2011. február 19. szombat

febr. 19
0:33
Légióssors: Hajnal Tamás lehet a lisszaboni El-meccs vezéráldozata (She)
Hajnal Tamás és a Stuttgart a Benfica otthonában szerepelt Európa-liga-mérkőzésen, s bár 2–1-re kikapott, a magyar labdarúgó gólpassza még sokat érhet csapatának – az érintett mindenesetre szerényen fogadta a gratulációt. Mint kiderült, a vereségnek ára volt, s hogy mekkora, azt pénteken még nem lehetett tudni.
febr. 19
1:15
Új világrekord 5000 méteren - Sablikova verhetetlen (Agroinform)
Saját korábbi rekordját adta át a múltnak Salt Lake Cityben 5000 méteren a cseh gyorskorcsolyázó Martina Sablikova.
febr. 19
5:39
Bochum: március végén kezdődnek a tárgyalások (Behaviour)
A vádiratok ismertetésével március 21-én reggel 9 órakor kezdődik a labdarúgó-mérkőzések eredményeit manipuláló fogadási csalók bírósági tárgyalása Bochumban. Eredetileg február 27-én lett volna az ügy első tárgyalási napja.
febr. 19
6:51
Újpest: Szeretném, ha végleg a lila-fehéreknél maradhatnék - Balajti (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest DVSC-től kölcsönvett játékosa, Balajti Ádám az ujpestfc.hu-nak adott interjúban kifejtette, hogy szeretne a nyártól végleg a lila-fehérek futballistája lenni, azonban tudja, hogy ez nem lesz könnyű feladat.
febr. 19
6:51
McCabe megszüntetné az FTC Zrt-t (Behaviour)
Egy héttel a futballbajnokság tavaszi rajtja előtt a csapatot üzemeltető gazdasági társaság (Ferencváros Labdarúgó Zrt.) angol többségi tulajdonosa, Kevin McCabe - mivel nem volt jelen: képviselői által - végelszámolási eljárás megkezdését irányozta elő Az indoklás: McCabe, illetve tulajdonában lévő vállaltai képtelenek a továbbiakban finanszírozni a zrt. működését.
febr. 19
6:53
Dzsudzsákék bravúros döntetlenje (Behaviour)
Megkezdődött a második számú európai kupa egyenesági küzdelmei is. Noha magyar csapat - szokás szerint - már nem volt érdekelt, ám néhány magyar játékos viszont pályára lépett, vagy éppen, mint például Huszti Szabolcs, a kispadon ült.
febr. 19
6:55
Magyar bajnoki nemzetközi szinten (Behaviour)
"Magyar bajnokit" rendeznek a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében, a Veszprém a honi pontvadászatban szereplő szlovák aranyérmest, a Tatran Presovot fogadja. A Szeged a továbbjutás szempontjából sorsdöntő fontosságú meccset játszik Svájcban, a női BL-ben a győriek a végső győzelemre is esélyes norvég Larvik vendégei lesznek.
febr. 19
7:09
NHL: a New Jersey Kovalcsuk góljával nyert a Rangers ellen (She)
Az utóbbi időben kiváló formában játszó New Jersey Ilja Kovalcsuk góljával 1–0-ra győzött a New York Rangers ellen hazai pályán az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 123. játéknapján. A Devils sorozatban a hatodik találkozóját nyerte meg, és még van esélye bejutni a rájátszásba.
febr. 19
7:11
Tenisz: Roddick Del Potróval játszik a döntőbe jutásért Memphisben (She)
Az első helyen kiemelt Andy Roddick, illetve Juan Martín del Potro is bejutott a Memphisben zajló ATP-torna elődöntőjébe, ahol egymással csapnak össze. Az amerikai teniszező az ausztrál Lleyton Hewitt ellen győzött három szettben, míg az argentin az új-zélandi Michael Russellt verte meg könnyedén.
febr. 19
7:27
Vb 2014: Pelé aggódik a világbajnoki előkészületek miatt (She)
A játékosként háromszoros világbajnok Pelé aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy késnek a 2014-es labdarúgó-világbajnoksággal kapcsolatos előkészületek Brazíliában, s kínos a helyzet a repülőterek és a kommunikációs rendszer fejlesztésének ügyében.
febr. 19
7:29
ZTE: Nyugodtan lehetne 18 csapatos is az NB I - Csank János (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszegi TE vezetőedzője, Csank János elégedetlen a bajnokság lebonyolítási rendjével, igazságtalannak tartja azt, illetve támogatná a tizennyolc csapatos rendszer bevezetését is – idézi a ztefc.hu a vezetőedző által a Magyar Lelátó Sportmagazinnak adott interjút.
febr. 19
8:03
Real Madrid: a Juventus középpályása a következő kiszemelt - sajtóhír (She)
Sajtóértesülések szerint a spanyol élvonalban szereplő Real Madrid következő kiszemeltje Cesc Fabregas mellett a Juventus UEFA-kupa- és európai Szuperkupa-győztes labdarúgója, Mohamed Sissoko. A mali válogatott középpályás a szezon végén távozni szeretne Torinóból, mert kevés játéklehetőséget kap.
febr. 19
8:21
Ghána: Essien továbbra sem szeretne címeres mezben futballozni (She)
Michael Essien, a Chelsea ghánai válogatott labdarúgója úgy érzi, még nem jött el az ideje annak, hogy újra pályára lépjen a nemzeti tizenegyben. Hozzátette, tárgyalt Goran Sztevanovics szövetségi kapitánnyal a visszatéréséről, ez azonban csak később várható.
febr. 19
8:39
Németország: eladják a Kaiserslautern stadionjának gyepét (She)
Eladják a német labdarúgó-bajnokságban szereplő 1. FC Kaiserslautern otthona, a Fritz Walter Stadion gyepszőnyegét, az aréna ugyanis új borítást kap.
febr. 19
8:57
Videó: Wayne Rooney ollózós gólját másolta a Lyon játékosa (She)
Jimmy Briand látványos gólt szerzett a Lyon színeiben a Nancy elleni francia bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A 25 éves csatár találata kísértetiesen emlékeztet Wayne Rooney szintén parádés megoldására, amelyet a Manchester City ellen mutatott be az angol élvonalban.
febr. 19
9:15
Bajnokok Ligája: Carlo Ancelotti szerint nem szabad elítélni Gattusót (She)
A Chelsea menedzsere, Carlo Ancelotti megvédte Gennaro Gattusót, akivel korábban nyolc évig együtt dolgozott az AC Milannál. Az olasz szakember szerint nem szabad elítélni a Tottenham elleni Bajnokok Ligája-meccsen Joe Jordant lefejelő futballistát.
febr. 19
9:21
Füvet árulnak Kaiserslauternben (Agroinform)
Eladják az  1. FC Kaiserslautern otthonának, a Fritz Walter Stadionnak a gyepszőnyegét, az aréna ugyanis új borítást kap.
febr. 19
9:33
Utánpótlás: Buzsáky Ákos együttműködik korábbi iskolájával (She)
A Grund 1986 FC tulajdonosa, a 19-szeres válogatott Buzsáky Ákos együttműködési megállapodást kötött azzal az iskolával, amelyben 1988-ban a tanulmányait elkezdte.
febr. 19
9:35
Videoblog: Kevin McCabe-nek igaza van - Verebes József (She)
Verebes József, a legendás győri aranycsapat vezetőedzője és korábbi szövetségi kapitány visszatér a videoblogjával. Ezúttal a Ferencváros eladása körüli bonyodalomról beszél a tőle megszokott szakértelemmel és nyíltsággal.
febr. 19
9:37
Futsal: kisorsolták az elődöntő párosítását a Magyar Kupában (She)
Kisorsolták az elődöntő párosítását a futsal Magyar Kupában: a Berettyóújfalu az Aramis, a Rába ETO pedig a Cső-Montage ellen küzdhet a fináléba jutásért.
febr. 19
9:39
Kínos lenne, ha nem felelnénk meg a rendezés követelményeinek - Pelé (Agroinform)
Pelé aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy késnek a 2014-es labdarúgó-világbajnoksággal kapcsolatos előkészületek Brazíliában.
febr. 19
9:51
Peru: leszakadt a lelátó a gyerekek gálameccsén, százan sérültek meg (She)
Tragédia árnyékolta be Peruban egy gyerekek számára indított bajnokság nyitó rendezvényét, mivel leszakadt az egyik mobil lelátó, és a beszámolók szerint százan megsérültek a balesetben – közülük 13-an súlyosan.
febr. 19
9:57
Marlies Schild nagy esélye (Agroinform)
Marlies Schild idén öt műlesikló futamot is megnyert a szakág hét versenyéből, így ő a világbajnoki cím elsőszámú várományosa.
febr. 19
10:09
Labdarúgás: a Loki, a Vidi és a Győr tét-, az FTC és az Újpest felkészülési meccset játszik (She)
Ma kora délután a negyeddöntővel folytatódik a labdarúgó Ligakupa, amelynek az első mérkőzéseit rendezik a legjobb nyolc között. Számos magyar érdekeltségű felkészülési meccsre is sor kerül: a Ferencváros, az Újpest és az MTK is játszik ma.
febr. 19
10:27
Barcelona: Guardiola a századik bajnokijára készül a Bilbao ellen (She)
Vasárnap, az Athletic Bilbao elleni hazai találkozón századik alkalommal ül a Barcelona kispadján spanyol élvonalbeli mérkőzésen Josep Guardiola, s ezzel ő lesz a klub történetének hetedik vezetőedzője, aki eljut e bűvös határig.
febr. 19
10:29
Topligák: Mainz-Bayern rangadó, pályán a Real, az Inter és az MU - program (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban Mainz–Bayern München rangadót rendeznek ma késő délután – a sérült Szalai Ádám sajnos nem segítheti a hazaiakat. Spanyolországban a Real Madrid a Levantét fogadja, míg Olaszországban az Inter a Cagliarival csap össze. Angliában négy meccset rendeznek az FA-kupában: pályára lép a Manchester United, a Chelsea pedig az Evertonnal játszik.
febr. 19
10:33
A New Jersey makacsul jön felfelé a tabellán (Agroinform)
A néhány hete még tökutolsó Devils jelenleg a leghosszabb győzelmi sorozattal rendelkezik, és komolyan a rájátszásra tör.
febr. 19
11:09
Az újoncok jobbak voltak a másodéveseknél (Agroinform)
Az újoncok 148-140-re legyőzték a másodéveseket az NBA Los Angeles-i All Star-hétvégéjének pénteki programjában.
febr. 19
11:21
Férfi kosárlabda: Tóth Ádám az idény végéig még marad a ZTE-nél (She)
A férfi kosárlabdabajnok ZTE-nél marad Tóth Ádám, ám a válogatott center előszerződést kötött az Atomerőművel a következő idényre.
febr. 19
11:23
Műugrás: Barta Nóra nem jutott be a hatos döntőbe 3 méteren Madridban (She)
Nem került be a Madridban zajló műugró Grand Prix-verseny hatos döntőjébe 3 méteren Barta Nóra.
febr. 19
11:25
NBA: az újoncok legyőzték a másodéveseket az All Star-hétvégén (She)
Az újoncok 148–140-re legyőzték a másodéveseket az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Los Angeles-i All Star-hétvégéjének pénteki programjában.
febr. 19
11:27
Kerékpár: Alberto Contador már rajthoz is állt a felmentése után (She)
Alberto Contador a keddi felmentését követően már rajthoz is állt a szerdán kezdődő Volta ao Algarvén, ahol a harmadik szakaszon hegyi befutóra került sor, és a háromszoros Tour-győztes országúti kerékpáros az ötfős élboly tagjaként, a harmadik helyen ért célba.
febr. 19
11:29
Formula-1: extra tesztelés „pótolhatja” a Bahreini Nagydíjat (She)
Elképzelhető, hogy egy szezon előtti plusz tesztelést tartanak a Formula–1-es csapatok, ha elmarad az idénynyitó Bahreini Nagydíj.
febr. 19
11:39
Gyulay Zsolt az autósport szövetség új elnöke (Infostart)
Gyulay Zsoltot, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatóját választották meg a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnökévé szombaton a szervezet rendkívüli tisztújító közgyűlésén.
febr. 19
11:39
Autósport: Gyulay Zsoltot választották a magyar szövetség elnökének (She)
A Magyar Nemzeti Autósport-szövetség (MNASZ) mai tisztújító közgyűlésén az egyedüli jelöltként induló Gyulay Zsoltot választották meg elnöknek, miután 113 szavazatot kapott a 124 voksból. Az általános alelnök Frank Tamás lett, míg sportszakmai alelnöknek Szamos Miklóst választották meg.
febr. 19
11:39
Gyulay Zsolt az autósport szövetség új elnöke (Metropol)
Gyulay Zsoltot, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatóját választották meg a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnökévé szombaton a szervezet rendkívüli tisztújító közgyűlésén.
febr. 19
11:41
Serie A: elutasították Ezequiel Lavezzi fellebbezését, marad az eltiltás (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség elutasította Ezequiel Lavezzinek, a Napoli csatárának fellebbezését a hárommérkőzéses eltiltása ellen.
febr. 19
11:45
A szabadkártyás Raonic menetel Memphisben, az eső az úr Argentínában (Agroinform)
Utolsóként Turszunov jutott a négy közé Marseille-ben, ott Söderlinggel játszik. A Tsongát búcsúztató Juzsnij ellenfele Cilic lesz.
febr. 19
11:57
Tenisz: Agassi az „álmok kertjének hőse lesz" a Sampras elleni meccs előtt (She)
Jótékonysági munkájáért kitüntetésben részesül a hónap végén Andre Agassi amerikai teniszsztár a már ugyancsak visszavonult Pete Sampras elleni bemutató mérkőzés előtt.
febr. 19
11:59
Bajnokok Ligája: Lisandro López játéka kérdéses a Real Madrid ellen (She)
Elképzelhető, hogy nem léphet pályára a Real Madrid elleni keddi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőn Lisandro López, a Lyon argentin labdarúgója.
febr. 19
12:15
Anglia: Buzsáky Ákos már tagja a QPR keretének, de a kezdő a célja (She)
A sérülésből visszatérő Buzsáky Ákos helyet kapott az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Queens Park Rangers mai meccsre készülő keretében, és a középpályás célja immár az, hogy újra pályára is léphessen a Championshipben.
febr. 19
12:15
Új sportágként mutatkozott be a bicajpóló (Metropol)
Új sportág mutatkozott be Szegeden: a lovaspóló „egyszerűsített” változataként még a XIX. század végén éltre hívott bicajpóló kipróbálói játszottak barátságos mérkőzést a Tisza-parti városban.
febr. 19
12:17
Arsenal: Wenger szerint mind a négy sorozatban a végsőkig juthatnak (She)
Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere szerint együttese képes lehet arra, hogy mind a négy sorozatban a végsőkig eljusson.
febr. 19
12:33
Real Madrid: Ha nem rúgnak ki, akkor maradok - José Mourinho (She)
José Mourinho, a spanyol labdarúgó-élvonalban szereplő Real Madrid vezetőedzője a Cope rádiónak adott interjúban elmondta, hogy az idény vége után is szeretné irányítani a csapatot, és ha nem rúgják ki a klub vezetői, akkor biztosan marad.
febr. 19
12:39
Kobe Bryant ma halhatatlan lesz Hollywoodban (Agroinform)
Ma este a sportolók közül elsőként Kobe Bryant is elhelyezi kéz- és láblenyomatát Hollywoodban.
febr. 19
12:51
Milan: Balotelli, Ganso és Sergio Ramos - erősítési tervek a klubnál (She)
A Corriere dello Sport szerint a Milan labdarúgócsapata a nyáron megpróbálja Mario Balotellivel, Paulo Henrique Gansóval és Sergio Ramosszal megerősíteni a keretét.
febr. 19
12:57
Hajnal sérülés miatt hiányozhat a Leverkusen ellen (Agroinform)
Hajnal Tamás sérülése miatt aggódik a Bundesliga utolsó előtti helyén tanyázó Stuttgart a Leverkusen elleni mérkőzés előtt.
febr. 19
13:09
Tenisz: Agassi az „álmok kertjének hőse lesz" a Sampras-meccs előtt (She)
Jótékonysági munkájáért kitüntetésben részesül a hónap végén Andre Agassi amerikai teniszsztár a már ugyancsak visszavonult Pete Sampras elleni bemutató mérkőzés előtt.
febr. 19
13:11
Internazionale: Sztankovics a 200. meccsére készül a Cagliari ellen (She)
Dejan Sztankovics, az olasz labdarúgó-élvonalban (Serie A) szereplő Internazionale szerb játékosa a 200. tétmérkőzésére készül a klubjában. A 32 éves védő góllal ünnepelné a jubileumot a Cagliari elleni ma esti bajnokin.
febr. 19
13:27
Tenisz: megtört a jég - Wozniacki legyőzte Kuznyecovát, ezzel döntős (She)
Caroline Wozniacki, a dubai női torna első kiemeltje két szettben legyőzte Jelena Jankovicsot az elődöntőben, így bejutott a fináléba. Különösen nagy diadal ez a – hétfőtől újra világelső – dán teniszező számára, ugyanis szerb riválisa ellen korábban egyszer sem volt képes nyerni. Ellenfele a Kuznyecova–Pennetta mérkőzés győztese lesz.

Keresés