2010. május 29. szombat

máj. 29
3:18
Szomjaznak a sikerre a magyarok (Blikk)
A magyar csapat a világbajnoki résztvevő Németország ellen bizonyíthatja, hogy jó úton jár
máj. 29
6:48
Franciaország rendezi a 2016-os foci Eb-t (Behaviour)
Franciaország rendezheti a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságot - döntött a kontinens sportági szövetségének végrehajtó bizottsága pénteken.
máj. 29
6:50
Bedák Zsolt csúcsra érhet (Behaviour)
Ha minden jól alakul, szombat éjszaka a puerto rico-i Bayamonban rendezendő profi ökölvívó gála főmeccse után immár négy profi világbajnokkal büszkélkedhet Magyarország
máj. 29
6:52
Megállíthatóak-e a Red Bullok? (Behaviour)
A hétvégi Török Nagydíj legnagyobb kérdése, hogy az időmérőket sorra nyerő, valamint a világbajnoki pontversenyt holtversenyben vezető két Red Bull pilótát, Mark Webbert - az utóbbi két futam győztese - és Sebastian Vettelt vajon képes lesz-e valaki legyőzni.
máj. 29
6:54
Franciaországba látogat Európa (Behaviour)
Franciaország rendezheti a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságot - döntött tegnap a kontinens sportági szövetségének végrehajtó bizottsága. A hat év múlva esedékes - immár 24 csapatos - tornáért Törökország és Olaszország is jelentkezett. A szavazás első körében az olasz pályázat esett ki, a folytatásban pedig heten voksoltak a francia, s hatan a török kandidálás mellett.
máj. 29
7:48
Jégkorong-vb: rekordokat hozó nézettség a németországi tornán (She)
Három mérkőzés is rekordnézettséget hozott a múlt vasárnap zárult németországi jégkorong-világbajnokságon.
máj. 29
8:24
ZTE: Pavicsevicset dél-koreai és holland élvonalbeli csapatok vinnék (She)
Bár szerződés köti a Zalaegerszeghez, Darko Pavicsevicset több klub is szívesen megszerezné.
máj. 29
9:30
Kosárbajnok lett Pakson a ZTE (Metropol)
A Zalaegerszeg nyerte a férfi kosárlabda-bajnokságot, miután a döntő negyedik, pénteki felvonásán 67-60-ra győzött a címvédő Paks otthonában.
máj. 29
10:24
A Ferrari 800. GP-je a Török Nagydíj (Metropol)
Az F1 1950-es indulása óta mindössze 26 futamot hagyott ki a maranellói együttes, de az egyetlen a mezőnyben, amely minden idényben ott volt az indulók között.
máj. 29
10:26
NBA-döntőben a Boston (Metropol)
Bejutott az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) döntőjébe a Boston Celtics, miután az Orlando Magic elleni keleti fináléban megszerezte negyedik győzelmét.
máj. 29
10:30
Labdarúgás: felkészülési meccsek a vb és az Eb-selejtezők jegyében - a mai program (She)
A labdarúgó világbajnokságig már csak szűk két hét van hátra, a dél-afrikai seregszemlén résztvevő csapatok gőzerővel készülnek az eseményre, így a Magyarország–Németország mérkőzés mellett több olyan találkozót is rendeznek, ahol vb-résztvevő(k) érdekelt(ek). Táblázatunkban megtekintheti a mai válogatott mérkőzések kezdési időpontjait.
máj. 29
10:48
Asztalitenisz csapat-vb: kikapott, így a hetedik helyért játszhat a női csapat (She)
Nagy csatában szenvedett vereséget a magyar női asztalitenisz-válogatott a Moszkvában zajló csapat-világbajnokságon. A mieink Hongkongtól kaptak ki 3–2-re, így ahetedik helyért játszhatnak a folytatásban.
máj. 29
12:18
Internazionale: spanyol lapok szerint Pellegrini követheti Mourinhót (She)
A spanyol As című napilap cikke szerint az Internazionale elnöke, Massimo Moratti felvette a kapcsolatot Manuel Pellegrinivel, a Real Madrid korábbi edzőjével. A lap szerint nem elképzelhetetlen, hogy a Real Madridhoz épp Pellegrini helyére érkező José Mourinho utódja a chilei szakember lesz a milánóiaknál.
máj. 29
12:30
Vettelé a legjobb idő a 3. szabadedzésen (Metropol)
Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája volt a leggyorsabb szombaton a Forma-1-es Török Nagydíj harmadik szabadedzésén.
máj. 29
13:30
Roland Garros: Serena Williams csak szenvedett, Roddick ki is esett (She)
A világelső Serena Williams három változatás játszmában jutott tovább a francia nemzetközi teniszbajnokság 3. fordulójából az orosz Anasztaszia Pavljucsenkova ellen.
máj. 29
13:30
Gatyájukról faggatták a Loki focistáit (Blikk)
Feczesin Róbertet és Czvitkovics Pétert nem csak a Debrecen bajnoki címéről faggatták olvasóink. A hölgyek arra is kíváncsiak voltak, milyen alsónadrágot hordanak  a futballisták
máj. 29
14:00
Nincsenek megelégedve a speciális labdával (Behaviour)
Julio Cesarhoz, a brazilok kapusához hasonlóan Claudio Bravo, a chileiek hálóőre sincs kibékülve azzal az új fejlesztésű labdával, amelyet a június 11-én kezdődő, dél-afrikai futball-világbajnokság mérkőzésein használnak majd.
máj. 29
14:24
Török Nagydíj: Ismét Webber indulhat az élről (Infostart)
Mark Webber, a Red Bull ausztrál pilótája indulhat az élről vasárnap a Forma-1-es Török Nagydíjon, a világbajnoki sorozat hetedik versenyén.
máj. 29
14:54
Ismét Webber indulhat az élről (Metropol)
Mark Webber indulhat az élről vasárnap a Forma-1-es Török Nagydíjon, a világbajnoki sorozat hetedik versenyén.
máj. 29
14:54
Győzni jönnek és mennek a németek (Behaviour)
A Puskás Ferenc Stadionban ma este 20 órától randevúzó magyar és német labdarúgó-válogatott egyaránt a felkészülés jegyében feszül egymásnak. Ám míg Joachim Löw alakulata a június 11-én rajtoló világbajnokságra hangol, addig az Erwin Koeman vezette hazaiak már az őszi, Eb-selejtezőkre fókuszálnak.
máj. 29
15:00
Labdarúgás: katari sejk veszi meg a Málaga részvényeit (She)
Abdallah Ben Nasszer Al-Thani sejk, a katari uralkodócsalád tagja szombaton megvásárolta a spanyol első osztályban szereplő Málaga labdarúgócsapatát.
máj. 29
15:54
Real Madrid: a Barca korábbi elnöke reméli, Mourinhóval kiesik a Madrid (She)
Joan Gaspart, a Barcelona korábbi elnöke egy nyilatkozatban elmondta, szeretné, ha a Real Madrid José Mourinhóval kiesne a spanyol első osztályból.
máj. 29
16:12
Vb 2010: nem bírt egymással Kamerun és Szlovákia (She)
Az ausztriai Klagenfurtban mérkőzött meg egymással két világbajnoki résztvevő válogatott, Kamerun és Szlovákia.
máj. 29
16:14
Haladás: Deéry válthatja Dobányt az ügyvezetői poszton (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint rövidesen személyi változások várhatók a Haladás labdarúgócsapatának vezetőségében.
máj. 29
17:42
Vb 2010: Karhan nem épült fel, a szlovákok nem számíthatnak rá (She)
Miroslav Karhan nem épült fel Achilles-ín-sérüléséből, így nem lehet tagja a labdarúgó-világbajnokságra utazó szlovák keretnek.
máj. 29
17:44
Asztalitenisz csapat-vb: siker Hollandia ellen, hetedik a női csapat (She)
Hetedikként zárta a moszkvai csapat-világbajnokságot a magyar női asztalitenisz-válogatott, miután a szombat délutáni helyosztón 3:2-re legyőzte az Európa-bajnok hollandokat.
máj. 29
18:00
Kajak-kenu Világkupa: Öt magyar arany a szombat délutáni programban (Infostart)
Öt arany-, két ezüst- és egy bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a szegedi MOL kajak-kenu Világkupa szombat délutáni programja során, amikor az 1000 méteres és a női K-4 500 méteres finálékat bonyolították le.
máj. 29
18:12
Öt magyar arany a Kajak-kenu Vk-n (Metropol)
Öt arany-, két ezüst- és egy bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a szegedi MOL kajak-kenu Világkupa szombat délutáni programja során, amikor is az 1000 m-es és a női K-4 500 m-es finálékat bonyolították le.
máj. 29
18:36
Vb 2010: újabb százezer jegy talált gazdára (She)
Az utóbbi két napban további 100 ezer jegy talált gazdára a június 11-én kezdődő dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságra, ezzel a nemzetközi szövetség szerint közelítenek a 97 százalékos értékesítettséghez.
máj. 29
19:12
Szárnyalt a Kismadár a szélsőségek vb-jén - videók (Infostart)
"Nincs semmink, ezért kell világbajnokságot rendeznünk" - mondta Carlos Dittborn, a Chilei Labdarúgó-szövetség elnöke, miután a FIFA másik helyszínt keresett az 1960 májusában történt szörnyű földrengés miatt. Chile végül megtarthatta a rendezés jogát, és a szélsőségek tornáját adta a világnak: a megdöbbentő Santiago csatájától kezdve a brazilok gyönyörű teljesítményéig. Az InfoRádió vb-történeti…
máj. 29
19:12
NB III: újra a másodosztályban a Ferencváros (She)
Egy év szünet után ismét az NB II-ben szerepel a Ferencváros, igaz a következő idényben a zöld-fehérek második csapata játszhat majd a másodosztályban, miután a gárda szombaton legyőzte a Püspökladányt.
máj. 29
19:42
Ogier vezet, Loeb már második a Portugál-ralin (Metropol)
A második nap után a Citroe:nnel versenyző francia Sébastien Ogier vezet a Portugál-ralin, az idei világbajnokság hatodik versenyén.
máj. 29
19:48
Férfi kézilabda BL: a Kiel megakadályozta a házidöntőt és a címvédést (She)
Spanyol–német döntőt rendeznek a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a négyes döntő szombati meccsein a Nagy Lászlóval felálló Barcelona 34–27-re legyőzte az orosz Csehovszkije Medvegyit, míg a német Kiel a második elődöntőben 29–27-re megverte a címvédő Ciudad Realt.
máj. 29
20:00
Koman debütál a válogatottban (Metropol)
Koman Vladimir szombat este bemutatkozik a magyar felnőtt labdarúgó-válogatottban, miután Erwin Koeman szövetségi kapitány a kezdőcsapatba jelölte őt a Puskás Ferenc Stadionban 20 órakor kezdődő németek elleni barátságos mérkőzésen.
máj. 29
20:06
Felkészülés: a spanyolok megszenvedtek a szaúdiakkal - videó (She)
A világbajnokságra tréningező spanyol labdarúgó-válogatott szombaton kora este az ausztriai Innsbruckban 3–2-re legyőzte Szaúd-Arábiát felkészülési mérkőzésen. A győztes gól a 92. percben született.
máj. 29
20:42
Barcelona: Ibra ügynöke pszichiátriára utalná be Guardiolát (She)
Zlatan Irahimovic ügynöke kivizsgáltatná Josep Guardiolát, a Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzőjét, amiért nem ad több játéklehetőséget a svéd támadónak.
máj. 29
20:44
Asztalitenisz csapat-vb: németek és szingapúriak Kína ellen (She)
Lejátszották az elődöntőket a Moszkvában zajló asztalitenisz csapat-világbajnokságon. A férfiaknál a német, a nőknél a negyeddöntőben a magyarokat legyőző szingapúri gárda lesz a címvédő kínai válogatott ellenfele.
máj. 29
20:46
Cselgáncs szenior-vb: újabb három magyar arany, Hajtós bronzérmes (She)
A magyarok három arany- és két bronzérmet szereztek szombaton a budapesti szenior cselgáncs-világbajnokságon.
máj. 29
21:18
Felkészülés: Magyarország-Németország élőben az NSO-n (She)
A Puskás Ferenc Stadionban elkezdődött a Magyarország–Németország válogatott labdarúgó-mérkőzés. A felkészülési találkozót ön is követheti élő, szöveges tudósításunkon!
máj. 29
21:30
Nadal a nyolcaddöntőben a párizsi tornán (Behaviour)
Rafael Nadal három sima játszmában nyert szombaton a hozzá hasonlóan volt világelső ausztrál Lleyton Hewitt ellen és ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe a párizsi nyílt teniszbajnokságon.
máj. 29
21:36
Roland Garros: Jelena Jankovics is a legjobb tizenhat közé jutott (She)
Bejutott a Francia Nemzetközi Teniszbajnokság nyolcaddöntőjébe a szerb Jelena Jankovics, miután két játszmában, 6:4, 7:6-ra győzött az ukrán Aljona Bondarenko ellen.
máj. 29
22:12
Kellemes edzőpartnere volt a magyar a német válogatottnak (Infostart)
Sima vereséget szenvedett a magyar válogatott a világbajnokságra készülő német csapattól.
máj. 29
22:12
Vb 2010: fordítottak az amerikaiak és az ukránok is (She)
A világbajnoki résztvevő Egyesült Államok és Ukrajna fordulatos meccsen verte Törökországot, illetve Romániát.
máj. 29
22:14
Válogatott: A németek végig uralták a meccset - Erwin Koeman (She)
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Sport1-nek értékelte a németek elleni felkészülési mérkőzést (0–3). A szakember tovább kísérletezik, több agresszivitást szeretne látni.
máj. 29
22:24
A Heysel-tragédiára emlékeztek (Metropol)
Belgiumban megemlékezést tartottak szombaton a Heysel Stadionban történt tragédia 25 éves évfordulóján: 1985-ben ezen a napon 39 szurkoló vesztette életét a Liverpool-Juventus labdarúgó BEK-döntőn.
máj. 29
22:26
Sima vendéggyőzelem a Puskás Stadionban (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott 3-0-ás vereséget szenvedett a június 11-én kezdődő dél-afrikai világbajnokságra készülő német csapattól barátságos mérkőzésen szombat este a Puskás Ferenc Stadionban.
máj. 29
22:30
Portugál rali: óriási meglepetésre még mindig Ogier az élen (She)
Nagy meglepetésre a második nap után még mindig a Citroen juniorcsapatának kötelékét erősítő francia Sébastien Ogier vezet a Portugál-ralin, az idei világbajnokság hatodik versenyén.
máj. 29
23:06
Spanyolország: Marchena új veretlenségi világcsúcsot ért el (She)
A szombat esti Spanyolország–Szaúd-Arábia (3–2) felkészülési mérkőzésen Carlos Marchena megdöntötte a brazil Garrincha világcsúcsát: a spanyol védő sorozatban az 50. olyan válogatott találkozón lépett pályára, amelyen hazája nem szenvedett vereséget.
máj. 29
23:08
Válogatott: Dzsudzsák szerint el kell felejteni ezt a meccset (She)
A 3–0-s magyar vereséggel véget ért Németország elleni válogatott labdarúgó-mérkőzést követően több játékos véleményét is megkérdeztük a találkozóval kapcsolatban.
máj. 29
23:24
Vb 2010: két újonc a kameruni 23-as keretben, Kouemaha nem utazik (She)
Keretet szűkített Paul Le Guen, a kameruni labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki megnevezte végleges, 23 tagú világbajnoki csapatát.

Keresés