2011. február 25. péntek

febr. 25
13:09
Beckham visszatért a Galaxyhez (Metropol)
David Beckham csütörtökön csatlakozott amerikai futballklubja, a Los Angeles Galaxy keretéhez, és azt mondta: úgy érzi, jól tette, hogy eddig Angliában edzett, ez többet ért, mintha a strandon üldögélt volna.
febr. 25
13:15
A Napoli szurkolók a gólöröm hevében bedőltek a pályára (Agroinform)
Hamsík gólja után a játékos lábai előtt hevert szinte a teljes szurkolótábor.
febr. 25
13:17
Kubatov Gábor a klub új elnöke (Agroinform)
A Ferencvárosi Torna Club elnöksége pénteki, rendkívüli ülésén Kubatov Gábort választotta meg az egyesület új elnökének.
febr. 25
13:19
Björgent egy tigrissel tüzelték fel (Agroinform)
Egy plüsstigris hozta lázba Marit Björgent, a norvég sífutó magabiztosan nyerte meg a sífutók csütörtöki sprint versenyét.
febr. 25
13:24
Kubatov Gábor az FTC új elnöke (Infostart)
A Ferencvárosi Torna Club elnöksége pénteki, rendkívüli ülésén Kubatov Gábort választotta meg az egyesület új elnökének. Az FTC vezető testülete titkos szavazással, kilenc igennel és egy tartózkodással döntött az egyedüli jelöltként induló politikus, a Fidesz országos pártigazgatója mellett.
febr. 25
13:24
Videó: íme, minden idők legfürgébb, egyben legfurcsább csapatorvosa! (She)
Igazi kedvenc a szurkolók között a brazil Comercial PI labdarúgócsapatának egyik orvosa. Az egészségügyi stáb tagja rendszeresen úgy siet a focisták segítségére, hogy megcsinál még egy kézen átfordulást is, majd gyorsan ellátja a sérültet. Legutóbb a Palmeiras elleni kupamérkőzésen mutatta be akrobata tudását.
febr. 25
13:26
Sportpolitika: húszmilliárd forintot kaphat az öt látványsport (She)
A társasági adóból összesen 20 milliárd forintot kaphat az öt látványsport – jelentette ki pénteken Szalay Ferenc, a Fidesz országgyűlési képviselője, az Országgyűlés sport- és turizmus bizottságának alelnöke.
febr. 25
13:42
Labdarúgó NB I: Tököli szerint nyer a Kecskemét az Üllői úton (She)
Tököli Attila, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét támadója bizakodó az Üllői úti mérkőzés előtt, és reméli, legyőzik korábbi csapatát, a Ferencvárost.
febr. 25
13:44
UEFA: Platini a horvátokat is kizárással fenyegette meg (She)
Amennyiben a jövőben újabb szurkolói rendbontások történnek, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) akár ki is zárhatja a kontinentális sorozatokból a horvát csapatokat.
febr. 25
13:45
Kubatov Gábor az FTC új elnöke (Metropol)
A Ferencvárosi Torna Club elnöksége pénteki, rendkívüli ülésén Kubatov Gábort választotta meg az egyesület új elnökének.
febr. 25
13:46
Premier League: 2017-ig hosszabbított a középpályás Newcastle-ben (She)
A 2016–2017-es szezon végéig meghosszabbította szerződését Cheik Tioté, az angol Newcastle United labdarúgócsapatának elefántcsontparti középpályása.
febr. 25
14:00
Csonka fordulóval folytatódik az NB I (Infostart)
A decemberre tervezett, de a rossz időjárás miatt február végére halasztott 17. fordulóval rajtol a labdarúgó NB I tavaszi idénye. A havazás miatt két meccs elmarad. A listavezető Videoton hétpontos előnnyel várja a folytatást.
febr. 25
14:00
Pápa: a csapat a buszon ülve várja az MLSZ döntését, indulhat-e Szolnokra (She)
A Nemzeti Sport Online már beszámolt róla, hogy a Szolnoki MÁV labdarúgócsapata kérte a Magyar Labdarúgó-szövetségtől a holnapi, Lombard Pápa elleni mérkőzés elhalasztását. A pápaiak az eredeti tervek szerint ma délelőtt indultak volna útnak, de egyelőre a buszon ülve várnak az MLSZ versenybizottságának hivatalos döntésére.
febr. 25
14:02
Tenisz: Berdych feladta a Djokovics elleni elődöntőt Dubaiban (She)
A cseh Tomás Berdych sérülés miatt feladta a Novak Djokovics elleni elődöntős mérkőzését a dubai férfi tenisztornán, így a szerb jutott be a fináléba, amelyben a Roger Federer–Richard Gasquet összecsapás győztesével találkozik.
febr. 25
14:04
Videó: tekintse meg Kubatov Gábor első sajtótájékoztatóját az FTC élén! (She)
Ma hivatalosan is bejelentették, hogy Kubatov Gábor lett a Ferencvárosi Torna Club új elnöke. A politikus ezután sajtótájékoztatóján elmondta, hogy bár nem pénzzel és befektetőkkel érkezik, rend lesz a Fradinál. Nézze meg az NSO Tv felvételén a teljes sajtótájékoztatót vágatlanul!
febr. 25
14:36
Haladás: Vitában állok a vezetőkkel, nem tudom, meddig csinálom - Aczél (She)
Érdekes nyilatkozatot adott klubja hivatalos honlapjának Aczél Zoltán, a Haladás labdarúgócsapatának vezetőedzője. A szakember elmondta, vitában áll a vezetőkkel, és nem tudja, hogy ilyen körülmények között meddig tudja folytatni a munkát.
febr. 25
14:38
Alpesi sí: Maria Riesch nyerte a szuperkombinációt Äre-ben (She)
A svédországi Äre-ben folytatódott a női alpesi sí világkupa, ahol ezúttal szuperkombináció futamot rendeztek. A győzelmet a német Maria Riesch szerezte meg a szlovén Tina Maze és az osztrák Elisabeth Görgl előtt.
febr. 25
14:39
Spanyol gólkirály érkezett Diósgyőrbe (Metropol)
A téli átigazolási szezonban hét új játékossal erősített a másodosztály Keleti csoportjában jelenleg harmadik Diósgyőri VTK labdarúgócsapata - az új szerzeményeket pénteken sajtótájékoztató keretében mutatta be a klub.
febr. 25
14:45
Platini a horvátokat is kizárással fenyegette meg (Agroinform)
Amennyiben a jövőben újabb szurkolói rendbontások történnek, az UEFA akár ki is zárhatja a kontinentális sorozatokból a horvát csapatokat.
febr. 25
14:54
Felkészülés: a Telkiben edzőtáborozó Lokomotiv megmérkőzik a REAC-cal (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Lokomotiv Moszkva a jövő héttől Telkiben készül az orosz élvonalbeli bajnokság rajtjára. A moszkvaiak az edzőtábor alatt megmérkőznek az NB II-es  REAC-cal.
febr. 25
15:03
Húszmilliárd forint az öt látványsportnak - Szalay Ferenc (Agroinform)
A társasági adóból 20 milliárd fortintot kaphat az öt látványsport a Fidesz országgyűlési képviselője szerint.
febr. 25
15:05
A Ferencvárosnál még a szív diktál (Agroinform)
Prukner Lászlóra eddigi pályafutásának talán legnehezebb időszaka vár.
febr. 25
15:12
MLSZ: a Szolnok és a DVSC holnapi hazai meccse elmarad - hivatalos (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága elfogadta a Debreceni VSC és a Szolnoki MÁV halasztási kérelmét, így elmarad a holnapra kiírt Debreceni VSC–Paksi FC és a Szolnoki MÁV–Lombard Pápa bajnoki mérkőzés.
febr. 25
15:14
Anderlecht: Túlságosan kitámadtunk, az Ajax ezt kihasználta - Juhász (She)
Juhász Roland, a belga élvonalbeli Anderlecht labdarúgója az Ajaxtól elszenvedett 2–0-s vereséget követően nyilatkozott...
febr. 25
15:21
Groznijba csábítaná a csecsen elnök Ronaldót (Agroinform)
A brazil csillag két hete jelentette be visszavonulását, de az orosz élvonalban szereplő Tyerek Groznij zsáknyi pénzzel csábítani vissza minden idők egyik legjobb játékosát.
febr. 25
15:30
BL: a következő szezonban már négy német csapat indulhat (She)
Azzal, hogy a Bayern München szerdán legyőzte a címvédő Internazionalét a Bajnokok Ligájában, az Európa Ligában pedig a Bayer Leverkusen bejutott a legjobb 16 közé, biztossá vált, hogy a 2011–12-es idényben már négyen képviselhetik a Bundesligát a legrangosabb európai kupasorozatban.
febr. 25
15:39
Ito nyerte a normálsánc selejtezőjét (Agroinform)
A japán Ito Daiki nyerte meg a normálsánc selejtezőjét, Ammann és Morgenstern kihagyta a síugrók kvalifikációját.
febr. 25
15:41
Megszállták a Fradi székházát az adóellenőrök (Agroinform)
A NAV nyomozói házkutatást tartottak a Ferencvárost üzemeltető cég székhelyén.
febr. 25
15:43
Elmarad a Szolnok és a DVSC bajnokija (Agroinform)
Az MLSZ elfogadta a szolnoki és debreceni klub kérelmét, miután mindkét fél jelezte, hogy az időjárási körülmények miatt a pálya nem alkalmas bajnoki mérkőzések megrendezésére.
febr. 25
15:48
Arsenal: vasárnap Van Persie lesz a csapatkapitány Fabregas helyett (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal Robin Van Persie-t nevezte meg csapatkapitányként a vasárnapi, Birmingham elleni Ligakupa-döntőre.
febr. 25
15:50
Manchester Utd.: a Glazer család megint megerősítette, a klub nem eladó (She)
A Manchester United vezetősége újabb hivatalos közleményben jelezte: a Glazer család nem szándékozik eladni az angol labdarúgóklubot, nincs alapja azoknak az értesüléseknek, amelyek szerint katari üzletemberek pályáznának a „vörös ördögökre".
febr. 25
15:51
Debrecenben és a Szolnokon sem lesz meccs (Metropol)
A pályák alkalmatlansága miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága hozzájárult ahhoz, hogy elhalasszák a Monicomp Liga hétvégi, 17. fordulójából a szombati DVSC-TEVA - Paksi FC, valamint Szolnoki MÁV FC-Lombard Pápa találkozókat.
febr. 25
15:52
Videó: otthagyta navigátorát az út szélén a pilóta verseny közben (She)
Nem mindennapi jelenet játszódott le az olaszországi Campionato Italiano Rally elnevezésű amatőr raliversenyen. A felvételen látható kék autó megcsúszott, majd elakadt egy gödörben. Ekkor a navigátor kiszállt és két néző segítségével kitolták az árokból a versenyautót, amelynek pilótája abban a pillanatban gázt adott és otthagyta segítőjét. Végül mintegy 80 méter után megállt és megvárta a…
febr. 25
15:54
Anglia: Ambrusics Róbert büntetőt védett az amerikaiak ellen (She)
Ambrusics Róbert, az angol másodosztályú Leicester City magyar kapusa büntetőt védett az Egyesült Államok profi labdarúgó-bajnoksága, az MLS március közepi rajtjára készülő San Jose Earthquakes elleni felkészülési mérkőzésen.
febr. 25
15:56
NB II: sajtótájékoztatón mutatták be a DVTK hét új „matrózát” (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában 3. helyen álló DVTK-nál ma sajtótájékoztató keretében mutatták be a csapat télen szerződtetett hét új játékosát.
febr. 25
15:57
A Glazer-család nem akarja eladni a klubot (Agroinform)
Az Manchester United amerikai tulajdonosa, a Glazer-család nyilatkozatban cáfolta a klub eladásáról szóló híreket.
febr. 25
15:59
Búcsút intett a kenyai sífutó - videó (Agroinform)
Az oslói világbajnokságon utoljára láttuk a sífutó mezőny egyetlen színes bőrű versenyzőjét, a kenyai Philip Boit-ot.
febr. 25
16:06
BL: a 2012-2013-as szezonban már négy német csapat indulhat (She)
Azzal, hogy a Bayern München szerdán legyőzte a címvédő Internazionalét a Bajnokok Ligájában, az Európa Ligában pedig a Bayer Leverkusen bejutott a legjobb 16 közé, biztossá vált, hogy a 2012–2013-as idényben már négyen képviselhetik a Bundesligát a legrangosabb európai kupasorozatban.
febr. 25
16:08
Videó: otthagyta az út szélén navigátorát a pilóta verseny közben (She)
Nem mindennapi jelenet játszódott le az olaszországi Campionato Italiano Rally elnevezésű amatőr raliversenyen. A felvételen látható kék autó megcsúszott, majd elakadt egy gödörben. Ekkor a navigátor kiszállt, és két néző segítségével kitolta az árokból a versenyautót, amelynek pilótája abban a pillanatban gázt adott, és otthagyta segítőjét. Végül mintegy 80 méter után megállt, és megvárta a…
febr. 25
16:15
Dzsudzsákék edzője már az Ajax elleni rangadóra készül (Agroinform)
Fred Rutten a győzelemért küldi harcba fiait az Ajax elleni vasárnapi rangadón.
febr. 25
16:24
NB I: egy órával korábban játsszák és a Sport1 közvetíti az MTK-Honvéd meccset (She)
Az elhalasztott DVSC-TEVA–Paksi FC mérkőzés helyett a Sport TV az MTK–Budapest Honvéd bajnokit tűzi műsorára, ez utóbbi találkozó kezdési időpontját ezért a versenybizottság 16 óráról 15 órára változtatta – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapja.
febr. 25
16:26
FTC: közleményben cáfolták, hogy házkutatás lett volna a székházban (She)
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), illetve a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető cég is cáfolta azt a médiaértesülést, amely szerint a NAV nyomozói házkutatást tartanak a zrt. székhelyén.
febr. 25
16:33
Nincs házkutatás a székházban (Agroinform)
Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), illetve a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető cég is cáfolta azt a médiaértesülést, mely szerint a NAV nyomozói házkutatást tartanak a zrt. székhelyén.
febr. 25
17:00
Asztalitenisz, Pro Tour: kiestek a magyarok Dortmundban (She)
Mind a négy magyar induló kiesett pénteken az egyes főtáblájának első fordulójában az asztaliteniszezők dortmundi Pro Tour-versenyén.
febr. 25
17:18
Súlyos csapás az olasz futballnak (Infostart)
Azzal, hogy a Bayern München szerdán legyőzte a címvédő Intert a Bajnokok Ligájában, az Európa Ligában pedig a Leverkusen bejutott a legjobb 16 közé, biztossá vált, hogy a 2012-2013-as idényben már négyen képviselhetik a Bundesligát a legrangosabb európai kupasorozatban.
febr. 25
17:18
Labdarúgó NB I: Siófok-Győri ETO nyitány élőben az NSO-n (She)
Folytatódik a labdarúgó NB I, a nyitányon a Siófok a Győri ETO FC-t fogadja. Kövesse nyomon a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével.
febr. 25
17:36
Síugrás: osztrák aranyérem a nőknél a világbajnokságon (She)
A norvégiai Oslóban a hölgyek versenyével megkezdték szereplésüket a síugrók is a világbajnokságon. A győzelmet az osztrák Daniela Iraschko szerezte meg az olasz Elena Runggaldier és a francia Coline Mattel előtt.
febr. 25
17:38
Vb 2014: a jövő héten döntenek a torna helyeinek elosztásáról (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a jövő héten dönt a 2014-es, brazíliai világbajnokság helyeinek elosztásáról.
febr. 25
17:39
Előbb kezdődik az MTK-Honvéd (Metropol)
A Sport TV péntek délutáni tájékoztatása szerint a tervezettnél egy órával korábban, 15 órakor kezdődik szombaton az MTK Budapest - Budapest Honvéd mérkőzés. A változtatás oka az, hogy a tévé eredetileg a 15 órára kiírt debreceni mérkőzést közvetítette volna, az azonban az elmarad, így az utóbb választott összecsapás kezdődik 15 órakor.
febr. 25
17:54
Dortmund: Weidenfeller nem is utazik, újonc véd a Bayern ellen (She)
A Borussia Dortmund sérült első számú kapusa, Roman Weidenfeller nélkül utazik el a Bayern München elleni, szombati Bundesliga-csúcsrangadóra.

Keresés