2010. április 17. szombat

ápr. 17
7:06
Szenzációért a szomszédban (Behaviour)
Szapporó megszaporította az elvárásokat: a 2008-as feljutás, valamint a 70 év elteltével a legjobbak közötti tavalyi szereplés után ma szurkoló és jéghokis egyaránt abban reménykedik, hogy Ljubljanában - új edzővel és új játékosokkal - megint elérhető az elittagság. Ehhez nem kell más, mint megnyerni az összes meccset a Divízió I-es vb-n!
ápr. 17
7:12
Tenisz: Czink Melindáék nem bírtak az első helyen kiemelt párossal (She)
Czink Melinda a kanadani Sharon Fichman oldalán 7:5, 6:1-es vereséget szenvedett az első helyen kiemelt Liezel Huber, Nadja Petrova duótól a charlestoni tenisztornán a párosok negyeddöntőjében.
ápr. 17
7:24
Liverpoolt vegyenek! (Behaviour)
Eladó az angol labdarúgó élvonalban érdekelt FC Liverpool: a klub amerikai tulajdonosai, Tom Hicks és George Gillett pénteken a Barclays Capitalt bízták meg azzal, hogy vevőt találjon.
ápr. 17
7:26
Még templomban is bunyózott (Behaviour)
Amikor négy évvel ezelőtt egy meglehetősen gyenge ellenfelet legyőzve bejelentette visszavonulását Kunkli Tivadar, a magyar thai-boksz legenda, nem sokan gondolták, hogy valaha újra küzdeni látják majd a 389 meccséből mindössze egyet elveszítő harcost.
ápr. 17
7:42
Csányi átvilágíttatja az MLSZ-t (Behaviour)
Csányi Sándornak, az OTP Bank elnök-vezérigazgatójának legkésőbb április 28-ig, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökségi üléséig el kell döntenie, hogy harcba indul-e a sportszervezet elnöki posztjáért. Ha igen, akkor a pillanatnyi helyzet szerint "mérkőzés nélkül" nyer, mivel egyelőre nem bukkant fel másik jelölt.
ápr. 17
7:48
Vb 2010: Dunga ígérete szerint a brazil keretben nem lesz meglepetés (She)
Dunga ígérete szerint a brazil labdarúgó-válogatott világbajnokságra utazó keretében nem lesznek meglepetések.
ápr. 17
8:06
Vissza akar jutni a világelitbe a Sator-csapat (Infostart)
Az első hely megszerzéséért és ezzel együtt a világelitbe jutásért utazik Ljubljanába, a divízió I-es világbajnokságra a magyar jégkorong-válogatott.
ápr. 17
9:18
Formula-1: a Red Bullok kibérelték maguknak az első sort (She)
Sebastian Vettel az idény negyedik versenyén már harmadszor szerezte meg a pole pozíciót. A Formula–1-es világbajnokság Kínai Nagydíjának időmérőjén a Red Bull másik pilótája, Mark Webber autózta a második legjobb időt, míg a harmadik helyről a  ferraris Fernando Alonso indulhat a vasárnapi futamon.
ápr. 17
9:20
Debrecen: a klub ingyenbuszokat indít a Ligakupa-döntőre (She)
A Debrecen labdarúgócsapatának hivatalos honlapja szerint a klub négy-öt busz indítását tervezi az április 28-i Ligakupa-döntőre, Kecskemétre.
ápr. 17
9:30
MOB: Schmitt után, Kovács Kokó előtt? (Behaviour)
Miután Schmitt Pál csütörtökön előbb nyilatkozott leendő köztársasági elnöki/házelnöki posztjával kapcsolatban, majd utóbb ezt visszavonta. Ami biztosra vehető: Schmitt Pált hamarosan a két funkció egyikében látjuk. Márpedig ebben az esetben új ember kell a Magyar Olimpiai Bizottság élére is, hiszen az ilyen irányú közfeladat ellátása kizárja a MOB-elnöki tisztséget.
ápr. 17
9:48
Ronaldinho rajzfilmhősként futballozik (Metropol)
Ronaldinho kalandjai címmel rajzfilmsorozat készült a brazilok aranylabdás labdarúgójáról; a művet a rendező pénteki bejelentése szerint a jövő héten mutatják be Cannes-ban, fesztivál keretében.
ápr. 17
9:50
Shakira és a Freshlyground énekli a foci vb hivatalos dalát (Metropol)
A kolumbiai popsztár, Shakira és egy helyi együttes, a Freshlyground közös dala, a Time for Africa lesz a június 11-én kezdődő, dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság hivatalos himnusza.
ápr. 17
9:52
Kínai Nagydíj: Vettel rajtol az élről (Metropol)
Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája indulhat az élről vasárnap, a Forma-1-es Kínai Nagydíjon, a világbajnoki sorozat negyedik versenyén.
ápr. 17
9:54
Kínai Nagydíj: Vettel rajtol az élről (Infostart)
Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája indulhat az élről vasárnap, a Forma-1-es Kínai Nagydíjon, a világbajnoki sorozat negyedik versenyén.
ápr. 17
11:24
Jégkorong: a hokisok visszatérhetnek a Gyakorló Jégcsarnokba (She)
Május 3-tól visszatérhetnek a jégkorongozók a Gyakorló Jégcsarnokba a Magyar  Jégkorongszövetség, a Magyar Országos Korcsolyázószövetség, valamint Simóka Beáta, az Önkormányzati Minisztérium sportszakállamtitkára közti háromoldalú megállapodás szerint.
ápr. 17
11:42
Bukott és megsérült a sokszoros világbajnok (Infostart)
Edzés közben bukott és megsérült Valentino Rossi, a gyorsasági motorosok sokszoros világbajnoka, de nincs komolyabb baja.
ápr. 17
11:42
Moto GP: Rossi bukott, de nem sérült meg súlyosabban (She)
Edzés közben bukott és megsérült Valentino Rossi, a gyorsasági motorosok sokszoros világbajnoka, de nincs nagyobb baja.
ápr. 17
12:18
Juventus: a kölcsönjátékos Cáceres maradna a klubnál (She)
Martín Cáceres, aki múlt nyáron a Barcelonától érkezett kölcsönbe a Juventushoz, szívesen maradna a klubnál. Az olaszoknak opciós vételi joguk van Cáceresre, aki 12 millió euróért maradhatna Torinóban.
ápr. 17
13:30
Overdose csöndben hazatért (Infostart)
Overdose újra a megszokott alagi istállójában tartózkodik, a versenyló felkészítése néhány napig vagy hétig Magyarországon folytatódik.
ápr. 17
13:48
Férfi kézilabda: Magyarország legyőzte Szlovákiát a Pannon-kupán (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 16–12-es félidő után 27–25-re legyőzte Szlovákiát a Pannon-kupa második mérkőzésén Tiszaújvárosban, így a Mocsai Lajos irányította együttes vasárnap Görögország ellen megnyerheti a háromcsapatos tornát.
ápr. 17
14:00
Overdose ismét Alagon (Metropol)
Overdose ismét megszokott alagi istállójában tartózkodik - tájékoztatott a magyar csodaló hazatértéről szombaton a PannoniaOverdose.hu.
ápr. 17
14:06
Birkózó Eb: Módos, Lőrincz és Bácsi is jól kezdte meg szereplését (She)
A Bakiban zajló Eb-n jól kezdtek kötöttfogású birkózóink. Lőrincz Tamásnak (66 kg) és Bácsi Péternek (74 kg) a sorsolás után már a selejtezőben szőnyegre kellett lépnie, de egyiküknek sem okozott gondot finn, illetve izraeli ellenfele.
ápr. 17
14:08
Premjer-liga: Kuzmin nem engedte élre állni a CSZKA Moszkvát (She)
A 89. percben szerzett Oleg Kuzmin-góllal mentett pontot a Lokomotiv Moszkva az orosz labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) ötödik fordulójában.
ápr. 17
14:36
Overdose ismét Alagon (Behaviour)
Overdose ismét megszokott alagi istállójában tartózkodik - tájékoztatott a magyar csodaló hazatértéről szombaton a PannoniaOverdose.hu.
ápr. 17
14:42
Bravúrt vár a Paks új edzője (Blikk)
PAKS — Több mint tíz év után az éllovas Videoton ellen irányíthat ismét NB I-es futballcsapatot, Kis  Károly (45), aki hétfőn Gellei Imrét (60) váltotta a paksi kispadon. A szakember reméli, együttese  helytáll  a bajnokesélyes ellen.
ápr. 17
15:18
Jégkorong: nehéz kezdés után győzelem Dél-Korea ellen (She)
Nehézkes kezdés után végül felülkerekedett Dél-Koreán a magyar válogatott a szlovéniai divízió 1-es jégkorong-világbajnokságon, és végül 4–2-re nyert.
ápr. 17
15:20
Női vízilabda ob I: a Szentes három góllal nyert az UVSE ellen (She)
A női vízilabda ob I rájátszásában a Szentes 12–9-re győzött az UVSE vendégeként.
ápr. 17
15:36
Férfi kosárlabda MK: az Albacomp szerezte meg a harmadik helyet (She)
Az Albacomp 74–67-re legyőzte a Soproni KC-t a férfi kosárlabda Magyar Kupa harmadik helyéért rendezett mérkőzésen. A Simon Balázs (18 pont) és Hanga Ádám (14 pont) vezette fehérváriakkal szemben Matthew Knight 21 pontja is kevésnek bizonyult, pedig a soproniak a szünetben még 36–35-re vezettek.
ápr. 17
15:48
Nehéz magyar győzelem a jégkorong vb-n (Metropol)
A magyar jégkorong-válogatott a Koreai Köztársaság elleni vártnál nehezebb, 4-2-es győzelemmel kezdte szereplését a ljubljanai divízió I-es világbajnokságon.
ápr. 17
16:24
Scholes döntött a derbin (Metropol)
Paul Scholes utolsó pillanatban fejelt góljával a címvédő United legyőzte a városi rivális Cityt a manchesteri rangadón, az angol labdarúgó Premier League 35. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
ápr. 17
16:30
Scholes az utolsó pillanatban döntött a manchesteri derbin (Infostart)
Paul Scholes utolsó pillanatban fejelt góljával a címvédő United legyőzte a városi rivális Cityt a manchesteri rangadón, az angol labdarúgó Premier League 35. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
ápr. 17
16:42
Jégkorong - nehéz győzelem Dél-Korea ellen (Behaviour)
A magyar jégkorong-válogatott a Koreai Köztársaság elleni vártnál nehezebb, 4-2-es győzelemmel kezdte szereplését a ljubljanai divízió I-es világbajnokságon.
ápr. 17
16:48
Birkózó Eb: Lőrincz és Bácsi hozta az első menetet, de nem jutottak döntőbe (She)
Egyik magyar kötöttfogású birkózónknak sem sikerült vennie az utolsó akadályt a döntőbe vezető úton, így Módos Péter, Lőrincz Tamás és Bácsi Péter is bronzmérkőzést vívhat a baki Európa-bajnokságon.
ápr. 17
17:00
Nadal útban a hatodik elsőség felé (Metropol)
A második helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal két sima játszmában legyőzte szombaton honfitársát, David Ferrert, s ezzel bejutott a döntőbe a 2,5 millió euró összdíjazású monte-carlói férfi salakpályás tenisztornán.
ápr. 17
17:02
A Viborg lehet a Győr ellenfele a BL-döntőben (Metropol)
A dán Viborg jutott be elsőként a női kézilabda Bajnokok Ligája fináléjába, miután hazai hatgólos sikerét követően az elődöntő szombati visszavágóján csupán egy góllal kapott ki a norvég Larvik otthonában.
ápr. 17
17:06
Tenisz: Schiavone lemosta a pályáról honfitársát a barcelonai döntőben (She)
A Barcelonában megrendezett női tenisztorna döntőjében az első helyen kiemelt olasz Francesca Schiavone két nagyon sima szettben legyőzte honfitársát, Roberta Vincit. Schiavone a tornát játszmaveszteség nélkül nyerte meg.
ápr. 17
17:08
Soproni Liga: megfordította a meccset Pakson a Videoton (She)
A magyar labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombat délutáni mérkőzésén bár már a 3. percben megszerezte a vezetést Tököli Attila révén a Paks, azonban a fehérváriak Sándor György és Nemanja Nikolics góljával fordítottak és végül győztek 2–1-re.
ápr. 17
17:42
Bundesliga: ismét kikapott a Leverkusen, élen a Schalke (She)
A német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 31. fordulójában a Stuttgart Cacau duplájával 2–1-re legyőzte a mérkőzés 19. percétől emberhátrányban játszó Bayer Leverkusent. A Schalke a Mönchengladbach elleni 3–1-es sikerével megelőzte a tabella élén a később játszó Bayern Münchent. Szalai Ádám csapata, a Mainz Hamburgban nyert 1–0-ra, a magyar támadó 67 percet töltött a pályán.
ápr. 17
17:44
Soproni Liga: Nyíregyháza-Újpest mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A magyar labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában a 15. helyen álló Nyíregyháza Spartacus az ötödik Újpestet fogadja. Kövesse élő, szöveges tudósításunk segítségével az összecsapást!
ápr. 17
17:54
Nadal-Verdasco döntő lesz (Metropol)
Spanyol házidöntő lesz a 2,5 millió euró összdíjazású monte-carlói férfi salakpályás tenisztornán, ugyanis Rafael Nadal után Fernando Verdasco jutott be szombaton a fináléba.
ápr. 17
18:18
Championship: Buzsáky és Priskin játszott, de a pados Gyepes örülhetett (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 44. fordulójában Buzsáky Ákos és Priskin Tamás csapata, a Queens Park Rangers hazai pályán 1–0-s vereséget szenvedett Gyepes Gábor együttesétől, a Cardiff Citytől.
ápr. 17
18:30
Negyedszer kupagyőztes a ZTE (Metropol)
A Zalaegerszeg nyerte a férfi kosárlabda Magyar Kupát, miután a Székesfehérváron rendezett négyes döntő szombati fináléjában 91-74-re legyőzte a Szombathely csapatát.
ápr. 17
18:36
Birkózó Eb: a nap harmadik magyar bronzérmét Bácsi Péter szállította (She)
Bácsi Péter is bronzérmet szerzett a Bakiban zajló birkózó Európa-bajnokságon. A kötöttfogásúak 74 kg-os kategóriájában a cseh Tomás Sobecky ellen az első menetet még csak 1:0-ra nyerte meg a magyar versenyző, a másodikban azonban 7:1-nél véget ért a mérkőzés.
ápr. 17
18:38
Soproni Liga: a Honvéd legyőzte hazai pályán a Diósgyőrt (She)
A Bp. Honvéd 4–2-re legyőzte a Diósgyőrt a labdarúgó Soproni Liga 23. fordulójában, a mérkőzés mind a hat gólja az első játékrészben esett. A hazaiak sorozatban ötödik bajnokijukon maradtak veretlenek, a vendégek pedig egyre nehezebb helyzetbe kerülnek.
ápr. 17
18:48
Nyert és hét ponttal vezet a Videoton (Metropol)
A listavezető Videoton egygólos győzelmet aratott a hét elején edzőváltáson átesett Paks otthonában a labdarúgó Soproni Liga 23.fordulójának szombati játéknapján.
ápr. 17
18:50
Geráék nem bírtak a Wolverhamptonnal (Metropol)
A Gera Zoltánt végig a soraiban tudó, Európa Liga-elődöntős Fulham gólnélküli döntetlent játszott a vendég Wolverhamptonnal az angol labdarúgó Premier League 35.fordulójának szombati játéknapján.
ápr. 17
19:06
Magyar bronzeső Bakuban (Metropol)
A négy szombati magyar versenyző közül három, Módos Péter, Lőrincz Tamás és Bácsi Péter is bronzérmet szerzett a bakui birkózó Európa-bajnokságon, a kötöttfogásúak küzdelmeinek első napján.
ápr. 17
19:12
NB II, Keleti csoport: a második DEAC egy pontra csökkentette hátrányát (She)
A magyar másodosztályú labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjában a második helyen álló DVSC-DEAC 3–0-ra legyőzte a Ceglédet, s ezzel egy pontra csökkentette hátrányát az éllovas Szolnokkal szemben.
ápr. 17
19:14
NB II, Nyugati csoport: a Siófok győzött az Ajka ellen, és átvette a vezetést (She)
A magyar másodosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjában a második helyen álló Siófok hazai pályán 2–1-re megverte az Ajkát, és a sikerrel átvette a vezetést a bajnokságban.
ápr. 17
19:30
Bronzeső hullott a magyar birkózókra Bakuban (Infostart)
A négy szombati magyar versenyző közül három, Módos Péter, Lőrincz Tamás és Bácsi Péter is bronzérmet szerzett a bakui birkózó Európa-bajnokságon, a kötöttfogásúak küzdelmeinek első napján.

Keresés