2011. január 30. vasárnap

jan. 30
8:03
A 15 legértékesebb hollywoodi díva (NLCafé)
Az elmúlt öt év bevételi adatait figyelembe véve összeállítottak egy listát, melyből kiderül, hogy melyik színésznő vígjátékával kaszáltak a legtöbbet a stúdiók. Sokan meglepődtek az első helyezetten...
jan. 30
9:15
Csúnyán lerészegedett a két híresség – fotókkal (NLCafé)
Jessica Simpson és Pixie Geldof is alaposan felöntött a garatra a minap.
jan. 30
10:27
Örökbe fogadják az összeharapdált babát (NLCafé)
Szerencsésebbre fordulhat a kis Daniella sorsa. A kisbabát kegyetlen szülei összeverték és megharapdálták. A kicsit jószívű rokonok vennék magukhoz.
jan. 30
10:29
Francia romantika: 3 kreatív ötlet (NLCafé)
Aki már járt a francia Pireneusokban vagy a Loire völgyében, irigykedve csodálhatta a gyönyörű mintájú kárpitok báját. Koppintsd le ezt a hangulatot fillérekből.
jan. 30
10:31
Amikor nincs min kiakadni! Mosolyog az egészségügy (NLCafé)
Minden héten kiakadok valamin. Most azonban rendhagyó módon, nem sikerült felbosszantanom magam, ráadásul pont a sokszor szidott magyar egészségügy kapta a hét kedvence címet. Hogy is van ez?
jan. 30
20:21
Architects: The Here And Now (est.hu)
Brightonban nem csak olyan elvarázsolt alternatív srácok vannak, mint az Esben And The Witch tagjai, és nem csak olyan DJ mogulok, mint Fatboy Slim, hanem igazán tökös gyerekek is. Az Architects metalcore mérnökei negyedik nagylemezükkel tesznek kísérletet arra, hogy megtalálják az egyensúlyt a kíméletlen zúzás és a megkapó dallamok között.
jan. 30
20:23
Horgas Eszter: Full Tilt Tango (est.hu)
A Full Tilt Tango a köztársasági érdemrenddel kitüntetett fuvolaművész, Horgas Eszter huszonharmadik lemeze. Ahogy a cím is jelzi (tangó teljes gőzzel), a művésznő ezúttal a latin zene felé mozdult el, e tematikus lemeze azonban messze nem néhány újra feljátszott klasszikust gyűjt, ellenkezőleg: sokszínű munka, mely afféle játékos műfajkísérletnek is nevezhető.
jan. 30
20:39
Gang Of Four: Content (est.hu)
2011 januárjában két kultikus posztpunk zenekar is életjelet adott magáról. A londoni Wire három év hallgatást tört meg a tisztességes, de különösebben nem megrázó Red Barked Tree-vel, míg a leeds-i Gang Of Four tizenhat év után jelentetett meg új LP-t. A Content legjobb pillanataiban ugyan megidézi az együttes korai csúcslemezeit, de nem emelkedik azok szintjére.
jan. 30
20:41
Grand Mexican Warlock: Aeons (est.hu)
Sokat hallani mostanában, hogy világszerte haldoklik a rockzene, a lemezeladások a béka segge alatt, a sztárok meg a nyugdíjasotthonban, a pépesített krumplimassza fölött sivítják a ritkuló légbe: "yeah!". Itthon meg azt látjuk, hogy mostanság igencsak fickós a drága: elsőre elég az IHM vagy az Óriás nevét említeni, de már itt is a következő hullám, melynek taraján bizony ott pöffeszkedik…
jan. 30
21:51
A mai kor népbetegsége? (NLCafé)
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint világszerte 1,3 milliárd ember, azaz a Föld lakosságának mintegy 30 százaléka szenved vérszegénységben. Elsősorban Dél-Ázsia és Afrika érintett, főként a gyermekek és a szülőképes nők.
jan. 30
21:53
Cukrom, cukrom, mondd meg nékem (NLCafé)
A Nők Lapja újságírói, Szigeti Hajni és Dobray Sarolta, illetve szerkesztője, Szekeres P. Mónika kisbabáikat nevelik otthon, kalandjaikat lassan két éve olvashatjátok az újság hasábjain. Mostantól a cikkek mellett blogolnak is, itt a Cafén!
jan. 30
23:39
Rituális győzelem (est.hu)
A rítus című, hazánkban forgatott Anthony Hopkins-horrorfilm nyerte a jegybevételi versenyt az elmúlt hétvége eredményei alapján az észak-amerikai (azaz az Egyesült Államok-beli és kanadai) mozikban. Második a Csak szexre kellesz.

Keresés