyobb becsben tartják a bankok, a megtakarítási programok ugyanakkor a megszokottnál magasabb kamat miatt a kisebb összegeket fialtatóknak is jól jönnek.
máj. 12
2:27
Jól jár, ha nem áll sorba csekket fizetni (Blikk)
Postai sorban állás nélkül, készpénzkiadó automatákon is be lehet fizetni a sárga csekkeket április elejétől.
máj. 12
2:45
Váltson olcsóbb hitelre! (Blikk)
Lakáshiteltől a személyi kölcsönig havonta több ezer forintot takaríthat meg, aki szemfüles. Közel egymillióra becsülik azok számát, akiknek megérné váltani. Az ügymenet nem bonyolult, a sokszor tíz-, húsz vagy harmincéves futamidő alatt viszont több milliót lehet spórolni. Megmutatjuk a legfontosabb lépéseket!
máj. 12
3:21
Gera hat góllal segítette csapatát az El-döntőbe (Blikk)
HAMBURG —  Gera  Zoltánban (31) bízik a Fulham! Az angol labdarúgócsapat 130 éves fennállásának legfontosabb találkozójára, a spanyol Atlético Madrid elleni mai Európa-liga-döntőre készül. Márpedig az, hogy a londoni klub a serlegért küzdhet, nagymértékben a magyar támadónak köszönhető: a sorozatban eddig hatszor volt eredményes, és három gólpasszt adott.
máj. 12
3:25
Győzelmet várnak az Atlético sztárjai (Blikk)
HAMBURG —  Győzni érkezett a német városba az Atlético Madrid futballcsapata, ezt már a repülőtéren leszögezték a spanyolok.
máj. 12
4:15
400 milliót csalt ki balesetekkel (Blikk)
MAGYARORSZÁG  —  Filmrendező  veszett  el  abban  a csalóban, aki kamubaleseteket rendezett statisztákkal, komoly színészi teljesítményt nyújtva. A gázsijukat a biztosítótársaságoktól kapták, akik elhitték, hogy a szereplők valóban maradandó egészségkárosodásokat,  sérüléseket szenvedtek.
máj. 12
4:19
Megleptük az ovisokat! (Blikk)
SAJÓNÉMETI — Hatalmas mosollyal és kiabálással fogadták a sajónémeti óvodások a Blikk Napraforgó programjának segítségét. A lurkók izgatottan bontogatták a zsákokat, amelyek számukra soha nem látott játékokkal voltak teli.
máj. 12
4:23
Ferencesek lesznek a testvérek (Blikk)
SZÉCSÉNY —  Egyszerre mondott le az élet élvezetéről egy testvérpár azért, hogy ferences barátnak állhassanak. Édesanyjuk mégsem esett kétségbe, hogy két fia az Úr szolgálatába áll, hiszen három másik gyermeke civil maradt.
máj. 12
4:33
Autóba csapódott a kisgép (Blikk)
WEALD AIRFIELD — Egy vadonatúj Volvón „landolt" véletlenül egy angol kisrepülő, miután pilótája elvesztette uralmát gépe fölött.
máj. 12
4:37
Én vagyok a Jani, nem ettem 70 éve! (Blikk)
AHMEDÁBÁD — 70 éve nem ettem egy falatot sem – állítja magáról egy indiai jógi, aki az eddigi adatok szerint természetfölötti képességekkel rendelkezik. Prahlad Jani (82) vizet sem ivott azóta, normális mértékkel már rég nem szabadna életben lennie.
máj. 12
4:41
Számtalan ritkaság az aukción (Blikk)
BUDAPEST — Több mint 300 briliáns díszíti ezt a páratlan platina eljegyzési karkötőt! Nem is csoda, hogy kikiáltási ára 5 millió forint a BÁV 56. művészeti aukcióján, ahol ehhez hasonló páratlan ékszerek, festmények, szőnyegek, ezüst használati tárgyak és számtalan Zsolnay-váza kerül kalapács alá május 18–20-ig.
máj. 12
4:51
Életveszélyes az utcán motorozni (Blikk)
BUDAPEST —  Az utcán már nem  ül  motorra  a  gyorsulási motorversenyző rendőr. Főleg Budapesten nem. Vincze György (32), vagyis Gyurkesz szerint az utcán sokkal veszélyesebb motorozni, mint a versenyeken.
máj. 12
5:09
Szúrós szépség a királynőjelölt (Blikk)
NÓGRÁDGÁRDONY — A szépségverseny után az olimpia a következő célja Zeller Zitának (21). A fiatal lány  szabadidejében  párbajtőrözik, csapatban az országos bajnokságon második helyezést ért el. Bár Zita a szépségverseny felkészítő tábora miatt egy időre felfüggesztette az edzést, nem titkolt vágya, hogy kijusson az olimpiára.
máj. 12
5:27
Timi: A főnököm is büszke lesz! (Blikk)
KISMAROS — Nagyon bevállalós csajnak tartja magát Pálmai Tímea (24), e heti címlaplányunk. A kismarosi irodai alkalmazott buliból jelentkezett a Blikk szépe 2010 versenyünkre, s ha már idáig eljutott, szívesen látná magát meztelenül a nyuszis magazin címlapján. Erre van is esélye, hiszen felhívásunk fődíja a legnagyobb férfimagazin fotózása és egymillió forint. Hogy a pénzzel mit kezdene…
máj. 12
5:45
Choli bácsi: Miért maradt a fiam csóró? (Blikk)
BUDAPEST — Daróczi Dávid (†37) barátai és volt iskolatársa szerint is – ahogy arról kedden a Blikk beszámolt – már évek óta elhidegült édesapjától, alig tartották a kapcsolatot, mert az elhunyt kormányszóvivő nem nézte jó szemmel, hogy apja sokat iszik és játékgépezik. Ezért nem osztotta már meg Choli bácsival (71) a gondjait sem. Inkább a barátaival, munkatársaival volt bizalmi viszonyban.
máj. 12
5:47
A Unique zenéjével népszerűsítik hazánkat (Blikk)
BUDAPEST — A Unique zenéjével népszerűsíti hazánkat egy utazási blogoló. Völgyesi Gabriella (33) egy külföldieknek szóló utazási magazin portálján láthatja viszont önmagukat, amellyel Kelet-Európát és a kelet-európai popzenét magasztalja a blog szerzője.
máj. 12
5:49
Eszenyi Enikő: Fáj, ha el kell küldeni valakit! (Blikk)
BUDAPEST — Olykor kacagtató, olykor viszont fájdalmas a feladata Eszenyi Enikőnek a Megasztár zsűrijében. A Vígszínház igazgatónője kedden a Blikkben járt, ahol válaszolt olvasóink kérdéseire, és elismerte: a TV2 tehetségkutatójában a számtalan szórakoztató, komolytalan produkció mellett sok tehetség is jelentkezik, de a legfájdalmasabb, amikor olyanokat kell elküldeniük, akiknek szemében ott…
máj. 12
6:21
Stohl drogot is szívott a piára? (BorsOnline)
Pokoli jó ügyvédekre lesz szüksége a részegen karambolozó sztárnak ahhoz, hogy megússza a szabadságvesztést. Ehhez képest szinte semmiség, hogy nagy felháborodást kiváltó tette miatt elesik szinte minden bevételétől.
máj. 12
6:21
Eszenyi Enikő: Állandóan a színházban vagyok! (Blikk)
máj. 12
6:27
Gyermekeket szurkált halálra egy óvodai ámokfutó (hirado.hu)
A kínai óvodát ért támadásban több gyermek életét vesztette
máj. 12
6:29
Nyoma veszett közel egymilliárd forintnak! A Malév hallgat (hirado.hu)
A Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet feljelentést tett a nyolcszáz milliós hiány miatt. A Malév nem válaszol arra a kérdésére, hogy milyen szolgáltatásért fizetettek ki több mint 800 millió forintot a Charter Corporation LLC-nek, illetve, hogy miért nem tudják igazolni a szolgáltatás megtörténtét
máj. 12
6:31
Egymás kárára jutalmaznák az orvosokat (hirado.hu)
Az átlagon felül teljesítő doktorok extra juttatást kapnának, ez ellen nem, csak az eljárás módja ellen tiltakoznak a szakmai szervezetek
máj. 12
6:39
Magához veszi Kamarás a fiát? (BorsOnline)
Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz Kamarás Iván árván maradt fia, a kis Tormás sorsa. Ha a színész akarja, magához veheti a fiúcskát, egyelőre azonban nagynénje neveli.
máj. 12
6:45
Elszabadult egy távközlési műhold a világűrben (hirado.hu)
A távközkési műhold valahol a Csendes-óceán felett lebeg és szokatlanul viselkedik
máj. 12
6:47
Érettségi: emberismeret és etikából egyetlen diák vizsgázik az országban (hirado.hu)
Szerda délelőtt a biológia írásbelikkel, szerda délután az emelt szintű társadalomismeret, emberismeret és etika vizsgákkal folytatódnak a tavaszi érettségik
máj. 12
6:57
Choli: kisemmizték a fiam (BorsOnline)
Daróczi Dávid édesapja nem érti, hogy Batiz Andrásnak fiával közösen jegyzett cége után miért csak 2,3 millió forintot örököl. Furcsállja, hogy míg Batiz nagy házat épített, fiának csak ennyije volt.
máj. 12
6:59
Briatore öt hónapos terhesen rúgta ki Heidit (BorsOnline)
Számos boldogtalan kapcsolat után megtalálta az igazit. Heidi Klum megszállottan törekszik a szépségre és a tökéletességre. Sorozatunk harmadik része legnagyobb csalódásáról szól.
máj. 12
7:03
Vonalhoz kötik magukat a közintézmények (hirado.hu)
Meg sem lepődünk, hogy vezetékes telefonszámot kell hívnunk, ha egy közintézményt szeretnénk elérni
máj. 12
7:05
Elárvult ebek várnak gazdára a hétvégén (hirado.hu)
Örökbefogadó nap és tavaszi piknik az illatos úton
máj. 12
7:15
Eszter: feldarabolta a nővéremet Zoltán (BorsOnline)
A Hármas-Körösben keresték, végül egy vadetető alá elrejtve találták meg N. Márta földi maradványait. Az asszonyt volt férje megölte, majd feldarabolta.
máj. 12
7:17
400 milliót csalt ki társaival Lajos (BorsOnline)
Két biztosítótól négyszázmillió forintot csalt ki társai segítségével Kövesdi Lajos. A férfi gépjárműbaleseteket rendezett, amelyekért a biztosító fizetett.
máj. 12
7:21
Megszólalt a műsorvezető kislánya! Nem fogja elhinni, mit mondott (hirado.hu)
Jakupcsek Gabriella kislánya egy igazi rosszcsont, mindig jókedvű, eleven és már kimondta az első szót
máj. 12
7:33
Leharapta támadója péniszét a kaposvári nő (BorsOnline)
Nem indul eljárás az ellen a fiatal nő ellen, aki kiharapott egy darabot az őt megtámadó férfi péniszéből. A hölgy tette önvédelemnek minősül – tudta meg a Bors a Somogy Megyei Főügyészség szóvivőjétől.
máj. 12
7:33
Kamarás Tormás miatt nem utazott el (Blikk)
Budapest — Kamarás Ivánnak (38) fontosabb a fia, Tormás, mint amerikai karrierje.
máj. 12
7:35
Kifosztották az Első Emeletet (Blikk)
Budapest — A zenekar mikrobuszából tegnap éjjel elvitték az Első Emelet hangszereit.
máj. 12
7:39
Tucatnyi adót és adókedvezményt szüntetne meg a leendő gazdasági miniszter (hirado.hu)
Matolcsy György a Magyar Nemzetnek adott interjújában kiemelte: 12-16 adónemet és kettő kivételével minden adókezdvezményt megszüntetne az új kormány a hároméves adóprogram végére
máj. 12
7:51
Zséda újra próbálkozik (BorsOnline)
Zséda a június 17-ei VIVA Comet-gálán is ringbe száll a legjobb videoklipnek járó díjért.
máj. 12
7:51
Borika: Köszönöm az életem! (Blikk)
Budapest — A Blikk segítségével találkozott megmentőjével Pál Ferencné Borika (67), aki ajándékkal hálálta meg Iosefic Sebastiannak, hogy idén április 14-én életben maradt.
máj. 12
7:53
Tömegsír az épület alatt (BorsOnline)
Mintegy 250 koszovói albán nemzetiségű áldozat földi maradványai találhatóak abban a szerbiai, Raška közelében lévő „potenciális” tömegsírban, ahol a háborús bűnökkel foglalkozó ügyészség minap kezdett vizsgálódni. A feltételezések szerint az áldozatok maradványai egy azóta megépült objektum alapjaiban és a mellette lévő parkoló alatt találhatóak.
máj. 12
7:53
Hízott Weiszdorn (Blikk)
Budapest — Mintegy 20 kilóval nehezebben vág neki másodfokú tárgyalásának Weiszdorn Róbert (37), akit azért ítéltek 30 év fegyházra, mert ott volt a nyolc évvel ezelőtti móri vérengzésnél.
máj. 12
7:55
Nem mert az özvegyre nézni a mészáros (Blikk)
Miskolc — Drámai részéhez érkezett tegnap B. Sándor (†53) és B. Berni (†10) megölésének tárgyalása, amikor is Czibrik Attila bíró tanúként idézte a terembe Cs. Juditot (36), a meggyil­kolt férfi élettársát.
máj. 12
7:57
68 év után újra kalapács alatt az antik festmény (Blikk)
Budapest — Több mint 300 briliáns díszíti ezt a páratlan platina eljegyzési karkötőt!
máj. 12
7:57
Klasszikusok és kortársak a Belvedere árverésen (hirado.hu)
A legértékesebbnek kikiáltott festmények Rippl-Rónai alkotásai és Aba Novák Vilmos munkája
máj. 12
8:09
Új élet kezdődik 2012 telén (BorsOnline)
Megkezdődött a visszaszámlálás: a maják szerint két év van hátra és egy új, 5. dimenzióba lép át az emberiség. A Föld pólusai felcserélődnek, húsz óra alatt egy teljesen új világban ébredünk fel.
máj. 12
8:09
Orbán legyőzte a focistákat (Blikk)
Budapest — Újabb győzelmet aratott Orbán Viktor.
máj. 12
8:09
Stohl bedrogozva vezetett? (Blikk)
MAGYARORSZÁG — Felmerült a gyanú, hogy Stohl András (43) nem csak alkoholt ivott azon a durva partin, amely után súlyos emberi sérülésekkel járó balesetet okozott. Kedden a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a színész baleset után levett vér- és vizeletmintáját elküldte további vizsgálatokra, hogy megtudják, fogyasztott-e kábítószert, és ha igen, mennyit és mikor.
máj. 12
8:11
Így teker Kósa a parlamentbe (Blikk)
Debrecen — Két nap alatt 220 kilométer bringázás: ez vár Kósa Lajosra és parlamenti képviselőtársaira.
máj. 12
8:15
Mától újabb csúcson az üzemanyagok ára (hirado.hu)
Idén eddig 30 forinttal drágult a benzin és 29 forinttal a gázolaj ára
máj. 12
8:27
A jelen a fontos (BorsOnline)
máj. 12
8:27
Néhány méteren múlott Konyi élete (Blikk)
Budapest — Mindössze néhány méteren múlott, hogy Várkonyi Lászlót (†54), azaz Konyit maga alá temette a jégomlás – mondta Klein Dávid (35) tegnap az április 26-án a Himaláján elszenvedett balesetüket felidéző sajtótájékoztatón.

Keresés