2011. február 15. kedd

febr. 15
13:11
Debrecen: Bajnoki cím? Nem adjuk fel, az biztos! - Nikolov Balázs (She)
A Debrecenbe öt év után visszatérő Nikolov Balázs úgy érzi, mintha el sem hagyta volna a Lokit, ennél is fontosabb azonban, hogy az éllovas Videotonnal szembeni nyolcpontos hátrány ellenére nem zárja ki: a DVSC-TEVA nyeri meg a labdarúgó NB I 2010–2011-es kiírását.
febr. 15
13:13
Manchester United: Pak Dzsi Szung megsérült, egy hónapra kidőlt (She)
Pak Dzsi Szung, az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United középpályása térdszalagsérülést szenvedett, és az orvosi jelentések szerint egy hónapig nem léphet pályára. Jó hír ellenben Sir Alex Ferguson menedzser számára, hogy Antonio Valencia újra edz, és márciusban már minden bizonnyal bevethető lesz.
febr. 15
13:27
Női kézilabda: a Vác és az FTC edzője sem elégedetlen a sorsolással (She)
Mint korábban megírtuk, a Ferencváros női kézilabdacsapata a francia Toulonnal került össze a KEK negyeddöntőjében, míg a Vácot a dán Holstebróval sorsolták össze az EHF-kupában. A magyar együttesek edzői szerint kaphattak volna nehezebb ellenfelet is.
febr. 15
13:29
Lille: Dzsudzsákék után gyepcsere a bajnoki cím és a Lyon miatt (She)
Elképzelhető, hogy a PSV elleni csütörtöki Európa-liga-selejtező után kicserélik a gyepszőnyeget a Stadium Nordban, hogy a hazai mérkőzéseit ott játszó Lille jó talajú pályán fogadhassa majd a Lyont, és újabb lépést tehessen a francia labdarúgó-bajnokság aranyérmének megszerzése felé.
febr. 15
13:45
Vlade Divac és Zsarko Paszpalj Magyarországon kosarazik majd (Infostart)
A szurkolók szavazatai alapján összeállt a külföldi légiósok csapata, amely szombaton megmérkőzik a magyar férfi válogatottal az All Star-kosárgálán.
febr. 15
13:45
Jégkorong: a miskolciak szerződést bontottak kanadai hátvédjükkel (She)
A Miskolci Jegesmedvék JSE szerződést bontott Andrew Dertonnal – adta hírül a klub honlapja. A 28 éves kanadai hátvéd tavaly nyár óta volt a miskolci hokicsapat játékosa.
febr. 15
13:47
Olimpia: 2012 fontba kerül a legdrágább belépő (Infostart)
Stílszerűen 2012 fontba, azaz - jelenlegi árfolyamon számítva - csaknem 645 ezer forintba kerül majd a legdrágább belépő a jövő évi londoni olimpiára.
febr. 15
13:51
Négy hétre kidőlt Park Dzsi Szung (Agroinform)
Antonio Valencia öt hónapos kényszerpihenő után újra edzésbe állt a tartalékok között, orvosai szerint márciusban már újra pályára léphet.
febr. 15
14:03
Tenisz: Hantuchová kiesett, az olaszok remekeltek Dubaiban (She)
A múlt heti pattayai tornát megnyerő Daniela Hantuchová már az első fordulóban kiesett a dubai teniszversenyen, miután 6:1, 6:3-ra kikapott Anna Csakvetadzétől. A keddi program első felében remekeltek az olasz játékosok, Roberta Vinci, Sara Errani és Flavia Pennetta is két szettben verte meg ellenfelét.
febr. 15
14:09
Telt ház várható a magyar-holland mérkőzésen (Agroinform)
Már 15 ezer jegy gazdára talált, várhatóan telt ház fogadja a Puskás Ferenc Stadionban pályára lépő csapatokat március 25-én.
febr. 15
14:21
Formula-1: Vettel fizetne Alonsónak, csak hogy a Ferrarit vezethesse (She)
Sebastian Vettel újabb jelét adta annak, hogy egy nap a Ferrarihoz szeretne kerülni. A Formula–1 2010-es német világbajnokát már sokszor hírbe hozták az olasz istállóval, ő pedig sosem titkolta, hogy szívesen vezetné egyszer a tűzpiros autók egyikét a vb-sorozatban.
febr. 15
14:21
Magyar All Star-kosárgála: újabb szerb legenda (Metropol)
A szurkolók szavazatai alapján összeállt a külföldi légiósok csapata, amely szombaton megmérkőzik a magyar férfi válogatottal az All Star-kosárgálán. Az internetes voksoláson 7780 drukker vett részt, a "vendégek" együttesét a Pór Péter, Stojan Ivkovic, Völgyi Péter edzőtrió dirigálja majd.
febr. 15
14:39
Gyász: elhunyt Mikola Tamás, többszörös magyar bajnok úszó (She)
Mélyen megrendülve és szomorú szívvel tudatjuk, hogy Mikola Tamás február 12-én váratlanul elhunyt – olvasható az uszovilag.hu-n.
febr. 15
14:41
Műúszás: ismét új elnök a Magyar Szinkronúszó-szövetség élén (She)
Egy év után megint elnökváltás volt a Magyar Szinkronúszó-szövetségben: Pesti Imre lemondását követően az MSZÚSZ hétvégi rendkívüli közgyűlésén a tagok az eddigi alelnököt, Kornya Lászlót választották meg a szövetség vezetőjének.
febr. 15
15:03
Még a döntőre is olcsón be lehet jutni (Agroinform)
A legolcsóbb jegyek 30, a legdrágábbak 600 euróba kerülnek majd a jövő évi, lengyel-ukrán közös rendezésű foci Eb-n.
febr. 15
15:05
Megsérült az osztrák favorit (Agroinform)
Rossz hír az osztrák szurkolóknak: megsérült legjobb női síugrójuk, a vb-n is esélyesnek számító Daniela Iraschko.
febr. 15
15:15
MLSZ: Fernando Hierro is részt vesz a budapesti futballfórumon (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) 2011-ben ünnepli fennállásának 110. évfordulóját, és ennek tiszteletére – nagyszabású programsorozat nyitó eseményeként – február 28-án, hétfőn megrendezik a Papp László Budapest Sportarénában a Magyar Labdarúgás Fórumát, amelyen részt vesz a korábbi kiváló futballista, Fernando Hierro is, aki jelenleg a Spanyol Labdarúgó-szövetség sportigazgatója –…
febr. 15
15:17
Női kézilabda: a Holstebro edzője szerint a Vác a párharc esélyese (She)
A női kézilabda EHF-kupa negyeddöntőjében a Váccal összekerülő Tvis Holstebro edzője szerint magyar ellenfelük a párharc esélyese.
febr. 15
15:21
A legdrágább belépő 2012 fontba kerül Londonban (Agroinform)
Stílszerűen 2012 fontba, azaz csaknem 645 ezer forintba kerül majd a legdrágább belépő a jövő évi londoni olimpiára.
febr. 15
15:33
Tenisz: a dubai tornán nem ment a múlt heti tornagyőzteseknek (She)
Petra Kvitová azután, hogy a friss világelső Kim Clijsterst legyőzve megnyerte a párizsi női tenisztornát, a dubai viadal első fordulójában búcsúzott. A 20 éves cseh lányt a nála három nappal fiatalabb japán játékos, Morita Ajumi verte meg 7:6, 7:6-ra.
febr. 15
15:35
Barcelona: Guardiola az összes egészséges játékosát elviszi Londonba (She)
Josep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője kihirdette 19 fős keretét az Arsenal elleni  holnapi idegenbeli mérkőzésre a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első körében.
febr. 15
15:37
Bíróbotrány: az ESSA nem talált gyanús fogadásokra utaló nyomokat (She)
Az Európa legnagyobb fogadóirodáit figyelő Európai Sportbiztonsági Szövetség (ESSA) nem talált gyanús fogadásokra utaló jeleket a FIFA által vizsgált Lettország–Bolívia és Észtország–Bulgária mérkőzéseken.
febr. 15
15:39
Riesch nem indul a csapatversenyben (Agroinform)
Lindsey Vonn hétfői távozása után a nagy rivális Maria Riesch is visszalépett egy versenyszámtól.
febr. 15
15:39
Labdarúgás: Queiroz a családja miatt nem lesz iráni szövetségi kapitány (She)
Családi okok miatt mégsem lesz az iráni labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Carlos Queiroz.
febr. 15
15:51
Formula-1: Kubica gátolhatja meg Heidfeld szerződtetését - sajtóhír (She)
Bár a Formula–1-es Renault-istálló vezetői azt nyilatkozták, hogy ha Nick Heidfeld megfelel az elvárásaiknak a jerezi tesztelésen, nem várnak február végéig, hanem akár már hétfőn bejelentik, hogy az év elején (sőt talán a teljes szezonon át) a német helyettesíti a ralibalesetben súlyosan megsérült Robert Kubicát, még nem álltak ezzel a nyilvánosság elé. Egyes sajtóorgánumok szerint nem véletlen a…
febr. 15
16:09
Felkészülés: kikapott a DVSC az utolsó törökországi meccsén (She)
A DVSC-TEVA labdarúgócsapata a dán élvonalbeli AC Horsens ellen játszotta az utolsó törökországi felkészülési mérkőzését. A hajdúságiak már az 5. percben megszerezték a vezetést Farkas Balázs révén, de a dánok a szünetig egyenlíteni tudtak, a második félidőben pedig kihasználták a helyzeteiket, így 3–1-re győztek.
febr. 15
16:11
NFL: a Jets sztárvédője és Michael Vick is megkapta a franchise taget (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New York Jets ma hivatalosan is bejelentette, hogy egyik legjobb linebackerére, David Harrisre franchise taget helyezett, míg a Philadelphia Eagles kiemelkedő idényt záró irányítója, Michael Vick szintén megkapta a taget.
febr. 15
16:13
Felkészülés: a Szolnok Remili duplájával legyőzte a Nyíregyházát (She)
A hazai pályán szereplő NB I-es Szolnoki MÁV FC labdarúgócsapata 2–1-re legyőzte a másodosztályú Nyíregyháza Spartacust a délután rendezett felkészülési mérkőzésen.
febr. 15
16:15
Rekordprémium a német női válogatottnak (Agroinform)
Sorozatban harmadszor nyerne világbajnokságot a német női labdarúgó-válogatott. A szövetség nem sajnálja a pénzt a sikerért.
febr. 15
16:15
Arsenal: Nasri vállalja a játékot a Barca elleni BL-meccsen (She)
Samir Nasri, az Arsenal labdarúgócsapatának francia támadó középpályása vállalja a játékot a Barcelona elleni szerdai Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő-mérkőzésen.
febr. 15
16:33
Február 28-án rendezik a Magyar Labdarúgás Fórumát (Agroinform)
A fórumon bemutatkozik az MLSZ új vezetősége is.
febr. 15
16:45
Roma: A játékosok szerint nem én jelentem a problémát - Ranieri (She)
Claudio Ranieri nem aggódik amiatt, hogy a gyenge eredmények következtében menesztik a Roma futballcsapatának vezetőedzői posztjáról.
febr. 15
16:47
Svájc: 125 év után elköltözik Zürichből a legnagyobb múltú klub (She)
Elköltözik zürichi otthonából a Grasshoppers, Svájc legeredményesebb (27-szeres bajnok, 18-szoros kupagyőztes) és legnagyobb múltú labdarúgócsapata.
febr. 15
16:49
Atlétika: a dél-koreai vb-n kevesebbet kell futniuk a sprintereknek (She)
A döntővel együtt csak háromszor kell rajthoz állniuk az eddigi négy helyet a sprintereknek 100 és 200 méteren az augusztus 27-én kezdődő dél-koreai atlétikai világbajnokságon.
febr. 15
16:51
Kevesebbet kell futniuk a sprintereknek (Agroinform)
A döntővel együtt csak háromszor kell rajthoz állniuk az eddigi négy helyett a sprintereknek 100 és 200 méteren a világbajnokságon.
febr. 15
16:53
Utolsó törökországi meccsén kikapott a Debrecen (Agroinform)
Farkas megszerezte ugyan a vezetést a Lokinak, de a szünet előtt egyenlített, majd a második félidőben sokkal jobb volt a Harsens.
febr. 15
16:55
Guardiola minden hadra fogható játékosát viszi Londonba (Agroinform)
Puyol nem épült fel, de tagja a keretnek Thiago Alcántara a tartalékcsapatból.
febr. 15
17:03
Felkészülés: az MTK kitömte a szepsi csapatot, 8-1 a vége (She)
Az MTK labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen kiütéses, 8–1-es győzelmet aratott a szlovák másodosztály élcsoportjába tartozó FK Bodva Moldava együttese ellen.
febr. 15
17:05
Bolton: Zat Knight térdsérülést szenvedett, négy-hat hétre kidőlt (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bolton Wanderers hátvédje, Zat Knight térdsérülést szenvedett az Everton elleni vasárnapi, 2–0-ra megnyert hazai bajnokin, így négy-hat hét kihagyás vár rá.
febr. 15
17:07
Műkorcsolya: versenyzők sorának életkorával csalhattak a kínaiak (She)
A kínai tornászok után a műkorcsolyázók életkorával is problémák akadtak, ezért a sportág nemzetközi szövetsége (ISU) vizsgálatot indított.
febr. 15
17:21
Szolnok: szerződést ajánlottak az U19-es Eb-bronzérmes támadónak (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a Szolnok labdarúgócsapata szerződést ajánlott a korábban az U19-es válogatott tagjaként Európa-bajnoki bronzérmet nyerő Szabó Lászlónak, illetve a klubnál próbajátékon lévő lett kapusnak, Vitalijs Melnicenkónak.
febr. 15
17:21
Az MLSZ tárgyalja a bíróbotrányt (Blikk)
febr. 15
17:27
A kínaiak a műkorcsolyázóik életkorával is manipulálhattak (Agroinform)
A kínai tornászok után a műkorcsolyázók életkorával is problémák akadtak, ezért a sportág nemzetközi szövetsége vizsgálódik.
febr. 15
17:29
Az én időm már lejárt itt - Luís Fabiano (Agroinform)
A Corinthians és a Santos, a Premier League-ből a Tottenham és a Blackpool is szívesen látná soraiban a technikás támadót.
febr. 15
17:31
Fiatal brazil védőt tesztel a DVTK (Agroinform)
A Fluminense és a Porto Alegre korábbi játékosa érkezett próbajátékra Diósgyőrbe, és szerdán játszik is a Kazincbarcika ellen.
febr. 15
17:57
Ligakupa: nézők nélkül rendezhetik a holnapi Haladás-FTC mérkőzést (She)
A Haladás labdarúgócsapatának technikai vezetője, Vörös Csaba arról számolt be, hogy szerdán nézők nélkül, az Illés-akadémia műfüves pályáján rendezhetik meg a Ferencváros elleni Ligakupa-mérkőzést.
febr. 15
17:59
Kerékpár: Contadort felmentette a spanyol szövetség - hivatalos (She)
Amint azt korábbi sajtóhírek előre jelezték, a Spanyol Kerékpáros-szövetség felmentette a doppingvádak alól Alberto Contadort, a Tour de France háromszoros győztesét.
febr. 15
18:03
Kubica jól van, és marad Olaszországban (Agroinform)
Orvosa szerint alaptalan Kubica barátnőjének az a nyilatkozta, hogy párja állapota romlott, testileg-lelkileg rosszul érzi magát.
febr. 15
18:05
Contadort felmentette a spanyol szövetség (Agroinform)
A Spanyol Kerékpáros Szövetség kedden felmentette a doppingvád alól Alberto Contadort - jelentette be a háromszoros Tour de France-győztes ügyvédje.
febr. 15
18:15
Stuttgart: az elégedetlenkedő Marica nem edzhet csapattársaival (She)
A német első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő VFB Stuttgart játékosát, Ciprian Maricát eltiltották a csapat edzéseinek látogatásától, mivel a román támadó a Gazeta Sporturilor című lapnak adott interjúban elégedetlenségének adott hangot a neki jutó kevés játéklehetőség miatt.

Keresés