2010. május 16. vasárnap

máj. 16
9:33
Autós hírek a régmúltból (Vezess)
Jópofa dolog visszanézni, mi történt húsz éve, ötven éve, száz éve a magyar autózás történetében. És az MTI Sajtóadatbankjának (szerkesztőségi munkanéven csak MTI Classic) hála ezt meg is tehetjük. Íme!
máj. 16
9:35
F1: Renault-motor az újoncnak? (Vezess)
A Renault megerősítette, hogy 2011-ben hajlandó lenne egy harmadik csapatot is ellátni motorokkal, ha úgy alakul.
máj. 16
9:36
A HRT cáfolja, hogy anyagi gondjai lennének (F1világ)
A Hispania Racing Team határozottan cáfolja, hogy anyagi problémákkal küzdene, jóllehet Bernie Ecclestone még pénteken azt nyilatkozta, hogy készen áll segíteni a kiscsapatnak, hogy túlélje az idei bajnokságot.
máj. 16
10:42
Sauber: Egyik versenyző helye sincs veszélyben (F1világ)
Peter Sauber cáfolta azon híreszteléseket, melyek szerint veszélyben lenne Pedro de la Rosa jövője, és kijelentette, hogy mindkét versenyzőjük helye biztosítva van, így sem a spanyol, sem a japán ülése nincsen veszélyben.
máj. 16
11:03
F1: Újra lapátolják a pénzt a szponzorok (Vezess)
Fordulópontot jelenthet az idei idény a Forma-1-ben, az előző évek visszafogottsága után újra szponzorok sokasága kopogtathat a csapatoknál.
máj. 16
16:12
Webber rajt-cél győzelmet aratott Monacóban (F1világ)
Mark Webber fantasztikus vezetést bemutatva, magabiztos győzelmet aratott a Monte-Carlói Nagydíjon, ahol a Red Bull újabb kettős sikert könyvelhetett el Sebastian Vettel második helyezésének köszönhetően.
máj. 16
16:27
Egy fehér fenék villanása=baleset (Vezess)
Egy raliautó vezetéséhez komoly koncentrációra van szükség. Eltalált ritmusra. Aminek megtörésére egy út szélén feltűnő fehér fenék igazán alkalmas.
máj. 16
16:29
F1: Monacóban is tarolt a Red Bull (Vezess)
Ha a technika ördöge nem szól közbe, akkor a Red Bull idén megfoghatatlan, aza csapat Mark Webber vezetésével a Monacói Nagydíjon is kettős győzelmet aratott. A harmadik a renault-s Kubica lett, a biztonsági autó négyszer járt bent. Schumacher az utolsó pillanatban tréfálta meg Alonsót.
máj. 16
16:31
A jövő taxija, egyenesen Rómából (Vezess)
A napokban Róma utcáin egy különleges jelenség ütötte fel a fejét. Fuvarra várakozó emberek tucatjai utasították vissza az átlag taxisokat és tovább ácsorogtak órákon át az út mellett.
máj. 16
16:45
Büntetést kaphat Schumacher (F1világ)
A sportfelügyelők jelenleg is vizsgálják, hogy Michael Schumacher szabályosan előzte-e meg Fernando Alonsót az utolsó métereken, ugyanis a szabályok kimondják, hogy bár az első biztonsági autós vonal után szabad az előzés, ez nem vonatkozik az utolsó körre.
máj. 16
17:03
Schumacher: Szabályosan előztem meg Alonsót! (Vezess)
Michael Schumacher biztos benne, hogy nem csinált semmit rosszul, amikor a Monacói Nagydíj utolsó kanyarjában megelőzte Fernando Alonsót.
máj. 16
17:21
F1: Kubica alig látott (Vezess)
Kettős Red Bull győzelmet hozott a 2010-es Monacó Nagydíj, ahol Mark Webber megszerezte pályafutása negyedik győzelmét. Robert Kubica versenyét az elfékezett gumi nehezítette. A dobogósok nyilatkozatai?
máj. 16
17:39
F1: Rosberg szerint Schumi laza volt (Vezess)
Nico Rosberg szerint csapattársa, Michael Schumacher remek manővert hajtott végre a Monacói Nagydíj utolsó körében, saját stratégiáját pedig annak ellenére jónak tartja, hogy végül nem tudott a hétszeres világbajnok elé kerülni. Niki Lauda is dicsért.
máj. 16
18:16
F1: Barrichello okkal haragudott a kormányra (Vezess)
A Williams pocsék versenyt zárt Monacóban: Nico Hükenberg az első, Rubens Barrichello pedig a 31. körben törte össze az autót, lesz minek utánanézni...
máj. 16
18:33
F1: Sutil lyukak közé került (Vezess)
Folyamatosan fejlődik a Force India, a Monacói Nagydíjon Adrian Sutil és Vitantonio Liuzzi is pontszerző helyen zárt. Mindenki boldog.
máj. 16
18:51
F1: Alonso biztos a büntetésben (Vezess)
Fernando Alonso biztos benne, hogy Michael Schumachernek büntetés járna, amiért a verseny utolsó kanyarjában a biztonsági autós szabályok ellenére előzte meg őt a német.
máj. 16
19:09
F1: Schumachert hátrasorolták! (Vezess)
A versenybírók a Monacói Nagydíj után 20 másodperces időbüntetéssel sújtották Michael Schumachert, amiért a német szabálytalanul előzte meg Fernando Alonsót a záró körön.
máj. 16
19:27
F1: Elrontották Button autóját (Vezess)
Jenson Button kiesését az autóján felejtett burkolat okozta a Monacói Nagydíjon, a címvédő már túltette magát a hibán.
máj. 16
19:30
Hivatalos: Megbüntették Schumachert (F1világ)
Michael Schumacher egy 20 másodperces időbüntetést kapott, amiért megelőzte Fernando Alonsót az utolsó kanyarban a Monte-Carlói Nagydíjon.
máj. 16
19:45
F1: Trulli bocsánatot kért (Vezess)
Jarno Trulli egy finoman szólva is túlzottan optimista előzési kísérlettel vetett véget saját és Karun Chandhok versenyének is Monacóban. Az olasz veterán elismerte, hogy hibázott.
máj. 16
20:03
F1: Fellebbez Schumi miatt a Mercedes (Vezess)
Ahogy arra számítani lehetett, a Mercedes GP fellebbezést nyújt be a Monacói Nagydíjon Michael Schumacherre kirótt büntetés ellen.
máj. 16
20:03
A Mercedes fellebbez Schumi büntetése ellen (F1világ)
A Mercedes GP úgy döntött, beadja fellebbezését Michael Schumacher büntetése ellen, amit Fernando Alonso megelőzéséért kapott a Monte-Carlói Nagydíjon.
máj. 16
20:05
Alonso: Javulnia kell a Ferrarinak (F1világ)
Annak ellenére, hogy nem is számíthatott volna jobb eredményre, miután a boxutcából kellett elrajtolnia, Fernando Alonso szerint csapatának sokat kell még javulnia, máskülönben esélye sem lesz befogni a Red Bull Racinget.
máj. 16
20:36
Emberi mulasztás okozta Button kiesését (F1világ)
A McLaren vezetése megerősítette, hogy emberi mulasztás miatt kellett már a futam második körében búcsúznia Jenson Buttonnak, akinek motorja egyszerűen túlmelegedett a Monte-Carlói Nagydíjon.

Keresés