2011. február 8. kedd

febr. 8
14:42
Reina a Manchester Uniteddel szemezik (Agroinform)
A spanyol hálóőr nem zárta ki a lehetőségét, hogy eligazol, a célállomás az Edwin van der Sar utódját kereső Manchester United lehet.
febr. 8
15:15
Formula-1: a következő napokban újabb két műtét vár Kubicára (She)
A következő napokban újabb műtéteket hajtanak végre Robert Kubicán – jelentette be keddi közleményében a Formula–1-es Renault-istálló. A vasárnap súlyos ralibalesetet szenvedő lengyel állapota óráról órára javul, és egyre több látogatót fogad.
febr. 8
15:17
Videó: valószínűleg így történhetett Robert Kubica szörnyű balesete (She)
Korábban már megmutattuk annak a versenyautónak a belső kamerás felvételélt, amely a hétvégén súlyos ralibalesetet szenvedő Robert Kubica mögött először ért a helyszínre. A következő képsorokon egy rekonstruált jelenet látható, amely a szörnyű balesetet mutatja.
febr. 8
15:33
Felkészülés: gól nélküli döntetlen a Vasas Ruzomberok elleni meccsén (She)
Nem született gól a Vasas keddi felkészülési mérkőzésén, amelyen a szlovák Ruzomberokkal játszottak 0–0-s döntetlent az angyalföldiek.
febr. 8
15:33
Mozgatja a kezét és szépen gyógyul Kubica (Metropol)
Orvosai szerint továbbra is szépen gyógyul a vasárnap súlyos ralibalesetet szenvedett Robert Kubica, a Forma-1-es Lotus-Renault lengyel pilótája, akire további műtétek várnak.
febr. 8
15:51
Gyász: elhunyt a kosárlabda és vízilabda közös legendája (She)
Életének 87. évében elhunyt Cesare Rubini, az egyetlen sportoló a világon, akit két sportág, a kosárlabda és a vízilabda Hírességek Csarnokába is beválasztottak. Rubini vízilabdázóként 1948-ban olimpiai aranyérmet nyert Londonban, négy évre rá pedig bronzot Helsinkiben, míg az 1946-os svájci kosárlabda Európa-bajnokság után ezüstérmet akasztottak a nyakába.
febr. 8
16:09
Felkészülés: a Kaposvár Balázs góljával nyert a Veszprém ellen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvári Rákóczi felkészülési mérkőzésen 1–0-ra nyert a másodosztályú Veszprém ellen.
febr. 8
16:11
Formula-1: ha nehezen is, de bemutatták a Force India új autóját (She)
A Formula–1-es istállók közül utolsóként a Force India is bemutatta új autóját, a VJM04-est, amellyel Adrian Sutil és az újonc Paul di Resta száll versenybe idén a vb-pontokért. A gárda internetes bemutatója nem volt zökkenőmentes, hosszú percekre lefagyott a hivatalos oldal.
febr. 8
16:27
Rotterdami tenisztorna: Ferrer kiesett (Metropol)
Már az első fordulóban kiesett az ausztrál nyílt bajnokságon elődöntős David Ferrer az 1,45 millió euró összdíjazású fedettpályás rotterdami férfi tenisztornán: a spanyol játékost a finn Jarkko Nieminen győzte le kedden két szettben.
febr. 8
17:03
Tenisz: Zvonarjova és Ivanovics is második körös Pattayában (She)
Az első helyen kiemelt Vera Zvonarjova és a másodikként rangsorolt Ana Ivanovics is könnyed, kétszettes győzelemmel jutott tovább a pattayai női tenisztorna első fordulójából. Az orosz játékos a következő körben egy hazai teniszezővel, Nungnadda Wannasukkal játszik majd, míg a szerb klasszis ellenfele az amerikai Jill Craybas lesz.
febr. 8
17:03
Beckham még marad a Tottenhamnél (Metropol)
További két hétig a Tottenham Hotspur edzéseit látogatja David Beckham, az angolok sztárfutballistája. Eredetileg úgy volt, hogy a középpályás már ezen a héten visszatér klubjához az Egyesült Államokba, a londoni egyesület azonban most közölte: a játékos február 22-ig náluk marad.
febr. 8
17:05
Bayern München: Robben meggyógyult, újra a csapattal edzett (She)
Arjen Robben , a német labdarúgó-élvonalban szereplő Bayern München játékosa meggyógyult betegségéből, és ma már újra teljes értékű munkát végzett. Mint arról korábban beszámoltunk, a holland válogatott futballista a múlt héten influenzás lett, és kihagyta a szombati, Kölni elleni idegenbeli bajnokit is (ezen kétgólos előnyből 3–2-re kikaptak a bajorok).
febr. 8
17:21
Egyetlen ép csontja sem maradt Kubicának (Blikk)
Pietra Ligure - Csoda, hogy élve szállt ki autójából balesete után Robert Kubica (26)!
febr. 8
17:21
Portsmouth: orosz Ferrari-kereskedő cég lehet az új tulajdonos (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Portsmouth vezetői a Convers Sport Initiative (CSI) nevű orosz céggel tárgyalnak, és ha sikerül megegyezni, akkor a CSI lehet az új tulajdonos.
febr. 8
17:39
Felkészülés: a Győr háromgólos vereséget szenvedett cseh ellenfelétől (She)
A Győri ETO labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–0-s vereséget szenvedett a cseh Slovackótól a törökországi edzőtáborban.
febr. 8
17:41
Anglia: Lampard lesz a csapatkapitány a dánok elleni mérkőzésen (She)
Frank Lampard lesz az angol válogatott csapatkapitánya a szerdai Dánia elleni felkészülési labdarúgó-mérkőzésen. Fabio Capello azután választotta ki a Chelsea középpályását, hogy Rio Ferdinand csapatkapitány és helyettese, a liverpooli Steven Gerrard sérülés miatt lemondta a találkozón való részvételt.
febr. 8
17:57
Így bukott Robert Kubica - nézze meg! (Infostart)
Számítógépes animációt készítettek Robert Kubica, a Lotus-Renault Formula-1-es pilótájának hétvégi ralibalesetéről. A félperces klip azt mutatja be, hogy a Skoda Fabia lecsúszik az ideális ívről, és a hátulja az utat bal kéz felől szegélyező acélkorlátnak vágódik. Az felnyársalja az autót, ami a menetiránnyal szemben áll meg. Az olasz nyomozóhatóságok vizsgálódnak a baleset ügyében, a roncsot már…
febr. 8
17:57
Felkészülés: Macheda gólja döntött az olasz és az angol fiatalok mérkőzésén (She)
Az olasz U21-es labdarúgó-válogatott Federico Macheda 88. percben szerzett tizenegyesgóljával 1–0-ra legyőzte Empoliban az angolok korosztályos csapatát.
febr. 8
17:59
NFL: a támadófal eddigi edzőjét nevezték ki Fisher utódjává (She)
Az eddig a támadófal felkészítéséért felelős Mike Munchakot nevezték ki a Tennessee Titans vezetőedzőjévé. A szakember 1982-ben a játékosbörze 8. választottjaként került az akkor még Houston Oilersként induló klubhoz, amelyet azóta sem hagyott el.
febr. 8
18:15
Újpest: a stábot meggyőzte Jhonnes és Ahjupera, szerződtetnék őket (She)
Mészöly Géza, az élvonalbeli Újpest labdarúgócsapatának vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, a két próbajátékos – Jhonnes Marques de Souza és Jarmo Ahjupera – játékával meggyőzte a szakmai stábot, így a klub szerződést kínál nekik.
febr. 8
18:33
Formula-1: Senna, Liuzzi és Heidfeld közül kerül ki Kubica helyettese (She)
A Renault Formula–1-es istálló csapatfőnöke, Éric Boullier bejelentette, hogy a brazil Bruno Senna, az olasz Vitantonio Liuzzi és a német Nick Heidfeld a három jelölt a súlyos ralibalesete után harcképtelenné vált Robert Kubica helyettesítése.
febr. 8
18:51
Stuttgart: még egy csapás Labbadiának, kidőlt Gebhart a középpályáról (She)
Sokasodnak a gondjai Bruno Labbadiának, a VfB Stuttgart vezetőedzőjének: a szakember hetekig nem számíthat utánpótlás-válogatott középpályása, Timo Gebhart szolgálataira.
febr. 8
18:53
Férfi kézilabda MK: a PLER döntetlent játszott a Kecskeméttel (She)
A PLER 30–30-as döntetlent játszott a Kecskeméttel a férfi kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.
febr. 8
19:09
Kerékpár: házi vértranszfúziótól lett rosszul a Tour-botrányhős (She)
Saját vérének otthoni transzfúziójától lett rosszul vasárnap Riccardo Ricco olasz kerékpáros, akit a 2008-as Tour de France-on elkövetett doppingvétsége miatt korábban egyszer már eltiltottak. A 27 éves versenyzőt kritikus állapotban szállították be a modenai kórházba, ahol beismerte, hogy a hűtőszekrényben 25 napig tárolt vérét fecskendezte vissza magának.
febr. 8
19:11
FTC: a három argentin próbajátékos szívesen maradna végleg a csapatnál (She)
Gerrardo Matías Sosa, Ali Hassan és Roberto Matías Birge, a Ferencvárosnál próbajátékon szereplő három argentin labdarúgó az ftc.hu-nak adott interjújában elmondta, hogy szívesen kötne szerződést a zöld-fehér klubbal...
febr. 8
20:03
Guardiola hosszabít a Barcánál (Metropol)
A 40 éves szakember. aki 2008 nyara óta ül a katalán együttes kispadján, villámkarriert futott be trénerként: az elmúlt bő két és fél évben nyolc trófeát gyűjtött a gárdával, közte két bajnoki címet és egy Bajnokok Ligája-győzelmet is.
febr. 8
20:06
Döntetlent játszott egymással a Diósgyőr és a Szolnok (Agroinform)
Tiszaújvárosban játszott edzőmeccset a két csapat, Menougong és Fitos találtak be. Két távozó, egy érkező a DVTK-nál.
febr. 8
20:24
Összecsap Messi és Ronaldo, megismétlődik a '98-as vb-döntő (Agroinform)
Mi elsősorban a Magyarország-Azerbajdzsán találkozóra figyelünk, de ezen kívül is igazi ínyencfalatok várják a labdarúgás kedvelőit.
febr. 8
20:39
Jégkorong, EBEL: Johansson négyet vágott, Jesenicében nyert a Fehérvár! (She)
Elsősorban egy bravúros egyéni teljesítménynek köszönhetően győzött a Sapa Fehérvár AV19 a jégkorong EBEL 47. fordulójában: a Volán a szlovén Acroni Jesenice otthonában szétlövéssel nyert 5–4-re, a rendes játékidőben a magyar csapat mind a négy gólját Eric Johansson szerezte!
febr. 8
20:41
Videó: így győztek a svédek idegenben Ciprus ellen (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Svédország 2–0-ra győzött Ciprus ellen a Ciprus-kupa elnevezésű nemzetközi felkészülési tornán, így bejutott a holnapi döntőbe. A meccset végig uraló, Zlatan Ibrahimovic nélkül játszó északiak Tobias Hysén és Marcus Berg találatával nyertek. Nézze meg a gólokat!
febr. 8
20:42
Fabregas a következő célpont? (Agroinform)
Cesc szíve a hazája, Katalónia felé húz, az egyszínű kék mezt inkább megbolondítaná egy kis gránátvörössel is.
febr. 8
20:57
Pep Guardiola hosszabbít a Barcelonánál (Infostart)
Pep Guardiola vezetőedző egy évvel meghosszabbítja a szezon végén lejáró szerződését az FC Barcelona labdarúgócsapatánál - jelentette be kedden a spanyol bajnoki címvédő.
febr. 8
21:15
Tenisz: Robin Robint vert, és Söderling örülhetett Rotterdamban (She)
Az első helyen kiemelt svéd Robin Söderling könnyedén, két játszmában győzött a hazai közönség előtt játszó holland Robin Haase ellen a Rotterdamban zajló ATP-torna első fordulójában.
febr. 8
21:17
Felkészülés: Elefántcsontpart egy góllal győzte le Malit (She)
Az elefántcsontparti labdarúgó-válogatott Didier Konan Ya találatával 1–0-ra győzött Mali ellen felkészülési mérkőzésen. Ez volt a Hannover támadó középpályásának első gólja a válogatottban.
febr. 8
21:18
A szurkolók Magath fejét követelik (Agroinform)
A gyenge eredményeket a szurkolók a vezetőedző játékospolitkájának tulajdonítják, és szerintük a vezetőségnek lépni kell.
febr. 8
21:20
Agger vállalta magára a bíráskodást (Agroinform)
A "halálosztó" szerepét a dán középhátvéd vállalta magára, durván arcon könyökelte csapattársból lett ellenfelét
febr. 8
21:36
100. góljánál jár a vidék Maradonája (Agroinform)
Edzője, Francesco Guidolin szerint Di Natale a vidék Maradonája.
febr. 8
21:38
Lampard lesz a kapitány a dánok ellen (Agroinform)
A Chelsea középpályása, Frank Lampard lesz az angol labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a szerda esti, Dánia elleni felkészülési mérkőzésen.
febr. 8
21:54
Shakira és Piqué egy pár - Hivatalos (Agroinform)
A spanyol labdarúgó-válogatott - soraiban Piquével - szerda este Kolumbiával mérkőzik meg barátságos találkozón...
febr. 8
21:56
A Senna-Liuzzi-Heidfeld trióból kerülhet ki Kubica helyettese (Agroinform)
Eric Boullier, a Lotus-Renault csapatfőnöke keddi nyilatkozatában jelentősen lecsökkentette Robert Kubica lehetséges helyetteseinek névsorát.
febr. 8
21:58
Guardiola egy évvel, 2012-ig hosszabbít - Hivatalos (Agroinform)
Egy évvel, 2012. június 30-ig meghosszabbítja szerződését az FC Barcelonával Pep Guardiola, a csapat vezetőedzője. A hírt a klub hivatalos honlapja jelentette be, az aláírásra a napokban sor kerül.
febr. 8
22:09
Jégkorong, EBEL: rossz hír a Fehérvárnak, nyert a Ljubljana (She)
A Sapa Fehérvár AV19 fontos győzelmet aratott az EBEL 47. fordulójában Jesenicében, viszont a rájátszásért zajló versenyben nyert riválisai közül az Olimpija Ljubljana is.
febr. 8
22:12
Büntetőkkel nyertek az ukránok, svéd győzelem Ciprus ellen (Agroinform)
Szerdán az ukránok ellen már Zlatan Ibrahimovic is pályára láp.
febr. 8
22:30
Ya Konan első válogatott góljával győzött Elefántcsontpart (Agroinform)
Ya Konan első gólját ünnepelhette címeres mezben.
febr. 8
22:32
Ferrer már az első fordulóban kiesett Rotterdamban (Agroinform)
Már az első fordulóban kiesett az ausztrál nyílt bajnokságon elődöntős David Ferrer az 1,45 millió euró összdíjazású fedettpályás rotterdami férfi tenisztornán: a spanyol játékost a finn Jarkko Nieminen győzte le kedden két szettben.
febr. 8
22:45
Felkészülés: Írország simán megverte Walest a Nemzetek Kupáján (She)
Írország magabiztos játékkal, az utolsó félórában szerzett gólokkal 3–0-ra megverte Walest a dublini Aviva Stadionban a Carling Nemzetek Kupájának első mérkőzésén.
febr. 8
22:48
Győzött az éllovas Vasas és a Miskolc is (Agroinform)
A Vasas mérkőzésén az egyik vezetőbíró a kanadai Lyle Seitz volt, aki pályafutása során 736 NHL-es találkozón működött közre.
febr. 8
23:03
Videó: nagy gólt szerzett a Manchester United játékosa Wales ellen (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Carling Nemzetek Kupája nyitó mérkőzésén Írország 3–0-ra legyőzte Walest. Az első találatot a Manchester United játékosa, Darron Gibson szerezte. A felvétel alapján biztonsággal kijelenthető: hatalmas bombagólt volt, mint ahogy Keith Fahey gólja sem volt csúnya.
febr. 8
23:06
Gyönyörű gólokkal verte Írország Walest - videó (Agroinform)
Szerdán Észak-Írország mérkőzik Skóciával az újjáélesztett brit házi bajnokságban.
febr. 8
23:57
Felkészülés: győzelemmel mutatkozott be Ghána szerb kapitánya (She)
Győzelemmel mutatkozott be a ghánai labdarúgó-válogatott élén Goran Sztevanovics: csapata Togót verte meg 4–1-re felkészülési mérkőzésen. A találkozón Asamoah Gyan duplázott.

Keresés