2011. február 10. csütörtök

febr. 10
0:15
Messi már a válogatottnak is megnyeri a meccseket (Infostart)
Bár a Real Madrid két ászának egy-egy góljával a 90. percben még 1-1-re állt Genfben az Argentína-Portugália mérkőzés, akkor jött egy barçás és döntött. Természetesen Lionel Messi, aki, úgy tűnik, a világbajnokság óta leküzdötte "válogatottbeli fóbiáját". A franciák megverték a jó 50 percen keresztül 10 emberrel játszó brazilokat, a németek ellenben nem bírtak az olaszokkal. A magyar válogatott…
febr. 10
0:33
Női Euroliga: búcsúzott a Sopron is (Metropol)
Az MKB-Euroleasing Sopron kikapott a spanyol Valencia vendégeként szerdán a női kosárlabda Euroliga két sikerig tartó nyolcaddöntőjének harmadik mérkőzésén, így 2-1-es összesítéssel búcsúzott a sorozattól.
febr. 10
0:37
A franciák legyőzték a brazilokat (Metropol)
A francia labdarúgó-válogatott Karim Benzema góljával nyert a brazil csapat ellen szerdán barátságos mérkőzésen.
febr. 10
1:09
Anglia: a West Hamé lehet az új londoni stadion az olimpia után (She)
A West Ham Unitednek jó esélye van arra, hogy a 2012-es olimpiát követően használatba vegye az újonnan épülő londoni stadiont, ugyanis a BBC értesülései szerint az olimpiai parkot felügyelő társaság vezetősége várhatóan a „kalapácsosok” pályázatát támogatja a rivális Tottenham Hotspurével szemben.
febr. 10
6:42
Görgl az éneklő világbajnok (Behaviour)
A hétfői megnyitón az alpesisí-világbajnokság hivatalos dalát eléneklő osztrák Elisabeth Görgl tegnap megnyerte az első számot, a női szuper-óriásműlesiklást. Garmisch-Partenkirchenben a címvédő amerikai Lindsey Vonn a rajt előtt hisztizett, majd csupán a 7. helyen végzett.
febr. 10
6:44
Innerhofer a szuper-óriás! (Behaviour)
Meglepetésre az olasz Christof Innerhofer nyerte a férfi szuper-óirásműlesiklók versenyét a Garmisch-Partenkirchenben zajló alpesisí-világbajnokságon. A pálya nehézségét mutatja, hogy a legjobb huszonkét síelő közül hat nem ért célba, az egyik szuperklasszis, Bode Miller pedig a pályán hagyta fél botját.
febr. 10
6:46
Tőzsdecápák a Forma-1-ben (Behaviour)
Tegnaptól új időszámítás kezdődött a száguldó cirkusz egyik legendás csapatának, a Williams istállónak az életében. Ugyanis ahogy azt Frank Williams főtulajdonos és csapatfőnök bejelentette korábban, tőzsdére vitte a brit gárdát, melynek részvényeit tegnaptól egészen február végéig lehet előjegyeztetni, és az első kereskedési nap, amikor a csapat részt vesz a frankfurti tőzsdén, várhatóan március…
febr. 10
7:00
Testvérháború? Teljesen kizárva! (Behaviour)
Hétvégén rendezik meg Budapesten a cselgáncs Hungária Kupát. A Körcsarnok ad otthont a kvalifikációs nemzetközi versenynek, ahol a kilátogató nézők - ingyenes lesz mindenki számára a belépés - akár egy igazi testvérháborút is végigizgalhatnak. Ugyanis a jelenkori magyar dzsúdó két magasan jegyzett versenyzője, Ungvári Miklós és öccse, Attila is utóbbi súlycsoportjában, a 73 kilósok között indul.
febr. 10
7:09
NBA: a Cleveland már nem csak a liga legrosszabb csapata (She)
A Cleveland Cavaliers nyeretlenségi szériája tovább tart: a Cavs ezúttal a Detroit Pistonstól kapott ki 103–94-re hazai pályán az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 107. játéknapján. A clevelandiek zsinórban 26. vereségükkel beállítottak az NFL-ben szereplő Tampa Bay Buccaneers 1976–77-es idényben felállított negatív csúcsát, amely a leghosszabb nyeretlenségi…
febr. 10
8:03
Játékvezetés: Puhl Sándor ismét szerepet vállal a labdarúgásban (She)
Ismét szerepet vállal a labdarúgásban Puhl Sándor, akit korábban négyszer választottak meg a világ legjobb játékvezetőjének.
febr. 10
8:21
Örülnek, ha célba érnek (Metropol)
Hellner Szelina és Donáta: a magyar sícsapat tagjai ként részt vesznek a németországi alpesisí-világbajnokságon. Garmisch-Partenkirchenben női műlesiklásban indulnak.
febr. 10
8:30
Eredmények- Barátságos meccsek (Behaviour)
Több nemzetközi barátságos meccset is vívtak tegnap szerte a világon. Magyarország a Dubajban tartott mérkőzésen megverte Azerbajdzsánt, de sok meglepetés is született szerdán- mint például a Franciaország-Brazília vagy a Lengyelország- Norvégia összecsapás eredménye.
febr. 10
8:57
Felkészülés: nem bírt egymással Honduras és Ecuador (She)
Felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott egymással Honduras és Ecuador. A vezetést még Jerry Bengtson szerezte meg a hazai pályán futballozó Hondurasnak a találkozó 8. percében, ám nem sokkal később érkezett a válasz a másik oldalon: Pablo Palacios találatával már a 14. percben kialakult a végeredmény.
febr. 10
9:15
Libertadores-kupa: a brazil bajnok ikszelt az Argentinos Juniorsszal (She)
A brazil bajnok Fluminense kétszer is hátrányba került az Argentinos Juniors ellen, mégis sikerült otthon tartania az egyik pontot a Libertadores-kupa 3. csoportjában.
febr. 10
9:33
Tenisz: Milos Raonic búcsúztatta James Blake-et San Joséban (She)
A kanadai Milos Raonic két játszmában legyőzte az amerikai Jame Blake-et a San Joséban zajló tenisztorna második fordulójában. Ezalatt a brazíliai tornán kialakult a negyeddöntő mezőnye.
febr. 10
10:09
Videó: hihetetlen helyzetben hibázott óriásit a portugál csatár (She)
Szerda este Argentína 2–1-re legyőzte Genfben Portugáliát. Az európai gárda 1–1-es állásnál megszerezhette volna a vezetést, ám a Besiktas légiósa, Hugo Almeida egy méterről képtelen volt az üres kapuba találni.
febr. 10
10:45
Videó: Stieber-gólpassz az angol válogatott Darren Bentnek (She)
Bátyját követve, Stieber András is az Aston Villa alkalmazásába szegődött néhány esztendeje. A birminghami klubtól kirepülő Zoltán (jelenlegi állomáshelye az Alemannia Aachen) után András is az utánpótlás-akadémián bontogatta szárnyait, hogy mostanra a felnőttek edzéseit is látogathassa. A téli átigazolási időszakban igazolt angol válogatott támadónak, Darren Bentnek például gólpasszt adott első…
febr. 10
10:47
Labdarúgás: Uruguay 83 év után jutott ki az olimpiára, bajban a címvédő Argentína (She)
Kvalifikálta magát a londoni olimpia labdarúgó-küzdelmeire Uruguay válogatottja, amely a dél-amerikai országok U20-as bajnokságán 1–0-ra legyőzte ősi riválisát, Argentínát.
febr. 10
10:51
Boozer volt csapatát győzte le (Agroinform)
Nyári átigazolása óta először játszott korábbi csapata, a Utah Jazz ellen Carlos Boozer, aki 14 ponttal és 6 lepattanóval járult hozzá új együttese, a Chicago Bulls idegenbeli sikeréhez az NBA szerdai játéknapján.
febr. 10
10:53
Tizennégy gól és tömegbunyó Bostonban - videó (Agroinform)
A jégkorongrajongók számára álomszerűen alakult az NHL szerdai rangadója, a Boston-Montreal összecsapás, melyen 14 gólt és egy kiadós tömegverekedést is láthattak a nézők.
febr. 10
10:55
Pepét a Manchester United és az Arsenal is vinné (Agroinform)
A Real Madrid portugál válogatott védője nem hajlandó meghosszabbítani a szerződését a királyi klubbal, így könnyen Angliában köthet ki.
febr. 10
10:57
Az ellenfelek elkezdték elhinni, hogy nyerhetnek ellenünk - Kemény Dénes (Agroinform)
A magyar válogatott szövetségi kapitánya nyáron azt vette észre, hogy az eddig esélytelennek tartott ellenfelek elhitték, hogy nyerhetnek ellenünk.
febr. 10
11:03
Labdarúgás: Eb és olimpia - félnek a klubok a 2012-es túlterheléstől (She)
Az európai futballklubok szervezete (ECA) arra kéri az UEFA-t, gyakoroljon nyomást a nemzeti szövetségekre a jövő évi Európa-bajnokság és olimpia kapcsán: egy játékos ne szerepelhessen mindkét tornán, mert akkor nem tud pihenni a nyáron.
febr. 10
11:09
Adrianónak elvették a jogosítványát (Agroinform)
Bevonták Adriano jogosítványát, mert az AS Roma brazil labdarúgója nem volt hajlandó alávetni magát az alkohol-ellenőrzésnek egy igazoltatás során Rio de Janeiróban.
febr. 10
11:21
Formula-1: a Ford beperli a Ferrarit az F150-es elnevezés miatt (She)
Hiába választotta a Ferrari az egységes Olaszország megalakulásának 150. évfordulója alkalmából az F150 elnevezést, az amerikai Ford autógyár beperli a maranellóiakat, mert szerintük legendás kisteherautója, az F–150-es hírnevére építve akar szimpatizánsokat szerezni a tengerentúlon.
febr. 10
11:39
Formula-1: Kubica kikerült az intenzívről, Jerezből üzent csapata (She)
A csütörtöktől vasárnapig Jerezben tesztelő Renault-istálló az autója tetejére festett üdvözlettel kívánt mihamarabbi gyógyulást az olaszországi kórházban lábadozó Robert Kubicának. A múlt héten súlyos ralibalesetet szenvedő lengyelt csütörtökön kiengedték az intenzív osztályról, következő két műtétje pénteken és hétfőn lesz.
febr. 10
11:41
Felkészülés: Van Marwijk elégedett, mert csapata esélyt sem adott az osztrákoknak (She)
A holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bert van Marwijk elégedetten értékelte az oranje 3–1-es, Ausztria ellen aratott győzelmét. A vb-ezüstérmes Rafael Van der Vaart, Robin Van Persie, Nigel De Jong és Arjen Robben nélkül játszott – a magyarok elleni Eb-selejtezőkre (március 25., 29.) több kulcsember visszatér.
febr. 10
11:57
Sheffield: Gárdos hamarosan felhívhatja magára a menedzser figyelmét (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Sheffield United hivatalos honlapján számolt be a Ferencvárostól távozó Gárdos András szerződtetéséről, akiről – és még három másik fiatal érkezőről – a klub egyik edzője ejtett néhány szót.
febr. 10
12:03
Hernanes a kung-fu harcos, Almeida, a balfácán, Haber, a kétszeres büntetőgyilkos (Agroinform)
Hatalmas gólok, durva szabálytalanságok és kihagyott ordító helyzetek jellemezték a szerdai válogatott felkészülési mérkőzéseket. Ezekből válogattuk ki a legérdekesebbeket.
febr. 10
12:15
Formula-1: Kubica kijött az intenzívről, csapata Jerezből üzent - fotó (She)
A csütörtöktől vasárnapig Jerezben tesztelő Renault-istálló az autója tetejére festett üdvözlettel kívánt mihamarabbi gyógyulást az olaszországi kórházban lábadozó Robert Kubicának. A múlt héten súlyos ralibalesetet szenvedő lengyelt csütörtökön kiengedték az intenzív osztályról, következő két műtétje pénteken és hétfőn lesz.
febr. 10
12:17
Sheffield: Gárdos felhívhatja magára a menedzser figyelmét (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Sheffield United hivatalos honlapján számolt be a Ferencvárostól távozó Gárdos András szerződtetéséről, akiről – és még három másik fiatal érkezőről – a klub egyik edzője ejtett néhány szót.
febr. 10
12:21
Láttam hibákat, de nagyon elégedett vagyok - Scasny (Agroinform)
A DVSC-TEVA cseh szakvezetője szerint a Mladá Boleslav nem igazán tudott mit kezdeni a magyar bajnokság címvédőjével, ezért összességében nagyon elégedett lehet.
febr. 10
12:33
Felkészülés: Az iksz igazságosabb lett volna Kolumbia ellen - Casillas (She)
Iker Casillas hibátlanul védte a világbajnok spanyol labdarúgó-válogatott kapuját a Kolumbia ellen David Silva góljával megnyert felkészülési mérkőzésen, de a kapus szerint a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna a tegnapi meccsen.
febr. 10
12:39
Rátgéber vezeti a légiósokat az All Star-gálán (Agroinform)
A török Fenerbahcét irányító Rátgéber László vezeti az Európán kívüliek csapatát a női kosárlabda Euroliga All Star-gáláján, amelyre hagyományosan a nemzetközi nőnapon kerül sor Gdyniában.
febr. 10
12:57
Óriási különbség a Eredivisie és a Serie A között - Emanuelson (Agroinform)
Az Ajaxból az AC Milanba szerződő Urby Emanuelson szerint hatalmas különbség van a két klub körülményei, és a két bajnokság színvonala között is.
febr. 10
13:09
Kosárlabda: Rátgéber vezeti a légiósokat a női Euroliga All Star-on (She)
A török Fenerbahcét irányító Rátgéber László vezeti az Európán kívüliek csapatát a női kosárlabda Euroliga All Star-gáláján, amelyre hagyományosan a nemzetközi nőnapon kerül sor Gdyniában.
febr. 10
13:11
Newcastle: a klub hivatalosan is bejelentette Kuqi megszerzését (She)
Igaznak bizonyultak a Sky Sports értesülései, miszerint az angol élvonalbeli Newcastle United labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Shefki Kuqi.
febr. 10
13:27
Nagy László nem kíván a férfi kézilabda-válogatottban szerepelni (Infostart)
Nagy László nem kíván a magyar férfi kézilabda-válogatottban szerepelni. Erről az FC Barcelona világklasszis átlövője csütörtökön értesítette a magyar szövetséget (MKSZ).
febr. 10
13:27
Atlétika: Di Martino 35 centivel túlugrotta saját magasságát (She)
A férfiak és a nők versenye is magas színvonalú küzdelmet, nagyszerű eredményeket, ráadásul kis híján világcsúcsot is hozott a Besztercebányán szerda este rendezett magasugró-viadalon, amelyen az orosz Ivan Uhov 238 centméterrel, az olasz Antonietta Di Martino pedig 204 centiméterrel nyert.
febr. 10
13:27
Felfüggesztett adószámú cég a Vasas új tulajdonosa (Metropol)
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal októberben felfüggesztette az adószámát a Híd Akvizíciós Zrt.-nek, amely múlt pénteken a Vasas labdarúgócsapatának többségi tulajdonosa lett - írta a gazdasag.hu.
febr. 10
13:29
Szabadlábra helyezték a volt külügyi államtitkárt (Infostart)
A Pesti Központi Kerületi Bíróság szabadlábra helyezte Horváthné Fekszi Márta volt külügyi államtitkárt, Tátrai Miklóst, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. volt vezetőjét és Székely Árpád volt moszkvai nagykövetet.
febr. 10
13:45
Kubica már elhagyta az intenzív osztályt (Infostart)
z intenzív osztályról a traumatológiára szállították csütörtökön Robert Kubicát, a Forma-1-es Lotus-Renault istálló lengyel pilótáját, aki múlt vasárnap egy olaszországi raliversenyen szenvedett súlyos balesetet.
febr. 10
13:45
Még mindig csapat nélkül Talmácsi (Metropol)
Valenciában csütörtökön kezdődik az első tesztelés a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125-ös és Moto2-es mezőnyének számára, az azonban még mindig nem dőlt el, hogy Talmácsi Gábor részt vehet-e az idei vb-sorozatban.
febr. 10
13:47
Nagy Lászlót nem érdekli a magyar válogatott (Metropol)
Nagy László nem kíván a magyar férfi kézilabda-válogatottban szerepelni. Erről az FC Barcelona világklasszis átlövője csütörtökön értesítette a magyar szövetséget.
febr. 10
13:49
Kubica elhagyta az intenzívet (Metropol)
Az intenzív osztályról a traumatológiára szállították csütörtökön Robert Kubicát, a Forma-1-es Lotus-Renault istálló lengyel pilótáját, aki múlt vasárnap egy olaszországi raliversenyen szenvedett súlyos balesetet.
febr. 10
13:51
Nagy László nem lesz magyar válogatott (Agroinform)
Erről az FC Barcelona világklasszis átlövője csütörtökön értesítette a magyar szövetséget.
febr. 10
14:03
Oroszország: a Kubany klubrekordot fizetett a kolozsváriak centeréért (She)
Kinyílt a pénzeszsák a Premjer-liga újoncánál: az orosz Kubany Krasznodar labdarúgócsapata klubrekordot jelentő ötmillió euróért szerződtette a CFR Cluj elefántcsontparti középcsatárát, Lacina Traorét.
febr. 10
14:21
Vasas: a klub cáfolja, hogy felfüggesztett adószámú cég az új tulajdonos (She)
A gazdasag.hu weblapon ma megjelent „Felfüggesztett adószámú cég vette meg a Vasast” című cikkével kapcsolatosan a Vasas Sport Club és a Híd Akvizíciós Zrt. helyesbítésre kéri a honlap szerkesztőit – adta hírül hivatalos honlapján az angyalföldi klub.
febr. 10
14:39
Cáfolják, hogy felfüggesztett adószámú cég a Vasas új tulajdonosa (Infostart)
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) októberben felfüggesztette az adószámát a Híd Akvizíciós Zrt.-nek, amely múlt pénteken a Vasas labdarúgócsapatának többségi tulajdonosa lett - írta a gazdasag.hu. Az angyalföldi sportklub és a Híd Akvizíciós Zrt. helyesbítésre kérte a honlap szerkesztőit, cáfolva annak állításait.
febr. 10
14:39
Sportlövészet: visszatér az olimpiai bajnok Igaly Diána, megküzd Londonért (She)
Visszatér és megkísérli kivívni a londoni olimpiai kvalifikációt Igaly Diána, a 2004-es athéni olimpián skeetben ötkarikás aranyérmet (négy évvel korábban, Sydneyben pedig bronzot) szerző magyar klasszis.

Keresés