2010. május 14. péntek

máj. 14
0:39
Kitüntették Csikart (Behaviour)
A "Hegyvidék Díszpolgára" kitüntetésben részesítette Sándor Károly 75-szörös válogatott labdarúgót, a nemzeti együttes korábbi csapatkapitányát Pokorni Zoltán, a XII. kerület polgármestere.
máj. 14
6:21
Alonsót nem lehet megállítani (Behaviour)
Hasonlóan a csütörtök délelőtti elsőhöz, a délutáni második szabadedzésen is a Ferrari kétszeres világbajnok spanyol pilótája, Fernando Alonso volt a leggyorsabb a Forma-1-es Monacói Nagydíjon.
máj. 14
6:23
Erdei Zsolt tovább szárnyalna (Behaviour)
Most már teljesen biztos: Erdei Zsolt és az Universum útjai elválnak egymástól. Veretlen profi ökölvívónk (31-0, 17 KO), aki két súlycsoportban is a csúcsra ért, egyáltalán nem érzi öregnek magát a folytatáshoz, holott felreppentek ennek ellenkezőjét hiresztelő információk. Sőt! Menedzser nélkül is újabb nagy meccsekre készül. Az elmúlt hetekben rárakódott súlyfelesleget pedig pár hét kemény edzés…
máj. 14
7:09
NBA: a Boston legyőzte, és kiejtette a Cleveland Cavalierst (She)
A Boston Celtics jutott az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság Keleti főcsoportjának döntőjébe, miután a hatodik mérkőzésen 94–85-re legyőzte a Cleveland Cavalierst, s ezzel 4–2-re megnyerte az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharcot.
máj. 14
7:27
Felkészülés: Mexikó egy góllal legyőzte Angolát Houstonban (She)
Felkészülési mérkőzésen 1–0-s győzelmet aratott a világbajnokságra készülő mexikói labdarúgó-válogatott Angola ellen. A találkozót eldöntő találatot Andrés Guardado szerezte az 53. percben.
máj. 14
7:29
Libertadores-kupa: az Internacional előnybe került a címvédővel szemben (She)
A brazil Internacional hazai pályán 1–0-ra legyőzte a címvédő argentin Estudiantest a Libertadores-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.
máj. 14
7:48
A csehek legyőzték a svédeket a jéghoki-vb-n (Metropol)
A cseh válogatott 2-1-re legyőzte az így is csoportelső svéd csapatot a németországi jégkorong-világbajnokság csütörtöki játéknapján.
máj. 14
8:03
Videó: miután kiállították a spanyolt, bemosott a játékvezetőnek (She)
A spanyol regionális ligában megrendezett San Antonio de Benageber-Vallbonense (2-1) találkozón Montalva Jordá játékvezető kiállította a hazaiaktól Reynaldót, aki ezt követően egész egyszerűen bemosott neki egyet. A megvadult játékost csapattársai fogták le. Tekintse meg a jelenetet videón!
máj. 14
8:05
Férfi röplabda: Koch Róbert Ausztriában folytatja a pályafutását (She)
A bajnok Diamant-Kaposvár és a röplabda-válogatott feladója, Koch Róbert az osztrák élvonalban szereplő Posojilnica Aich/Dob együtteséhez szerződött.
máj. 14
8:24
Monaco: több mint egy futam (Metropol)
Monte-Carlo utcáin 1929 óta rendeznek autóversenyeket, annak ellenére, hogy sokan kételkedtek erre való alkalmatosságában.
máj. 14
8:42
Zakumi Budapesten (Metropol)
Kevesebb mint egy hónap múlva kezdődik a foci-vb a Dél-afrikai Köztársaságban.
máj. 14
8:57
Fulham: az olasz AS Roma is érdeklődik Gera Zoltán iránt (She)
Bár a Fulham vereséget szenvedett az Atlético Madridtól az Európa-liga szerdai döntőjében, Gera Zoltán csapata egyik legjobbja volt a mérkőzésen, és angol sajtóértesülések szerint több együttes mellett az olasz AS Roma érdeklődését is felkeltette.
máj. 14
8:59
Videoblog: ha védekezünk, abból csak baj lehet - Verebes József (She)
Verebes József videoblogjában ezúttal a magyar labdarúgó-válogatottról alkotott őszinte és karakteres véleményt. A Mágus elmondta, hogy mi nem tetszett neki a vb-selejtezőkön és kit ajánlana Erwin Koeman szövetségi kapitány figyelmébe. A mesteredző kitért többek között a zalaegerszegi Illés Gyula és a fehérvári Nemanja Nikolics játékára is.
máj. 14
9:15
Ökölvívás: Bedák nem jobb bunyós, mint akit korábban kiütöttem - Vázquez (She)
Már csak bő két hét van hátra a május 29-én Puerto Ricóban megrendezésre kerülő Wilfredo Vázquez Jr.–Bedák Zsolt kispehelysúlyú WBO-világbajnoki mérkőzésig, és az öklözők felkészülése lassan a finisbe ér. Az elmúlt napokban megosztottuk olvasóinkkal a magyar kihívó nyilatkozatait, de természetesen az első címvédésére készülő Vázquez is kifejtette a véleményét a meccsel kapcsolatban.
máj. 14
9:33
Gera: "Sajnos nem volt elég hosszú a lábam" (Infostart)
Küzdelmes meccs volt a labdarúgó Európa Liga döntője, amelyen pályára lépni nagy élményt jelentett - mondta az InfoRádiónak Gera Zoltán, miután csapata, az angol Fulham 2-1-re kikapott a spanyol Atlético Madridtól a hamburgi fináléban. A támadó bízik abban, jövőre még fényesebb sikereket ér el a londoni klubbal.
máj. 14
9:33
Asztalitenisz: Pécsen rendezik az Inter-kupa négyes döntőjét (She)
Bejutott az Inter-kupa négyes döntőjébe a PTE-PEAC-A.A.M. férfi asztalitenisz-csapata, és június 5–6-án házigazdája lesz a final fournak.
máj. 14
9:51
Atlétika: Radcliffe és Goucher várandósan is rajthoz áll New Yorkban (She)
A brit Paula Radcliffe és az amerikai Kara Goucher is indul június 12-én a New York-i Central Parkban rendezendő 10 kilométeres versenyen.
máj. 14
9:53
Németország: Torghelle a Fortunánál járt, várják a csatlakozását (She)
Torghelle Sándor csütörtökön meglátogatta a Fortuna Düsseldorf labdarúgócsapatát, és bár még nem írt alá a német második ligás klubhoz, a vezetők már arról beszéltek: sokat várnak tőle – adta hírül az Express című kölni lap.
máj. 14
10:27
Franciaország: Samir Nasri magyarázatot vár a mellőzésére (She)
Samir Nasri csalódott, hogy nem fért be a francia labdarúgó-válogatott bő világbajnoki keretébe, és jelezte: szeretné tudni, milyen okok miatt mellőzte Raymond Domenech szövetségi kapitány.
máj. 14
10:29
Kecskemét: Vörös Péter már edzett, csereként akár pályára is léphet (She)
Vörös Péter, a Kecskeméti TE 32 éves középpályása felépült a sérüléséből, és a hétvégi bajnokin már pályára léphet a Kaposvár ellen – olvasható a klub hivatalos honlapján.
máj. 14
11:03
Vb 2010: Rooney elővigyázatosságból ment le a Stoke ellen (She)
Wayne Rooney, a Manchester United angol csatára megnyugtatott mindenkit, remek kondícióban lesz a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.
máj. 14
11:06
Luigi Del Neri lesz a Juventus edzője (Metropol)
A jelenleg a Sampdoriát irányító Luigi Del Nerit nevezik ki napokon belül a Juventus labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé.
máj. 14
11:21
BL: napokkal a jegyárusítás kezdete előtt sorban állnak az interesek (She)
Az estét már több Inter-szurkoló is sorban állással töltötte Milánóban, ahol elkezdik majd árulni a jegyeket a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-fináléra. Két nappal rá, hogy helyet foglaltak a leggyorsabbak...
máj. 14
12:16
DVSC: több kulcsjátékos kihagyhatja az Újpest elleni bajnoki mérkőzést (She)
A DVSC kulcsfontosságú bajnoki mérkőzést játszik a hétvégén az Újpest ellen. Herczeg András klubmenedzsernek nehéz dolga lesz a kezdőcsapat kijelölésénél, mivel a héten több futballistája is sérült – olvasható a klub hivatalos honlapján, a dvsc.hu-n.
máj. 14
12:18
Hajnal Tamást műteni kell, nem játszik a válogatottban (Metropol)
Nagy valószínűség szerint műtét vár a Borussia Dortmund légiósára, Hajnal Tamásra, aki így nem szerepelhet a magyar labdarúgó-válogatott soron következő két mérkőzésén, május 29-én Németország, és június 5-én Hollandia ellen.
máj. 14
12:34
Anderlecht: a brüsszeliek még nem kaptak ajánlatot Juhász Rolandért (She)
Az Anderlecht vezetősége abban reménykedik, hogy a következő szezonra is megtarthatja Juhász Rolandot, ugyanis a magyar válogatott hátvédért még nem érkezett ajánlat a brüsszeli klubhoz.
máj. 14
12:51
Műtét vár Hajnal Tamásra (Infostart)
Nagy valószínűség szerint műtét vár a Borussia Dortmund légiósára, Hajnal Tamásra, aki így nem szerepelhet a magyar labdarúgó-válogatott soron következő két mérkőzésén, május 29-én Németország, és június 5-én Hollandia ellen.
máj. 14
12:51
Lombard Pápa: Véber szerint nem kegyelmezhetnek a Paksnak (She)
A Lombard FC Pápa kispadjára eltiltása után visszatérő Véber György szerint együttesének a hétvégén mindenképpen le kell győznie a 14. helyen álló Paksi FC-t.
máj. 14
13:09
Labdarúgás: A Fenerbahce megfelelne nekem - Dzsudzsák Balázs (She)
Dzsudzsák Balázs is részt vesz a Nagy Sportágválasztón, és az eseményen válaszolt a jövőjével kapcsolatos kérdésekre is.
máj. 14
13:45
Formula-1: Jean Todt fia jövőre már a száguldó cirkuszban szerepelne (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elnökének, Jean Todtnak a fia, Nicolas Todt GP2-es csapatával, az ART Grand Prix-vel jövőre már a Formula–1-ben szerepelne.
máj. 14
14:03
Férfi vízilabda: Gergely és Szivós még nem tudja, hogy marad-e a Honvédnál (She)
Gergely István és Szivós Márton sem tudja még, hogy marad-e a Honvédnál, vagy más csapatban folytatja a pályafutását a következő szezonban. Mint ismert, véget ér a Honvéd és a T-Mobile együttműködése: a mobilos cég bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg a június 30-án lejáró szponzorációs megállapodást, így a Kőér utcai együttesnek új főtámogató után kell néznie.
máj. 14
14:05
Tenisz: nehéz csoportba került a címvédő a csapat-vb-n (She)
A házigazda németekkel, valamint a franciákkal és az argentinokkal került egy csoportba a címvédő szerb férfiválogatott a vasárnap kezdődő düsseldorfi tenisz csapat-világbajnokság pénteki sorsolásán.
máj. 14
14:07
Arsenal: Gallas elégedetlen a vezetők ajánlatával, elképzelhető, hogy távozik (She)
Elképzelhető, hogy William Gallas távozik az Arsenaltól, ugyanis a védő nem elégedett azokkal a feltételekkel, amelyekkel a londoni labdarúgóklub meghosszabbítaná a szerződését.
máj. 14
14:27
Már sorban állnak a döntős jegyekért a Inter-hívek (Behaviour)
Bár Milánóban csak szombaton kezdik árusítani a belépőket a labdarúgó Bajnokok Ligája jövő szombati, madridi döntőjére, az Internazionale mintegy száz híve már csütörtök éjszakától a kijelölt jegyelosztó bank előtt sátorozik, hogy semmiképpen ne maradjon le az első, ötezres csomagról.
máj. 14
14:42
Törölték Togo Afrika Kupa-eltiltását (Metropol)
Az Afrikai Labdarúgó Szövetség (CAF) pénteken törölte azt a korábbi határozatot, mely szerint a togói labdarúgó-válogatott négy évig nem vehet részt az Afrika Kupán, azaz a kontinensbajnokságon.
máj. 14
14:57
Manchester United: a „vörös ördögök” Borriellóval erősíthetnek a nyáron (She)
Olasz lapértesülés szerint a Manchester United a nyári átigazolási szezonban leigazolhatja az AC Milan támadóját, Marco Borriellót.
máj. 14
15:33
Sakk: Lékó Péter remizett Radzsabovval az asztraháni tornán (She)
Újabb remivel folytatta szereplését Lékó Péter az asztraháni sakk Grand Prix-tornán. Az első számú magyar nagymester 31 lépésben osztozott meg a ponton az azeri Tejmur Radzsabovval.
máj. 14
15:35
Sakk: Pakson ül asztalhoz a világbajnok grúz legenda (She)
Nona Gaprindasvili is elfogadta a meghívást az augusztus 6. és 16 között Pakson rendezendő 8. Marx György-emlékversenyre. A 69 éves, tizenegyszeres olimpiai bajnok grúz legenda 1962-től 1978-ig birtokolta a világbajnoki „trónt”, és elsőként szerezte meg a férfi nemzetközi nagymesteri címet a hölgyek között.
máj. 14
15:51
Formula-1: a fiatal Hülkenberget lenyűgözte a monacói pálya (She)
A Williams német pilótája, Nico Hülkenberg csütörtökön száguldozhatott életében először Monaco utcáin F1-es autóval. A fiatal versenyző a szabadedzéseken még ismerkedett a pályával, és vállalkozott arra, hogy körbevezeti az érdeklődőket az év legnagyobb érdeklődéssel várt futamának helyszínén.
máj. 14
16:09
Tenisz: Clijsters és Davigyenko nem indul a Roland Garroson (She)
Ahogy az valószínűsíthető volt, a korábbi világelső Kim Clijsters lemondta a részvételt az év második tenisz Grand Slam-tornáján, a jövő vasárnap rajtoló párizsi francia nemzetközi bajnokságon.
máj. 14
16:12
Lékó újabb remije Radzsabovval (Metropol)
Lékó Péter sötéttel remizett az azeri Tejmur Radzsabovval az asztraháni sakk Grand Prix-torna pénteki, ötödik fordulójában.
máj. 14
16:27
Championship: a Sheffieldnél cáfolják, hogy McCabe eladná a klubot (She)
Az angol Independent a mai napon arról számolt be, hogy Kevin McCabe, a másodosztályban szereplő Sheffield United tulajdonosa eladná a klubban meglevő részesedését. A cikkben azt állították, hogy a többek között a Ferencvárost is irányító üzletember már fel is vette a kapcsolatot egy bankárcéggel, amely segítene vevőt találni. A Sheffieldnél közben hivatalos közleményben cáfolták a lap…
máj. 14
16:45
Leonardo megerősítette, távozik a Milantól (Infostart)
Bejelentette távozását Leonardo, az olasz AC Milan labdarúgó-csapatának brazil vezetőedzője, aki így szombaton a Juventus elleni bajnoki mérkőzésen irányítja utoljára a piros-fekete gárdát.
máj. 14
16:45
Formula-1: Briatore felbukkant Monacóban, tárgyalt Ecclestone-nal (She)
A Formula–1 világából korábban egy életre kitiltott Flavio Briatore péntek délután feltűnt Monacóban, és rövid megbeszélést folytatott Bernie Ecclestone-nal, az F1 első emberével – adta hírül a Radio Monte Carlo.
máj. 14
16:47
AC Milan: Leonardo is megerősítette, hogy elhagyja a klubot (She)
Leonardo, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan brazil vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva megerősítette, hogy számára a hétvégi, Juventus elleni mérkőzés lesz az utolsó a csapat kispadján.
máj. 14
17:03
Birmingham: megegyeztek az MU-val, tárgyalnak Ben Fosterrel (She)
A Birmingham City megegyezett a Manchester Uniteddel, így tárgyalásokat kezdhetett kapusa, Ben Foster szerződtetéséről – adta hírül a skysports.com.
máj. 14
17:09
Távozik a vezetőedző a Milantól (Behaviour)
Bejelentette távozását pénteken Leonardo, az olasz AC Milan labdarúgócsapatának brazil vezetőedzője, aki így szombaton a Juventus elleni bajnoki mérkőzésen irányítja utoljára a piros-fekete gárdát.
máj. 14
17:21
Franciaország: a kapitány tovább játszik, most a 24-es keret jön (She)
Az AFP francia hírügynökség úgy tudja, Raymond Domenech, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya hétfőn szűkíti tovább egyelőre 30-as világbajnoki keretét, ám egy tartalékot továbbra is számításba vesz.
máj. 14
17:27
Nagy a készültség Monacóban (Behaviour)
Különösen nagy a biztonsági készültség a Forma-1-es Monacói Nagydíjon, hogy minél gyorsabban reagálhassanak a szűk városi utcákon esetleg bekövetkező balesetekre.
máj. 14
17:29
Továbbra is veretlen Lékó Péter (Behaviour)
Lékó Péter sötéttel remizett az azeri Tejmur Radzsabovval az asztraháni sakk Grand Prix-torna pénteki, ötödik fordulójában.

Keresés