2010. április 28. szerda

ápr. 28
6:09
Magyar autók a takarékossági versenyen (Vezess)
Iszonyatos füstfelhőt eregetve kel életre az egyik, egy lejtőn legurulva hatalmas nyekkenéssel szakad szét a másik. De ezt biztos csak a drámai hatás kedvéért csinálták a versenyzők - a magyar csapatok igenis komoly reményekkel indulnak Németországba.
ápr. 28
8:15
A halál sem bír a Mercedesszel (Vezess)
Érdekes reklámban mutatja meg a Mercedes-Benz, mire is jó a fékasszisztens. Amikor a rendszer vészfékezést észlel, maximális fékerővel lassít.
ápr. 28
9:03
Schumacher tönkreteszi karrierjét (F1világ)
Az egykori forma-1-es legenda, Sir Stirling Moss szerint Michael Schumacher óriásit hibázott azzal, hogy visszatért a sportágba, ugyanis egyetlen szezon leforgása alatt mindent lerombolhat, amit egész karrierje során felépített, és vesztesként fog távozni a királykategóriából.
ápr. 28
9:09
Nagyot kaszál a Ford (Vezess)
Kiemelkedő, 2,1 milliárd dolláros adózás előtti nyereséggel zárta a Ford 2010 első negyedévét, amely hat éve a legjobb negyedéves eredménye a vállalatnak.
ápr. 28
9:45
Visszabontja az utat a ki nem fizetett építő (Vezess)
Bontani kezdte az autópálya melletti utat az M7-es egyik alvállalkozója, mert nem fizették ki teljesen a munkáját. Igazi magyaros történet következik.
ápr. 28
10:03
F1: Kubica megérdemelné a címet! (Vezess)
A Renault-csapat többségi tulajdonosának főnöke szerint csak idő kérdése, hogy pilótájuk, Robert Kubica megszerezze a világbajnoki címet.
ápr. 28
10:39
Világ idiótái, így ne vontassatok! (Vezess)
Lerobbanunk, telefon, segítség érkezik. Vonószem megtalál, kötél a helyén irány haza. Bárkivel történhet ilyesmi. Viszont vannak SZABÁLYOK amiket ilyenkor illik betartani...
ápr. 28
11:15
430-cal repesztett egy Ford (Vezess)
Elképesztő sebességrekordot állított fel egy átalakított Ford GT. Ilyen gyorsan egyetlen autó sem száguldott egy mérföld után. 430 km/óra a csúcs. Ha igaz?
ápr. 28
11:33
F1: Räikkönen továbbra sem zárja ki a visszatérést (Vezess)
Az idén a Forma-1-ről ralizásra váltott Kimi Räikkönen továbbra is hangsúlyozza, hogy egyelőre nem döntött a jövő évről, maradhat a raliban, de visszatérhet a száguldó cirkuszba is.
ápr. 28
11:48
Alonso: Érik a büntetés Hamiltonnak (F1világ)
Fernando Alonso meg van győződve arról, hogy Lewis Hamilton nem ússza meg büntetés nélkül a következő versenyeket, hacsak nem szedi össze magát, miután az elmúlt két futamon két figyelmeztetést is kapott.
ápr. 28
12:27
Halálos baleset egy titkos Mercedesszel (Vezess)
Egy férfi meghalt, egy pedig megsérült, abban a balesetben, amelynek résztvevője volt a két év múlva érkező új Mercedes terepjáró prototípusa.
ápr. 28
12:45
Alonso: Nem kivételeznek Hamiltonnal (Vezess)
Fernando Alonso szerint a versenybírók nem viszonyulnak elnézőbben mclarenes riválisához, igaz, a spanyol úgy látja, lehetnének egy kicsit következetesebbek is a stewardok.
ápr. 28
12:54
Raikkönen nem zárja ki a visszatérést (F1világ)
Annak ellenére, hogy egy relatíve gyenge szezonkezdés után megszerezte első pontjait Jordániában, majd az ötödik helyen ért célba Törökországban, Kimi Raikkönen elmondta, hogy még egyáltalán nem biztos, hogy a raliban folytatja pályafutását 2011-ben.
ápr. 28
13:21
Kész az első elektromos Opel (Vezess)
Ez persze aligha igaz, de jól hangzik. Ez ugyanis csak a sorozatgyártást megelőző prototípus, egy előszériás darab.
ápr. 28
13:39
F1: Trulli nem várt ennyi szívást (Vezess)
A veterán Jarno Trulli számára nem indult valami jól az idény az újonc Lotusnál, és az olasz idén nem is vár csodát.
ápr. 28
14:33
Visszatér a Lada (Vezess)
Pár év múlva vissza akar térni a nyugat-európai piacokra a Lada, árulta el egy magasrangú vezető. Az oroszok a kínaiak térnyerése előtt akarnak lépni.
ápr. 28
14:35
Magyar tehetség a Formula BMW-ben (Vezess)
Újabb magyar ifjonc lép a nemzetközi formaautós porondra, egy 15 éves hévízi tehetség idén a Formula BMW-ben versenyez majd.
ápr. 28
15:39
Magyar tehetség a Formula BMW kapujában (F1világ)
Királykúti Márk lehet a legfiatalabb pilóta a Forma-1 egyik előszobájaként is emlegetett nemzetközi versenysorozatban.
ápr. 28
15:45
Bio Suzukik versenyeznek a hétvégén (Vezess)
Most hétvégén újra indul a Suzuki Swift márkakupa. Az autók ezentúl cukorrépából készülő bioetanollal mennek a versenypályán.
ápr. 28
16:03
F1: Hisz a feltámadásban a Virgin (Vezess)
John Booth, a Virgin csapatfőnöke elismeri, hogy nehezen indult el a csapat, a sebességváltóval és a hidraulikával van a legtöbb gond. Booth ennek ellenére optimista.
ápr. 28
16:39
Saját kocsifeljáróján büntették meg (Vezess)
Megbüntettek Nagy-Britanniában egy autóst, mert tolatva állt fel a főútvonalról saját háza felhajtójára.
ápr. 28
16:45
A Renault szerint Kubica megérett a bajnoki címre (F1világ)
A Renault F1 vezére, Gerard Lopez úgy gondolja, hogy Robert Kubicának mindene megvan ahhoz, hogy egy napon vb-címet szerezzen az F1-ben, miután az idei első négy versenyen is bizonyította kiváló képességeit.
ápr. 28
17:15
F1: Sokat ér a KERS a Williamsnek (Vezess)
40-ről 78 százalékosra növelte részesedését a Williams a lendkerekes KERS-rendszerét fejlesztő cégben.
ápr. 28
19:03
F1: Nem piszkálják az Európa Nagydíjat (Vezess)
Jelenleg nincs veszélyben az Európa Nagydíj jövője, a futam marad Valenciában. A szervező már hisz a versenyben.
ápr. 28
19:05
Megszelídített raliautó (Vezess)
Fejlett állandó összkerékhajtás, alacsony súlypontú, műszaki csemegének számító boxer dízelmotor, remek futómű egy négyajtós családi autóban?
ápr. 28
20:00
Késik a Williams átfogó javítócsomagja (F1világ)
Miközben a legtöbb csapat egy átfogó javítócsomaggal gördül pályára az európai szezon első állomásán Barcelonában, a Williams csak kisebb fejlesztésekkel készül a jövő hétvégi Spanyol Nagydíjra, nagyobb újításait pedig csak május közepén veti be.
ápr. 28
20:33
Button most még nem fogja fel a sikereket (F1világ)
Jenson Button elmondta, hogy a McLarennel elért eddigi sikereit majd csak visszavonulása után fogja tudni igazán értékelni, mert akkor lesz ideje arra, hogy azon gondolkozzon, miket is ért el valójában forma-1-es karrierje során.

Keresés