2010. március 20. szombat

márc. 20
0:18
Tenisz: Roddick két játszmában nyert Robredo ellen Indian Wellsben (She)
Az Indian Wellsben zajló kemény pályás ATP-torna negyeddöntőjében a hetedik helyen kiemelt amerikai Andy Roddick két játszmában nyert a 18. helyen rangsorolt spanyol Tommy Robredo ellen.
márc. 20
0:54
Gyorstollaslabda: kilenc ország versenyzői a budapesti viadalon (She)
A hétvégén, Budapesten rendezik meg az Unitef magyar gyorstollaslabda nyílt nemzetközi versenyt. A viadalra kilenc országból 88 nevezés érkezett, köztük a nemzetközi ranglista első két helyezettjéé, a svéd Per Hjalmarsoné, valamint a német Daniel Gossené.
márc. 20
3:54
Csodára készül Beckham orvosa (Blikk)
márc. 20
6:54
Parádés párharcok a Bajnokok Ligája és az Európa Liga negyeddöntőjében (Behaviour)
Tegnap kora délután az UEFA nyoni székházában elkészítették mindkét labdarúgó klubtorna, a Bajnokok Ligája és az Európa Liga negyeddöntős párosítását. A BL-ben összekerült a két francia egylet, valamint megismétlődik az 1999-es és a 2006-os finálé. Gera Zoltán csapata, a Fulham a német bajnoki címvédő Wolfsburggal meccsel az EL-ben.
márc. 20
7:12
Olaszország: ellopták Samuel Eto'o több százezer eurós luxusautóját (She)
Milánó belvárosában elloptak egy Bentley típusú luxuskocsit Marko Arnautovictól, az Internazionale osztrák futballistájától, aki éppen csak egy estére kapta kölcsön az autót csapattársától, a kameruni Samuel Eto'ótól.
márc. 20
7:12
Óriások harca - Összecsap Klicsko és Chambers (Behaviour)
Ma ismét ringben láthatjuk napjaink talán legjobb nehézsúlyú profi ökölvívóját, Vlagyimir Klicskót. Az ukrán klasszis Düsseldorfban csap össze a legjobb amerikainak tartott Eddie Chambers-szel, és kettejük csatájának győztese a pénzdíjon kívül három világbajnoki címet is hazavihet: az IBF, a WBO, illetve az IBO öve a tét, mindegyik a fiatalabb Klicsko birtokában van.
márc. 20
7:14
NBA: Stoudemire 44, a San Antonio Spurs 147 pontig jutott (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 138. játéknapjának legpontgazdagabb meccsén a San Antonio Spurs 147–116-ra nyert a Golden State ellen. A nap hőse a Phoenixet 44 pontjával sikerre vezető Amare Stoudemire volt. Győzött a Lakers, a Cleveland és a Boston is.
márc. 20
7:30
NHL: ismét kikapott a San Jose, szétlövésben maradt alul a Detroit (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) 147. játéknapján is veszített a San Jose. A Sharks sorozatban a negyedik vereségét szenvedte el, ezúttal a Calgarytól. A Detroit szétlövéssel kapott ki az Edmontontól.
márc. 20
7:32
Tenisz: Söderling négy közé jutott, Wozniacki döntős Indian Wellsben (She)
Az Indian Wellsben zajló ATP-tornán utolsóként a svéd Robin Söderling biztosította a helyét a legjobb négy között, miután két szettben legyőzte a brit Andy Murrayt. A hölgyeknél a dán Caroline Wozniacki megverte a lengyel Agnieszka Radwanskát, így bejutott a döntőbe, ahol a szerb Jelena Jankovics lesz az ellenfele.
márc. 20
8:06
AC Milan: David Beckham nyílt levélben fordult csapattársaihoz (She)
Nyílt levélben biztosította támogatásáról és szurkolásáról az AC Milan futballistáit az angol válogatott David Beckham, aki vasárnap elszenvedett Achilles-ín-sérülése miatt várhatóan hat hónapig nem játszhat.
márc. 20
9:00
F1: a Mercedesnek és a McLarennek is szabálytalan a diffúzora (She)
A Mercedesnek, a McLarennek, a Renault-nak és a Force Indiának módosítania kell a dupla diffúzorán, amelynek kialakítása a Formula–1-es Bahreini Nagydíjon nem felelt meg az előírásoknak: túl nagy volt rajta az indítómotor számára kialakított rés – jelentette be a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA).
márc. 20
9:18
Férfi kézilabda: szerződést hosszabbított a Kecskemét két légiósa (She)
Két-két évvel meghosszabbítja szerződését a Kecskemét NB I-es férfi kézilabdacsapatának két légiósa.
márc. 20
10:12
Kerékpár: az olimpiai és világbajnok Bettini irányítja az olaszokat (She)
Az olimpiai és világbajnok Paolo Bettini lesz az olasz országúti kerékpáros-válogatott új szövetségi kapitánya.
márc. 20
10:14
Férfi kosárlabda: Fodor Péter Szegeden osztogat tanácsokat (She)
A február 24-én megszűnt Debreceni Egyetem KE élvonalbeli férfi kosárlabdacsapatának volt edzője, Fodor Péter lett az NB I B-csoportos Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák szakmai tanácsadója.
márc. 20
10:30
F1: a Renault engedélyt kapott az FIA-tól erőforrásai módosítására (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) engedélyezte a Renault-nak, hogy a motorfejlesztés betiltása ellenére módosítson az erőforrásain.
márc. 20
10:48
Sevilla: Sergio Sánchez vállalja a szívműtéttel járó kockázatokat (She)
Sergio Sánchez, a Sevilla labdarúgócsapatának védője a pályafutása folytatása érdekében vállalja a szívműtétet és az ezzel járó kockázatokat.
márc. 20
11:24
Labdarúgás: a Soproni Liga és az európai topligák szombati programja (She)
A magyar, az angol, a spanyol, a német és az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szombaton összesen 27 mérkőzést rendeznek. Tekintse meg a Soproni Liga és az európai topbajnokságok mai programját!
márc. 20
11:42
Paralimpia: egy svéd curlingezőé az első pozitív doppingteszt (She)
Glenn Ikonen svéd curlingezőé lett a Vancouverben zajló téli paralimpia első pozitív doppingtesztje.
márc. 20
12:18
Atlético Madrid: kapcsolatba léptek Dzsudzsák menedzserével - sajtóhír (She)
A spanyol As napilap értesülései szerint az Atlético Madrid labdarúgócsapatának vezetősége felvette a kapcsolatot a PSV magyar középpályása, Dzsudzsák Balázs egyik menedzserével, Fülöp Ferenccel.
márc. 20
12:20
Síugrás: Ammann világcsúcs közeli ugrással nyerte meg a sírepülő-vb-t (She)
Szombaton a szlovéniai Planicán a harmadik és negyedik sorozattal folytatódott a sírepülő-vb, amelynek végén világbajnokot hirdettek. A győzelmet a svájci Simon Ammann szerezte meg az osztrák Gregor Schlierenzauer és a norvég Anders Jacobsen előtt. A svájci az utolsó kísérletekor mindössze két és fél méterrel maradt el a norvég Romören 239 méteres világcsúcsától. Az első nap után még második…
márc. 20
12:54
Premjer-liga: Gaál Miklósék legyőzték az újonc Mahacskalát (She)
Az Amkar Perm hazai pályán 1–0-ra nyert a hét közben edzőváltáson áteső újonc Anzsi Mahacskala ellen az orosz labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában.
márc. 20
12:54
Ammann megkoronázta az idényét (Behaviour)
A négyszeres olimpiai bajnok, Világkupa-győztes svájci Simon Ammann nyerte meg vasárnap a szlovéniai Planicában rendezett sírepülő-világbajnokságot.
márc. 20
12:56
NBA: James elérte a 15 ezer pontos határt, és megdöntötte Bryant rekordját (She)
A Cleveland Cavaliers klasszisa, LeBron James lett minden idők legfiatalabb NBA-játékosa, aki elérte a 15 ezer pontot.
márc. 20
13:12
Vb 2010: doppingoláson ért játékos is utazhat Dél-Afrikába (She)
A hondurasi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Reinaldo Rueda meghívta a csapat világbajnokságra készülő edzőtáborába Sergio Mendozát, aki 2008-ban pozitív doppingmintát adott, s ezért egy évre eltiltották.
márc. 20
13:48
Labdarúgás: Kolumbia 2026-ban világbajnokságot rendezne (She)
Kolumbia labdarúgó-világbajnokságot kíván rendezni 2026-ban. Ezt Álvaro Uribe elnök jelentette be a Dél-amerikai Játékok pénteki nyitóünnepségén Medellínben.
márc. 20
14:06
Moto GP: Casey Stoner ezúttal gyorsabb volt Valentino Rossinál (She)
Casey Stoner az idén először jobb időt ment, mint kilencszeres világbajnok olasz riválisa, Valentino Rossi. A gyorsasági motorosok királykategóriájának pénteki katari tesztjén az ausztrál győztes időeredményénél fél másodperccel volt lassabb a második Rossi, míg a harmadik helyet a hondás Andrea Dovizioso szerezte meg.
márc. 20
14:08
Sífutás: hármas norvég siker az üldözésesben, Björgen állt az élre (She)
A női 10 kilométeres üldözéses versennyel folytatódott a svédországi Falunban zajló sífutó-világkupadöntő. A győzelmet a norvég Marit Björgen szerezte meg két honfitársnője, Kristin Steira és Therese Johaug előtt. A háromszoros olimpiai bajnok ezzel a vk-fináléban is átvette a vezetést a lengyel Justyna Kowalczyktól.
márc. 20
14:42
Soproni Liga: ZTE-MTK és Nyíregyháza-Kaposvár élőben az NSO-n! (She)
Két találkozó veszi kezdetét 14.30-kor a labdarúgó Soproni Liga 19. fordulójában. A ZTE–MTK és a Nyíregyháza–Kaposvár mérkőzésről élő, szöveges tudósítást olvashatnak az NSO-n!
márc. 20
15:00
Női jégkorong: az UTE-Marilyn megverte az FTC-t a döntő első meccsén (She)
Szombaton rendezték meg a női jégkorongbajnokság döntőjének első mérkőzését. Az egyik fél harmadik győzelméig tartó finálé nyitó találkozóján az UTE-Marilyn hazai pályán 4–1-re megverte a Ferencvárost.
márc. 20
15:18
Curling: ma kezdődik Kanadában a női világbajnokság (She)
Szombaton kezdődik Kanadában, Swift Currentben a női curling-világbajnokság, amelyen az olimpiai ezüstérmes házigazdák most is esélyesnek számítanak.
márc. 20
15:20
Soproni Liga: Bp. Honvéd-Videoton mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Egy találkozó veszi kezdetét 15 órakor a labdarúgó Soproni Liga 19. fordulójában. A Bp. Honvéd a Videotont fogadja – erről a mérkőzésről élő, szöveges tudósítást olvashat az NSO-n!
márc. 20
15:22
Sílövészet: Hauswald a sprint után az üldözésesben is a legjobb volt (She)
A női 10 km-es üldözéses versennyel folytatódott Oslóban a sílövő-világkupa. A győzelmet a német Simone Hauswald szerzete meg a fehérorosz Darja Domracseva és a svéd Anna-Carin Olofsson előtt.
márc. 20
15:36
Bundesliga 2.: emberhátrányban, magyarjai nélkül győzött az Augsburg (She)
Kötelező, de a vártnál nehezebb győzelmet aratott az FC Augsburg a német labdarúgó-másodosztály 27. fordulójában a sereghajtó Ahlen ellen.
márc. 20
15:38
Skócia: Balogh Jánossal a soraiban nyert a Hearts a Hibernian ellen (She)
A skót Premier League szombat kora délutáni mérkőzésén a Hearts 2–1-re nyert a Hibernian ellen. A győztes csapat kapuját Balogh János védte.
márc. 20
15:40
Barcelona: Messi kihagyhatja a Zaragoza elleni mérkőzést (She)
Lehet, hogy a Barcelona labdarúgócsapatának argentin sztárja, Lionel Messi nem tud pályára lépni a Zaragoza elleni vasárnapi bajnokin, ugyanis fogfájással küzd.
márc. 20
15:42
Valencia: Marchena izomsérülés miatt három hétig nem játszhat (She)
Három hétig nem léphet pályára egy izomsérülés miatt Carlos Marchena, a Valencia labdarúgója.
márc. 20
15:44
Franciaország: három PSG-szurkolót gyilkossággal gyanúsítanak (She)
Gyilkossággal gyanúsítanak három PSG-szurkolót, jelentette be a párizsi ügyészség.
márc. 20
15:54
Premier League: az Aston Villa nem bírt hazai pályán a Wolverhamptonnal (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 31. fordulójában a Wolverhampton az Aston Villa vendégeként egy pontot szerzett.
márc. 20
16:12
Internazionale: Mourinho nem szereti, ha Lúcio előremerészkedik (She)
Lúcio mindig is híres volt arról, hogy előszeretettel tör előre, ám az Inter védőjétől klubcsapatában ezt nem sokat láthatjuk. Ennek oka a labdarúgó szerint az, hogy edzője, José Mourinho nem szereti, ha túl gyakran előremerészkedik.
márc. 20
16:14
Női kézilabda NB I: vasárnap lesz a Hunnia-Siófok meccs (She)
Szombat helyett vasárnap 14 órakor kerül sor a Hunnia–Siófok mérkőzésre a női kézilabda NB I-ben.
márc. 20
16:16
Atlétika: a táv háromnegyedét már megtették a Balaton szupermaratonisták (She)
A 3. BSI Balaton Szupermaraton harmadik napján, március 20-án Badacsonyból folytatta a mezőny a futást: a résztvevőkre 43.6 km és a balatonfüredi cél várt.
márc. 20
16:18
Soproni Liga: Vasas-KTE és Diósgyőr-Győr élőben az NSO-n! (She)
Két mérkőzés kezdődik 16 órakor a Soproni Liga 19. fordulójában. Kövesse élő, szöveges tudósításunk segítségével a Vasas–Kecskemét és a Diósgyőr–Győr találkozót!
márc. 20
16:30
Rövid pályás gyorskorcsolya-vb: a második körben búcsúztak a magyarok (She)
Huszár Erika, illetve Oláh Bence és Béres Bence is kiesett a második fordulóban, és nem jutott be a negyeddöntőbe 500 méteren a Szófiában zajló rövid pályás gyorskorcsolya-világbajnokság második napján.
márc. 20
16:32
Ausztrália: másodszor bajnok a Sydney FC az A-League történetében (She)
Második bajnoki címét szerezte meg az A-League-ben (az ausztrál profi labdarúgóligában) a Sydney FC csapata, amely a döntőben 48 ezer néző előtt 1–1 után tizenegyesekkel 4–2-re legyőzte a Melbourne Victoryt.
márc. 20
16:34
Sífutás: Northug megint remekül hajrázott, és már vezet (She)
A férfi 20 kilométeres üldözéses versennyel folytatódott a svédországi Falunban zajló sífutó világkupa-döntő. A győzelmet a norvég Petter Northug szerezte meg, aki ezzel a vk-döntőn is átvette a vezetést. A második a német Tobias Angerer, a harmadik a cseh Lukas Bauer lett.
márc. 20
16:36
Férfi kézilabda: a volán mögött elalvó Pesicre pénzbüntetés vár (She)
Ivan Pesic, a CO Zagreb kézilabdacsapatának fiatal kapusa, aki az MKB Veszprémből került Zágrábba, az elmúlt héten autóbalesetet szenvedett. A karambolt mindössze néhány varrattal és bokasérüléssel megúszó Pesic bevallotta, hogy vezetés közben elaludt a kocsiban. A zágrábi sajtó szerint emiatt pénzbüntetés vár rá.
márc. 20
16:48
Soproni Liga: győzött a ZTE, az MTK tavasszal továbbra is nyeretlen (She)
A labdarúgó Soproni Liga 19. fordulójában a Zalaegerszeg Darko Pavicsevics fejes góljával 1–0-ra legyőzte az MTK-t. A ZTE első tavaszi győzelmét szerezte (a Paks elleni mérkőzése elmaradt), míg az MTK az elmúlt négy fordulóban mindössze egy gólt szerzett.
márc. 20
16:48
Gyorskorcsolya: kiestek a magyarok (Behaviour)
Huszár Erika, illetve Oláh Bence és Béres Bence is a második fordulóban kiesett, és nem jutott negyeddöntőbe 500 méteren a Szófiában zajló rövidpályás gyorskorcsolya-világbajnokság második napján.
márc. 20
16:50
Soproni Liga: a Nyíregyháza legyőzte a Kaposvárt (She)
A Soproni Liga 19. fordulójában a 15., azaz kieső helyen álló Nyíregyháza a 7. Kaposvárt fogadta. A hazaiak Bugerra és Honma találatával már két góllal is vezettek, a vendégek számára a hajrában csak a szépítés sikerült.
márc. 20
16:52
Chelsea: Nicolas Anelka a „kékeknél" képzeli el a jövőjét (She)
Nicolas Anelka, a Chelsea francia csatára elmondta: szívesen hosszabbítana a londoni „kékekkel".

Keresés