2010. május 29. szombat

máj. 29
0:00
Kigyulladt a magyarok autója a vb-n (Vezess)
Nem mondhatni, hogy unalmasra sikeredett a Turán Frigyes és Zsiros Gábor első napja a rali-világbajnokság Portugál futamán. A magyar párosnak a sok probléma mellett nem nagyon maradt ideje versenyezni.
máj. 29
0:18
A Ubisoft és az E3 - jön az új Driver és az Assassin's Creed: Brotherhood (GameStar)
A francia kiadó az E3-ra időzítette a Driver folytatásának leleplezését, és az Assassin's Creed: Brotherhood-ot is megismerhetjük.
máj. 29
0:39
Vízparti balesetek (HáziPatika)
Legkedveltebb nyári időtöltések többségének helyszíne valamilyen vízpart, illetve maga a víz. Legyen szó természetes vagy mesterséges vízről, vízpartról néhány ismerettel tisztában kell lennünk, hogy az ott töltött idő valóban...
máj. 29
2:00
Csökkentik a söradót a foci-vb idejére Brazíliában (Blikk)
máj. 29
3:18
Szomjaznak a sikerre a magyarok (Blikk)
A magyar csapat a világbajnoki résztvevő Németország ellen bizonyíthatja, hogy jó úton jár
máj. 29
3:54
A távolság miatt szakított a világbajnok (Blikk)
A Török Nagydíjra készülő McLaren-pilóta most csak a Forma–1-re koncentrál.
máj. 29
3:58
Rooney a hátán viseli fia nevét (Blikk)
máj. 29
4:06
Itt marad a pedofil tanár (Blikk)
máj. 29
4:24
Egyéves snowboardos (Blikk)
máj. 29
4:30
Gatyájukról faggatták a Loki focistáit (Blikk)
Feczesin Róbertet és Czvitkovics Pétert nem csak a Debrecen bajnoki címéről faggatták olvasóink. A hölgyek arra is kíváncsiak voltak, milyen alsónadrágot hordanak  a futballisták
máj. 29
4:48
25 ezerért árulják a megölt Dézit (Blikk)
B. László és T. Adrienn ellen most fejezték be a nyomozást, emberölés a gyanú
máj. 29
5:00
Biztos voltam benne, felmentenek (Blikk)
A bíróság szerint Schönstein Sándor ölte meg az anyját, Balla Irmát
máj. 29
5:02
Hármas osztályzat Bajnainak (Blikk)
A kormányfő az államcsődöt elkerülte, de a közbiztonság javítása kudarc.
máj. 29
5:18
Baj van? Folyamatosan szédül a magyar sztárénekes! (ATV)
Lehet, hogy elhúzódik gyógyulása.
máj. 29
5:24
Fábry észak-koreai árvákat istápolt (Blikk)
A showman még imádkozott is külhonban. Érthető, hiszen veszélyes helyen járt
máj. 29
5:26
Durván lefogyott az amerikai rappersztár (Blikk)
máj. 29
5:36
Bugár: a titkosszolgálattal félemlítené meg a magyarokat Fico (ATV)
Jobb diplomáciával, kétoldalú megbeszélésekkel elkerülhető lett volna a feszültség – vélekedett Bugár Béla az ATV Jam című műsorában.
máj. 29
5:42
Kamarás nem vett részt fia édesanyjának temetésén (Blikk)
Mindig a boldogságot kereste – mondta könnyek között Lendvai Katalin öccse
máj. 29
5:42
Táplálkozási tippek vegetáriánusoknak (WebBeteg)
Ügyeljen a kellő vas és B12 vitamin bevitelére, tartózkodjon sokat a szabadban, várandós és szoptató nők pedig gyermekük érdekében lehetőleg hagyjanak fel a vegetáriánus életmóddal.
máj. 29
5:44
Aradszky: Újra együtt a nagy csapat (Blikk)
máj. 29
5:46
Kisbabát vár Mariah Carey (Blikk)
máj. 29
6:12
Átadás - Európa most Magyarországra tekint (Alternatív Energia)
Az átadás-átvétel aktuális kérdéseiről, az ügyvezető kormány utolsó teendőiről, egyéves kormányfői tevékenysége mérlegéről, valamint az ország jelenlegi állapotáról tájékoztatta Bajnai Gordon ügyvezető miniszterelnök Sólyom László köztársasági elnököt pénteken.
máj. 29
6:12
A titkos papi szeretők nyilvánosságot szeretnének (Kripto Akadémia)
Példátlan levelet küldött a pápának negyven olasz nő, akinek partnere katolikus pap vagy világi szerzetes. Az egyházfik szeretői az egyházfőhöz intézett nyílt üzenetükben hangsúlyozták, hogy a papoknak "meg kell tapasztalniuk az érzelmeket, a szerelmet és azt, hogy milyen szeretve lenni" - jelentette csütörtökön római keltezésű tudósításában a brit The Guardian napilap.
máj. 29
6:14
Iratszivárgás: sose derül ki? (Alternatív Energia)
Két és fél hónap nyomozás után "érdemi határozatot" hozott a Központi Nyomozó Főügyészség (KNyF) Borovszky Tímea gyanúsítotti kihallgatási jegyzőkönyvének kiszivárgása ügyében.
máj. 29
6:18
Elképesztő vulkán-hír: 28 évig is eltarthat a kitörés (Infostart)
Már több mint tízezer napja tart a Hawaii Nagy Szigeten található Kilauea tűzhányó kitörése. A 28. évében járó vulkáni kitörés 1983. január 3-án kezdődött.
máj. 29
6:30
Ma eldől Wieszt sorsa: lemond vagy kizárják (Alternatív Energia)
Ma végleg eldőlhet a korrupciógyanúba keveredett újbudai szocialista frakcióvezető és fővárosi közgyűlési képviselő, Wieszt János sorsa - tudta meg lapunk.
máj. 29
6:30
Milliókat keresnek az orosz cégvezetők (Kripto Akadémia)
Az orosz elnök rendelete értelmében ezentúl minden magas állást betöltő állami tisztviselő és képviselő köteles vagyonáról és jövedelméről bevallást tenni. A májusban nyilvánosságra hozott adatok néhány meglepő tényre hívják fel a figyelmet.
máj. 29
6:30
Fél százalékos növekedést vár Oszkó (Üzlet és Utazás)
Reálisnak tűnik a 0,5 százalékos gazdasági növekedés 2010-ben, noha a szaktárca legutolsó, januári prognózisa még 0,2 százalékos GDP csökkenést jelzett - mondta Oszkó Péter ügyvezető pénzügyminiszter újságíróknak pénteken Budapesten.
máj. 29
6:32
Gyermeknapi programok országszerte (Alternatív Energia)
A Gyermeknap alkalmából vasárnap számtalan program várja a családokat. Nem csak a fővárosban, hanem több nagyobb településen is játszóházak, kézműves foglalkozások, illetve koncertek közül választhatnak a gyerekek és szüleik.
máj. 29
6:32
Elveszíthetjük a vízummentességet? (Kripto Akadémia)
Messzemenő kihatásai lehetnek a kettős állampolgárságról hozott törvénynek, felmerülhet a veszélye annak, hogy a magyarok elveszítik amerikai vízummentességüket.
máj. 29
6:32
Csányi a filmgyártásból merített példát (Üzlet és Utazás)
Vegyesen fogadták adószakemberek Csányi Sándornak azt a figyelemfelhívó bejelentését, hogy július 1-jétől olyan új adójogszabályok lépnek életbe, amelyek révén minden vállalkozó leírhatja az adóalapjából a labdarúgás támogatására fordított összeget.
máj. 29
6:34
Márió kék ajka és hosszú útja (Alternatív Energia)
Márió harminc kiló, százharmincöt centiméter magas, októberben tizenegy éves lesz, és az ajka olyan kék, mint ősszel a szilva, vagy inkább a nyári fekete cseresznye. A kisfiú nincs jól.
máj. 29
6:34
Az egyszerűsítésnek több lehet a kára, mint a haszna (Üzlet és Utazás)
Óvatosan kellene a jogszabályok szövevényes hálójához nyúlni bürokráciacsökkentés címén szakértők egy része szerint, mert előfordulhat, hogy több kárt okoz az új kormány az egyszerűsítésekkel, mint amennyi hasznot hoz. A kitűzött megtakarítások nem fél, hanem inkább kettő-négy év alatt valósíthatók meg, ha nem akasztják a folyamatot a vállalkozói lobbiérdekek.
máj. 29
6:36
Nacsáék 40 milliót lealkudtak Hajdúnál (BorsOnline)
Háromévi vita után, úgy tűnik, megegyezett Hajdú Péterrel a Bagi– Nacsa páros. A Frizbi házigazdája rendkívül nagylelkű volt, információnk szerint több tízmillió forintot engedett követeléséből.
máj. 29
6:36
Államfőjelölésről döntenek a szocialisták (Alternatív Energia)
Ma délelőtt dönt az MSZP elnöksége arról, állítson-e saját köztársasági elnök-jelöltet a párt - értesült lapunk. A szocialista vezetők többsége állítólag úgy gondolja, élni kell a jelölés jogával, mert ha ezt nem tennék, szegénységi bizonyítványt állítanának ki saját magukról.
máj. 29
6:36
Navracsics: a reformok nem jelenthetnek megszorítást (Infostart)
A kijelölt közigazgatási és igazságügyi miniszter szerint szükség van a szerkezeti reformokra, ezek azonban nem jelenthetnek megszorítást. Navracsics Tibor a Magyar Nemzetnek azt mondta: a szerkezeti reformok lényegében már elkezdődtek azzal, hogy a kisebb Országgyűlésről szóló alkotmánymódosítást elfogadták.
máj. 29
6:38
Kamarás nem volt fia mellett (BorsOnline)
Könnyező fivérébe kapaszkodva zokogott Kamarás Iván hétéves kisfia, Tormás az édesanyja temetésén. A színész nem jött haza Los Angelesből, hogy fia mellett legyen.
máj. 29
6:38
Gyerek helyett a szülőket nevelnék (Alternatív Energia)
Természetben sem kapnák meg a családok az iskoláztatási támogatást, ha gyerekük 50 óránál többet hiányzik igazolatlanul - ez a legújabb Fidesz-KDNP-s törvényjavaslat. A támogatás felfüggesztésekor a pénz egy úgynevezett családtámogatási folyószámlára kerülne, amivel az önkormányzatok rendelkeznének.
máj. 29
6:48
Új kezdet - mától minden másképp lesz (Alternatív Energia)
Miután a héten lezajlottak a miniszteri meghallgatások, s a leendő kormányfő választottjai szabad utat kaptak a parlamenti bizottságoktól, így Sólyom László - a miniszterelnök megválasztása után - kinevezi a tárcavezetőket. Ma tehát megalakul a második Fidesz-kabinet, melynek tagjai már eddig is alaposan felkeltették a nyilvánosság figyelmét.
máj. 29
6:48
Einstein titka és üzenete az utókornak (Spa Trend Online)
Két konkurens kémszervezet emberei,az FBI és CIA ügynökei próbálják lehallgatni lélegzet visszafojtva José Rodriguez de Santos sikeres portugál tudományos kalandregényében David Ben Gurion izraeli miniszterelnök titkos tárgyalását Albert Einstennel.
máj. 29
6:48
Franciaország rendezi a 2016-os foci Eb-t (Behaviour)
Franciaország rendezheti a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságot - döntött a kontinens sportági szövetségének végrehajtó bizottsága pénteken.
máj. 29
6:50
Igaz sem volt (Spa Trend Online)
Cinikus, vicces és elszomorító egyszerre, ahogy a hazai közszolgálati televíziózás felszámolója, az mtv az egykori Magyar Televízió örökösének tekinti magát.
máj. 29
6:50
Bedák Zsolt csúcsra érhet (Behaviour)
Ha minden jól alakul, szombat éjszaka a puerto rico-i Bayamonban rendezendő profi ökölvívó gála főmeccse után immár négy profi világbajnokkal büszkélkedhet Magyarország
máj. 29
6:52
Megállíthatóak-e a Red Bullok? (Behaviour)
A hétvégi Török Nagydíj legnagyobb kérdése, hogy az időmérőket sorra nyerő, valamint a világbajnoki pontversenyt holtversenyben vezető két Red Bull pilótát, Mark Webbert - az utóbbi két futam győztese - és Sebastian Vettelt vajon képes lesz-e valaki legyőzni.
máj. 29
6:54
Ellentmondásos kormányzást hoz az Ikrek (BorsOnline)
Churchill és Ronald Reagan is hallgatott az asztrológusokra és jósokra. A Bors egy diplomás asztrológust és jósnőket kérdezett: mi vár a ma hivatalba lépő kormányra s vele együtt ránk?
máj. 29
6:54
Franciaországba látogat Európa (Behaviour)
Franciaország rendezheti a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságot - döntött tegnap a kontinens sportági szövetségének végrehajtó bizottsága. A hat év múlva esedékes - immár 24 csapatos - tornáért Törökország és Olaszország is jelentkezett. A szavazás első körében az olasz pályázat esett ki, a folytatásban pedig heten voksoltak a francia, s hatan a török kandidálás mellett.
máj. 29
6:54
Ezeket sajnálja Bajnai Gordon (Infostart)
A távozó miniszterelnök szerint kormánya számos fontos intézkedést nem tudott végrehajtani, elsősorban az idő vagy a támogatás hiánya miatt. Bajnai Gordon a Népszabadságnak adott interjúban ilyennek nevezte az új pártfinanszírozási törvény elfogadását.
máj. 29
6:56
Baljóslat (BorsOnline)
máj. 29
6:58
Farrow hétéves lányuk molesztálásával vádolta Woody Allent (BorsOnline)
Az egyetlen bajom az élettel, hogy nem valaki más vagyok – mondta a manhattani remete, Woody Allen. Az utolsó részből Soon-Yi-hez fűződő viszonyáról tudhatnak meg többet.
máj. 29
7:06
Verespatak: nulláról kezdik az arany kitermelését? (Kitekintő)
„Sok időnek kell eltelnie addig, amíg az első aranyrög a felszínre kerül Verespatakon” – jelentette ki Borbély László.

Keresés