2010. május 5. szerda

máj. 5
2:24
Schumira vadászik Alonso (Blikk)
Barcelona — Fernando Alonso (28) számára ma is Michael Schumacher (41) legyőzése jelenti a legnagyobb boldogságot.
máj. 5
2:28
Eb-lázban és Kovács Kati (Blikk)
Budapest — Öt kutya küzd Kovács Katalin (34) kétszeres olimpiai bajnok szeretetéért nap mint nap.
máj. 5
4:48
Menekülés a győzelembe (Blikk)
Miskolc — Ma este egymás ellen csatázik a labdarúgó-NB I két kiesőjelöltje.
máj. 5
4:52
Szávay kiesett és megsérült (Blikk)
ESTORIL — Első kiemeltként búcsúzott az estorili tenisztornától Szávay Ágnes (21).
máj. 5
6:42
Hajdu: Nem csak pénz kérdése! (Behaviour)
A vártnál sajnos sokkal simábban futott le az MKB Veszprém Bajnokok Ligája negyeddöntője, a Barcelona kettős győzelemmel ütötte el a Final Fourtól a legjobb magyar férfi kézilabda-csapatot. Törvényszerű volt a kiesés? És egyáltalán, mi hiányzik ahhoz, hogy a magyar bajnok BL-döntőt játszhasson? Hajdu Jánossal, a korábbi férfi és női kapitánnyal, a szövetség jelenlegi szakmai igazgatójával…
máj. 5
6:51
NHL: a San Jose már 3-0-ra vezet a Detroit ellen, nyert a Pittsburgh (She)
Az NHL rájátszásának legutóbbi játéknapján a Pittsburgh Penguins 2–0-ra nyert a Montreal Canadiens ellen, így 2–1-re vezet a Keleti főcsoport elődöntőjében. Nyugaton a San Jose Sharks hosszabbításban gyűrte le a Detroit Red Wings csapatát, ezzel már 3–0-ra vezet, azaz egy győzelem kell neki a főcsoportdöntőbe jutáshoz.
máj. 5
7:00
Öttusa Világkupa Budapesten - ezúttal nőknek is (Behaviour)
Huszonhét ország csaknem 150 versenyzője küzd majd az érmekért és a helyezésekért a csütörtökön kezdődő és hétfőig tartó budapesti Trigránit öttusa Világkupa-versenyen, melyen a megszokottól eltérően a férfiak mellett ezúttal a nők is érdekeltek lesznek.
máj. 5
7:02
Overdose mégsem versenyez vasárnap (Behaviour)
A korábbi tervekkel ellentétben mégsem indul vasárnap a Berlin melletti Hoppegartenben Overdose, a veretlen ötéves telivér.
máj. 5
7:09
Libertadores-kupa: tizenegyesekkel a negyeddöntőben a Sao Paulo (She)
Tizenegyesekkel jutott a legjobb nyolc közé a Libertadores-kupában a sorozatot korábban háromszor megnyerő brazil Sao Paulo, amely a perui Universitariót búcsúztatta a nyolcaddöntőben.
máj. 5
7:45
NBA: az Orlando lelépte az Atlantát, a Lakers ismét nyert a Utah ellen (She)
Az NBA rájátszásában a Keleti főcsoport elődöntőjét kiütéses győzelemmel kezdte meg az Orlando Magic, amely 114–71-re nyert az Atlanta Hawks ellen. A Los Angeles Lakers ismét megverte a Utah Jazzt, így már 2–0-ra vezet a párharcban.
máj. 5
7:54
Luxustáskában utazik Dél-Afrikába a vb-trófea (Metropol)
A luxuscikkeket gyártó Louis Vuitton által megálmodott táskában szállítják a június 11-én kezdődő dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság helyszínére a végső győztesnek járó trófeát.
máj. 5
8:30
Pontrekordot érő Barca-győzelem (Metropol)
A címvédő és listavezető FC Barcelona hazai környezetben kedden 4-1-re nyert a Tenerife ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában.
máj. 5
8:57
Fiorentina: Portugáliában portyázik a firenzei csapat igazgatója (She)
A Fiorentina erősítéseket tervez a nyáron – erre utal, hogy a klub sportigazgatója, Pantaleo Corvino Portugáliába utazott, ahol több bajnokit is megnéz.
máj. 5
9:15
Fogadási botrány: az UEFA vizsgálja a DVSC-Young Boys párharcot (She)
A Nemzeti Sport információi szerint az  Európai Labdarúgó-szövetség a nemzetközi fogadási botrány kapcsán a DVSC egy korábbi UEFA-kupa-mérkőzését is vizsgálja: két éve a Debrecen a svájci Young Boys otthonában 4–1-re kapott ki a selejtezőben, majd a visszavágón 3–2-es vereséget szenvedett.
máj. 5
9:17
Lyon: Bastos addig marad, amíg a csapatnak szüksége van rá (She)
A Lyon a következő szezont is Michel Bastosszal a soraiban kezdi el. A csapat edzője, Claude Puel cáfolt mindenféle híresztelést a brazil távozásáról.
máj. 5
10:00
2,5 millió embert érdekel a magyar focibajnokság (Metropol)
Egy márciusi felmérés szerint csaknem két és fél millióra tehető azoknak a felnőtteknek a száma Magyarországon, akiket érdekelnek az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság történései. Elemzés!
máj. 5
10:00
Schumacher titkos tesztje Angliában (Behaviour)
Zárt kapuk mögött próbálta ki új autóját egy angliai pályán Michael Schumacher, a Forma-1-es Mercedes GP hétszeres világbajnok pilótája.
máj. 5
10:27
Videó: pontos lövés és gyönyörű ollózás a Getafe-Gijón meccsen (She)
Mint arról tegnap beszámoltunk, a Getafe hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Sporting Gijónnal a spanyol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában. A vendégcsapat Miguel Ángel de las Cuevas nagyszerű góljával a 17. percben vezetést szerzett, a 47. percben pedig Roberto Soldado gyönyörű ollózással egyenlített Miguel Torres beadása után. Nézze meg a találatokat videón!
máj. 5
10:45
Formula-1: Michael Schumacher titkos tesztje Angliában (She)
Zárt kapuk mögött próbálta ki új autóját egy angliai pályán Michael Schumacher, a Formula–1-es Mercedes GP hétszeres világbajnok pilótája.
máj. 5
10:54
Újra nyert a címvédő Lakers (Metropol)
A címvédő Los Angeles Lakers második hazai mérkőzésén is legyőzte a Utah Jazzt, így 2-0-ra vezet az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Nyugati főcsoportjának elődöntőjében.
máj. 5
11:30
A póker szellemi sport? (Metropol)
A Nemzetközi Szellemi Sportszövetség (IMSA) felvette tagjainak sorába az egy éve alakult Nemzetközi Pókerszövetséget (IFP).
máj. 5
11:39
Póker: a sakkal egy lapon, avagy elismerték szellemi sportnak a játékot (She)
A Nemzetközi Szellemisport-szövetség (IMSA) felvette tagjainak sorába az egy éve alakult Nemzetközi Pókerszövetséget (IFP).
máj. 5
11:41
Ökölvívás: Calzaghe-Hopkins visszavágó következik októberben? (She)
A veretlenül visszavonult brit Joe Calzaghe a hétvégén a helyszínen követte figyelemmel a Mayweather–Mosley rangadót.
máj. 5
11:57
Vb 2010: sajtóhírek szerint Butt lesz a harmadik számú német kapus (She)
A Bild című lap a Német Labdarúgó-szövetségből (DFB) származó információk alapján azt írja, hogy Joachim Löw, a német válogatott szövetségi kapitánya Hans-Jörg Buttot, a Bayern München játékosát viszi el harmadik számú kapusként a dél-afrikai világbajnokságra.
máj. 5
12:06
Bundabotrány miatt vizsgálják a Loki meccsét (Metropol)
Lapértesülés szerint az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a nemzetközi bundabotránnyal összefüggésben vizsgálódik a Debrecennek a svájci Young Boys elleni, 2008-as UEFA Kupa-párharcával kapcsolatban.
máj. 5
12:15
Ferencváros: László Csaba meghallgatná a zöld-fehérek ajánlatát (She)
A napokban Magyarországon járt László Csaba, a Ferencváros korábbi edzője, s a Nemzeti Sportnak elismerte: a közelmúltban kétszer is leült beszélgetni Berki Krisztiánnal, az FTC vezérigazgatójával.
máj. 5
12:17
Tenisz: Kurnyikova és Hingis párost játszik Wimbledonban (She)
Anna Kurnyikova és Martina Hingis elindul az idei wimbledoni tenisztorna szenior páros versenyében.
máj. 5
12:42
Összefog Növényi és Szent István (Behaviour)
Az egészséges életmód, a helyes táplálkozás megismertetése és népszerűsítése céljával indította útjára együttműködését a Növényi Norbert nevével fémjelzett sportakadémia és a Szent István Egyetem.
máj. 5
13:00
Bundabotrány: újabb magyar szál? (Behaviour)
Lapértesülés szerint az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a nemzetközi bundabotránnyal összefüggésben vizsgálódik a Debrecennek a svájci Young Boys elleni, 2008-as UEFA Kupa-párharcával kapcsolatban.
máj. 5
13:02
Szárnyalnak a cápák (Behaviour)
A San Jose Sharks kedden, a párharc harmadik mérkőzésén is legyőzte a tavaly döntős Detroit Red Wings csapatát, így már csupán egy siker választja el a főcsoportdöntőbe kerüléstől az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) rájátszásában.
máj. 5
13:18
Tiszta statisztika: ez a magyar focializmus (Behaviour)
Amit eddig is sejtettünk, immáron bizonyosságot nyert, a magyar futball mélyrepülése nem csak a pályán, de a lelátón is tart: ugyan egy felmérés szerint a magyar lakosság negyedét érdekli az NB I., ugyanakkor csupán 400 ezren alkotják azt a halmazt, amelybe azok tartoznak, akik a helyszínen vagy a tévében rendszeresen nyomon követik a bajnokság fejleményeit.
máj. 5
13:20
Nem a hülyék játéka a póker (Behaviour)
A Nemzetközi Szellemi Sportszövetség (IMSA) felvette tagjainak sorába az egy éve alakult Nemzetközi Pókerszövetséget (IFP).
máj. 5
13:27
Formula-1: Klien a Hispania tesztpilótájaként tér vissza (She)
A Formula–1-ben szereplő Hispania-Cosworth csapata a japán Jamamoto Szakon után újabb tesztpilótát szerződtetett az osztrák Christian Klien személyében.
máj. 5
13:29
Formula-1: Sutil szerint Schumacher nem a száguldó cirkusz istene (She)
Adrian Sutilt, a Force India versenyzőjét nem lepte meg, hogy Michael Schumacher egyelőre nem a győzelmekért küzd a Formula–1-es világbajnokságon.
máj. 5
13:36
NBA: tovább menetel a Lakers (Behaviour)
A címvédő Los Angeles Lakers második hazai mérkőzésén is legyőzte a Utah Jazzt, így 2-0-ra vezet az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Nyugati főcsoportjának elődöntőjében.
máj. 5
13:45
Jégkorong-vb: szlovén köszönet a magyar szurkolóknak (She)
A magyar szurkolók által teremtett felejthetetlen légkör miatt küldött köszönőlevelet a múlt hónapban rendezett divízió 1-es jégkorong-világbajnokságot szervező szlovén szövetség.
máj. 5
13:54
Kapusproblémák a veszprémi kézilabdázóknál (Metropol)
Fazekas Nándor és Dejen Perics, az MKB Veszprém kézilabdacsapatának két kapusa elégedetlen jelenlegi helyzetével.
máj. 5
14:03
Újpest: a Cipruson próbajátékon részt vevő Kiss nem játszik szerdán (She)
Az újpesti Kiss Zoltán a napokban próbajátékon vesz részt Cipruson, így Mészöly Géza vezetőedző nem számolhat vele a Kaposvár elleni szerdai mérkőzésen – olvasható a lila-fehér klub honlapján.
máj. 5
14:05
Arsenal: Wenger az angol piacról erősítené meg az „ágyúsok” keretét (She)
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere a hazai játékospiacról erősítené meg csapata keretét a nyári átigazolási szezonban.
máj. 5
14:39
MOB: a jelenlegi elnököt, Schmitt Pált jelöli házelnöknek a Fidesz (She)
Szijjártó Péter szóvivő ma bejelentette: a Fidesz Schmitt Pált, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökét jelöli az Országgyűlés elnöki posztjára. Schmitt ezt követően nyilatkozatában elmondta, az Országgyűlés elnökeként minden képviselő érdekét szeretné szolgálni, és kész a nemzeti összefogás érdekében dolgozni.
máj. 5
14:48
Aranycipő birtokos - Gólkirály lesz Messiből (Behaviour)
Az FC Barcelona színeiben jelenleg 31 találatnál járó Lionel Messi egészen közel jutott ahhoz, hogy a spanyol futballbajnokság legeredményesebb játékosa, egyszersmind - mint európai gólkirály - Aranycipő-birtokos is legyen.
máj. 5
15:15
Rali: Turán Frigyes és Zsiros Gábor három vb-futamon is indul (She)
A Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős megméreti magát a sportág elitjében: többek között Sébastien Loebbel és Kimi Räikkönennel is küzd a rali-vb három futamán – május utolsó hétvégéjén Portugáliában, majd Bulgáriában és Franciaországban.
máj. 5
15:33
A kupadöntőben vigasztalódhat a Roma (Infostart)
A bajnoksághoz hasonlóan az Olasz Kupa döntője is az Internazionale és a Roma között dől el.
máj. 5
16:09
Vitorlázás: demonstráció a vitorlások megadóztatása ellen (She)
A jövő szombati évadnyitó alkalmával figyelemfelkeltő demonstrációt szervez a Magyar Vitorlásszövetség (MVSZ) a versenycélú hajók megadóztatása miatt.
máj. 5
16:09
Sajtóértesülés: a Debrecen meccsét is vizsgálja az UEFA a bundaügyben (Infostart)
Lapértesülés szerint az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a nemzetközi bundabotránnyal összefüggésben vizsgálódik a Debrecennek a svájci Young Boys elleni, 2008-as UEFA Kupa-párharcával kapcsolatban.
máj. 5
16:11
Titkos teszteléssel gyanúsították meg Michael Schumachert (Infostart)
Zárt kapuk mögött próbálta ki új autóját egy angliai pályán Michael Schumacher, a Forma-1-es Mercedes GP hétszeres világbajnok pilótája. Ezt többen tesztelésnek minősítették, a német szóvivője viszont azt mondta: csupán filmeztek.
máj. 5
16:13
Milliókról döntő csata Manchesterben (Infostart)
Akár a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőt érő negyedik hely sorsa is eldőlhet szerda este az angol élvonal rangadója után. Az ötödik helyen álló Manchester City hazai pályán küzdhet meg a negyedik Tottenhammel, és ha győz, akkor a vasárnapi záró forduló előtt megelőzi londoni riválisát a tabellán.
máj. 5
16:27
Liverpool: Rafa Benítez a „vörösöknél” tervezi a jövőjét (She)
Rafael Benítez, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool menedzsere szívesen maradna a klubnál.
máj. 5
16:29
Jégkorong: válogatott játékosok osztottak plüssmackókat Balassagyarmaton (She)
A Pannon Hoki Gála keretében április közepén, a ljubljanai vb-felkészülés jegyében Magyarország–Norvégia jégkorongmérkőzést rendeztek, amelyen a sportág honi szövetsége „Dobj egy macit!” akciót hirdetett. Az összegyűlt játékok egy részét szerdán a válogatott néhány tagja – Ennaffati Omar, Benk András, Holéczy Roger – a balassagyarmati Reménysugár Otthon gyermekei között osztotta szét.
máj. 5
16:36
Serena Williams a nyolc között (Metropol)
A sérüléséből kedden visszatért világelső Serena Williams három szettben nyert a német Andrea Petkovic ellen a kétmillió dollár összdíjazású salakpályás római női tenisztorna szerdai nyolcaddöntőjében.

Keresés