2011. február 20. vasárnap

febr. 20
0:15
Tenisz: Roddick ellen bizonyíthat Raonic a memphisi fináléban (She)
A Memphisben zajló 1.1 millió dollár összdíjazású ATP-tornán az első helyen kiemelt amerikai Andy Roddick ellenfele a vasárnapi fináléban a kanadai „csodafegyver”, Milos Raonic lesz.
febr. 20
0:21
Pintérék ellen állt talpra az Atlético (Agroinform)
Zsinórban négy bajnoki vereség után tudott újra győzni az Atlético Madrid a spanyol élvonalban, miután szombat este idegenben 1-0-ra verte a Pintér Ádám csapatát, a kiesőjelölt Real Zaragozát.
febr. 20
7:09
Milan: Gattusóé marad a csapatkapitányi karszalag (She)
Nem veszi el Gennaro Gattusótól a Milan csapatkapitányi karszalagját Massimiliano Allegri vezetőedző.
febr. 20
7:27
NHL: kilenc gólt kaptak az anaheimi Kacsák a St. Louistól (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján a St. Louis Blues 9–3-ra legyőzte az Anaheim Ducksot.
febr. 20
7:45
NBA: Griffin egy autót átugorva nyerte meg a zsákoló versenyt - videó (She)
A Los Angeles Clippers újonca, Blake Griffin nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság All Star-hétvégéjén rendezett zsákolóversenyt. A győztes az utolsó körben saját csapattársától, Baron Davistől kapott átadást, miközben átugrott egy személygépkocsi fölött, s a gyűrűbe húzta a labdát.
febr. 20
7:47
Argentína: a Vélez Sársfield hazai pályán kapott ki az All Boystól (She)
Az argentin labdarúgó-bajnokság tavaszi idényének (clausura) 2. fordulójában a Vélez Sársfield hazai pályán 2–1-re kikapott a mérkőzést végül kilenc emberrel befejező (mindkét kiállítás már a hajrában volt) All Boystól.
febr. 20
8:03
Tenisz: szlovák győzelem született női egyesben Memphisben (She)
A szlovák Magdalena Rybariková nyerte meg a memphisi női tenisztornát, miután a fináléban a kanadai Rebbecca Marino az első szett után feladta ellene a küzdelmet.
febr. 20
8:39
Franciaország: megfelelő ajánlat esetén elhagyná a Lille-t Eden Hazard (She)
Megfelelő ajánlat esetén elhagyná a Lille-t Eden Hazard, a francia listavezető legtehetségesebbnek tartott játékosa.
febr. 20
9:15
Magabiztos győzelmet aratott a Veszprém a kézilabda Bajnokok Ligájában (Behaviour)
A csoportmérkőzések nyolcadik körében a Tatran Presov volt a magyar csapat ellenfele.
febr. 20
9:21
Ranierit nem érdekli a szurkolók tüntetése, marad (Agroinform)
Annak ellenére sem mond le Claudio Ranieri az AS Roma labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról, hogy a szurkolók tüntettek a klub székháza előtt a távozását követelve.
febr. 20
9:33
Videó: James Jones nyerte meg a hárompontos dobóversenyt (She)
James Jones lett a legjobb az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság All Star-hétvégéjén rendezett hárompontos dobóversenyen. A Miami Heat játékosa az első körben még a második lett a Boston Celticben szereplő Ray Allen mögött, de a fináléban nála, és a címvédő Paul Pierce-nél, a másik bostoninál is jobbnak bizonyult.
febr. 20
9:39
Balajti Ádámnak és Lázár Bencének is voltak nagyon biztató momentumai - Mészöly (Agroinform)
Az újpesti edző szerint a Kassa ellen végig stabilak voltak, bár az elején az ellenfél rájuk erőltette akaratát, de az első gól megnyugtatta a csapatot.
febr. 20
9:51
Labdarúgás: pályán az Arsenal, a Barca, a Milan és a Juve - program (She)
Az európai labdarúgó topligák vasárnapi programjában pályára lép többek között az AC Milan, a Juventus (előbbire a Chievo, míg utóbbira a Lecce vár), és a Barcelona (a katalánok a Bilbaót fogadják), míg az angol FA-kupában az Arsenal próbálja meg kiharcolni a nyolc közé jutást. Tekintsék meg a részletes programot!
febr. 20
9:57
Kilencet kapott a Ducks a Bluestól (Agroinform)
Kiadós verésben részesült az Anaheim Ducks a St. Louis Blues otthonában az NHL alapszakaszának legutóbbi játéknapján: a Kacsák három adott találatukra válaszul kilenc gólt kaptak.
febr. 20
10:09
FTC: A két argentin hozzáállása, alapképessége meggyőző - Prukner (She)
Prukner László, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője a klub hivatalos honlapján beszélt a keretben várható változásokról és elmondta véleményét a három próbajátékosról is.
febr. 20
10:27
José Mourinhót kilenc éve nem tudják legyőzni otthon (Infostart)
José Mourinho csapata, az FC Porto 2002. február 23-án vereséget szenvedett a Beira Martól. Ma már tudjuk, történelmi vereséget. Mourinho azóta dolgozott a világ három legerősebb bajnokságában, az angolban, az olaszban és a spanyolban, de egyetlen hazai bajnokit sem veszített. Szombat este a Real Madrid 2-0-ra nyert a Levante ellen, s ezzel biztossá vált: Mourinho a kilencedik évet is hazai…
febr. 20
10:27
Labdarúgó NB II: szinte a teljes csapat kidőlt a Tatabányánál (She)
Tömeges megbetegedés miatt elmaradt a szombati DAC–FC Tatabánya felkészülési mérkőzés. Herédi Attila keretének szinte valamennyi labdarúgója vírusos fertőzéssel bajlódik, így a vezetőedző lemondta a dunaszerdahelyiek elleni hétvégi mérkőzést.
febr. 20
10:29
Labdarúgó NB III: a Ciprusról hazatérő Posza Zsolt a Balatonlelléhez igazolt (She)
Immáron hivatalos, hogy a szezon végéig biztosan a Balatonlelle SE-ben futballozik Posza Zsolt, miután a 33 esztendős kapus elfogadta az NB III Dráva-csoportjában szereplő klub ajánlatát.
febr. 20
10:45
Bohóckodós All Star gála (Metropol)
Pompomlá- nyokkal, breaktán- cosokkal, látványos zsákolásokkal és hárompontosokkal ünnepelték a hazai kosárlabdázást a Sportmax-Hegyvidékben.
febr. 20
10:51
Miroslav Klosét a Galatasaray vinné (Agroinform)
A Bayern München német válogatott játékosa a 2014-es brazíliai világbajnokság miatt olyan helyre igazolna, ahol több lehetőséget kap.
febr. 20
11:03
Uszonyos úszás: világbajnokságot rendez idén Hódmezővásárhely (She)
Hódmezővásárhely rendezheti meg a 2011-es uszonyosúszó-világbajnokságot – erről a Nemzetközi Búvár Szövetség (CMAS) döntött szombaton Rómában.
febr. 20
11:09
Roddick 50. döntőjét vívhatja (Agroinform)
Az első helyen kiemelt amerikai Andy Roddick 50. tornadöntőjét vívhatja vasárnap a memphisi keménypályás tenisztornán.
febr. 20
11:11
Pozsa Zsolt a harmadosztályú Balatonlelléhez igazolt (Agroinform)
A legutóbb a ciprusi Doxa Katokopias FC-ben védő Posza Zsolt fél évre írt alá az NB III Dráva csoportjában szereplő Balatonlelléhez.
febr. 20
11:21
Bajnokok Ligája: Gignac sérülés miatt nem játszhat a Man. United ellen (She)
Nem léphet pályára a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésén André-Pierre Gignac, a Marseille támadója.
febr. 20
11:39
Uszonyos úszás: világbajnokságot rendez az idén Hódmezővásárhely (She)
Hódmezővásárhely rendezheti meg a 2011-es uszonyosúszó-világbajnokságot – erről a Nemzetközi Búvárszövetség (CMAS) döntött szombaton Rómában.
febr. 20
11:41
Chelsea: Nincs más hátra, mint előre tekinteni - Ancelotti (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, az Everton drámai csatában tizenegyesekkel legyőzte a Chelsea-t a Stamford Bridge-en az angol FA-kupában a nyolcaddöntőbe jutásért vívott, megismételt mérkőzésen. Carlo Ancelotti, a „kékek” menedzsere szerint most már előre kell tekintenie csapatának, a keddi BL-meccs a legfontosabb. Az Evertontól az utolsó tizenegyest értékesítő Phil Neville elmondta, ez a…
febr. 20
11:45
Prukner Birgét és Sosát kiegészítő embernek szerződtetné (Agroinform)
Prukner László a három próbajátékosból a két argentint szerződtetné, de egyelőre a klubházban uralkodó káosz miatt ez is kétséges.
febr. 20
11:47
Waltner gólja ezúttal egy pontot ért (Agroinform)
Az előző fordulóban elért győztes gólja után ezúttal egy pontot érő találatot szerzett a Mattersburgban kezdőként pályára lépő Waltner Róbert a Sturm Graz elleni mérkőzés 86. percében.
febr. 20
11:57
Videó: Waltner Róbert közelről pofozta a hálóba a labdát (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Mattersburg Waltner Róbert góljával harcolta ki a döntetlent a Sturm Graz elleni szombati mérkőzésen az osztrák labdarúgó-bajnokságban. Nézze meg a találatot!
febr. 20
12:03
Griffin autóstul nyerte a zsákolóversenyt - videó (Agroinform)
Az NBA All Star-hétvége zsákolóversenyét a Los Angeles Clippers játékosa, Blake Griffin nyerte úgy, hogy az utolsó körben egy autót átugorva húzta be a gyűrűbe a labdát.
febr. 20
12:15
Videó: Waltner Róbert közelről pofozta a hálóba a labdát a Sturm ellen (She)
Ahogy már beszámoltunk róla, a Mattersburg Waltner Róbert góljával harcolta ki a döntetlent a Sturm Graz elleni szombati mérkőzésen az osztrák labdarúgó-bajnokságban. Nézze meg a találatot!
febr. 20
12:21
Ronald Hearns a 7. menetig bírta Felix Sturm rohamait (Agroinform)
Felix Sturm kilencedik alkalommal védte meg sikerrel WBA-nál középsúlyban őrzött vb-övét, amikor a szombat éjszakába nyúló, stuttgarti címvédő meccsen technikai KO-val legyőzte amerikai kihivóját, Ronald Hearnst.
febr. 20
12:33
Férfi kézilabda BL: Stranovsky és Zubai is megsérült a BL-meccsen (She)
Két játékos is megsérült a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának szombati Bajnokok Ligája-meccsén. A klub honlapjának tájékoztatása szerint Tomás Stranovsky egy ütközés után vállizület-sérülést szenvedett, amelyből a felépülése legalább két hétig eltart.
febr. 20
12:51
Profi ökölvívás: Sturm kilencedszer védte meg világbajnoki címét (She)
Idő előtti győzelemmel védte meg kilencedik alkalommal a Bokszvilágszövetségnél (WBA) középsúlyú világbajnoki címét Felix Sturm, miután a 7. menetben megállította kihívóját, az amerikai Ronald Hearnst.
febr. 20
13:09
Chelsea: Nincs más hátra, mint előretekinteni - Ancelotti (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, az Everton drámai csatában tizenegyesekkel legyőzte a Chelsea-t a Stamford Bridge-en az angol FA-kupában a nyolcaddöntőbe jutásért vívott, megismételt mérkőzésen. Carlo Ancelotti, a „kékek” menedzsere szerint most már előre kell tekintenie csapatának, a keddi BL-meccs a legfontosabb. Az Evertontól az utolsó tizenegyest értékesítő Phil Neville elmondta, ez a…
febr. 20
13:11
Videoton: Jókor jött a halványabb teljesítmény - Farkas Balázs (She)
Farkas Balázs, a Videoton játékosa szerint a csapat formaidőzítése „nem erre a hétvégére lett kihegyezve", ennek is köszönhető, hogy a fehérvári együttes „csak" 1–1-et játszott a Ligakupában a Pakssal.
febr. 20
13:13
Bob-vb: huszonhárom év után született újra orosz aranyérem (She)
A németországi Königsseében zajló bob- és szkeleton-világbajnokságon orosz siker született a férfi kettesek versenyében. A győzelmet az Alekszandr Zsubkov és Alekszej Voevoda alkotta orosz egység szerezte meg két német csapat előtt, amelyek négy futam alapján századra azonos időt mentek egymással, így holtversenyben lettek ezüstérmesek.
febr. 20
13:15
Julio Baptista 4-6 hétre kidőlt (Agroinform)
A Malaga támadó középpályása térdsérülése miatt több mint egy hónapig nem állhat csapata rendelkezésére.
febr. 20
13:27
Bundesliga: megállították a szurkolók a Werder Bremen buszát (She)
Körülbelül 250 dühös szurkoló állította meg a Werder Bremen labdarúgócsapatának buszát a szombati 4–0-s hamburgi vereség után.
febr. 20
13:29
Atlétika: kenyai győzteseket avattak a Hongkong-maratonon (She)
Kenyai győzteseket avattak a vasárnapi Hongkong-maratonon a férfiaknál Nelson Rotich, a nőknél pedig Janet Rono személyében, akik egyformán 34 ezer dollárt érdemeltek ki sikerükkel a pénzdíjas viadalon.
febr. 20
13:33
Angliából igazolt védőt a Pécs (Agroinform)
Fodor Ferenc az Oldham Athletic csapatától szerződik az NB II Nyugati csoportjában feljutásra pályázó PMFC-hez.
febr. 20
13:45
Rövid pályás gyorskorcsolya vk: Lajtos a vigaszágról negyeddöntős (She)
Másodikként zárt a vigaszág vasárnap délelőtti döntős futamában 1000 méteren Lajtos Szandra, így bejutott a délutáni negyeddöntőbe a rövid pályás gyorskorcsolyázók Drezdában zajló világkupaversenyén.
febr. 20
13:47
Bundesliga: a Kaiserslautern semmiképpen nem vált edzőt (She)
Hiába harcol a kiesés ellen a Kaiserslautern a német labdarúgó-bajnokságban, Marco Kurz vezetőedző iránt továbbra is töretlen a bizalom.
febr. 20
13:51
Elégedett a nemzetközi szövetség (Agroinform)
Nagyszerű versenyt szerveztek Garmisch-Partenkirchenben a németek - a FIS elégedett az alpesi sí világbajnoksággal.
febr. 20
13:53
A csapatkialakítás, a jövőkép számomra is rejtély - dr. Mezey György (Agroinform)
A vezetőedző szerint a Videoton játékerejét nézve jobb, mint a tavalyi volt, a háttérben a történéseket nézve rosszabb.
febr. 20
14:03
Ecclestone szerint a trónörökös dönt az F-1-es Bahreini GP-ről (Infostart)
Noha a kabinet szombati bejelentése szerint a bahreini kormányzat párbeszédet kezdett a reformokat követelő ellenzéki csoportokkal, továbbra is kérdéses, hogy megtartható-e a Formula-1-es autós gyorsasági világbajnokság március 13-án esedékes nyitóversenye az arab államban.
febr. 20
14:03
Hamburg: a Chelsea-től érkező Arnesen lett a sportigazgató - hivatalos (She)
Immár hivatalos, hogy a korábban a Chelsea alkalmazásában álló Frank Arnesen lett a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hamburg sportigazgatója.
febr. 20
14:05
Formula-1: Ecclestone szerint a trónörökös dönt a Bahreini GP-ről (She)
Noha a kabinet szombati bejelentése szerint a bahreini kormányzat párbeszédet kezdett a reformokat követelő ellenzéki csoportokkal, továbbra is kérdéses, hogy megtartható-e a Formula–1-es világbajnokság március 13-án esedékes nyitó versenye az arab államban.
febr. 20
14:09
Megsérült Aksel Lund Svindal (Agroinform)
Térdsérülést szenvedett a norvégok olimpiai és világbajnok sízője, Aksel Lund Svindal, aki kihagyja a következő Világkupa helyszínt.
febr. 20
14:21
A trónörökös dönt az F-1-es Bahreini GP-ről (Metropol)
Noha a kabinet szombati bejelentése szerint a bahreini kormányzat párbeszédet kezdett a reformokat követelő ellenzéki csoportokkal, továbbra is kérdéses, hogy megtartható-e a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság március 13-án esedékes nyitóversenye az arab államban.

Keresés