2011. február 22. kedd

febr. 22
0:15
Videó: Hitzlsperger bombagóllal mutatkozott be a West Hamben (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a West Ham United 5–1-re legyőzte a második ligás Burnleyt az angol labdarúgó FA-kupa hétfő esti nyolcaddöntőjében, és ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. A gólok sorát az a Thomas Hitlsperger nyitotta meg, akit nyáron igazolt a West Ham, de a német sérülései miatt csak most játszhatta első tétmeccsét új klubjában. Az alábbi videóból kiderül: megérte várni.
febr. 22
1:09
NB I, NB II: az utolsó átigazolási nap összefoglalója Újpesttől Pécsig (She)
Hétfőn lezárult a magyar labdarúgás téli átigazolási időszaka: az alábbiakban összefoglaljuk, mi történt az NB I-es csapatok és néhány NB II-es klub háza táján az utolsó napon.
febr. 22
5:21
Győri kézigála Norvégiában (Behaviour)
A Győr női kézilabdacsapata fantasztikus teljesítménnyel 25-16-ra nyert a nyolc Európa-bajnok norvég válogatott játékossal rendelkező Larvik vendégeként a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntő csoportkörének harmadik fordulójában. A férfi BL-ben a Veszprém papírforma sikert aratott a Tatran Presov ellen, a Szeged a hajrában bukott el a Schaffhausen otthonában. Reménytelen helyzetbe került a…
febr. 22
6:33
NBA: hatalmas ügylet keretében Carmelo Anthony New Yorkba kerül (She)
Roppant bonyolult ügylet keretében eldőlt, hogy Carmelo Anthony, a Denver Nuggets kiscsatára a New York Knicksben folytatja pályafutását – jelentette a ligától származó információkra hivatkozva a Denver Post. A hír az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) hivatalos honlapján is olvasható.
febr. 22
6:51
NHL: Ovecskin gólja döntött, a Washington lenullázta a Pingvineket (She)
Alekszandr Ovecskin góljával a Washington Capitals 1–0-ra legyőzte idegenben a Pittsburgh Penguinst az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) magyar idő szerint keddre virradóra rendezett játéknapján. Folytatta kiváló szériáját az új életre kelt New York Islanders, valamint kétgólos hátrányból fordítva nyert a Chicago a St. Louis otthonában.
febr. 22
7:09
NB II: dunántúli klubokban edződött játékossal erősített az Ajka (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő FC Ajka szerződést kötött a huszonnyolc éves Kovács Szabolccsal.
febr. 22
7:09
Lunde: "A Győr a világ egyik legjobbja" (Behaviour)
Katrine Lunde Haraldsen, a Győr női kézilabdacsapatának kapusa szerint a magyar bajnok is a világ legjobb együttesei közé tartozik. Konkoly Csaba gárdája szombaton a norvég kapus klasszis teljesítményének is köszönhetően 25-16-re nyert a Bajnokok Ligája középdöntőjének csoportkörében a Larvik otthonában.
febr. 22
7:11
Lehetőségek a visszavágásra (Behaviour)
A Bayern München és a Real Madrid is hamar megkapta a lehetőséget a visszavágásra a tavalyi sérelmekért a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A bajorok szerdán az elveszített döntőt torolhatják meg az Internazionalén, a királyi klub pedig a ma esti odavágón a fájdalmas nyolcaddöntős kiesésért teheti meg az első lépést a visszavágás felé a Lyonon, "természetesen" a nyolcaddöntőben.
febr. 22
7:27
London 2012: Semenya fontolgatja, hogy rajthoz áll 1500 méteren (She)
Kacérkodik az 1500 méteren való indulással a jövő évi londoni olimpián Caster Semenya, a dél-afrikaiak 800 méteren világbajnok futója.
febr. 22
7:45
NB III: a korábbi válogatott kapus fia és Potemkin is Csepelen (She)
Csoportbeli ellenfele, az Újbuda TC rutinos támadójával is erősített az NB III Alföld-csoportját vezető Csepel FC labdarúgócsapata.
febr. 22
8:03
Alpesi sí: a németek beleszerettek a vb-be, máris újabbat akarnak (She)
A Garmisch-Partenkirchenben vasárnap befejeződött alpesisí-világbajnokság főszervezője bejelentette, hogy Németország amilyen gyorsan csak lehet, újabb vb-t rendezne.
febr. 22
8:57
Argentína: noha védő, az Arsenal Lisandro Lópeze is gólerős (She)
Magyar idő szerint keddre virradóra a San Lorenzo és az Arsenal is megszerezte az első győzelmét az argentin labdarúgó-bajnokság tavaszi idényében (clausura).
febr. 22
9:15
Légióssors: Kiss Zoltánt magához kérette a Nemzeti Nyomozó Iroda (She)
A fogadási csalással kapcsolatos ismert ügyben a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai továbbra is nagy erőkkel vizsgálódnak, és híreink szerint hamarosan eredményre vezet a több mint egy éve tartó nyomozás. Úgy tudjuk, sportvezetők és menedzserek után a játékosok meghallgatásán a sor, a napokban például Kiss Zoltánt, a DVSC-TEVA korábbi labdarúgóját kérette magához az NNI.
febr. 22
9:21
Ovecskin gólja döntött Pittsburghben (Agroinform)
Alekszandr Ovecskin góljával nyert 1-0-ra a vendég Washington a nagy rivális Pittsburgh ellen az NHL hétfői játéknapján.
febr. 22
9:23
A hajrában törököt fogott a ZTE (Agroinform)
A Zalaegerszeg szerződtette a 19 éves egykori török U-17-es válogatott Okatan Emrét az átigazolási hajrában.
febr. 22
9:33
Férfi kosárlabda: a Paks volt légiós centere helyettesíti Sitku Ernőt (She)
Miután a megsérült és megoperált Sitku Ernőre ebben a szezonban már nem számíthat az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokságban szereplő Marso-Vagép NYKK, Djordje Djogo szerződtetésével erősítették meg a csapat sorait a nyíregyházi klubvezetők.
febr. 22
9:35
NB II: egyensúly az SZTK-nál - hét játékos jött, hét játékos ment (She)
Az átigazolási időszak lezárultával kialakult az NB II Nyugati csoportjában szereplő SZTK-Erima labdarúgócsapatának kerete a tavaszi szezonra.
febr. 22
9:37
Férfi kézilabda: Mezei Richárd lehet a Szeged egyik új klubvezetője (She)
A Pick-Szeged Zrt. a múlt hét végétől többségi tulajdonosa lett a férficsapatot működtető Pick Kézilabda Kft-nek. A klub volt legendás alakjának, Mezei Richárdnak a neve mint a szakosztály lehetséges új vezetője vetődött fel.
febr. 22
9:39
José Luque aláírt Diósgyőrben (Agroinform)
Az NB II Keleti csoportjának második helyezettje a próbajáték után szerződtette az egykori spanyol másodosztályban gólkirályi címet szerző csatárt.
febr. 22
9:39
Tenisz: Roddick úgy érezte, elütötte egy busz, inkább visszalépett (She)
Az első helyen kiemelt Andy Roddick, a múlt heti memphisi tenisztorna amerikai győztese betegség miatt visszalépett a Delray Beach-i viadaltól.
febr. 22
9:51
Blog: McCabe a saját hibái elől menekül, jöhet a torgyáni út - Szabados G. (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szabados Gábor. A kitűnő sportközgazdász mostani írásában a Ferencváros labdarúgócsapatánál kialakult helyzetről írja le a véleményét.
febr. 22
9:53
Labdarúgás: a Real Madrid a BL-ben, a DVSC a Ligakupában lép pályára - program (She)
Bár szimpla hétközi napról van, mégis mozgalmasnak ígérkezik a kedd a labdarúgóknál. Az európai elit hat csapata a Bajnokok Ligája, valamint az Európa-liga küzdelmeiben lép pályára, míg idehaza a Ligakupa negyeddöntőjének visszavágóira kerül sor. A Real Madrid és a Chelsea idegenben kezdi meg a szereplését a nyolcaddöntőben – a Nemzeti Sport Online mindkét összecsapást hagyományos online-…
febr. 22
9:55
ZTE: osztrák utánpótlás-válogatott érkezett az átigazolási határidő előtt (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Zalaegerszeg utánpótlás-válogatott játékossal erősített nem sokkal az átigazolási határidő lejárta előtt. Emre Okatan 19 éves, 184 cm magas, török-osztrák kettős állampolgár a középpályán és a támadósorban is bevethető – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.
febr. 22
9:57
Történelmi pillanat Angyalföldön (Agroinform)
A Vasas csapata idén a centenáriumára készül, és az új befektető érkezésével konszolidálódhat a helyzet Angyalföldön.
febr. 22
9:59
McCabe ezért akarta kizáratni az FTC-t az NB I-ből (Agroinform)
Kevin McCabe saját elmondása szerint 9.2 milliárdot költött eddig a Ferencvárosra, ezért szeretné, ha a szurkolók megértenék a döntéseit.
febr. 22
10:09
FTC: Kevin McCabe megírta, 9.2 milliárdot költött eddig az Üllői úton (She)
Kevin McCabe, a Ferencvárosi Labdarúgó Zrt. angol többségi tulajdonosa az utóbbi napokban megjelent hírekre reagálva tájékoztató levelet küldött a Fradi-szurkolóknak, és abban elsősorban a pénzügyi helyzetet elemezte. Írásából kiderült, hogy összesen 9.2 milliárdot forintot költött a futballcsapatra és az ingatlanra, a bevételi oldalon viszont csak kevesebb, mint 600 millió szerepelt, de azt is…
febr. 22
10:11
NB II: öt érkező, hat távozó Pécsen; Lovrencsics sorsa még kérdéses (She)
Kialakult a keret a PMFC NB II-es labdarúgócsapatánál: öten érkeztek és hatan távoztak az együttestől.
febr. 22
10:15
Isner már az első fordulóban búcsúzott (Agroinform)
A negyedik helyen kiemelt amerikai John Isner már az első fordulóban kiesett a 442.500 dollár összdíjazású Delray Beach-i férfi tenisztornán.
febr. 22
10:27
Női kézilabda: Köstner szerint még visszaszerezheti a Loki a második helyet (She)
Egy esztendő és egy hét telt el azóta, hogy edzőt váltott a DVSC női kézilabdacsapata: akkor Bakó Botondnak a váratlan Magyar Kupa-kiesés, néhány hervasztó bajnoki eredmény és a Podgorica elleni KEK-búcsú után kellett távoznia. A már ismert év eleji hullámvölgyet most is prezentálja a Loki, de azért jobb a helyzet: jelenleg csak a Győr elleni súlyos hazai vereség és a hétvégi székesfehérvári…
febr. 22
10:33
Megaüzlet keretében Anthony New Yorkba került (Agroinform)
Anthony mellett Chauncey Billups, Anthony Carter, Shelden Williams és Renaldo Balkman is a New York Knicksbe került.
febr. 22
10:45
A Real Madrid hetedik nekifutása (Infostart)
Hat évnyi folyamatos kudarcsorozatnak vetne véget a Real Madrid a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, míg a Chelsea számára az európai kupasorozat jelenti az egyetlen lehetőséget, hogy megmentse a szezont.
febr. 22
10:45
Tenisz: jégkorongarénában lesz az orosz-olasz Fed-kupa-elődöntő (She)
Az Orosz Teniszszövetség azt tervezi, hogy egy jégkorongcsarnokban rendezi meg a címvédő olaszok elleni Fed-kupa-elődöntőt.
febr. 22
10:47
Tenisz: játék a mészárlás árnyékában, Arn Gréta este mutatkozik be (She)
Az első helyen kiemelt Julia Görges két sima játszmában búcsúztatta mexikói ellenfelét az Acapulcóban zajló női tenisztorna 1. fordulójában.
febr. 22
10:49
Szomália: öngyilkos merényletben elhunyt az ország legjobb futballistája (She)
Öngyilkos merényletben elhunyt a Szomália legjobb profi labdarúgójának tartott Abdi Salaan Mohamed Ali. Két csapattársa, Mahmoud Amin Mohamed és Siid Ali Mohamed Xiis súlyos sérüléseket szenvedtek – adta hírül az afrikai ország sportági szövetsége.
febr. 22
10:51
Jégkorong: Hetényi gyorsan gyógyul, az ob I rájátszására is felépülhet (She)
Hetényi Zoltán, a Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatának kapusa a vártnál gyorsabban gyógyul, így nemcsak a vb-re, hanem a felkészülésre, sőt legjobb esetben az ob I rájátszására is felépülhet részleges térdszalagszakadásából.
febr. 22
10:51
Koós Gábor Budaörsre igazolt (Agroinform)
A Szolnoki MÁV támadója kevés lehetőséget kapott klubjában az őszi szezonban, így az átigazolási határidő lejárta előtt elfogadta az NB II-es klub csapat ajánlatát.
febr. 22
11:03
McCabe több mint kilenc milliárdot költött a Ferencvárosra (Infostart)
Kevin McCabe saját bevallása szerint összesen 9,2 milliárd forintot költött az Üllői úti ingatlanegyüttes megvásárlására, illetve a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető zrt. megvételére és működtetésére, miközben a 2008. május 9-i szerződéskötés óta eltelt időszakban a zrt. bevételei nem érték el a 600 millió forintot.
febr. 22
11:03
Videoton: César mégsem lesz a fehérváriak játékosa, Lencse marad (She)
Mégsem lesz az élvonalban listavezető Videoton labdarúgócsapatának kölcsönjátékosa tavasszal a brazil César Augusto Hermenegildo, így Lencse László – akinek ezzel párhuzamosan felvetődött az MTK-hoz történő kölcsönadása – mégis marad a fehérváriaknál. Ezt a Nemzeti Sport Online-nak Tassy Márk, a Videoton ügyvezetője erősítette meg.
febr. 22
11:09
Pato jó úton halad - Allegri (Agroinform)
Massimiliano Allegri, az AC Milan vezetőedzője arra figyelmeztette a szurkolókat, hogy amikor esetleg elégedetlenek Alexandre Pato teljesítményével, vegyék figyelembe; a brazil csatár csak húszéves, korából adódóan akadnak még gyengeségei.
febr. 22
11:21
Olaszország: Allegri védelmébe vette az időnként kifütyült Patót (She)
Massimiliano Allegri, az AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője arra figyelmeztette a szurkolókat, hogy amikor esetleg elégedetlenek Alexandre Pato teljesítményével, vegyék figyelembe: a brazil csatár még csak húszéves, korából adódóan akadnak még gyengeségei.
febr. 22
11:23
Ökölvívás: Roy Jones Jr. rátalált Pacquiao és Mayweather utódjára (She)
A legendás Roy Jones Jr. is komoly tisztelettel beszélt az újdonsült WBO/WBC harmatsúlyú profi ökölvívó-világbajnokáról, Nonito Donaire-ről. Az amerikai klasszis szerint a fiatal filippínó bunyóshoz fogható a jelenlegi bokszban csak a szintén Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao, valamint az amerikai Floyd Mayweather.
febr. 22
11:39
Bajnokok Ligája: Grönkjaer szerint van esélyük legyőzni a Chelsea-t (She)
Jesper Grönkjaer, a dán labdarúgó-élvonalban szereplő FC Köbenhavn középpályása az UEFA hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta, hogy legyőzhetik az esélyesebb Chelsea-t a ma esti hazai pályán rendezendő Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőn.
febr. 22
11:41
Mali: legkevesebb 36 embert tapostak halálra a bamakói stadionban (She)
Legkevesebb 36 embert tapostak halálra Mali fővárosának egyik stadionjában hétfő este egy muzulmán vallási ünnepen kialakult tülekedésben – alig egy évvel egy hasonló szerencsétlenség után.
febr. 22
11:43
Videó: az argentin védő mesteri lövéssel szerezte meg a győzelmet (She)
Gyönyörű gól döntötte el a paraguayi labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában rendezett 3 de Febrero–Cerro Porteno (1–2) mérkőzést. A vendégek argentin csatára, Lautaro Formica egy kipattanó labdát vett mellre a kaputól 20 méterre, majd ballal a kissé kint álló kapus felett a kapuba lőtt.
febr. 22
11:45
Az "új Mourinho" lehet a Roma edzője (Agroinform)
A Chelsea-nél dolgozó Carlo Ancelotti mellett az FC Portót irányító Villa Boas is esélyes a fővárosaik kispadjára, aki veretlenül vezeti csapatával a portugál pontvadászatot.
febr. 22
11:57
Ökölvívás: Erdei Zsolt másfél év után dolgozik együtt Fritz Sdunekkel (She)
Másfél év után újra összeállt az Erdei Zsolt, Fritz Sdunek páros: hétfőtől Kitzbühel mellett edzőtáborozik a hajdan profi ökölvívó-világbajnoki öveket halmozó kettős.
febr. 22
11:59
Siófok: NB III-ból érkező elefántcsontparti légióssal erősítettek (She)
Másfél évre szóló szerződést kötött egymással az elefántcsontparti Jean-Paul Bertrand Nomel és az élvonalbeli BFC Siófok, tájékoztatta Horváth Károly, a siófokiak szakmai igazgatója a Nemzeti Sport Online-t.
febr. 22
12:03
Birge, Sosa és Hassan sem kapott szerződést (Agroinform)
Annak ellenére, hogy Prukner László szorgalmazta volna a két argentin játékos, Matias Birge és Matias Sosa szerződtetését, a klub nem ajánlott szerződést nekik.
febr. 22
12:15
Téli olimpia: garmisch-partenkircheni tiltakozás a 2018-as rendezés ellen (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) helyszínbejárása előtt hat nappal tiltakozási megmozdulást indítottak Garmisch-Partenkirchen lakói, akik szerint a 2018-as ötkarikás játékok megrendezése túl nagy falat lenne a városnak.
febr. 22
12:17
Ferencváros: Birge, Sosa és Hassan sem igazolt a zöld-fehérekhez (She)
Bár a szakmai kívánalmaknak megfeleltek, egyik próbajátékon szereplő légióst sem tudta leszerződtetni a Ferencváros élvonalbeli labdarúgócsapata, adta hírül az ftc.hu.

Keresés