2010. május 13. csütörtök

máj. 13
0:03
Championship: Gyepesék játszanak a Blackpoollal a Premier League-ért (She)
A Cardiff jutott az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) élvonalbeli tagságért vívott rájátszásának fináléjába, miután a visszavágón a rendes játékidőben 3–2-re elveszített mérkőzésen tizenegyesekkel jobbnak bizonyult a Leicesternél.
máj. 13
0:07
Európa-liga: Már a tizenegyeseket várták a csapatok - Gera Zoltán (She)
Gera Zoltán szerint egyenlő erők  küzdelmét hozta az Atlético Madrid–Fulham Európa-liga-döntő, amelyet végül hosszabbításban 2–1-re a madridiak nyertek meg.
máj. 13
0:11
Ázsia: Scolari és Rivaldo csúnya verésbe szaladt bele a helyi BL-ben (She)
Csúnya verésbe szaladt bele Szaúd-Arábiában a Luiz Felipe Scolari által irányított és Rivaldóval a kezdőcsapatában felálló Bunyodkor, az üzbég együttes 3–0-ra kikapott a helyi al-Hilaltól az ázsiai labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.
máj. 13
0:21
Az Atlético Madrid nyerte a döntőt (Metropol)
A spanyol Atlético Madrid nyerte a labdarúgó Európa Liga első kiírását, miután a szerda esti, hamburgi döntőben hosszabbítás után 2-1-re legyőzte Gera Zoltán együttesét, az angol Fulhamet.
máj. 13
0:25
Gera negyedszázados szünetet szakított meg (Metropol)
Magyar futballista legutóbb 1985-ben volt érdekelt valamely európai kupa fináléjában, igaz, akkor a Videoton egy egész csapatként képviseltette magát az UEFA Kupa döntőjében a Real Madrid ellenében.
máj. 13
0:39
Európa-liga: Nem lehetnék büszkébb a csapatomra! - Hodgson (She)
Roy Hodgson, a Fulham menedzsere elsősorban az Atlético Madrid csatárduóját méltatta az Európa-liga döntője utáni nyilatkozatában, és elmondta: rendkívül büszke fantasztikus menetelést bemutató csapatára.
máj. 13
1:15
Európa-liga: Forlán szerint megérdemelten nyerték meg a döntőt (She)
Az Európa-liga fináléját két góljával eldöntő Diego Forlán szerint az Atlético Madrid megérdemelten nyert a Fulham ellen.
máj. 13
1:33
Életben tartotta BL-álmait a Lyon (Behaviour)
Az Olympique Lyon magabiztosan nyert a vendég AS Monaco ellen a francia labdarúgó-bajnokság 34. fordulójából elhalasztott, és szerdán pótolt mérkőzésen, ezzel feljött a harmadik helyre a tabellán.
máj. 13
3:39
Kiprich fia viszi el a balhét? (Blikk)
BUDAPEST — Tovább gyűrűzik a focibotrány: felfüggesztették Kiprich Dániel (20) játékjogát. A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága szerint az NB II Nyugati csoportjában szereplő Gyirmót védője megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a vasárnapi, Tatabánya elleni bajnoki (2-2) előtt megkísérelte rávenni az ellenfél több focistáját az eredmény befolyásolására.
máj. 13
6:21
Aki most kimaradt, végleg lemaradt (Behaviour)
A június 11-én kezdődő labdarúgó-világbajnokságon résztvevő válogatottak szövetségi kapitányai kijelölték bő keretük, melyet június 1-ig kell véglegesíteniük. A 32 szakember komplett világválogatottra való klasszisról mondott le.
máj. 13
6:23
Éveket vett el Anand életéből a vb-cím (Behaviour)
A sakkozás régi-új királyát ünnepeljük. A szófiai világbajnoki döntőben a címvédő Viswanathan Anand az utolsó partit sötéttel megnyerte, viharos támadással használta ki bolgár kihívójának, Veszelin Topalovnak sorsdöntő hibáját. "Pályafutásom legnehezebb mérkőzését játszottam, ami éveket vett el az életemből" - nyilatkozta a nagyon boldog győztes. Két évvel ezelőtt Vlagyimir Kramnyikkal szemben…
máj. 13
6:57
NHL: főcsoportdöntőben a Montreal, egyenlített a Philadelphia (She)
Bejutott az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) Keleti főcsoportjának döntőjébe a Montreal Canadiens.
máj. 13
7:15
Lesz szabad hely a börtönökben (Metropol)
A dél-afrikai illetékesek azt ígérik: számos cellát felszabadítanak, hogy legyen helyük a június 11-én kezdődő labdarúgó-világbajnokság rendbontóinak.
máj. 13
7:51
Libertadores-kupa: tíz emberrel játszó ellenféltől kapott ki a Flamengo (She)
Hazai pályán szenvedett vereséget a Flamengo a labdarúgó Libertadores-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.
máj. 13
8:09
Atlétika: 61 éves korában hunyt el Ben Johnson korábbi edzője (She)
Hatvanegy esztendős korában elhunyt Charlie Francis, aki a doppingbotrányba keveredett sprinter, Ben Johnson edzője volt a szöuli olimpia idején.
máj. 13
8:11
Kézilabda: a Metalurg kifizetné a kért összeget Lazarovért (She)
A CO Zagreb férfi kézilabdacsapata bejelentette, hogy tovább nem tudja fizetni két legjobban kereső játékosát, és Ivano Balic illetve Kiril Lazarov között választva úgy döntött, hogy a macedón átlövőt eladja.
máj. 13
8:45
Bajzátot kirúgta a DVTK (Blikk)
máj. 13
8:45
FTC: László Csabával, Egervári Sándorral és Gellei Imrével is tárgyaltak (She)
Vezetőedzőt keres a Ferencváros menedzsmentje, a klubnál egyelőre azonban nem szolgálhatnak konkrétummal. Annyit mégis sikerült megtudni, hogy csapatnál korábban már dolgozó szakemberrel, László Csabával is felvették a kapcsolatot, sőt Berki Krisztián vezérigazgató Egervári Sándorral és Gellei Imrével egyeztetett.
máj. 13
8:47
Vb 2010: a szervezőbizottság elnöke is kritizálja Dungát (She)
A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság szervezőbizottságának elnöke, Danny Joordan is kritizálta Dungát Ronaldinho kihagyása miatt.
máj. 13
8:49
Pápa: Dlusztus csak a győzelemmel lenne elégedett a Paks ellen (She)
A Lombard Pápa a hétvégi bajnoki fordulóban a Pakssal találkozik. Érdekes mérkőzésre van kilátás, ugyanis még mindkét csapat kieshet az élvonalból. Dlusztus András, a hazaiak hátvédje éppen ezért csak a három ponttal lenne elégedett a Paks ellen.
máj. 13
9:03
FTC: Megfelelő ajánlat esetén állok elébe a feladatnak - László (She)
Vezetőedzőt keres a Ferencváros labdarúgócsapatának menedzsmentje. László Csaba a Nemzeti Sportnak elmondta, egyeztetett a vezetőkkel és megfelelő ajánlat esetén vállalná a feladatot. Rajta kívül Gellei Imrével és Egervári Sándorral is felvették a kapcsolatot a zöld-fehérek vezetői.
máj. 13
9:05
Profi ökölvívás: Pacquiao visszavonul a Mayweather-meccs után? (She)
Úgy tűnik, a politikai pálya csábításának és édesanyja kérésnek nehezen tud ellenállni napjaink egyik legjobb profi öklözője, Manny Pacquiao. A sarangani tartományi választásokon elsöprő győzelmet arató filippínó szupersztár legfrissebb nyilatkozatai szerint édesanyja tanácsára már csak egy alkalommal lép szorítóba, azt követően kizárólag politikai karrierjére koncentrál.
máj. 13
9:07
Hollanda: Dzsudzsák Balázs-típusú játékost keres az Ajax (She)
A nyáron erősítene szeretne a holland labdarúgó-bajnokságban szereplő Ajax Amsterdam labdarúgócsapata.
máj. 13
9:09
NB II: a 28. fordulóban nem lesz szombati mérkőzés (She)
Az MLSZ versenybizottsága módosította a labdarúgó NB II 28. fordulójának programját - adta hírül a szövetség hivatalos honlapja.
máj. 13
9:21
Hollandia: Dzsudzsák Balázs-típusú játékost keres az Ajax (She)
A nyáron erősítene szeretne a holland labdarúgó-bajnokságban szereplő Ajax Amsterdam.
máj. 13
9:23
Labdarúgó NB II: a 28. fordulóban nem lesz szombati mérkőzés (She)
Az MLSZ versenybizottsága módosította a labdarúgó NB II 28. fordulójának programját - adta hírül a szövetség hivatalos honlapja.
máj. 13
9:25
Játékossors: Szkukalek Igor a szezon végén befejezi pályafutását (She)
Visszavonul Szkukalek Igor. A jelenleg az NB II-es Vecsési FC-ben szereplő játékos sérülések miatt kénytelen felhagyni a profi futballal.
máj. 13
9:39
FTC: Megfelelő ajánlat esetén állok a feladat elébe - László (She)
Vezetőedzőt keres a Ferencváros labdarúgócsapatának menedzsmentje. László Csaba a Nemzeti Sportnak elmondta, egyeztetett a vezetőkkel, és megfelelő ajánlat esetén vállalná a feladatot. Rajta kívül Gellei Imrével és Egervári Sándorral is felvették a kapcsolatot a zöld-fehérek vezetői.
máj. 13
9:41
DVTK: megegyeztek a Győrrel a százezer eurós tartozás rendezéséről (She)
Egyezségre jutott a Győri ETO FC és a DVTK labdarúgócsapata a télen Győrből Miskolcra kölcsönadott játékosok kölcsönadási díjának rendezéséről.
máj. 13
9:43
Debrecen: meghosszabbíthatják Dombi Tibor szerződését (She)
Hamarosan elkezdődnek a szerződéshosszabbítási tárgyalások Dombi Tibor és a Debrecen labdarúgócsapata között.
máj. 13
9:45
Futsal: az Újpest megóvta az Ózd ellen elveszített NB II-es döntőt (She)
Megóvta az Újpest futsalcsapata az Ózd elleni NB II-es döntő második mérkőzését (1–7), mert a győztes együttesben hárman is jogosulatlanul szerepeltek.
máj. 13
9:57
Vb 2010: újabb öt játékost hívott be az algériai kapitány (She)
Harmincasra növelte előzetes keretét Rabah Szadan, az algériai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
máj. 13
9:59
Real Madrid: Cristiano Ronaldo Madridból vonulna vissza (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgócsapatának portugál szélsője szívesen maradna karrierje végéig a királyiaknál. Hamar beilleszkedett, s nagyon jól érzi magát a spanyol fővárosban.
máj. 13
10:15
Primera División: török válogatott középpályás a Valenciában (She)
A Valencia labdarúgócsapata és a Galatasaray megállapodott Mehmet Topal átigazolásáról.
máj. 13
10:33
Európa-liga: Forlán, a döntő hőse Alex Fergusonnak mondott köszönetet (She)
A Fulham elleni Európa-liga-döntőben duplázó Diego Forlán korábbi edzőjének, Sir Alex Fergusonnak mondott köszönetet – az Atlético Madrid csatára hálás a szakembernek, amiért elengedte a Manchester Unitedtől.
máj. 13
10:35
Bundesliga: japán válogatott védőt igazol a Schalke (She)
Ucsida Acuto, a japán labdarúgó-válogatott tagja a Schalke 04 csapatában folytatja pályafutását.
máj. 13
11:09
Bundesliga: japán válogatott védő a Schalkéban, Zé Roberto távozott (She)
Ucsida Acuto, a japán labdarúgó-válogatott tagja a Schalke 04 csapatában folytatja pályafutását.
máj. 13
11:11
Oroszország: Spalletti is kiemelte Huszti Szabolcs játékát (She)
Természetesen Luciano Spalletti vezetőedző is elégedett volt a Zenit labdarúgócsapatának magyar játékosával, Huszti Szabolccsal.
máj. 13
11:13
Pécs: kétszázan szurkoltak Gerának a városi műjégpályán (She)
Tegnap este Pécsen kivetítőt állítottak fel a városi műjégpályán, ahol a helyi sportbarátok közösen tekinthették meg a pécsi születésű Gera Zoltán játékát az Európa-liga döntőjében – olvasható a bama.hu megyei hírportálon.
máj. 13
11:27
Légiósok: csak a rájátszás után dől el Németh Krisztián sorsa (She)
Pataky Tibor, Németh Krisztián ügynöke úgy nyilatkozott a görög Goal című lapnak, hogy a magyar csatár sorsa csak a görög labdarúgó-bajnokság rájátszása után dől el.
máj. 13
11:29
Belgium: Köteles László az új szerződéséért is harcol (She)
Nemcsak a Genk, hanem saját szempontjából is fontos Köteles Lászlónak a St. Truiden elleni mérkőzés a belga labdarúgó-bajnokság rájátszásában.
máj. 13
11:42
Gera csalódott, de nem szégyenkezik (Infostart)
Csalódott ugyan Gera Zoltán, de úgy gondolja, nincs miért szégyenkezniük. Az Európa Liga döntőjében 2-1 arányban alul maradt Fulham magyar játékosa szerint az Atletico Madrid csak az első félidőben uralta a meccset, a másodikban viszont már ők játszottak jobban.
máj. 13
11:45
Nyíregyháza: megkeresték a Bolton kapusát, Bogdán Ádámot (She)
A Nyíregyháza ukrán kapusa, Vologyimir Ovszijenko megsérült csapata Pápa elleni hétvégi bajnokiján. A klub vezetői már a jövőre gondolva felvették a kapcsolatot a Bolton kapusával, Bogdán Ádámmal.
máj. 13
11:47
Vb 2010: Allardyce szerint hatalmas hiba otthon hagyni Robinsont (She)
Sam Allardyce, a Blackburn Rovers menedzsere szerint óriási hibát követett el Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, hogy Paul Robinsont nem nevezte 30 tagú keretébe.
máj. 13
11:49
Anglia: Roy Hodgson továbbra is marad Gera Zoltán csapatánál (She)
Roy Hodgson úgy nyilatkozott, esze ágában sincs távozni a Fulham labdarúgócsapatától.
máj. 13
11:51
Vasas: Balog Zsolt hosszabbított, további egy évig játszik Angyalföldön (She)
Balog Zsolt további egy évre írt alá a Vasas labdarúgócsapatához, kontraktusa 2011. június 30-ig tart, adta hírül a csapat hivatalos honlapja, a labdarugas.vasassc.hu.
máj. 13
11:53
Formula-1: Alonso a leggyorsabb az első monacói szabadedzésen (She)
A Monacói Nagydíj első szabadedzésén a Ferrari pilótája, Fernando Alonso autózta a leggyorsabb időt (1:15.927). A kétszeres spanyol világbajnok mögött sorrendben Sebastian Vettel és Robert Kubica végzett.
máj. 13
12:03
Fulham: Bobby Zamora a jövő héten műtéten esik át (She)
A jövő héten operálhatják meg Bobby Zamorát, a Fulham labdarúgócsapatának támadóját.
máj. 13
12:21
Műugrás: 105. születésnapja előtt hunyt el a legidősebb olimpikon (She)
Néhány héttel 105. születésnapja előtt elhunyt Signe Johansson, a vélhetően legidősebb személy, aki korábban olimpián versenyzett.
máj. 13
12:21
Alonso volt a leggyorsabb az első szabadedzésen (Metropol)
A Ferrari kétszeres világbajnok spanyol pilótája, Fernando Alonso volt a leggyorsabb csütörtökön a Forma-1-es Monacói Nagydíj első szabadedzésén.

Keresés