2010. május 3. hétfő

máj. 3
1:09
Sznúker: Neil Robertson megőrizte előnyét Graeme Dott ellen (She)
A Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság döntőjében az ausztrál Neil Roberston a második napot követően is megőrizte előnyét a skót Graeme Dott ellen.
máj. 3
4:10
Short utódját keresi a Fradi (Blikk)
BUDAPEST — Edzőt keres a Fradi! A zöld-fehérek labdarúgócsapata pénteken 1-0-s vereséget szenvedett hazai pályán az Újpesttől, de nem ez az oka, hogy a nyáron nem maradhat tovább a kispadon Craig Short (41).
máj. 3
6:45
Kabát, könnygáz, kergetőzés (Behaviour)
A fővárosi derbi hozta, amit az elmúlt években - már amikor éppen egy osztályban játszott a Fradi és az Újpest -, miszerint nyertek a lilák, balhé volt a meccs előtt és után.
máj. 3
6:51
Harminchárom éves átkot tört meg Vadócz a Real Madrid ellen (Infostart)
A Real Madrid a 89. percben szerzett góllal nyert 3-2-re a kétszer is vezető Osasuna ellen a spanyol bajnokság 35. fordulójában, s ezzel egy pontra megközelítette a Barcelonát. A vendégek magyar játékosa, Vadócz Krisztián is szerzett gólt a találkozón.
máj. 3
7:03
Bundabotrányba keveredett John Higgins, snookervilágbajnok! (Behaviour)
Bundabotrányba keveredett a világ egyik legjobb snookerjátékosa, John Higgins, aki az egyik brit bulvárlap állította csapdába sétált bele. Higgins versenyzési jogát vasárnap felfüggesztették.
máj. 3
7:05
Csodálatos Mayweather (Behaviour)
Európai idő szerint tegnap hajnalban lépett ringbe egymással Floyd Mayweather (41-0, 25 KO) és a WBA váltósúlyú világbajnoka, Shane Mosley (46-6, 39 KO) az idei év talán legjobban várt meccsén.
máj. 3
7:09
A Lazio csak egy félidőn át próbálta megállítani az Intert (Infostart)
A címvédő Internazionale könnyedén, 2-0-ra legyőzte a Laziót az olasz labdarúgó-bajnokság 36. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, s ezzel visszavette a vezetést az AS Romától.
máj. 3
7:09
Sevilla: Luís Fabiano bokasérülés miatt kényszerülhet kihagyásra (She)
Bokasérülés miatt valószínűleg háromhetes kihagyásra kényszerül Luís Fabiano, a Sevilla brazil válogatott labdarúgója.
máj. 3
7:27
NBA: a Hawks a keleti elődöntőben, győzelemmel kezdett a Lakers (She)
Az Atlanta Hawks 95–74-re legyőzte Milwaukee Bucks csapatát az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában. A Keleti főcsoport negyeddöntőjének hetedik meccsén aratott siker egyben azt is jelenti, hogy a Hawks jutott tovább, s mérkőzhet meg az Orlando Magickel a főcsoport-elődöntőben. Nyugaton a Los Angeles Lakers már az elődöntőben verte  meg az első meccsen a Utah Jazzt.
máj. 3
7:36
Dárdaitól is megszabadulhat a Hertha (Metropol)
A kiesés után várhatóan kiárusításra kerül sor a Hertha BSC labdarúgócsapatánál. Kérdéses Dárdai Pál sorsa is, mivel a magyar középpályásnak a másodosztályra nincs érvényes szerződése.
máj. 3
8:21
Vívás: Lontay Balázs bronzérmet szerzett az ázsiai világkupaversenyen (She)
Lontay Balázs harmadik lett Thaiföldön a kardozók világkupaversenyén.
máj. 3
9:09
Női tenisz-világranglista - Szávay maradt a 33. (Behaviour)
Szávay Ágnes megtartotta egy héttel ezelőtti pozícióját, így továbbra is a 33. a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján, amelyet változatlanul - összesítésben immár 101. hete - az amerikai Serena Williams vezet.
máj. 3
9:15
Hollandia: Babos háta megsérült, többet vár a következő idénytől (She)
Babos Gábort, az NEC magyar kapusát a félidőben le kellett cserélni az Ajax elleni tegnapi bajnokin, mivel a futballista hátsérüléssel bajlódik. Babos a meccs után elmondta, régi sérülése újult ki, és szívesen átadta helyét a klubtól a nyáron távozó Rein Baartnak.
máj. 3
9:33
Atlétika: Pars Krisztián 80 méter közelébe jutott Veszprémben (She)
Első idei versenyén – három hónappal a műtétje után – 79.64-et dobott Pars Krisztián Veszprémben.
máj. 3
9:35
Torino: az elnök kihagyja az emlékezést, nem akar összetűzést a szurkolókkal (She)
Urbano Cairo, a Serie B-s Torino elnöke bejelentette, nem vesz részt az 1949-es supergai repülőgépszerencsétlenség évfordulója alkalmából rendezendő május 4-i megemlékezésen (a balesetben 31-en vesztették életüket).
máj. 3
9:37
QPR: Buzsáky Ákos mutatta be a csapat új mezét - fotóval (She)
Bemutatták a Queens Park Rangers új mezét a 2010–2011-es szezonra, és két társa mellett Buzsáky Ákos viselhette először a szerelést a fotózásokon. A magyar légiósnak tetszik az új mez.
máj. 3
9:51
Csodaautók a Hungaroringen - képekkel (Infostart)
A hétvégén a Hungaroringen kezdődött meg a gyorsasági országos bajnokság. A nemzetközi mezőnyben túraautók, együlésesek és egyforma Suzukik mérték össze tudásukat.
máj. 3
10:45
Wolfsburg: a Twente sikeredzője, Steve McClaren a kiszemelt (She)
A német Die Welt értesülései szerint a német élvonalbeli Wolfsburg labdarúgócsapata lecsapna a Twente sikeredzőjére, Steve McClarenre.
máj. 3
11:21
FTC: nagy tervek a női kosarasoknál, Farkas Sándoré a kispad (She)
Nagy tervekkel és Farkas Sándor vezetőedzővel vág neki a Ferencváros női kosárlabdacsapata a következő idénynek, amelyben várhatóan visszatér az első osztályba.
máj. 3
11:30
Buzánszky: bánt, hogy nem vagyok Nemzet Sportolója (Metropol)
Kedden ünnepli 85. születésnapját Buzánszky Jenő, a legendás Aranycsapat jobb oldali védője, aki tagja volt az 1952-ben olimpiai bajnok és az 1954-ben világbajnoki ezüstérmes labdarúgó-válogatottnak.
máj. 3
11:51
Buzánszky: bánt, hogy nem vagyok a Nemzet Sportolója (Behaviour)
Kedden ünnepli 85. születésnapját Buzánszky Jenő, a legendás Aranycsapat jobb oldali védője, aki tagja volt az 1952-ben olimpiai bajnok és az 1954-ben világbajnoki ezüstérmes labdarúgó-válogatottnak.
máj. 3
12:06
Thorpe mégsem kezdi újra úszókarrierjét (Metropol)
Ian Thorpe cáfolta, hogy vissza szeretne térni a versenyúszáshoz, és a 2012-es londoni olimpián indulni akar az ausztrálok 4x100 méteres férfi gyorsváltójának tagjaként.
máj. 3
12:15
Skócia: Ronald Koemant érdekelné a Celtic kispadja (She)
Ronald Koeman lehet a skót labdarúgó-bajnokságban szereplő Celtic menedzsere.
máj. 3
12:33
Labdarúgás: ott lehet az iráni női csapat az ifjúsági olimpián - sapkában (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség és az Iráni Olimpiai Bizottság megegyezett arról, hogy ott lehet az iráni női labdarúgó-válogatott az augusztus 12. és 25. között megrendezendő szingapúri ifjúsági olimpián.
máj. 3
13:27
Póker: norvég üdvöskével erősített a FullTilt pókerterem (She)
Az online pókerterem szerződést kötött Annette Obrestaddal, így a jövőben a norvég pókeres is képviseli már a FullTiltet.
máj. 3
14:03
AC Milan: Berlusconi Van Bastent ültetné a kispadra - lapértesülés (She)
Olasz lapértesülések szerint Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa Marco van Bastent szerződtetné a jelenleg a labdarúgócsapatot irányító Leonardo helyére.
máj. 3
14:05
DVTK: műtét vár Malinauskasra, véget ért a kapus szezonja (She)
A DVTK hivatalos honlapjának közlése szerint műtét vár Mindaugas Malinauskasra, a diósgyőri klub első számú kapusára.
máj. 3
14:07
Mainz: Cacau jól elintézett, szerdán dől el, kell-e műteni - Szalai Ádám (She)
Szalai Ádám, a Mainz csatára a Stuttgart elleni Bundesliga-mérkőzésen (2–2) súlyos sérülést szenvedett, miután Cacau rácsúszott a lábára. A magyar válogatott játékos az NSO-nak elmondta, az orvosi vizsgálat után kiderült, a sípcsontja és a szárkapocscsontja között egy szalag elszakadt. Várhatóan szerdán dől el, hogy szükség van-e műtétre.
máj. 3
14:09
Póker: libanoni győzelem a monte-carlói nagydöntőben (She)
Az EPT Grand Final versenyén Nicolas Chouity ellentmondást nem tűrően használta ki jelentős fölényét, és megnyerte a monte-carlói viadalt.
máj. 3
14:12
Berlusconi Van Bastent ültetné a Milan kispadjára (Metropol)
Olasz lapértesülések szerint Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa Marco van Bastent szerződtetné a jelenleg a labdarúgócsapatot irányító Leonardo helyére.
máj. 3
14:21
Dárdai Pál folytatná (Infostart)
Bár a Hertha BSC kiesett a Bundesliga első osztályából, a berliniek magyar válogatott labdarúgója, Dárdai Pál a második ligában is folytatná.
máj. 3
14:57
Videó: Jorge Lorenzo majdnem vízbe fulladt ünneplés közben (She)
Kis híján megfulladt Jorge Lorenzo, miután a MotoGP hétvégi jerezi Spanyol Nagydíja után „menetfelszerelésben” ugrott a vízbe ünnepelni. Nézze meg a speciálisan örömittas pillanatokat videón!
máj. 3
14:59
Sakk: 83 éves korában elhunyt a FIDE legendás egykori elnöke (She)
Életének 83. évében meghalt Florencio Campomanes, a Nemzetközi Sakkszövetség egykori elnöke. A legendás sportvezetőt hazájában, a Fülöp-szigeteken érte a halál.
máj. 3
15:09
Sapkában futballoznak majd az iráni nők (Behaviour)
Részt vehet az augusztusi szingapúri ifjúsági olimpián az iráni női futballcsapat, ha a játékosok a hagyományos fejkendő helyett a hajukat teljesen eltakaró sapkában lépnek pályára.
máj. 3
15:15
Horvátország: drasztikus lépések a futballhuliganizmus ellen (She)
Jadranka Kosor horvát miniszterelnök hétfőn kijelentette, hogy drasztikus lépésekkel és a törvények szigorításával szeretnék megfékezni a futballhuliganizmust.
máj. 3
16:09
DVSC: Még nem foglalkozunk a Vidi elleni meccsel - Mészáros (She)
A DVSC labdarúgócsapata pénteken a Videotont fogadja, a mérkőzés akár a bajnoki címről is dönthet, de Mészáros Norbert a dvsc.hu-nak elmondta, egyelőre nem foglalkoznak azzal a találkozóval.
máj. 3
16:39
Focibalhé: a stadionon kívüli randalírozás rendőrségi ügy (Behaviour)
A Ferencváros sportszakmai szempontból csak a stadionon belül történt rendbontásokért vonható felelősségre, a közterületen történt randalírozásért nem, mert az rendőrségi ügy - mondta Kolláth György alkotmányjogász a pénteki FTC-Újpest labdarúgó-mérkőzés előtt és után történtekről.
máj. 3
16:57
Először mutatkozik remény (Behaviour)
Hivatalosan ugyan még nem az MLSZ-elnöke, de biztosra vehető: hamarosan az lesz Csányi Sándor, az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatója. A futballszövetség élére nem először kerül prominens az üzleti életből - például OTP-vezér is viselte már a tisztséget -, jóllehet elődeit sokkal szorosabb szálak fűzték a sportághoz.
máj. 3
16:59
Letaszíthatják a trónról Tigert (Behaviour)
Az amerikai Phil Mickelson második lett a profi golfozók legrangosabb sorozata, a US PGA Tour legutóbbi, Charlotte-ban rendezett 6,4 millió dollár összdíjazású versenyén, s nagyon közel került ahhoz, hogy letaszítsa a világranglista éléről honfitársát, Tiger Woodsot.
máj. 3
17:01
Berlusconi Van Bastent ültetné a Milan kispadjára (Behaviour)
Olasz lapértesülések szerint Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa Marco van Bastent szerződtetné a jelenleg a labdarúgócsapatot irányító Leonardo helyére.
máj. 3
17:03
Drasztikus intézkedések horvát futballhuligánok ellen (Behaviour)
Horvátország drasztikus lépésekkel és a törvények szigorításával szeretné megfékezni a futballhuliganizmust.
máj. 3
17:57
Parasport: Gurisatti Gyula második helyen végzett a légpisztolyosoknál (She)
Gurisatti Gyula a második helyen végzett a légpisztolyosok között a törökországi Antalyában rendezett parasportlövő világkupa-versenyen.
máj. 3
18:51
David Beckham véres képeket mutogatott a műtétjéről (Blikk)
Az angol focista a hétvégén az amerikai David Letterman Show vendége volt, ahol a sérülésről, a lábadozásról, és a kényszerpihenő alatti terveiről beszélt. Mint ismert, az angol focista nemrég sérült le: olyan szerencsétlenül lépett egy meccsen, hogy elszakadt a sztár bal lábának Achilles-ina. Az interjú alatt Beckham a műtétje alatt készült, meglehetősen véres képet mutogatta.
máj. 3
19:09
U19: a görögök ellen vereséggel kezdtük az Eb-selejtező elitkörét (She)
A magyar U19-es labdarúgó-válogatott ma délután Tatabányán Görögország ellen kezdte a hazai rendezésű Eb-selejtező elit körét. Szapor Gábor együttese 1–0-s vereséget szenvedett.
máj. 3
19:11
Primera División: szombat egyidőben játszik a Barcelona és a Real Madrid (She)
A Barcelona és a Real Madrid egymással fut versenyt a spanyol labdarúgó-bajnokságban (Primera División), előbbi előnye egyetlen pont legnagyobb riválisával szemben. A számolgatások elkerülése végett a két nagycsapat a hétvégi, 37. (utolsó előtti) fordulóban egyidőben lép pályára.
máj. 3
19:27
Profi ökölvívás: hivatalosan is bejelentették Márquez és Díaz meccsét (She)
A Golden Boy Promotions hivatalosan is bejelentette, hogy július 31-én megrendezik az elmúlt év legjobb profi ökölvívó meccsének a visszavágóját. A Juan Manuel Márquez-Juan Díaz könnyűsúlyú világbajnoki meccsnek Las Vegas ad majd otthont és a két klasszis egyaránt részt vett a bejelentésen.
máj. 3
19:29
Blog: Fülöp Mártonnak két okból is különleges a Spurs elleni meccs (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Fülöp Márton, a magyar válogatott jelenleg Manchester Cityt erősítő kapusa. Fülöp ezúttal leírja, milyen a hangulat a csapat öltözőjében és azt, milyen érzésekkel készül a Tottenham Hotpsur elleni mérkőzésre.
máj. 3
20:03
Berlusconi Van Bastent ültetné a Milan kispadjára (Infostart)
Olasz lapértesülések szerint Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa Marco van Bastent szerződtetné a jelenleg a labdarúgócsapatot irányító Leonardo helyére.
máj. 3
20:03
Vb 2010: Nwankwo Kanu is ott van Lagerbäck 44 fős nigériai keretében (She)
Lars Lagerbäck, a nigériai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 44 fős, igen bő keretét. A világbajnokságra benevezett keretet június elsején jelöli ki a svéd szakember, de előtte május 11-én már harminc főre csökkenti a kiválasztottak létszámát.
máj. 3
20:05
Premier League: kikapott az Arsenal, még elúszhat a bronzérem (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 37. fordulójának záró mérkőzésén az Arsenal 2–1-es vereséget szenvedett a Blackburn Rovers vendégeként. A két csapat megelőző hét bajnokiján a Rovers egyszer sem győzött. Az „ágyúsok" veresége azt jelenti, hogy továbbra sem dőlt el: az Arsenal vagy a Tottenham végez a Premier League biztos Bajnokok Ligája-indulást érő harmadik helyén. Gyenge gólkülönbsége…

Keresés