2010. május 30. vasárnap

máj. 30
4:30
Szűcs Lajos volt a tavasz legjobbja (Blikk)
A Blikk tudósítói szerint a volt válogatott focikapus volt az NB I ásza
máj. 30
6:54
Profi ökölvívás: Bedák Zsolt a 10. menetben feladta címmeccsét (She)
Bedák Zsolt tíz menetben vereséget szenvedett Puerto Ricóban Wilfredo Vázquez jr. ellen a Bokszvilágszervezet (WBO) kispehelysúlyú világbajnoki címéért vívott összecsapáson.
máj. 30
7:30
NBA: nyert a Lakers Phoenixben, megismétlődik a 2008-as döntő (She)
A párharc első idegenbeli győzelmét aratva, a hatodik mérkőzésen a Los Angeles Lakers 111–103-ra nyert a Phoenix Suns vendégeként az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság Nyugati főcsoportjának fináléjában, így a címvédő bejutott a nagydöntőbe.
máj. 30
8:24
Mátrai betyárok tomboltak a Gellért-hegyen (Infostart)
Hatodik alkalommal rendezték meg a Budapesten a városi downhill versenyt a Gellért-hegyen. A kerékpáros versenyzők idén is a Szabadság Szobortól rajtoltak és a Szent Gellért térre futottak be, miközben számos lépcsőn átszáguldottak.
máj. 30
8:36
Ismét Red Bullos versenyzőé a pole pozíció (Behaviour)
Az idei Formula-1-es világbajnokság hetedik futamán, a Törökországi Nagydíjon a Red Bull Racing pilótája, Mark Webber indulhat az élről. A második helyen Lewis Hamiton, a harmadikon Sebastian Vettel zárt. A német versenyző végig vezetett, ám az utolsó időmérő szakaszban hibázott, és végül csak a harmadik helyet szerezte meg. A világbajnok Jenson Button a negyedik rajtkockáról indulhat.
máj. 30
9:12
Eltört Bedák Zsolt állkapcsa (Metropol)
Bedák Zsolt technikai kiütéssel vereséget szenvedett a Boksz Világszervezet (WBO) kispehelysúlyú világbajnoki övéért kiírt, s a Puerto Ricó-i Bayamónban rendezett címmérkőzésen magyar idő szerint vasárnap kora reggel.
máj. 30
9:30
Technikai KO-val vezstett Bedák (Behaviour)
Bedák Zsolt technikai kiütéssel vereséget szenvedett a Boksz Világszervezet (WBO) kispehelysúlyú világbajnoki övéért kiírt, s a Puerto Ricó-i Bayamónban rendezett címmérkőzésen magyar idő szerint vasárnap kora reggel.
máj. 30
9:36
Primera División: Spanyolországban gyorsan kopnak az edzők - Pellegrini (She)
Manuel Pellegrini, a Real Madrid szerdán menesztett vezetőedzője chilei hazatérése után azt mondta, a spanyol futballcsapatoknál gyorsan fogynak a trénerek.
máj. 30
10:30
DVTK: az ügyvezető szerint hat-nyolc játékos maradhat a mostani keretből (She)
Nagy Béla, a Diósgyőri VTK – jelenleg még hivatalban lévő – ügyvezető igazgatója kimerítő videointerjút adott a boon.hu internetes portálnak, amelyben beszámolt a százéves klub jelenéről és a jövőbeli terveiről.
máj. 30
10:48
Formula-1: továbbra is szenvednek a pilóták a nyolcas kanyarban (She)
A nyolcas kanyar méltó a hírnevéhez, a hét végén eddig sok versenyzőnek okozott gondot. Számtalanszor sodródtak ki a pilóták a szabadedzéseken, Adrian Sutil össze is törte az autóját péntek délelőtt, Lewis Hamilton pedig a Tesco-parkoló méretű bukótérnek köszönhetően ugyan megúszta a falnak ütközést a szombati tréningen, de három kereke is defektes lett a kicsúszást követően.
máj. 30
11:06
Kajak-kenu: három arany- és két bronzérem a vasárnapi délelőtti vk-termés (She)
A szegedi MOL kajak-kenu világkupa vasárnap délelőtti, 500 méteres döntőiben a magyar válogatott három aranyérmet nyert, illetve két számban a bronzérmet is sikerült megszereznie. Győzött Janics Natasa, a Kozák Danuta, Szabó Gabriella női, valamint a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor férfi kajakpáros. Kovács Katalin a női, Szalai Tamás a férfikajakosoknál lett bronzérmes.
máj. 30
11:24
Kajak-kenu: három arany- és két bronz a vasárnapi délelőtti vk-termés (She)
A szegedi MOL kajak-kenu világkupa vasárnap délelőtti, 500 méteres döntőiben a magyar válogatott három aranyérmet nyert, illetve két számban a bronzérmet is sikerült megszereznie. Győzött Janics Natasa, a Kozák Danuta, Szabó Gabriella női, valamint a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor férfi kajakpáros. Kovács Katalin a női, Szalai Tamás a férfikajakosoknál lett bronzérmes.
máj. 30
11:26
Felkészülés: kilenc vb-résztvevő is a pályán - a mai program (She)
A labdarúgó világbajnokságig már csak szűk két hét van hátra, a dél-afrikai seregszemlén résztvevő csapatok gőzerővel készülnek az eseményre. A mai napon kilenc válogatott is felkészülési meccset játszik a vb-résztvevők közül. Táblázatunkban megtekintheti a mai válogatott mérkőzések programját!
máj. 30
11:54
Kajak-kenu Vk: 9 arany a magyar mérleg (Metropol)
A kajak egyesek között versenyző Janics Natasa révén egy ezüstérmet szereztek a magyarok a szegedi MOL kajak-kenu Világkupa vasárnap délutáni 200 m-es döntői során.
máj. 30
12:18
Leléptették Bedák Zsoltot (Blikk)
Bedák Zsolt technikai kiütéssel vereséget szenvedett a Boksz Világszervezet (WBO) kispehelysúlyú világbajnoki övéért kiírt címmérkőzésen magyar idő szerint vasárnap kora reggel.
máj. 30
12:48
Vitalij Klicsko kiütéssel diadalmaskodott (Metropol)
Vitalij Klicsko az esélyeknek megfelelően kiütéssel nyert kihívója, a lengyel Albert Sosnowski ellen, és védte meg a WBC-nél, a Boksz Világtanácsnál őrzött nehézsúlyú vb-címét.
máj. 30
13:12
Női kézilabda: a magyar válogatott százszázalékosan zárta a selejtezőt (She)
A női kézilabda Európa-bajnoki-selejtező 2. csoportjának utolsó fordulójában a továbbjutást korábban kiharcoló magyar válogatott hazai pályán 35–26-ra legyőzte Azerbajdzsánt.
máj. 30
13:14
Úszás: erős csapattal érkeznek a margitszigeti Eb-re a britek (She)
Erős csapattal érkezik az augusztusi úszó Európa-bajnokságra Nagy-Britannia.
máj. 30
13:16
Kosárlabda: Nyíregyháza és Debrecen közösen rendezne U20-as Eb-t (She)
Nyíregyháza és Debrecen közösen megpályázza a jövő évi B-divíziós kosárlabda U20-as Európa-bajnokságot.
máj. 30
14:06
Formula-1: Török Nagydíj élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Formula–1-es világbajnoki sorozat 7. futama, a 6. Török Nagydíj, amelyről élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt a Nemzeti Sport Online-on!
máj. 30
15:48
Lewis Hamilton győzött (Metropol)
Lewis Hamilton, a McLaren brit pilótája nyerte vasárnap a Forma-1-es Török Nagydíjat, a világbajnoki sorozat hetedik versenyét.
máj. 30
15:54
Lewis Hamilton nyerte az isztambuli Török Nagydíjat (Infostart)
Lewis Hamilton, a McLaren brit pilótája nyerte a Formula-1-es Török Nagydíjat, a világbajnoki sorozat hetedik versenyét. Hamilton mögött csapattársa, a szintén brit Jenson Button lett a második és az ausztrál Mark Webber (Red Bull) a harmadik.
máj. 30
15:54
Vívás: Szász Emese ezüstérmes a montreali párbajtőr Grand Prix-n (She)
Szász Emese a dobogó második fokára állhatott fel a női párbajtőrözők montreali Grand Prix-viadalán.
máj. 30
15:56
NSO Tv: A németek picit átjártak rajtunk - Dzsudzsák (She)
A Magyarország–Németország felkészülési mérkőzés (0–3) után együttesünk legjobbja, Király Gábor mellett Koman Vladimir, Németh Krisztián, Juhász Roland és Dzsudzsák Balázs értékelt. Nézze meg a játékosokkal készült interjúkat!
máj. 30
16:12
Asztalitenisz csapat-vb: szingapúri meglepetés-győzelem a nőknél (She)
Meglepetésre a szingapúri válogatott sikerét hozta a moszkvai asztalitenisz csapat-világbajnokság vasárnapi, női döntője.
máj. 30
16:14
Felkészülés: csak két öngóllal tudott fordítani Anglia Japán ellen (She)
Az angol labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte Japánt Grazban, ám az igazsághoz hozzátartozik, hogy mindhárom találat japán játékos nevéhez fűződik.
máj. 30
16:30
Asztalitenisz, férfi Extraliga: a Jászkun Volán nyert a Békési TE ellen (She)
A Jászkun Volán 6:2-re győzött a Békési TE ellen az asztalitenisz férfi Extraliga 17. fordulójában.
máj. 30
16:42
Magyarország "udvarias" ellenfél volt, és más semmi (Behaviour)
Magyarország "udvarias" ellenfél volt - fogalmaztak a vasárnapi német lapok az előző esti budapesti, barátságos mérkőzés kapcsán, és ez volt a magyar futballválogatott játékával kapcsolatos leghízelgőbb vélemény.
máj. 30
16:48
Kajak-kenu: zárásként egy ezüstérem maradt a szegedi vk sprinttávjára (She)
A magyar kajak-kenu-válogatott vasárnap délután – a szegedi MOL világkupa zárásaként –  további egy érmet, egy ezüstöt szerzett sprinttávon.
máj. 30
16:50
Real Madrid: Ronaldo elégedetlen és szomorú az elmúlt szezon miatt (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid futballistája elmondta, elégedetlen az elmúlt szezon miatt, mivel nem nyert semmit csapatával, de bízik benne, hogy José Mourinhóval címeket nyernek.
máj. 30
17:06
Magyaros brazilverés és a vb-döntők legvitatottabb gólja - videók (Infostart)
Az 1966-os labdarúgó-világbajnokságon ismét a házigazda győzött, az angolok az egyik leginkább emlékezetes fináléban az NSZK-t múlták felül egy máig vitatott góllal. A magyar válogatott ragyogó játékkal diadalmaskodott a címvédő brazilok ellen, de a négy közé már nem tudott bejutni. Vb-történeti sorozatunkban a szigetországi torna eseményeit elevenítjük fel.
máj. 30
17:06
Portugál-rali: Sébastien Ogier győzött, Loeb a második (She)
A Citroënnel versenyző Sébastien Ogier nyerte a Portugál-ralit, az idei világbajnokság hatodik versenyét. A francia pilóta pályafutása első futamgyőzelmét aratta vasárnap.
máj. 30
17:18
Petrova legyőzte Venus Williamset (Metropol)
Nagyja Petrova tovább folytatja sikersorozatát a Roland Garroson: az orosz játékos vasárnap az amerikai Venus Williams ellen nyert a párizsi nyílt teniszbajnokság női egyesének nyolcaddöntőjében.
máj. 30
17:24
Formula-1: A Ferrari jelenleg a Renault szintjén van - Alonso (She)
Története 800. nagydíján leszerepelt a Ferrari: az olasz istálló pilótái a hetedik és a nyolcadik helyet szerezték meg a Török Nagydíjon. Fernando Alonso, a csapat kétszeres világbajnoka szerint jelenleg nagyon messze vannak az élmezőnytől.
máj. 30
17:36
Pars bronzérmes, Kővágó aranyérmes (Metropol)
Kővágó Zoltán nyerte a férfi diszkoszvetést vasárnap, a hollandiai Hengelóban rendezett atlétikai viadalon.
máj. 30
17:42
Hegyikerékpár: Kugler papírforma győzelme a Caprine Maratonon (She)
A toronymagas esélyes svájci Andreas Kugler nyerte vasárnap a szilvásváradi hegyikerékpáros Caprine Maratont, a T-Mobile Top Maraton sorozat első állomását.
máj. 30
18:00
Férfi röplabda Eb-selejtező: harmadik mérkőzését is elvesztette a válogatott (She)
Harmadik mérkőzését is elveszítette a magyar férfi röplabda-válogatott az izraeli Európa-bajnoki selejtezőn: vasárnap a spanyol együttestől kapott ki 3:1-re Tel-Avivban.
máj. 30
18:02
Giro d’Italia: Basso másodszor nyerte meg az olasz körversenyt (She)
Ivan Basso nyerte meg a Giro d’Italia 2010-es kiírását, miután az utolsó szakaszon, a veronai egyéni időfutamon nemcsak megtartotta, hanem még növelte is előnyét az összetettben a második helyen álló David Arroyóval szemben. Basso így már kétszeres Giro-győztesnek mondhatja magát, mivel 2006-ban is az élen végzett az olasz körversenyen.
máj. 30
18:18
Három japán gól, de angol győzelem (Infostart)
A japánok háromszor is a kapuba találtak, mégis az angol válogatott nyerte a két labdarúgó-válogatott vasárnapi, világbajnoki felkészülési mérkőzését Grazban.
máj. 30
18:18
Vívás: nyolcadik lett a férfi kardcsapat Padovában a világkupán (She)
A nyolcadik helyen végzett a magyar férfi kardcsapat az olaszországi Padovában rendezett világkupa-versenyen.
máj. 30
18:20
Petrova legyőzte Venus Williamst a Roland Garroson (Infostart)
Nagyja Petrova tovább folytatja sikersorozatát a Roland Garroson: az orosz játékos vasárnap az amerikai Venus Williams ellen nyert a párizsi nyílt teniszbajnokság női egyesének nyolcaddöntőjében.
máj. 30
18:30
Roland Garros: Federer sima győzelme (Metropol)
Az első helyen kiemelt, címvédő svájci Roger Federer három játszmában nyert honfitársa, Stanislas Wawrinka ellen vasárnap a Roland Garroson, ezzel bejutott a negyeddöntőbe a francia nyílt teniszbajnokságon.
máj. 30
19:06
Tizenhatodik alkalommal diadalmaskodtak felettünk (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott 3-0-ás vereséget szenvedett a június 11-én kezdődő dél-afrikai világbajnokságra készülő német csapattól barátságos mérkőzésen szombat este a Puskás Ferenc Stadionban.
máj. 30
19:48
Női röplabda Eb-selejtező: vereséggel zárt női csapatunk (She)
A magyar női röplabda-válogatott vasárnap három játszmában vereséget szenvedett a házigazdák csapatától a franciaországi Európa-bajnoki selejtezőn.
máj. 30
20:54
Százszázalékosan zárt a magyar női kézilabdacsapat (Metropol)
Százszázalékosan zárta az Európa-bajnoki selejtezősorozatot a magyar női kézilabda-válogatott, amely a vasárnapi, utolsó fordulóban Nyíregyházán magabiztosan verte az azeri csapatot.
máj. 30
21:18
Luxemburg: a Differdange 25 évet várt 16. kupagyőzelmére (She)
A Differdange 03 Adrian Dario Soraire utolsó pillanatban szerzett góljával 1–0-ra megverte a CS Grevenmachert a Luxemburgi Kupa döntőjében, így 25 év után hódította el újra a trófeát.
máj. 30
23:06
Felkészülés: a franciák csak döntetlent játszottak Tunéziával (She)
Franciaország 1–1-es döntetlent játszott Tunéziával felkészülési mérkőzésen. A találkozón a tunéziaiak már a hatodik percben megszerezték a vezetést Isszam Dzsemá révén, amelyre William Gallas fejes góllal válaszolt a második félidőben.

Keresés