2011. január 23. vasárnap

jan. 23
5:18
Meggyűlt a baja a törvénnyel a színésznőnek (NLCafé)
Jessica Alba csak mosolyogni tudott, amikor tilosban parkolásért büntetőcédulát kapott. Pedig még az automatába is dobott pénzt.
jan. 23
9:30
Kadosa Kinga édesapja: a lányom nem volt drogos! (NLCafé)
A múlt heti diszkótragédiában elhunyt szép, szőke diáklány, Kadosa Kinga szülei határozottan cáfolják, hogy drogot találtak volna akár a kislányuk, akár a másik két áldozat szervezetében. Noha többen nem értik, hogy a szülők miért szólalnak meg a nyilvánosság előtt, ők azt mondják, a jó ügy érdekében teszik.
jan. 23
9:32
Forró téli italok: 3 recept (NLCafé)
Krémes és lágy forró csoki etyeki borpárlattal, édes ital gesztenyével és más finomságok – avagy az érzékek csábítása Sülvefőve módra!
jan. 23
10:24
10 év próbálkozás után végre anya lettem! (NLCafé)
Negyvenéves kor felett már nem olyan egyszerű teherbe esni. Ilyenkorra a meddő párok többsége már nagyon sok helyen járt, és a sikertelenség nagyon megviseli őket.
jan. 23
10:26
Szemétszálló nyílt Madridban (NLCafé)
A mindössze ötszobás szálló teljes egészében a tengerből összegyűjtött szemétből épült.
jan. 23
11:36
Te tudod viselni a ráncaidat? (NLCafé)
Hatalmas festett, tupírozott haj, miniszoknya, tűsarkú és persze ráncok. Ismerős kép? Miért nem öltöznek és viselkednek a nők és férfiak a koruknak megfelelően?
jan. 23
14:36
Percek alatt okoz génkárosodást a cigaretta (NLCafé)
A cigarettában lévő rákkeltő anyagoknak csupán néhány percre van szükségük ahhoz, hogy egy későbbi tumor kialakulásának alapjait megteremtsék a DNS károsításával.
jan. 23
16:45
The Coral: Butterfly House (Acoustic Version) (est.hu)
Az akusztikus albumokkal az a baj, hogy ha egy olyan együttes készíti ilyet, amely alapvetően teljesen más vérmérsékletű és hangszerelésű zenét játszik, akkor túl radikális és élettelen lehet a végeredmény, ha pedig hasonló lüktetésű muzsikát nyom, akkor az egésznek nincs semmi értelme. A liverpooli The Coral esetében egyértelműen az előző eset forog fenn.
jan. 23
16:47
HIM: SWRMXS (est.hu)
A legtöbb előadó életében előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor felkér néhány DJ-t, hogy remixelje meg szerzeményeit. Ennek lehetnek nyilvánvaló anyagi okai, de olyan is akad, aki tényleg a kísérletezés és a rendhagyó megoldások híve. Azt nem tudni pontosan, hogy a HIM melyik kategóriába tartozik, az azonban biztos, hogy nem először teszi ezt.
jan. 23
16:49
Suuns: Zeroes QC (est.hu)
A 2010-es év legjobb montreali lemezeinek versenyében elég nyilvánvaló a befutó, hiszen az Arcade Fire The Suburbs című korongja a Föld nevű bolygó egyéb részein is elég komoly rezgéseket idézett elő. A négytagú, pályakezdő Suuns azért tesz egy kísérletet...
jan. 23
16:51
Sven Väth: In The Mix - The Sound Of The Eleventh Season (est.hu)
A negyedik ikszet már jó ideje taposó német DJ évente megjelenő The Sound Of...-sorozata 2000-ben indult útjára, így most a tizenegyedik szezon számainak két és fél óráját hallgathatjuk két, peremig töltött lemezen.
jan. 23
18:12
Újabb világsztár érkezik Magyarországra! (NLCafé)
Andy Vajna egy magyar történelmi filmre nem mást, mint James Bondot, vagyis Daniel Craiget szerződtette, akit szerelme is elkísér.
jan. 23
20:36
Elbukunk vagy megedződünk? (NLCafé)
Mit hoz egy váratlan, nehéz helyzet? Vereséget, önsajnálatot, szenvedést, vagy éppen ellenkezőleg, új erőt, hogy szembe tudj nézni a problémákkal? A boldogság egyik kulcsa éppen az, hogy miként küzdesz meg az élet kihívásaival.

Keresés