2011. január 2. vasárnap

jan. 2
5:06
Miért titkolta Vastag Csaba a szerelmét? (NLCafé)
Évek óta barátnőjével él az X-Faktor győztese, bár eddig mindenki azt hitte, a sármos énekes egyedülálló.
jan. 2
8:24
Holdnaptár januárra (NLCafé)
Mindjárt napfogyatkozással kezdődik az új esztendő, ami közé beékelődik egy Vénusz–Neptunusz nehéz fényszög. Ez pedig arra utal, hogy a pénzünkre, a szerelmünkre sokkal jobban vigyázzunk, féltsük, és arra, hogy bármennyire fáj, minden helyzetben mondjunk igazat.
jan. 2
11:42
Hazánkon a világ szeme – indul az EU-elnökség fél éve (NLCafé)
Magyarország első ízben tölti be az Európai Unió Tanácsának soros elnöki tisztségét. Az uniós elnökségi időszak több szempontból is egyszeri, megismételhetetlen jelentőséggel bír hazánk számára.
jan. 2
12:54
Sokkoló arcképekkel a dohányzás ellen (NLCafé)
Hatékony módszernek bizonyult a dohányzásról való leszoktatásban az a modern arcrekonstrukciós technikára épülő próbálkozás, amelynek során cigarettázástól (is) megöregedett arcképükkel sokkoltak dohányzó nőket.
jan. 2
12:56
Amin tuti összeveszünk (NLCafé)
Az internet új időszámítása óta a nappalink napról napra átalakul, ehhez pedig nem kellett más, mint egy nagyon okos gép, amely háztartások millióival kerül kapcsolatba. A csöpp szoba hol kávézó, hol pszichológiai rendelő, hol egészségügyi tanácsadó, néha viszont tyúkól.
jan. 2
17:06
3 könyvújdonság kreatív hobbisoknak (NLCafé)
Cuki zokniállatok, foltvarrással készült mesés ágytakarók, vidám madár és virágsablonok - te is elkészítheted őket e könyvek segítségével.
jan. 2
17:08
Sokkoló fotó! Smink nélkül felismerhetetlen a világsztár! (NLCafé)
Russel Brandet valószínűleg elvakította a szerelem, mivel feltett feleségéről, Katy Perryről egy igen meglepő fotót.

Keresés