2010. május 28. péntek

máj. 28
0:36
Manchester City: Dzeko menedzserével egyeztettek az angol klubnál (She)
Az angol Manchester City szemet vetett a Wolfsburg bosnyák válogatott támadójára, a 24 éves Edin Dzekora. A klub felvette a kapcsolatot a játékos menedzserével, a skysports.com információi szerint az ügy komolyságára való tekintettel már a személyes egyeztetésre is sort kerítettek.
máj. 28
0:40
Női kézilabda: Kiss Szilárd egy évre kötelezte el magát Újvárosban (She)
Egyéves szerződést kötött Kiss Szilárd edző és a Dunaújváros női kézilabdacsapatának vezetősége.
máj. 28
6:48
A Wembleyben lép pályára a magyar válogatott (Behaviour)
Négy év után ismét találkozik az angol és a magyar nemzeti együttes egymással. Az augusztus 11-én sorra kerülő mérkőzést az angol Labdarúgó-szövetség (FA) a hivatalos oldalán jelentette be.
máj. 28
6:50
Adót csökkent a támogatás (Behaviour)
Két napos megbeszélést tartottak Csákváron a megyei labdarúgó-szövetségek elnökei az MLSZ június 14-i közgyűlésén tervezett alapszabály-módosításokról. Bakai Csaba, a Csongrád megyei szövetség elnöke lapunknak elmondta, szerdán még elég feszült volt a hangulat, de Csányi Sándor MLSZ-elnökjelölt csütörtöki tájékoztatása után már bizakodva tekint a jövőbe. Ha teljesülnek a bankvezér ígéretei, akkor…
máj. 28
8:06
NB II: Kecskemét helyett otthon játszana a Szolnok, ha feljut (She)
Kéréssel fordult a Szolnoki MÁV vezetősége az MLSZ vezérkarához. A feljutásra pályázó együttes azt kérvényezte, a klub NB I-be jutása esetén az első évben még a saját, bevallása szerint is rossz állapotú stadionjában rendezhesse hazai bajnoki meccseit.
máj. 28
8:08
Kajak-kenu: Janics szerint a szegedi vk-n nem Kováccsal kell csatáznia (She)
A szegedi kajak-kenu világkupán a nőknél az 500 méteres NK-1-es versenyben megütközik egymással a párosban két olimpiai bajnoki címet szerző magyar egység két tagja, Janics Natasa és Kovács Katalin. A szegediek kiválósága elmondta: elsősorban nem az egymás elleni csatára készül.
máj. 28
8:18
„A magas hőfokú csaták nagyon hiányoztak” (Metropol)
Skaliczki László lett a bajnoki ezüstérmes Szeged férfi kézilabda-csapatának edzője.
máj. 28
8:24
Real Madrid: Pérez maga veszi kézbe Mourinho szerződésbontásának ügyét (She)
A madridi Marca napilap beszámolója szerint Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke ma délután Milánóba utazik, hogy személyesen győzze meg Massimo Morattit, az Inter tulajdonosát arról, hogy bontsa fel José Mourinho szerződését.
máj. 28
8:24
Verhetetlen Loki (Blikk)
Budapest — Elégedetten dőlhetnek hátra a DVSC-TEVA labdarúgói.
máj. 28
8:26
Bedák Zsoltra élete meccse vár (Blikk)
Bayamon — Bő három és fél évvel azután, hogy a profik táborába lépett, immár világbajnoki címmérkőzésen bizonyíthat Bedák Zsolt (26).
máj. 28
8:42
Manchester City: Madridból vásárolna be az angol klub (She)
Spanyol lapértesülés szerint az angol labdarúgó Premier League-ben legutóbb ötödik Manchester City a Real Madrid több játékosát szerződtetné.
máj. 28
9:00
NB II: a Pécs ma csap össze a Győr II-vel, a többi meccs vasárnap lesz (She)
Ma egy mérkőzést rendeznek az NB II Nyugati  csoportjában: a Pécsi MFC–Győri ETO II találkozó 19 órakor kezdődik.
máj. 28
9:02
Kajak-kenu: Kozák Danuta a hétvégén csak a mának él (She)
A szegedi kajak-kenu világkupán két számban, 500 méteren párosban és négyesben áll majd rajthoz a kétszeres világbajnok Kozák Danuta. A fiatal kajakosnő nem a legjobb előjelekkel tekint a versenyszámok elé, erről a kajak.hu sportági oldalon vezetett blogjában számolt be.
máj. 28
9:12
Egyre közelebb az AS Romához Adriano (Metropol)
Ügynöke szerint is az AS Roma csapatában futballozik majd a következő idényben Adriano, a Flamengo brazil válogatott csatára.
máj. 28
9:36
UEFA: a szövetség a jövőben kizárja a BL-ből a pazarló klubokat (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség elfogadta azt a szabálytervezetet, amelynek értelmében a jövőben kizárják a Bajnokok Ligájából, illetve az Európa-ligából azokat a futballklubokat, amelyek gazdasági működése nem megfelelő.
máj. 28
9:54
Zalaegerszeg: huszonhat lehetséges ellenfél az Európa-liga selejtezőjében (She)
A Zalaegerszeg labdarúgói megkezdték nyári pihenőjüket, a szünet azonban nem tart sokáig, mivel a zalaiak már július elsején pályára lépnek az Európa-liga első selejtezőkörében.
máj. 28
10:12
Svájc: új edzőt neveztek ki Vanczák Vilmos csapatánál (She)
Bernard Challandes lett pénteken a magyar válogatott Vanczák Vilmost is foglalkoztató svájci FC Sion labdarúgócsapatának vezetőedzője.
máj. 28
10:14
Csurgó: a Dunaferrből erősített a csapat, Dömös hosszabbított (She)
A Dunaferr SE-ből a Csurgóhoz igazolt Miss Zoltán. A jobbszélső menedzsere, Szörnyi Attila kétéves szerződéshez segítette ügyfelét.
máj. 28
10:16
NSO Tv: A fiatalok megérettek a válogatottra - Juhász Roland (She)
A magyar labdarúgó-válogatott egyes tagjait a németek és a hollandok elleni felkészülési mérkőzés előtt kaptuk mikrofonvégre. Fülöp Márton, Németh Krisztián és Juhász Roland is bizakodó volt a csapat erejét látva és az idősebbek azt is elmondták, hogy elégedettek a fiatalok elszántságával.
máj. 28
10:18
Vb 2010: ezúttal a kolumbiai válogatottat rabolták ki (She)
Újabb válogatottat raboltak ki a nyári labdarúgó-világbajnokság helyszínén, Dél-Afrikában. A johannesburgi rendőrség tájékoztatása szerint ezúttal a kolumbiai csapat volt az áldozat.
máj. 28
10:20
Asztalitenisz csapat-vb: nem jutott négy közé a férfiválogatottunk (She)
A magyar férfiválogatott 3–1-es vereséget szenvedett Dél-Koreától a Moszkvában zajló asztalitenisz csapat-vb-n. Csapatunk így az 5-8. helyért játszik a folytatásban.
máj. 28
10:30
Férfi kosárlabda: a Körmend megszerezte Dávid Gergelyt (She)
Az élvonalban szereplő MJUS-Fortress Körmend megszerezte az előző szezonban a Kaposvári KK csapatában játszó, 210 cm magas Dávid Gergelyt.
máj. 28
10:42
Az 5-8. helyért játszhatnak a férfiak (Metropol)
Az 5-8. hely valamelyikét szerezheti meg a magyar férfi asztalitenisz-válogatott a moszkvai csapat-világbajnokságon.
máj. 28
10:48
Formula-1: Lewis Hamilton volt a leggyorsabb az első szabadedzésen (She)
A McLaren brit pilótája, Lewis Hamilton autózta a legjobb időt a Török Nagydíj első szabadedzésén. A második leggyorsabb a brit  versenyző csapat- és honfitársa, Jenson Button lett. A harmadik legjobb időt a mercedeses Michael Schumacher autózta.
máj. 28
11:36
NBA: egy győzelemre a nagydöntőtől a címvédő (Behaviour)
Már csak egy győzelem kell a Los Angeles Lakersnek ahhoz, hogy bejusson az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) döntőjébe.
máj. 28
12:00
Videoton: további négy szabadnapot ért a Debrecen kupasikere (She)
A Soproni Liga második helyén végző Videoton játékosai a debreceni sikerrel végződő Magyar Kupa-döntő miatt négy nappal tovább pihenhetnek, így csak június 14-én kell ismét edzésbe állniuk – tudatta a vidi.hu.
máj. 28
12:02
Férfi vízilabda: Kemény Dénes kijelölte 20 fős keretét az Eb előtt (She)
Kemény Dénes nyilvánosságra hozta a magyar válogatott 20 fős, Európa-bajnokságra készülő keretét. A szövetségi kapitány a vlv.hu interneteses szakportálon közölte a névsort, amelyben nincs benne Steinmetz Ádám.
máj. 28
13:06
Az UEFA elfogadta a „pénzügyi fair play-t” (Metropol)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) csütörtökön elfogadta a "tisztességes finanszírozás" elvét, melynek célja, hogy a jövőben kizárólag kiegyensúlyozott költségvetésű klubok szerepelhessenek a nemzetközi kupákban.
máj. 28
13:24
Párosban is búcsúzott Szávay (Metropol)
Szávay Ágnes az orosz Dinara Szafinával az oldalán vereséget szenvedett a női párosverseny második fordulójában, ezzel befejezte szereplését a francia nyílt teniszbajnokságon.
máj. 28
13:26
Szávay párosban is búcsúzott (Metropol)
Két nappal egyesbeli búcsúját követően Szávay Ágnes párosban is befejezte szereplését a francia nyílt teniszbajnokságon, miután az orosz Dinara Szafinával az oldalán pénteken kikapott a hatodik helyen kiemelt Cara Black, Jelena Vesznyina zimbabwei, orosz duótól.
máj. 28
13:28
Franciaország az EURO 2016 házigazdája (Metropol)
Franciaország rendezheti a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságot - döntött a kontinens sportági szövetségének végrehajtó bizottsága pénteken.
máj. 28
13:30
Franciaország rendezi a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságot (Infostart)
Franciaország rendezheti a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságot - döntött a kontinens sportági szövetségének végrehajtó bizottsága pénteken.
máj. 28
13:42
Minden idők legérdekesebb seregszemléje vár ránk (Behaviour)
A legutóbbi, 2006-os labdarúgó-világbajnokság bronzérmese, Németország szombat este a Puskás Ferenc-stadionban lép pályára a magyar válogatott ellen. Joachim Löw négy éve Jürgen Klinsmann segítője volt a Nationalelfnél, 2008-ban azonban már szövetségi kapitányként nyert Európa-bajnoki ezüstöt csapatával.
máj. 28
13:44
Elúszott a hajó Szávay Ági számára (Behaviour)
Két nappal egyesbeli búcsúját követően Szávay Ágnes párosban is befejezte szereplését a francia nyílt teniszbajnokságon, miután az orosz Dinara Szafinával az oldalán pénteken kikapott a hatodik helyen kiemelt Cara Black, Jelena Vesznyina zimbabwei, orosz duótól.
máj. 28
14:00
Overdose-nak még korai a pozsonyi verseny (Metropol)
Overdose, a veretlen magyar csodaló nem indul a június 6-i, pozsonyi versenyen, ami azt is jelenti, hogy idén Ascotban, a híres angliai rendezvényen sem áll rajthoz.
máj. 28
14:00
Szabad a szex szabadnapokon, feltétellel (Behaviour)
A világbajnokságon részt vevő argentin labdarúgók engedélyt kaptak arra, hogy szexuális kapcsolatot létesítsenek a dél-afrikai torna idején azokon a napokon, amikor nincs mérkőzésük, feltéve ha ez az állandó partnerükkel történik és nem társul alkoholfogyasztással.
máj. 28
14:06
NB II: az SZTK vasárnapi ellenfele szemelte ki Aczél Zoltánt edzőnek (She)
Meglepő ajánlattal keresték meg a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Szigetszentmiklósi TK-Erima vezetőedzőjét, Aczél Zoltánt.
máj. 28
14:18
Kemény-keret Steinmetz nélkül (Behaviour)
emény Dénes, az olimpiai bajnoki címvédő férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya pénteken közzétette 20 fős keretét, amelyből kikerül az augusztus végi-szeptember eleji, zágrábi Európa-bajnokságra utazó 13 játékos.
máj. 28
14:20
Nem megfelelő még Overdose kondíciója (Behaviour)
Overdose, a veretlen magyar csodaló nem indul a június 6-i, pozsonyi versenyen, ami azt is jelenti, hogy idén Ascotban, a híres angliai rendezvényen sem áll rajthoz.
máj. 28
14:36
Kótai nem adja fel (Metropol)
Kótai Mihályt nem törte le a grúz Avtandil Hurcidzétől múlt pénteken elszenvedett vereség, sőt, a középsúlyú ökölvívó pénteken bejelentette, hogy hamarosan újra címmérkőzésen lép majd szorítóba.
máj. 28
14:38
A német válogatott győzni akar Budapesten (Metropol)
A német labdarúgó-válogatott győzni akar szombaton este Budapesten - hangsúlyozta Jocahim Löw szövetségi kapitány a Magyarország elleni barátságos mérkőzést megelőző sajtókonferenciáján.
máj. 28
14:42
Válogatott: meghatározó Bayern-játékosok nélkül érkeznek a németek (She)
A Bayern München négy meghatározó játékosa nélkül érkezik Budapestre a német labdarúgó-válogatott, amelyben így nem lép pályára a magyarok elleni barátságos találkozón szombaton Bastian Schweinsteiger és az új csapatkapitány, Philipp Lahm sem.
máj. 28
14:44
Férfi kézilabda: 19 éves harmonikás érkezik a Skaliczki-csapatba (She)
A Sportske.net szerint a 19 éves Dusan Beocsanin (Partizan Beograd), a szerb juniorválogatott balátlövője két évre szóló szerződést írt alá.
máj. 28
14:54
Fokozott rendőri ellenőrzés a magyar-német meccs miatt (Behaviour)
Budapest Rendőrfőkapitánya a szombaton 20 órakor kezdődő Magyarország-Németország barátságos labdarúgó-mérkőzéssel összefüggésben a főváros egész területén fokozott ellenőrzést rendel el pénteken 16 órától 24 óráig, illetve szombaton 8-tól 24 óráig.
máj. 28
15:12
Nem törte le Kótait a vereség (Behaviour)
Kótai Mihályt nem törte le a grúz Avtandil Hurcidzétől múlt pénteken elszenvedett vereség, sőt, a középsúlyú ökölvívó pénteken bejelentette, hogy hamarosan újra címmérkőzésen lép majd szorítóba.
máj. 28
15:30
A női csapat is az 5-8. helyért folytathatja (Metropol)
A férfihoz hasonlóan a magyar női asztalitenisz-válogatott is az 5-8. helyért folytathatja szereplését a moszkvai csapat-világbajnokságon.
máj. 28
15:54
Formula-1: McLaren fölény mindkét edzésen Isztambulban (Infostart)
A McLaren világbajnoki címvédő brit pilótája, Jenson Button autózta a legjobb időt a Forma-1-es Török Nagydíj pénteki második szabadedzésén. Az elsőt csapattársa, Lewis Hamilton nyerte.
máj. 28
16:06
Jól rajtoltak Szegeden a magyarok (Metropol)
Majdnem tökéletes délelőttöt zártak a magyar versenyzők a szegedi MOL kajak-kenu Világkupa első, pénteki napján, hiszen mindössze három egységnek nem sikerült beverekednie magát az 1000 méteres fináléba.
máj. 28
16:06
Magyar-német - Híres dán bíró fújja a sípot (Behaviour)
A dán Claus Bo Larsen vezeti a Puskás Ferenc Stadionban szombaton sorra kerülő Magyarország-Németország barátságos labdarúgó-mérkőzést.
máj. 28
16:12
Pérez-Moratti csúcstalákozó Mourinho-ügyben (Infostart)
Milánóba utazott a Real Madrid elnöke, hogy dűlőre jusson az Internazionale első emberével. Florentino Pérez Massimo Morattival az olasz bajnok és BL-győztes csapat volt vezetőedzője, José Mourinho "átigazolása" ügyében tárgyal.

Keresés