2011. január 18. kedd

jan. 18
1:06
Nicole Kidman: meglepetésbaba (est.hu)
Az egész világot meglepte Nicole Kidman hollywoodi színésznő, amikor hétfőn váratlanul bejelentette, hogy 2010. december 28-án gyermeke született. A kislány, Faith Margaret béranya segítségével jött világra, de a sztár és férje,...
jan. 18
1:42
Az élre röppent a Zöld darázs (est.hu)
Az észak-amerikai jegybevételi toplista első helyezését kaparintotta meg bemutatásának első víkendjén a Zöld darázs című rendhagyó szuperhősmozi: az elmúlt hétvégén 40 millió dolláros bevételre tett szert, lekörözve a Vince Vaughn...
jan. 18
3:45
Détár Enikő nem gyógyult meg? (NLCafé)
Détár Enikő hangján még picit hallatszik, hogy korábban hangszálproblémái voltak. Csak remélni lehet, hogy a mindig tökéletességre törekvő műsorvezetőnő nem erőlteti túl magát.
jan. 18
5:15
Sebestyén Balázs beszólt VV Zsófinak (NLCafé)
Vélhetőleg jó páran értettek egyet a műsorvezetővel, aki hétfőn este a Való Világ összefoglalójában nem kegyelmezett a szőke naivának, Zsófinak.
jan. 18
7:21
Porig alázták Travoltát és Tom Cruise-t – videóval (NLCafé)
A zseniális angol színész, Ricky Gervais volt az idei Golden Globe-díjátadó házigazdája. Az Office sorozat kiagyalója ez alkalommal sem tett lakatot a szájára. Minden sztár magánéletéből viccet csinált.
jan. 18
8:15
A Bon Jovi sikerének titka: „Soha nem akartuk ágyba vinni a másik barátnőjét!” (NLCafé)
A Bon Jovi tagjai hosszú évtizedek óta zenélnek együtt, számos olyan slágert írtak, amelyet 2-3 generáció fúj kívülről. A Nők Lapja Cafe interjújából az is kiderül, hogy a csapat tagjai úgy vélik, sikerük titkai többek között az, hogy mindig tiszteletben tartották a másik barátnőjét, nem próbálták becserkészni a társuk csaját. Persze a sikerhez számos jó dal is kellett. Ezeket a tavalyi év végén a…
jan. 18
8:17
Úti tippek síeléshez a mobilodra (NLCafé)
Jól jönne néhány tipp, amikor elutazol síelni? Érdekel, hol kell külön útdíjat fizetned Ausztriában, mennyibe kerül egy tea Franciaországban, vagy hogyan változott a szlovák KRESZ? Kérdezd a mobilodat!
jan. 18
8:19
Telihold fogja borzolni a szülők kedélyeit (NLCafé)
A szerdai telihold megteszi a hatását, a gyerekek sem azok a kimondott angyalok, ami feszült szüleiket még inkább bosszantja. Viszont több jó fényszög is van ezen a héten, ami arra utal, hogy a feszültség után jön a nagy harmónia.
jan. 18
8:51
Anyja miatt borult ki Gregor Berni fia (NLCafé)
Bántja a színésznő nagy fiát, ha édesanyját szidják a tévében vagy az újságokban. Ráadásul Berni újra céltábla lett, folyamatosan parodizálják.
jan. 18
8:53
Zsákbamacska: egy cica szoptatja Alphie-t, a kismalacot (NLCafé)
Nem túl fényes jövőnek nézett elébe Alphie, a pöttöm csüngőhasú malac, miután az alom egyetlen túlélőjeként anyukája is magára hagyta őt.
jan. 18
9:48
Idén is megválasztják a legjobb hazai DJ-t (est.hu)
A DJ Szövetség - Magyar Lemezlovas Egyesület idén is megrendezi az "Év DJ-je" szavazást, ahol több kategóriában is versenyeznek a szakma képviselői, s immáron mindegyik kategóriában teljes mértékben a szervezet több, mint 800 fős tagsága dönti el a győztesek személyét.
jan. 18
10:03
Csomagfogdosás és házi defibrillátor – avagy a legbénább szextippek (NLCafé)
A női magazinok szextippei mindenre kínálnak megoldást, és ha az elvárásoknak megfelelően követed a tanácsokat, észvesztő lesz minden egyes aktus. Csak arra kell nagyon odafigyelned, hogy abszolút elkerüld a spontaneitást és mindent tervezz meg előre: a szex bonyolult dolog, és végzetesen, visszafordíthatatlanul elronthatsz valamit, ha nem vagy felkészült.
jan. 18
10:05
Igazi felnőtt szórakozás: Gengszterkorzó (NLCafé)
Az ostoba tiltások mindig nagyobb kárt okoznak, mint az, amit betiltanak. Az alkoholtilalom ágyazott meg az Egyesült Államokban a szervezett bűnözésnek – de legalább születtek marha jó filmek és sorozatok a nyomán. Ilyen a Gengszterkorzó is.
jan. 18
10:07
„Szerelmes vagyok a fiamba” – videó (NLCafé)
Hujber Feri elmúlt fél évéről beszélgettünk. A színész kertészkedett, a ház körül dolgozott, a fiával játszott, és végre kipihente magát. De arról is kifaggattuk, hogy tervezi-e, hogy családjával együtt visszaköltözik Angliába. A válasz kiderül a videóból.
jan. 18
10:09
Újságíróból lett erdélyi grófnő – Ugron Zsolnával beszélgettünk (NLCafé)
Nyüzsgő budapesti életét hagyta maga mögött a csöndes, falusi létért, a média rohanó világát egy eldugott kastélyért valahol a Kárpátok vadregényes fenyvesei között. Egy modern grófnő Zaboláról, aki ősei földjén rátalált a boldogságra.
jan. 18
10:11
Sör: egészséges és a fogyásban is segíthet (NLCafé)
Csökkentheti a cukorbaj, valamint a magas vérnyomás kockázatait, és még a fogyókúrában is segíthet a világos sörök visszafogott fogyasztása spanyol orvosok szerint.
jan. 18
10:13
Ki maradjon, és ki menjen? – nyugdíjreform (NLCafé)
Még mindig nem tiszta, hogy kinek melyik nyugdíjkonstrukció éri meg. Nem mindegy ugyanis, hogy ki hány évet dolgozott idáig. Ács Gábor ismét megpróbálja kigubancolni a nyugdíjcsomót.
jan. 18
11:15
Újságíróból lett egy erdélyi gróf felesége – Ugron Zsolnával beszélgettünk (NLCafé)
Nyüzsgő budapesti életét hagyta maga mögött a csöndes, falusi létért, a média rohanó világát egy eldugott kastélyért valahol a Kárpátok vadregényes fenyvesei között. Egy modern grófnő Zaboláról, aki ősei földjén rátalált a boldogságra.
jan. 18
12:12
Délután a TV2-t, főműsoridőben az RTL Klubot nézzük (est.hu)
Múlt héten a teljes lakosság körében igen érdekes eredmény született; a legnézettebb műsor a héten a keddi TV2-s Tények volt, de jó eredményt ért el a vasárnapi hírműsor is, mely a harmadik helyre ért a nézettségi listán.
jan. 18
13:03
Élet a kastélyban – Ugron Zsolnával beszélgettünk (NLCafé)
Nyüzsgő budapesti életét hagyta maga mögött a csöndes, falusi létért, a média rohanó világát egy eldugott kastélyért valahol a Kárpátok vadregényes fenyvesei között. Egy modern úrinő Zaboláról, aki ősei földjén rátalált a boldogságra.
jan. 18
13:05
Közelebb hozza a családot a videojáték? (NLCafé)
Bár több esetben is ennek ellenkezőjét állítják, egy friss kutatás szerint a videojátékok nem elidegenítik, hanem közelebb hozzák egymáshoz a családtagokat. A felmérés szerint a közös játék egyike a leggyakrabban említett családi programoknak.
jan. 18
14:51
Soma Mamagésa különvéleménye a diszkótragédiáról (NLCafé)
„Bízzunk abban, hogy ez a szörnyű figyelmeztetés mint jel, a vele járó áldozatok és tragédia pozitív változást is hoz magával.” Soma Mamagésa különvéleménye a szombat éjszaka történt diszkótragédia kapcsán.
jan. 18
16:03
Katasztrófaálló iskola hulladékból (NLCafé)
Mit tegyünk a nem lebomló, 700 évig is kísérteni képes műanyag palackokkal? Érdemes megnézni, mit alkottak a cunami és tájfun sújtotta Fülöp-szigetek lakói: itt például iskolát húztak fel az elhasznált üdítős PET-palackokból.
jan. 18
16:05
Az ivásnak is adjuk meg a módját! (NLCafé)
Különlegesre vágysz, de használhatóra? Szeretnéd elkápráztatni a vendégeket, ugyanakkor a praktikusságot sem hagyod figyelmen kívül? Nézd meg galériánkat, mely segítségedre lehet, hogy milyen formákba öntsd kedvenc italaidat!
jan. 18
16:06
Todtgelichter: Angst (est.hu)
A Todtgelichter debütáló albumát még azon black metal-szimpatizánsok is hithű (szaknyelven "trve") alkotásnak tartották, akik akár egy mokkáskanállal is alagutat ástak volna a sitten sínylődő Burzum-főnök, Varg Vikernes cellája alá.
jan. 18
16:07
Ma újra bíróság elé áll Geréb Ágnes (NLCafé)
Ma áll először bíróság elé Geréb Ágnes azóta, hogy tavaly december végén kiengedték az előzetes letartóztatásból és házi őrizetbe helyezték.
jan. 18
16:09
Jolie és Pitt intim pillanatai – fotókkal (NLCafé)
Természetesen Angelina Jolie és Brad Pitt is megjelent a hétfői Golden Globe-gálán. A páros úgy viselkedett, mint a friss szerelmesek, és erre jó pár fotó a bizonyíték....
jan. 18
16:11
Odaadta a pénzét Király L. Norbi (NLCafé)
Nagylelkűen jótékonykodik az X-Faktor sztárja. Az énekes egykori versenyzőtársának adott egy nagyobb összeget.
jan. 18
16:24
Sick-Room: Perverse Paradise (est.hu)
A tehetséges underground formációk bizonyos értelemben könnyebb helyzetben voltak a demómásolgatós, levelezős kilencvenes években. A Myspace hiányában ugyanis jóval kisebb eséllyel tűntek el a kutyaütő zenekarok végtelen tengerében.
jan. 18
16:26
Asking Alexandria: Life Gone Wild EP (est.hu)
A metalcore (és vele együtt a deathcore, mathcore, screamo stb...) formációk túlnyomó többsége egyéniség és aktualitás szempontjából semmiben sem különbözik George A. Romero nyálcsorgató zombijaitól. Ellenben állandó jelleggel újratermelődnek.
jan. 18
16:28
The Floacist: Floatic Soul (est.hu)
Natalie Stewart Floacist-karrierje előtt olyan előadóknak írt dalokat, mint Michael Jackson, Bilal vagy Jill Scott. 2002-ben adták ki Marsha Ambrosius-szal párban Floetic című bemutatkozó lemezüket, amit még egy stúdióalbum és szakítás követett.
jan. 18
16:42
Kitiltották a kanadai rádiókból a Dire Straits slágerét (est.hu)
A kanadai médiahatóság szerint a "köcsög" szó túlságosan sértő ahhoz, hogy országos rádiókban elhangozzon ezért a Dire Straits Money For Nothing című számát nem tűzhetik műsorra a rádióállomások.
jan. 18
16:44
Ők (est.hu)
Még mielőtt egy asszociációs tornádótölcsér kellős közepén találnánk magunkat, gyorsan eláruljuk, hogy horrorfilmről van szó. Tehát vajmi kevés esély van rá, hogy a címszereplők ingatlanügynökök, netalántán kalaposinasok lennének.
jan. 18
16:46
Lépcsőházi gyilkosságok (est.hu)
A fokozottan szocreál címről mire is asszociálhatnánk másra, mint Derrick felügyelő emlékezetesen vérfagyasztó kérdésére: "Schulze asszony, maga ölte meg a házmestert?" Persze a történet ezúttal egy fokkal szövevényesebb.
jan. 18
17:00
Angyalok háborúja 5. - Kitaszítottak (est.hu)
Vajon mennyi esély van arra, hogy egy egykori underground alapmű ötödik része ne torkolljon valami csattanós bohóctréfába? Ugye, minimális? Sőt, a minőségbeli erózió már általában a második résznél kezdetét veszi.
jan. 18
17:02
Armageddon 3. - Földindulás (est.hu)
Természetesen már az előző résznek sem volt köze a Bruce Willis és a narancssárga overallos baráti kör mentőakciójához. Ugyanakkor nem hogy az Aerosmith nem írt volna betétdalt az ominózus műhöz, de a Dupla Kávé sem.
jan. 18
17:04
A bérgyilkosnő (est.hu)
Ha a "fülszöveg" elolvasása után az embert elviselhetetlen deja vu érzés keríti hatalmába, erős lehet a gyanúja, hogy remake-kel van dolga. És igen, Columbo hadnagy bekaphatja! Valóban feldolgozás, méghozzá Luc Besson Nikita c. műve nyomán.
jan. 18
18:27
Meghalt a 15 éves kismama (NLCafé)
Összeesett egy mindössze tizenöt esztendős, várandós brit lány, és meghalt. Állítólag szívroham végzett vele.

Keresés