2011. február 10. csütörtök

febr. 10
14:39
Az Audi támogatja a Győri ETO FC-t (Metropol)
Az Audi Hungaria 2014-ig szóló szponzori szerződést kötött a Győri ETO FC-vel, a megállapodás a 2011/12-es idénytől lép életbe.
febr. 10
14:41
A Real Madridnak volt a legnagyobb a bevétele (Metropol)
A Deloitte üzleti tanácsadó cég felmérése szerint a labdarúgóklubok közül az elmúlt idényben a Real Madrid termelte a legnagyobb bevételt, a spanyol királyi klub az előző szezonban (azaz 2010.június 30-ig bezárólag) 438,6 millió eurót könyvelt el.
febr. 10
14:45
Hivatalosan is szerződést kötöttek az Audival (Agroinform)
Az Audi Hungaria 2014-ig szóló szponzori szerződést kötött a Győri ETO FC-vel, a megállapodás a 2011/12-es idénytől lép életbe.
febr. 10
14:57
A Real Madridnak volt a legnagyobb a bevétele (Infostart)
A Deloitte üzleti tanácsadó cég felmérése szerint a labdarúgóklubok közül az elmúlt idényben a Real Madrid termelte a legnagyobb bevételt, a spanyol királyi klub az előző szezonban (azaz 2010. június 30-ig bezárólag) 438,6 millió eurót könyvelt el.
febr. 10
14:57
Tömegsport: a 4RUN Félmaraton szervezői a futáshoz is értenek (She)
Egy keszthelyi, egy szekszárdi és egy debreceni versenyszervező állt össze annak érdekében, hogy létrehozza a 4RUN Félmaraton sorozatot. Közös bennük a futás szeretete, azonban „civilben" mindhárman más-más területtel foglalkoznak. Szervezőként mégis egy csapatot alkotnak. Ha tehetik, maguk is a futók táborát erősítik.
febr. 10
15:03
Az olimpiai bajnok Igaly Diána visszatér (Agroinform)
A 2004-es athéni olimpia skeetlövő bajnoka két év kihagyás után döntött úgy, hogy visszatér, és célba veszi a londoni olimpiát.
febr. 10
15:05
Korábban felfüggesztették az új szponzor adószámát, de már minden rendben (Agroinform)
Egy gazdasági honlapon jelent meg a hír, miszerint az új befektetővel nincs minden rendben, de az érintettek ezt cáfolták.
febr. 10
15:33
Cselgáncs: 47 ország, 328 dzsúdósa érkezik a Hungária-kupára (She)
Minden eddiginél több résztvevővel rendezik meg hétvégén a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs sorozatába tartozó Hungária-kupát a budapesti Körcsarnokban.
febr. 10
15:35
A nap képe: több gól, mint vevő - a kereslet és a kínálat nem találkozott (She)
A Peruban zajló U20-as Dél-Amerika-bajnokságon Kolumbia Chilével csapott össze. A hatos döntő két, leggyengébben teljesítő válogatottjának összecsapása a chileiek 3–1-es győzelmével végződött. A helyi, rágcsálnivalót árusító fiatalnak mindenesetre lehet, hogy kevesebb vevője volt, mint ahány gólt látott a mérkőzésen…
febr. 10
15:39
Mocsai morálisan csalódna Nagyban, ha spanyol válogatott lenne (Agroinform)
A magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint Nagy László játékát pályafutása hátralevő részében csupán klubjában, a Barcelonában csodálhatjuk.
febr. 10
15:51
Tömegsport: a 4RUN Félmaratoni szervezői a futáshoz is értenek (She)
Egy keszthelyi, egy szekszárdi és egy debreceni versenyszervező állt össze annak érdekében, hogy létrehozza a 4RUN Félmaratoni sorozatot. Közös bennük a futás szeretete, azonban „civilben” mindhárman más-más területtel foglalkoznak. Szervezőként mégis egy csapatot alkotnak. Ha tehetik, maguk is a futók táborát erősítik.
febr. 10
15:51
Betegség miatt nem játszik Sarapova (Metropol)
Vírusos megbetegedése miatt nem indul Marija Sarapova az Open Gaz de France elnevezésű párizsi tenisztornán.
febr. 10
15:53
Beperelte a Ford a Forma-1-es Ferrarit (Metropol)
Az amerikai Ford autógyár szerdán beperelte a Forma-1-es Ferrari istállót, mert az olasz csapat a korábban a Ford által levédetett F150 kódjelzéssel látta el idei versenyautóját. A Ferrari azonnal reagált, és átnevezte F1-es versenygépét.
febr. 10
15:57
Nagy csodát nem várhatott senki - Tököli (Agroinform)
A válogatottba hét év után visszatérő kecskeméti támadótól a kapitány azt kérte, hogy induljon be a résekbe, és igyekezzen kihasználni a lehetőségeket.
febr. 10
16:09
Felkészülés: a Kecskemét szerb másodosztályú csapattal ikszelt (She)
Felkészülési mérkőzésen a Kecskemét 2–2-es döntetlent játszott a szerb másodosztályban szereplő FK Radnicski Szomborral.
febr. 10
16:11
Tenisz: betegsége miatt nem indulhat el a párizsi tornán Sarapova (She)
Vírusos megbetegedése miatt nem indul Marija Sarapova az Open Gaz de France elnevezésű párizsi tenisztornán.
febr. 10
16:27
Videó: bolondot csináltak a komplett guineai védelemből a szenegáliak (She)
Varázslatos gólt szerzett Szenegál a Guinea elleni felkészülési labdarúgó-mérkőzésen (3–0). Mielőtt a gólszerzőhöz, N’Diaye Deméhez került a labda, csapattársai bolondot csináltak a teljes guineai védelemből. Nézze meg a végeredményt kialakító találatot videón!
febr. 10
16:33
Kubica elhagyta az intenzívet, jobbulást kívánnak a többiek (Agroinform)
Jerezben tesztelnek a csapatok, és mind jobbulást kívánnak a lengyel pilótának az autójuk első légterelőjén.
febr. 10
16:35
Új-zélandi válogatott csatár érkezett - videó (Agroinform)
A Budapest Honvéd egy új-zélandi válogatott támadót igazolt Kris Bright személyében, aki legutóbb Angliában légióskodott.
febr. 10
16:45
Nézze meg a válogatott meccsek legszebb góljait! (Infostart)
Szerdán 28 válogatott meccset rendeztek világszerte. A magyar együttes Dubajban győzte le az azeri csapatot. A rangadókon a franciák legyőzték a brazilokat, az argentinok a portugálokat, Németország pedig döntetlent ért el az olaszok ellen. Összeszedtük a legszebb gólokat.
febr. 10
16:45
Tenisz: betegsége miatt visszalépett a párizsi tornától Sarapova (She)
Vírusos megbetegedése miatt Marija Sarapova visszalépett az Open Gaz de France elnevezésű párizsi tenisztornától.
febr. 10
16:47
Formula-1: a Ferrari a Ford feljelentése miatt módosít autója nevén (She)
A Ferrari bejelentette, hogy mostantól a teljes nevén, azaz F150th Italia néven nevezi hivatalos közleményeiben a 2011-es idényben használt Formula–1-es autóját. A lépésre azért volt szükség, mert az F150 név miatt az 1975 óta ezen a néven kisteherautókat gyártó Ford beperelte a maranellói istállót.
febr. 10
16:49
Válogatott: Kicsit erősebb ellenfélre számítottam - Juhász (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Dubaiban kétgólos (2–0) győzelmet aratott Azerbajdzsán felett felkészülési mérkőzésen. Védelmünknek ezúttal is oszlopos tagja volt Juhász Roland, aki az mlsz.hu-nak elmondta: erősebb ellenfélre számított.
febr. 10
17:03
Üzentek az F1-es csapatok Kubicának (Blikk)
Jerez - A Forma–1-es csapatok közös üzenetben kívántak jobbulást a múlt vasárnapi olaszországi raliversenyen súlyos sérüléseket szenvedő Robert Kubicának (26).
febr. 10
17:09
Messi lefejelte C. Ronaldót! (Agroinform)
A 169 cm-es Messinek sikerült lefejelnie a 186 cm-es Ronaldót az Argentína-Portugália felkészülési mérkőzésen.
febr. 10
17:12
Oh, csak a Hajnal lőne már (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott idei első mérkőzésén, Dubajban nem volt bajban csapatunk, hisz Rudolf Gergely és Hajnal Tamás góljaival 2-0-ra nyert Azerbajdzsán ellen. Egervári Sándor együttese - főleg a második félidőben - sokat gyakorolhatta a védekezést is.
febr. 10
17:21
Íme Ronaldinho álombirtoka (Blikk)
febr. 10
17:39
Válogatott: Nem lesz nehéz beilleszkednem a csapatba - Tököli (She)
A Kecskemét labdarúgócsapatának támadója, Tököli Attila hét év után húzhatta magára ismét a címeres mezt. A csatár csereként lépett pályára Dubaiban, ahol a magyar válogatott felkészülési mérkőzésen kétgólos győzelmet (2–0) aratott Azerbajdzsán ellen. Tököli az mlsz.hu-nak adott nyilatkozatában elmondta: nem lesz nehéz beilleszkednie a csapatba.
febr. 10
17:39
Ragyogó Hajnal (Blikk)
Stuttgart - Hajnal Tamás (29) újra nyerő ember! Az Azerbajdzsánt 2-0-ra legyőző magyar labdarúgó-válogatott középpályása boldog, hogy végre ismét sikeres.
febr. 10
17:41
Nagy László beintett: Adios! (Blikk)
Veszprém - „A február 15-i határidőt nem megvárva, a mai napon, február 10-én jelzem, hogy nem kívánok szerepelni a válogatottban! Üdvözlettel: Nagy László" .
febr. 10
17:43
Messi-átok Ronaldón (Blikk)
Genf - Lassan már-már átokként nehezedik Cristiano Ronaldóra (26) az argentin Lionel Messi (23).
febr. 10
17:57
Asztalitenisz: egyesben három magyar a dohai Pro Tour főtábláján (She)
Egyesben három magyar szerepelhet a főtáblán az asztaliteniszezők eheti  Pro Tour-versenyén, Dohában.
febr. 10
18:03
A válogatott készen van, de vérmes reményeink nem lehetnek a hollandok ellen - Csank János (Agroinform)
A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitány úgy látja, a holland válogatott erősebb, mint Hollandia labdarúgása maga.
febr. 10
18:15
Válogatott: 660 ezer néző volt kíváncsi az Azerbajdzsán elleni nyitányra (She)
Az AGB nézettségi adatai szerint 660 ezer néző volt kíváncsi a magyar labdarúgó-válogatott első idei mérkőzésére, 300 ezer pedig végig is nézte Egervári Sándor együttesének felkészülési mérkőzését, amelyen legjobbjaink Dubaiban 2-0-ra nyertek Azerbajdzsán ellen.
febr. 10
18:33
Egervári: Van még hová fejlődni (Infostart)
Az eredménnyel és a futballisták hozzáállásával elégedett vagyok, a játékkal azonban kevésbé - mondta az InfoRádiónak a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, miután a nemzeti csapat 2-0-ra győzött Dubajban az Azerbajdzsán elleni felkészülési mérkőzésen. Egervári Sándor hozzátette: a hosszú idő után újra beválogatott Tököli Attila stílusa jól illeszkedik a válogatott játékába.
febr. 10
18:51
Profi ökölvívás: a Golden Boy menedzseli az Universum orosz reménységét (She)
Úgy tűnik teljesen felépült kézsérüléséből Gyenisz Bojcov és májusban az Egyesült Államokban folytatja ígéretes karrierjét.
febr. 10
19:15
Massa begyújtotta a rakétákat (Agroinform)
A második „fordulóval” folytatódott az F1-es csapatok kollektív tesztje a spanyolországi Jerez de la Fronterában – a leggyorsabb pedig Felipe Massa volt.
febr. 10
19:17
Az olaszok elégedettek, a németek többet vártak (Agroinform)
A megfiatalított talján válogatott értékes döntetlent ért el Németország ellen, Löwnek magyarázkodnia kellett a sajtó előtt.
febr. 10
19:51
Pereli a Ford a Ferrarit, megváltoztatták az F1-es autó nevét (Agroinform)
A Ford korábban levédette az F-150 kódjelzést, amit a Ferrari használ Olaszország 150 évvel ezelőtti létrejöttének emlékére.
febr. 10
20:03
Massa volt a leggyorsabb a jérezi tesztelésen (Infostart)
Felipe Massa, a Ferrari brazil pilótája érte el a legjobb időt a Forma-1-es csapatok jerezi tesztelésének csütörtöki, első napján.
febr. 10
20:03
Újpest: a brazil védő, Jhonnes 2013-ig írt alá a lila-fehérekhez (She)
Az Újpest FC csütörtökön szerződtette Jhonnes Marques de Souzát – olvasható a lila-fehér klub hivatalos honlapján, az ujpestfc.hu-n. A brazil védő 2013. június 30-ig írt alá a klubhoz a szerda délutáni edzést követően.
febr. 10
21:33
Ökölvívás: hét magyar jutott a Bocskai-emlékverseny elődöntőjébe (She)
Hét magyar versenyző jutott az elődöntőbe a Debrecenben zajló 55. Bocskai István ökölvívó emlékverseny csütörtöki napján.
febr. 10
21:33
Bocskai István-emlékverseny: 6 magyar az elődöntőben (Metropol)
Hat magyar versenyző jutott az elődöntőbe a Debrecenben zajló 55. Bocskai István ökölvívó emlékverseny csütörtöki napján.
febr. 10
21:35
DVSC: Kabát után a kapusedző, Erdélyi Miklós is kórházba került (She)
Néhány nappal azt követően, hogy Kabát Péter begyulladt bölcsességfogát kezelni kellett, a kapusedző Erdélyi Miklóst is kórházba kellett vinni – számol be róla a debreceni labdarúgócsapat hivatalos honlapja, a dvsc.hu.
febr. 10
21:51
Magyar futballbírók vezették a bundagyanús válogatott meccset (Infostart)
A Nemzeti Sport honlapjának információi szerint bundagyanús a szerdán Antalyában játszott Bulgária-Észtország válogatott labdarúgó-mérkőzés. A találkozón magyar játékvezetői hármas, Lengyel Kolos, Selmeczi Krisztián és Csák János tevékenykedett.
febr. 10
21:51
Chelsea: Ivanovics öt évvel meghosszabbította szerződését (She)
Öt évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését a Chelsea labdarúgócsapatával a londoniak szerb légiósa, Braniszlav Ivanovics.
febr. 10
22:27
Pápa: Heffler Norbert szerint bátyja előnye, hogy több poszton bevethető (She)
Heffler Norbert és Heffler Tibor az élvonalban futballozó testvérpárok egyike. Az ifjabbik Heffler, a 20 esztendős Norbert Pápán, a 23 éves Tibor Pakson játszik. Másfél évvel ezelőtt, amikor Norbert Pápára szerződött ugyan volt rá esély, hogy egy csapatban köt ki a dunaújvárosi nevelésű testvérpár, ám az ifjabbik Heffler Pápa mellett döntött, mint utóbb kiderült, helyesen – mondta el a…
febr. 10
22:33
Öt magyar elődöntős a Bocskai-emlékversenyen (Agroinform)
Öt magyar versenyző jutott az elődöntőbe a Debrecenben zajló 55. Bocskai István ökölvívó emlékverseny csütörtöki napján.
febr. 10
22:45
Labdarúgó NB II: több hónapos kihagyás várhat a fradista Bölcsföldire (She)
A Ferencváros második számú csapatának játékosa, Bölcsföldi Viktor súlyosnak tűnő sérülést szenvedett együttese szerdai, BKV Előre elleni (1–2) felkészülési mérkőzésén – olvasható a zöld-fehérek hivatalos honlapján, az ftc.hu-n.
febr. 10
22:51
Kubica autóját megnézhették a lengyel tévések - videó magyar felirattal (Agroinform)
A tvn24.pl televízió munkatársai felvételeket készíthettek az összetört autóról, mi pedig lefordítottuk nektek az összeállítást.

Keresés