2011. január 31. hétfő

jan. 31
15:33
Röplabda: kisorsolták a Magyar Kupa elődöntőinek párosítását (She)
Elkészült a férfi és női röplabda Magyar Kupa március 9. és 11. között esedékes négyes döntőjének programja. A final four helyszíne egyelőre nem ismert, de még a mai licittárgyalás után kiderül, hogy Debrecenben, Dunaújvárosban, Gödöllőn vagy Kaposváron rendezik-e meg.
jan. 31
15:51
Videó: az Aranycsapat kapusa, Grosics Gyula élete filmvászonra kerül (She)
Az Aranycsapat kapuslegendája, Grosics Gyula életét életrajzi könyve után egy dokumentumfilm is megörökíti. Nem elsősorban a kapust, hanem Gyula bácsit, az embert helyezik előtérbe a készítők. A jövő heti bemutatót követően számos filmszínházban és a közszolgálati csatornák egyikén kerül vetítésre, de DVD-kiadvány is készül az egyelőre bizonytalan hosszúságú (55-90 perces) alkotásból.
jan. 31
15:51
McCabe átadja a Ferencváros vezetését (Metropol)
Kevin McCabe, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. tulajdonosa hétfőn bejelentette, elérkezettnek látja az időt arra, hogy a klub vezetését másra bízza.
jan. 31
16:09
Alpesi sí: felébredt a mesterséges kómából a 11 napja bukó Grugger (She)
Felébredt a mesterséges kómából Hans Grugger, aki január 20-án a férfi alpesi sízők világkupa-sorozatának kitzbüheli lesiklóedzésén hatalmasat bukott.
jan. 31
16:09
Az élmezőny a célja az új autóval a Forma-1-es Renault-nak (Metropol)
A Lotus és a Sauber után a Renault istálló is hétfőn mutatta be idei Forma-1-es versenyautóját, amellyel a legerősebb riválisokkal szeretne harcba szállni a győzelmekért.
jan. 31
16:27
Dzsudzsák 2015-ig hosszabbított a PSV-nél (Metropol)
További két évvel, 2015-ig meghosszabbította szerződését Dzsudzsák Balázs - erről hétfőn a magyar válogatott labdarúgó klubja, a PSV Eindhoven számolt be a honlapján.
jan. 31
16:45
Dzsudzsák meghosszabbította szerződését (Infostart)
További két évvel, 2015-ig meghosszabbította szerződését Dzsudzsák Balázs a PSV Eindhoven labdarúgó-csapatával.
jan. 31
16:45
Euro 2012: a jegyek harmada elkelt a hollandok elleni selejtezőre (She)
Néhány napja lehet belépőket vásárolni a Magyarország–Hollandia labdarúgó Eb-selejtezőre (március 25., Puskás Ferenc Stadion, 20.30 óra), de a jegyek harmada már gazdára is talált – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapján.
jan. 31
16:45
Szalai Ádámmal beszélgettünk (Blikk)
Szerdán műtik a Mainz csatárát. A futballista a szombati, Kaiserlautern ellen 1-0-ra megnyert német élvonalbeli mérkőzés 8. percében sérült meg – a támadó jobb térdében elszakadt az oldalsó szalag.
jan. 31
16:47
Sakk: már hét pont az Aquaprofit Nagykanizsa előnye a csb-n (She)
Tovább növelte előnyét az Aquaprofit Nagykanizsa a magyar sakkcsapatbajnokságban. A címvédő alakulat az ötödik fordulóban 10:2-re legyőzte a Makót, és mivel a Paks csak 5.5 pontot hozott össze a Decs ellen, a listavezető fórja hét pontra duzzadt.
jan. 31
16:49
Barcelona: Pep Guardiola beáldozza az almeríai kupavisszavágót? (She)
Alaposan átalakított barcelonai labdarúgócsapat léphet pályára szerdán (kezdés 20 órakor) Almeríában a spanyol Király-kupa elődöntőjének visszavágóján. Legalábbis erre enged következtetni, hogy a katalánok vezetőedzője, Pep Guardiola hétfőn kilenc játékost hívott fel a tartalékok keretéből a „nagyok” közé.
jan. 31
17:03
Serie A: Rudolf Gergely brazil vetélytársa a Fiorentinához szerződött (She)
A Fiorentina labdarúgócsapata szerződtette Paulo Vitor Barretót, a Bari támadóját. Rudolf Gergely posztriválisa 4.5 millió euróért kerül Firenzébe (játékjogának fele továbbra is marad az Udinesénél).
jan. 31
17:03
Clijsters már második, Szávay a 37. (Metropol)
Az Australian Openen diadalmaskodó belga Kim Clijsters már a második a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet változatlanul a dán Carolina Wozniacki vezet.
jan. 31
17:39
Benfica: a korábbi csodagyerek a török másodosztályig „süllyedt” (She)
Az egykoron csodagyereknek kikiáltott, még mindig csak 21 éves Freddy Adut kölcsönadja portugál klubja, a Benfica. Az amerikai labdarúgó a török másodosztályban szereplő Rizesport erősíti majd a következő hónapokban.
jan. 31
17:41
Cozma-ügy: újabb tanú ismerte fel a támadóban Raffael Sándort (She)
Egy tanú – mint eddig már több is – Raffael Sándor elsőrendű vádlottban ismerte fel a „véres fejűt", azaz Marian Cozma egyik támadóját a Veszprém Megyei Bíróságon a Cozma-ügy hétfői tárgyalásán.
jan. 31
17:57
Brazília: a Corinthiansban összeállhat a Ronaldo, Liédson csatárduó (She)
A Sporting CP labdarúgócsapata hétfőn bejelentette, hogy Liédson a Corinthiansban folytatja pályafutását. A brazil származású, 14-szeres portugál válogatott csatár 2003-tól erősítette a lisszaboni klubot, amely nyolc éve éppen a Corinthianstól szerezte meg.
jan. 31
18:33
Inter: japán védő érkezik a Cesenától, Santont „kikölcsönzik” (She)
Olasz értesülések szerint gyakorlatilag már csak a bejelentés hiányzik ahhoz, hogy az Ázsia-kupa-győztes Nagatomo Juto a Cesenától az Interhez szerződjön.
jan. 31
18:35
Wolfsburg: Helmes, Polák és Ku Dzsa Csol is a „farkasoknál” folytatja (She)
Alaposan belehúzott a Wolfsburg labdarúgócsapata a januári átigazolási szezon utolsó óráiban. A zöld-fehérek megszerezték Patrick Helmest, Jan Polákot, Ku Dzsa Csolt, Tuncay Sanlit és Yohandry Orozcót is.
jan. 31
18:51
Liverpool: Caroll érkezése hivatalos, Torres pillanatokra a Chelsea-től (She)
A Liverpool labdarúgócsapata bejelentette, hogy megegyezett a Newcastle Uniteddel Andy Carroll átigazolási összegéről, így az angol válogatott csatár – amennyiben (amúgy sérülten) megfelel az orvosi vizsgálaton – a „vörösöknél” folytatja pályafutását.
jan. 31
18:51
Hajnal Tamást kölcsönadták (Metropol)
Az idény végéig kölcsönben a német labdarúgó Bundesliga 17. helyén álló VfB Stuttgartnál folytatja pályafutását Hajnal Tamás, a listavezető Borussia Dortmund magyar válogatott középpályása.
jan. 31
18:53
ZTE: Bogunovicsról még tárgyalnak, de számítanak a megegyezésre (She)
A ZTE labdarúgócsapatának ügyvezetője, Dézsi Attila a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, továbbra is tartanak az egyeztetések a kazah Zsetiszuval Milan Bogunovics átigazolásáról. A sportvezető szerint néhány napon belül várható megegyezés.
jan. 31
19:09
Feyenoord: Sören Larsen fél évig Simon Krisztián csapattársa lesz (She)
Sören Larsen fél évig kölcsönjátékosként a Feyenoord labdarúgója lesz. A 29 éves dán válogatott csatár 2008 óta a Toulouse játékosa, ám az előző szezont szintén kölcsönben a Duisburgban töltötte.
jan. 31
19:11
Werder Bremen: a sérült Naldónak a Sao Paulóból hoztak helyettest (She)
A német labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Werder Bremen bejelentette, hogy szerződtette Samuel Firmino de Jesust a brazil Sao Paulo FC-től.
jan. 31
19:27
Nottingham: amerikai válogatott csatárt vett a kétszeres BEK-győztes (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Championship) szereplő Nottingham Forest két és fél évre szerződtette az amerikai válogatott támadót, Robbie Findleyt.
jan. 31
19:29
Alpesi sí: a balesetet szenvedett Scheiber hazamehetett a kórházból (She)
Kiengedték a kórházból az osztrák Mario Scheibert, aki csütörtökön szenvedett balesetet a férfi alpesi sízők Világkupa-sorozatának lesiklóedzésén a franciaországi Chamonix-ban.
jan. 31
19:45
Barca: az Osasuna több góllal is legyőzhette volna a Realt - Abidal (She)
Eric Abidal, a Barcelona labdarúgócsapatának francia balhátvédjét nem érte meglepetésként, hogy a Real Madrid Pamplonában egygólos vereséget (1–0) szenvedett a Vadócz Krisztiánt is soraiban tudó Osasunától. Sőt, a katalánok légiósa szerint akár többgólos is lehetett volna a végére a különbség.
jan. 31
19:47
Videó: zseniális szólógólt szerzett a világ legjobb női focistája (She)
Fantasztikus gólt szerzett Marta a Santos színeiben a Juventus elleni felkészülési mérkőzésen. A brazil játékos nagy sebességgel és remek cselekkel játszotta ki a teljes Juve-védelmet. A meccset a Santos nyerte meg 5–1-re.
jan. 31
19:49
Győr: egyiptomi és török játékost tesztel az ETO Belekben (She)
Két próbajátékos is csatlakozott a törökországi Belekben edzőtáborozó Győri ETO labdarúgócsapatához.
jan. 31
20:03
Atlétika: több mint két év után újra Európában versenyez Liu Hsziang (She)
Jövő pénteken a németországi Düsseldorfban több mint két év után ismét rajthoz áll egy európai versenyen Liu Hsziang, a kínaiak korábbi olimpiai-és világbajnok gátfutója.
jan. 31
20:05
Chelsea: újabb brazil válogatott játékos érkezik a Benficától (She)
Portugál források szerint Ramires megszerzése után fél évvel a Chelsea labdarúgócsapata újabb brazil válogatott játékost szerződtetett a Benfica együttesétől David Luiz személyében.
jan. 31
20:57
Fulham: Gera Zoltán nyárig a londoni klubban marad - hivatalos (She)
Gera Zoltán nyárig az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Fulham játékosa marad – számolt be hétfői tárgyalásai eredményéről a Nemzeti Sport Online-nak Filipovics Vladan, a magyar válogatott játékos menedzsere.
jan. 31
21:06
Djokovics ellen sem tört meg a brit átok (Behaviour)
Ahogy arra számítani lehetett, a kemény pályán az elmúlt időszak messze legjobbja, Kim Clijsters győzelmével ért véget az Australian Open női döntője. A férfiak fináléjában továbbra sem szakadt meg a brit teniszezők immár 75 éves átka, hisz Andy Murray immár harmadik GS-döntőjét is elveszítette: ezúttal a szerb Novak Djokovics győzte le őt.
jan. 31
21:15
Liverpool: megegyeztek Torres átigazolási összegében - hivatalos (She)
A Liverpool labdarúgócsapatának hivatalos honlapja nyilvánosságra hozta, hogy megegyezés született a Chelsea-vel Fernando Torres átigazolásának összegéről. A játékos eszerint immár hivatalosan is tárgyalhat a londoni klub illetékeseivel.
jan. 31
21:33
Gera a Fulhamnél marad (Infostart)
Sajtóértesülések szerint Gera Zoltán nyárig az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Fulham játékosa marad.
jan. 31
21:33
Aston Villa: amerikai erősítés érkezett a csatársorba Németországból (She)
Michael Bradley a német élvonalbeli Borussia Mönchengladbachból az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Aston Villába került.
jan. 31
21:35
Videó: Cristiano Ronaldo ezért panaszkodott a pamplonai hangulatra (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Real Madrid egygólos vereséget szenvedett az Osasuna otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 21. fordulójában. A találkozó után Cristiano Ronaldo, a vendég fővárosiak portugál játékosa kritizálta a stadionban uralkodó hangulatot. A pamplonai drukkerek különböző tárgyakat dobáltak be a pályára, többek között labdákat is.
jan. 31
21:51
St-Étienne: a Milan most a zöldeknek kölcsönözte ki fiatal csatárát (She)
A francia labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Saint-Étienne hétfő este bejelentette: szerződtette Pierre-Eymerick Aubameyangot és Alejandro Alonsót.
jan. 31
22:09
Röplabda: Demeter közös megegyezéssel távozott a Fenertől (She)
Közös megegyezéssel távozott a török bajnoki címvédő Fenerbahce röplabdacsapatának vezetőedzői posztjáról Demeter György hétfőn.
jan. 31
22:27
Liverpool: Suárez öt és fél évre írt alá a „vörösökhöz” (She)
A Liverpool labdarúgócsapata hivatalos honlapján erősítette meg az Ajaxtól szerződtetett Luis Suárez 26.5 millió eurós vételárát.
jan. 31
23:03
Labdarúgás: az Egyesült Államok válogatottja nem utazik Egyiptomba (She)
Elmarad az Egyiptom és az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottja között február 9-re tervezett felkészülési mérkőzés, miután a felek egyetértettek abban, hogy a jelen politikai helyzetben nem lehet biztonságosan megrendezni az összecsapást.
jan. 31
23:05
Átigazolások: Gudjohnsen a Fulhamnél, Tőzsérék társa a pénz után ment Dagesztánba - még pörög a piac (She)
Kövesse nyomon az átigazolási hajrá eseményeit folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
jan. 31
23:07
Videó: nem vagyunk idegesek, ráérünk pánikolni - Ferenczi István (She)
A NSO Tv stábja Ferenczi Istvánnal készített interjút klubja, a Vasas felkészüléséről, illetve a leendő tulajdonossal kapcsolatos bizonytalanságról. A támadó elmondta, hogy nincsen pánikhangulat a csapatnál, ráérnek majd akkor aggódni, ha rosszabbra fordulnak a dolgok. Erre azonban most nincs ok, így teljesen a felkészülésre koncentrálhatnak.
jan. 31
23:39
Primera División: az örök kölcsönjátékos Giovani a Santanderben (She)
A BBC értesülése szerint az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur az idény végéig kölcsönadta Giovani dos Santost a spanyol élvonalbeli Racing Santandernek.
jan. 31
23:41
Serie A: Mascara a Napolinál, szlovák válogatott a Barinál (She)
A téli átigazolási időszak utolsó napján a Napoli szerződtette a Cataniától a rutinos csatárt, Giuseppe Mascarát.
jan. 31
23:43
Videó: felsősarkos bombagóllal mentett pontot a Valencia (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy nem bírt egymással a Racing Santander és a Valencia a spanyol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában: hétfő késő esti mérkőzésük eredménye 1–1 lett. Most nézze meg a gólokat!

Keresés