2011. február 20. vasárnap

febr. 20
14:27
A trónörökös dönt a Bahreini GP-ről - Ecclestone (Agroinform)
Továbbra is kérdéses, hogy megtartható-e a Forma-1 március 13-án esedékes nyitóversenye az arab államban.
febr. 20
14:29
Grange nyerte az utolsó számot a vb-n (Agroinform)
A francia Jean-Baptiste Grange nyerte meg férfi műlesiklást, az alpesi sí világbajnokság utolsó versenyét.
febr. 20
14:39
Alpesi sí: Jean-Baptiste Grange nyerte meg a férfi műlesiklást a vb-n (She)
A férfiak műlesiklóversenyével zárult az alpesisí-világbajnokság a németországi Garmisch-Partenkirchenben. Az aranyérmet a francia Jean-Baptiste Grange szerezte meg a svéd Jens Byggmark és az olasz Manfred Mölgg előtt.
febr. 20
14:41
Serie A: a Juve közel egy órát emberhátrányban játszva kapott ki (She)
Kétgólos vereséget szenvedett a Juventus Leccében az olasz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában. A vendégektől Gianluigi Buffon a 12. percben piros lapot kapott, a hazaiaktól a 69. percben szállt ki Giuseppe Vives.
febr. 20
14:43
Eredivisie: Simon a hajrában állt be a pontokat veszítő Feyenoordba (She)
A holland labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a Feyenoord 2–2-es döntetlent játszott a Den Haag otthonában. Simon Krisztián a 86. percben lépett pályára a mérkőzésen, amelyen csapata már két góllal is vezetett idegenben, de végül meg kellett elégednie az egy ponttal, a Den Haag ugyanis a hajrában egyenlített.
febr. 20
14:45
Kétgólos vereséget szenvedett a Juventus Leccében - videó (Agroinform)
A Juventusból Buffont már a 12. percben kiállították, miután a 16-oson kívül kézzel ért a labdába.
febr. 20
14:57
Buffont kiállították, kikapott a Juventus (Infostart)
Meglepetésre simán nyert 2-0-ra a Lecce a vendég Juventus ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának vasárnapi nyitómérkőzésén.
febr. 20
14:57
Primera División: Victor Valdés sérülés miatt nem játszik a Bilbao ellen (She)
Térdsérülése miatt nem léphet pályára az Athletic Bilbao elleni mérkőzésen Victor Valdés, a Barcelona labdarúgócsapatának kapusa.
febr. 20
15:03
Simon 4 percet kapott a hajrában pontokat bukó Feyenoordban (Agroinform)
A holland bajnokság 24. fordulójában a Feyenoord 2–2-es döntetlent játszott a Den Haag otthonában. A magyar középpályás, Simon Krisztián a 86. percben lépett pályára a vendégeknél, akik az utolsó tíz percben engedték ki kezükből kétgólos vezetésüket.
febr. 20
15:15
Premier League: Vela mentett pontot a West Bromnak a lefújás előtt (She)
Sokáig úgy tűnt, tovább süllyed a kiesőzóna felé a West Bromwich Albion az angol labdarúgó Premier League-ben, de a birminghamiek Carlos Vela találatával az utolsó pillanatban 1–1-re mentették a Wolverhampton Wanderers elleni kiesési helyosztót.
febr. 20
15:33
Videó: kétszer játszotta ki a Juventus védelmét a Lecce (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, közel egy órát emberhátrányban játszott, és kétgólos vereséget szenvedett a Juventus Leccében az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 26. fordulójában. Nézze meg a gólokat!
febr. 20
15:35
Görögország: Djibril Cissének elege van, a szezon végén távozik (She)
Djibril Cissé, a Panathinaikosz labdarúgócsapatának francia válogatott csatára kijelentette: a szezon végén mindenképpen távozik az athéni klubtól, mert elege van a görög futballt körülvevő közegből.
febr. 20
15:37
Bundesliga 2.: a feljutásra hajtó Aue hozta a kötelező feladatot (She)
Sima, 3–0-s győzelmet aratott a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában a feljutásra pályázó Erzgebirge Aue, amely 3–0-ra nyert a sereghajtó Arminia Bielefeld ellen. Három ponttal zárta a játéknapot a Frankfurtban nyerő Karlsruhe és a kétgólos Flamur Kastrati vezérletével diadalmaskodó Osnabrück is.
febr. 20
15:51
Skócia: a Celtic egy hármassal intézte el a Rangerst a derbin (She)
A skót labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában ismét összecsapott a bajnokságban a két éllovas. A Celtic és a Rangers derbijéből a listavezető jött ki jobban, miután 3–0-ra elintézte a nagy rivális Rangerst. A Celtic ezzel nyolc ponttal vezet a tabellán.
febr. 20
15:57
Modricot szánná Scholes helyettesének Ferguson (Agroinform)
A Tottenham Hotspurben játszó Luka Modric lehet a Manchester United legendájának, Paul Scholesnak az utódja a Vörös Ördögöknél.
febr. 20
15:59
Döntetlen született a kiesési rangadón (Agroinform)
Korábbról elhalasztott mérkőzésen döntetlent játszott egymással a Premier League két, kiesés ellen küzdő csapata, a West Bromwich Albion és a Wolverhampton Wanderers (1-1).
febr. 20
16:09
Ezüstlakodalom Milánóban: Berlusconi és az AC Milan (Infostart)
A világ - a nemzetközi kupákban nyert titulusokat tekintve - legsikeresebb futballklubja, az AC Milan ma ünnepel. Napra pontosan 25 évvel ezelőtt, 1986. február 20-án szerezte meg a többségi tulajdonát Itália akkori (és mai) egyik leggazdagabb embere, az azóta kétszer is Olaszország miniszterelnökévé választott Silvio Berlusconi. A Milan, amikor a ma a 74. évében járó Berlusconi átvette a piros-…
febr. 20
16:09
Rövid pályás gyorskorcsolya vk: Huszár 11. lett 1500 méteren (She)
Nem jutott tovább vasárnap a nők 500 méteres versenyszámának negyeddöntőjéből, így végül a 11. helyen zárt Huszár Erika a rövid pályás gyorskorcsolyázók világkupa-sorozatának drezdai állomásán.
febr. 20
16:11
MU: Ferguson szerint a Crawley megérdemelte volna a döntetlent (She)
Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere a szombati, Crawley Town elleni 1–0-s manchesteri győzelemmel véget érő FA-kupa-mérkőzést követően elmondta, az ötödosztályú ellenfél megérdemelte volna, hogy kiegyenlítsen.
febr. 20
16:13
Videó: rosszul átvett hazaadás, kimaradt üres kapus ziccer (She)
Érdekes jelenet játszódott le a jelenleg is zajló Vitesse–De Graafschap holland bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A hazaiak kapusa, Eloy Room rosszul vett át egy egyébként erős hazaadást, a labda kipattant róla, pontosan Hugo Bargas elé, akinek már csak az üres kapuba kellett volna helyeznie néhány méterről. Nem sikerült neki...
febr. 20
16:15
Döntetlent játszott a Volosz, egymást váltották a magyarok (Agroinform)
Az Iraklisz ellen 1-1-es döntetlent játszott a Volosz, Németh váltotta Szélesit a hazaiaknál.
febr. 20
16:15
Görögország: Németh Szélesi helyére állt be; a Volosz pontokat vesztett (She)
Bár sokáig vezetett, végül egy 80. percben kapott tizenegyesgól miatt egy ponttal kellett beérnie az Olympiakosz Volosznak az Iraklisz elleni görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokin. A volosziaknál Szélesi Zoltán a kezdőben volt, a másik magyar légiós, Németh Krisztián pedig éppen az ő helyére szállt be a 84. percben.
febr. 20
16:45
Eredivisie: Tóth Balázsék vereséget szenvedtek az Ajax otthonában (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a Tóth Balázst a végig a soraiban tudó Venlo 1–0-s vereséget szenvedett az Ajax otthonában.
febr. 20
16:47
Vívás: magyar győzelem női kardban a Héraklész-junior-vk-n (She)
Márton Anna személyében magyar győztest avattak a női kardozók vasárnapi versenyében a budapesti Héraklész junior vívóvilágkupán.
febr. 20
16:51
Mindössze kilencedik a magyar csapat (Agroinform)
A nyolcaddöntőben az ukránoktól elszenvedett kéttusos vereség miatt csak a kilencedik helyen végzett a magyar férfi kardválogatott az olaszországi Padovában rendezett vasárnapi Világkupa-versenyen.
febr. 20
17:03
Serie A: Milan-siker Veronában, háromgólos vezetésről kapott ki a Roma (She)
A Milan 2–1-re győzte le a Chievót az olasz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában. A Roma 3–0-s vezetésről kapott ki Genovában, Laczkó Zsolt bemutatkozott a Sampdoriában.
febr. 20
17:05
FA-kupa: ötöt vágott a Manchester City harmadosztályú ellenfelének (She)
Az angol labdarúgó FA-kupa negyedik fordulójának megismételt, vasárnapi mérkőzésén a Manchester City hazai pályán 5–0-ra legyőzte a harmadosztályú Notts Countyt.
febr. 20
17:21
Cselgáncs-vk: helyezetlenül zártak a magyarok Düsseldorfban (She)
Mind a hat vasárnap érdekelt magyar helyezetlenül zárt a düsseldorfi cselgáncs Grand Prix-n, amely az olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozat állomása volt.
febr. 20
17:39
Háromgólos előnyről kapott ki az AS Roma (Infostart)
Az AS Roma az 51. percben már 3-0-ra vezetett a Genoa otthonában, ám a genovai gárda alig több mint félóra alatt négyszer vette be a fővárosiak kapuját, így győzött az olasz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának vasárnapi mérkőzésén.
febr. 20
17:39
Cselgáncs-vk: helyezetlenül végeztek a magyarok Düsseldorfban (She)
Mind a hat vasárnap érdekelt magyar helyezetlenül végzett a düsseldorfi cselgáncs Grand Prix-n, amely az olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozat állomása volt.
febr. 20
17:41
Formula-1: eső és napsütés is volt Barcelonában, Rosbergé a legjobb idő (She)
A Mercedessel köröző Nico Rosberg futotta a legjobb időt a barcelonai kollektív Formula–1-es teszt harmadik napján, Vitalij Petrovot (Renault) és Lewis Hamiltont (McLaren) megelőzve.
febr. 20
17:43
Videó: Döme a Barcelona játékát szeretné megvalósítani a vecsésiekkel (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Détári Lajos, aki természetesen elsősorban a futball kérdéseiről mondja el a véleményét, de olykor más sportágról is szó esik. Ezúttal belestünk Döme vecsési edzésébe, ahol a csapat tavaszi céljairól is szó esett.
febr. 20
17:45
A Machester City ötöt lőtt a Notts Countynak (Agroinform)
Az angol FA-kupa negyedik fordulójának megismételt mérkőzésén a Manchester City hazai pályán 5–0-ra legyőzte a harmadosztályú Notts Countyt.
febr. 20
17:45
Bundesliga: Hajnal gólpasszt adott, de a Leverkusen megverte a Stuttgartot (She)
Az élmezőnybe tartozó Bayer Leverkusen hazai pályán 4–2-re legyőzte a Hajnal Tamással felálló VfB Stuttgartot a labdarúgó Bundesliga 23. fordulójában. A magyar irányító gólpasszt adott, edzője a 84. percben cserélte le.
febr. 20
17:47
A Milan kicsit nehezen, de hozta a kötelezőt Veronában - videó (Agroinform)
A Roma három góllal is vezetett Genovában, mégis kikaptak. Koman kezdő volt a Sampdoriában, pontot szereztek Firenzében.
febr. 20
17:49
Tamgho világrekordja hármasugrásban (Agroinform)
Ismét világcsúccsal kezdte az évet a franciák hármasugrója, Teddy Tamdho, aki a francia bajnokságon ugrott 17,91-et.
febr. 20
17:51
Hiába Hajnal gólpassza, kikapott a Stuttgart - videó (Agroinform)
A magyar középpályás volt az egyik legjobb a Stuttgartban, amely kétszer egyenlíteni tudott de végül alulmaradt Leverkusenben.
febr. 20
17:57
Atlétika: Tamgho megdöntötte saját világcsúcsát hármasugrásban (She)
Teddy Tamgho 17.91 méteres új fedett pályás világcsúccsal nyerte meg a férfi hármasugrást az Aubiere-ben rendezett francia bajnokságon.
febr. 20
17:57
Kubica sisakját viseli Alonso (Blikk)
Barcelona – A sisakjával tiszteleg Fernando Alonso (29) a kórházban lábadozó Robert Kubica (26) előtt.
febr. 20
17:57
Háromgólos előnyről kapott ki az AS Roma (Metropol)
Az AS Roma az 51. percben már 3-0-ra vezetett a Genoa otthonában, ám a genovai gárda alig több mint félóra alatt négyszer vette be a fővárosiak kapuját, így győzött az olasz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának vasárnapi mérkőzésén. Claudio Ranieri, az AS Roma labdarúgócsapatának vezetőedzője lemondott.
febr. 20
17:59
FA-kupa: Bogdán Ádámék kiejtették Gera Zoltán csapatát (She)
Az angol labdarúgó FA-kupa nyolcaddöntőjében a Bogdán Ádámot végig a soraiban tudó Bolton 1–0-ra nyert a Fulham otthonában. A hazaiaknál Gera Zoltán kezdőként 67 percet játszott.
febr. 20
18:15
Videó: Stieber elemi erővel lőtte ki a rövid felső sarkot a szöglet után (She)
A Paderbornban vendégeskedő Alemannia Aachen szombat délutáni 3–1-es győzelmét Stieber Zoltán remeklése alapozta meg, aki már a 7. percben fantasztikus gólt lőtt. Tekintse meg a magyar támadó találatát videón!
febr. 20
18:15
Hajnalék nagy csatában elbuktak (Metropol)
A Hajnal Tamással felálló VfB Stuttgart nagy csatában, a hajrában kapott két góllal szenvedett 4-2-es vereséget a Bayer Leverkusen vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén.
febr. 20
18:17
Svájc: Vanczákkal kapott ki idegenben a Sion (She)
A svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában Vanczák Vilmos együttese, a Sion 1–0-s vereséget szenvedett a Basel vendégeként. A magyar védő végigjátszotta a találkozót.
febr. 20
18:19
Ausztria: három piros lap és döntetlen Bodnárék meccsén (She)
Nem bírt egymással a Salzburg és a Rapid Wien az osztrák labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában. A hazaiaknál Bodnár László végigjátszotta a mérkőzést.
febr. 20
18:21
Bogdán lehúzta a rolót, Geráék kiestek (Agroinform)
A Bolton idegenben vívta ki a továbbjutást a Fulham ellen, a vendégeknél Bogdán Ádám remekül védett, a londoniaknál Gera Zoltán aktívan játszott.
febr. 20
18:21
Videó: így ütötte ki a kupából a hajrában a Man. City a Notts Countyt (She)
Mint beszámoltunk róla, az angol labdarúgó FA-kupa negyedik fordulójának megismételt, vasárnapi mérkőzésén a Manchester City hazai pályán 5–0-ra nyert a harmadosztályú Notts County ellen. Nézze meg a mérkőzés góljait videón!
febr. 20
18:23
Wozniacki simán verte Kuznyecovát a döntőben (Agroinform)
A hétfőtől újra világelső dán Caroline Wozniacki nyerte a 2,05 millió dollár összdíjazású, dubaji keménypályás női tenisztornát, miután a vasárnapi döntőben két játszmában győzött az orosz Szvetlana Kuznyecova ellen.
febr. 20
18:23
Tenisz: Wozniacki megszerezte idei első tornagyőzelmét (She)
A Dubaiban zajló kétmillió dollár összdíjazású WTA-torna döntőjében a hétfőtől ismét világelső Caroline Wozniacki 6:1, 6:3-ra legyőzte a 16. helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecovát.
febr. 20
18:25
FA-kupa: ha az Arsenal továbbjut, a Manchester United vár rá (She)
Ha az Arsenal labdarúgócsapata sikerrel veszi a Leyton Orient elleni FA-kupa-mérkőzést, a sorozat negyeddöntőjében a Manchester United vár az „ágyúsokra” az Old Traffordon. A két nagycsapat legutóbb 2008-ban csapott össze a kupában, akkor a United 4–0-ra győzött.

Keresés