2011. január 2. vasárnap

jan. 2
0:18
Gyorshír! Teltház a 2011-es Újévi Mága-koncerten (Zene)
Mága Zoltán - immár harmadik alkalommal - hatalmas sikerrel rendezte meg Újévi koncertjét január elsején a Papp László Sportarénában! Neves sztárvendégek, lenyűgöző látványvilág, különleges színpadi megoldások jellemezték a hegedűművész kezdeményezésére létrejött színvonalas műsort.  [Dátum: 2011.01.02. 14:13]
jan. 2
7:30
Paris Hilton egy haj miatt kerülhet komoly bajba (Zene)
Paris Hilton a haja miatt akár 70 millió dollárt is fizethet.   [Dátum: 2011.01.03. 00:00]
jan. 2
7:32
Pikáns dolgot művelt Király L. Norbi Anikóval a villában - videóval (Zene)
A Villába vendégek érkeztek: Vastag Tomi és Király L. Norbi. A lakók ovációval fogadták az X-Faktor legjobbjait. Kiderült, hogy Anikó egy ideje már odavan Norbiért, mikor meglátta, úgy viselkedett, mint egy tinilány. Az énekesek remek hangulatot varázsoltak a luxusbörtön falai közé, majd amikor távoztak, meglepő dolog történt.  [Dátum: 2011.01.02. 07:16]
jan. 2
9:48
A szocialista mindennapokról mesélnek Kádár leányai (MaHu)
Miért nem sikerült pesti udvarlót fognia egy munkásszállón lakó lánynak, aki csipkebugyiban ment randevúzni?
jan. 2
11:18
Modern, "pörgősebb" színházi előadás Miskolcon (HVG)
William Shakespeare Szentivánéji álom című vígjátékának beavató színházi előadására készülnek a Miskolci Nemzeti Színházban.
jan. 2
12:00
Elindult Oprah Winfrey tévécsatornája (Népszava)
A minden nap 24 órában sugárzó csatornán főleg nőknek szóló műsorok lesznek: bemutatnak egy valóságshow-t, amelynek főszereplője Sarah Ferguson, becenevén Fergie York-i hercegnő. Why Not? (Miért nem?) címmel mutatják be a country-pop díva, Shania Twain műsorát, amelyben az énekesnő olyan embereket mutat be, akik nagy érzelmi válságokon mentek keresztül vagy az élet nehézségeivel küzdenek.
jan. 2
12:30
A kősüllő az év hala 2011-ben (MaHu)
A Magyar Haltani Társaság által szervezett közvélemény-kutatás eredményeként 2011-ben a kősüllő viselheti az év hala kitüntető címet, és kaphat ezáltal nagyobb figyelmet - közölte Harka Ákos, a társaság elnöke.
jan. 2
13:24
Hazánk lemaradt a kincskeresésben (HVG)
Elhúzott a világ Magyarország mellett a második világháború idején gyanús körülmények között gazdát cserélt műkincsek felkutatásában.
jan. 2
14:00
Nem adják le az "ízléstelen" Jacko-filmet (HVG)
Egyelőre nem tűzi műsorára a Discovery Channel azt az előzetesen is nagy port kavaró műsort, amelyben a 2009 nyarán elhunyt Michael Jackson boncolását elevenítették volna fel részletekbe menően.
jan. 2
14:24
Megható jelenetek sora Mága Zoltán Újévi koncertjén (Zene)
Mint azt korábban megírtuk immár harmadik alkalommal - ezúttal is hatalmas sikerrel - rendezte meg Újévi koncertjét Mága Zoltán hegedűművész. A Papp László Sportarénában neves vendégek, lenyűgöző látványvilág, különleges színpadi megoldások várták a nézőket. Ismét bebizonyosodott, hogy a bécsi mintára elindított kezdeményezésnek van létjogosultsága hazánkban is, hiszen ismét tömött sorok várták a…
jan. 2
15:00
Meg akarja óvni a brit kormány Ringo Starr szülőházát (Népszava)
Lépéseket tett a brit kormány vasárnap, hogy megmentse a bontástól a Beatles dobosának, Ringo Starrnak a szülőházát. Grant Shapps lakásügyi miniszter levélben arra kérte a liverpooli városvezetőket, hogy halasszák el a Dingle kerületben lévő Madryn Street 9-es ház lerombolásának tervét.
jan. 2
15:30
Mentő vitte el Chuck Berryt (HVG)
A legendás amerikai rockzenész, a 84 éves Chuck Berry 2010. január 1-jén, Chicagóban adott koncertjén rosszul lett a színpadon, mentő vitte el.
jan. 2
17:18
A szecessziótól a pop artig: XX. századi festők a 2011-es bécsi múzeumi kínálatban (MaHu)
Gazdag kínálatból, mások mellett Egon Schiele, Gustav Klimt, René Magritte és Roy Lichtenstein műveit bemutató tárlatok között válogathatnak 2011-ben a XX. század képzőművészete iránt érdeklődők a bécsi múzeumokban.
jan. 2
18:12
Elképesztő indulatok Michael Jackson boncolásának tervebe vett levetítése miatt (Infostart)
Egyelőre nem tűzi műsorára a Discovery Channel azt az előzetesen is nagy port kavaró műsort, amelyben a 2009 nyarán elhunyt Michael Jackson boncolását elevenítették volna fel részletekbe menően.
jan. 2
18:30
Bemutatják Rómában Caravaggio titkos műhelyét (HVG)
Caravaggio festményeinek újabb titkaira kíván - a szó szoros értelmében - fényt deríteni a Rómában az ünnepek alatt megnyílt és május 29-ig látható kiállítás, amely lezárja a barokk festő halálának négyszázadik évfordulójára rendezett olasz Caravaggio-évet.
jan. 2
21:12
Már sugároz a világ legbefolyásosabb nőjének saját tévécsatornája (Infostart)
Elhúzódó előkészületek után megkezdte a sugárzást Oprah Winfrey televíziós műsorvezető saját csatornája. Az OWN máris 80 millió háztartásban érhető el az Egyesült Államokban.
jan. 2
21:24
Kell egy kicsit tisztulni (szinhaz.hu)
Hol áll meg a tudomány? Milyen ellentét feszül a két színházi társaság között? Mitől retteg egy igazgató? Kell-e új színházi törvény? Mi lesz Egerben? Csizmadia Tiborral, a Magyar Színházi Társaság elnökével, az egri Gárdonyi Géza Színház igazgatójával ezekről a kérdésekről beszélgettünk.

Keresés