2011. február 14. hétfő

febr. 14
14:57
Ellentmondásos hírek Kubicáról (Metropol)
Barátnője szerint romlott Robert Kubica, a Forma-1-es Renault istálló lengyel pilótájának állapota. A genovai Santa Corona kórház közleményében azonban az áll, hogy jól halad a versenyző felépülése.
febr. 14
14:59
Ferencváros: Kevin MacCabe rendkívüli közgyűlést hív össze (She)
Az Ferencváros labdarúgócsapatát működtető Zrt. tulajdonosa, Kevin McCabe rendkívüli közgyűlést hívott össze 2011. február 17-ére – adta hírül a klub hivatalos honlapja, az ftc.hu.
febr. 14
14:59
Közel száz gólnál tart a kapus (Metropol)
A Sao Paulo kapusa, Rogerio Ceni vasárnap a Portuguesea ellen 3-2-re megnyert összecsapáson megszerezte pályafutása 98. gólját, így már csak kettő választja el a bűvös századik találattól.
febr. 14
15:01
Alpesisí-vb: Svindal megvédte címét férfi szuperkombinációban (She)
Aksel Lund Svindal győzelmével ért véget a férfi szuperkombináció a garmisch-partenkircheni alpesisí-világbajnokságon. A címvédő norvég mögött két olasz, Christof Innerhofer és Peter Fill végzett a második, illetve a harmadik pozícióban.
febr. 14
15:15
Ferencváros: Kevin McCabe rendkívüli közgyűlést hív össze (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatát működtető Zrt. tulajdonosa, Kevin McCabe rendkívüli közgyűlést hívott össze 2011. február 17-ére – adta hírül a klub hivatalos honlapja, az ftc.hu.
febr. 14
15:15
Simon András Rotterdamba szerződött (Metropol)
Az utánpótlás világbajnoki bronzérmes Simon András a holland labdarúgó-bajnokság 16. helyén álló Excelsior Rotterdam csapatához szerződött.
febr. 14
15:17
Formula-1: Az élbolyban nem lesz könnyebb az előzés - Alonso (She)
Fernando Alonso szerint túl van misztifikálva a Formula–1-be az idén bevezetendő állítható hátsó légterelő szerepe, a Ferrari spanyol világbajnoka szerint nem lesz több előzés miatta, mint az előző szezonban.
febr. 14
15:33
Kerékpár: a spanyol szövetség felmentette Contadort a doppingvádak alól - sajtóértesülés (She)
A Marca értesülései szerint a Spanyol Kerékpáros-szövetség versenybizottsága úgy döntött, felmenti Alberto Contadort, aki tavalyi Tour de France-sikere után akadt fenn egy doppingvizsgálaton klenbuterollal.
febr. 14
15:35
Brazília: Ronaldo már elbúcsúzott a Corinthians játékosaitól - fotó (She)
Ronaldo ma délelőtt elbúcsúzott a Corinthians játékosaitól: a kétszeres aranylabdás csatár nem vett részt a csapat edzésén, hanem civil ruhában beszélgetett a futballistákkal, akik megtapsolták. A Globoesporte fotósa elkapta a pillanatot.
febr. 14
15:39
Simon András az Excelsiorba szerződött (Agroinform)
A magyar utánpótlás-válogatott csatára fél évre szerződött a holland bajnokság 16. helyén álló csapathoz.
febr. 14
15:51
Ellentmondásos hírek Kubica állapotáról (Infostart)
Barátnője szerint romlott Robert Kubica, a Formula-1-es Renault istálló lengyel pilótájának állapota, a genovai Santa Corona kórház közleményében azonban az áll, hogy jól halad a versenyző felépülése. A csapat később közleményben jelezte, Kubica egészségügyi állapota továbbra is jó.
febr. 14
16:09
Videó: durván alárúgott ellenfelének a román középpályás a bajnokin (She)
Aljas módon rúgott alá ellenfelének a román Mirel Radoi az al-Hilal–al-Vahda szaúdi bajnokin (2–1). A hazaiak középpályása Abdulhaleq Barnavinnek törlesztett a 71. percben, a rendkívüli sportszerűtlenség után pedig azonnal piros lapot kapott.
febr. 14
16:11
Brazília: Ronaldo hivatalosan bejelentette, befejezi a karrierjét (She)
A kétszeres aranylabdás brazil Ronaldo mai sajtótájékoztatóján – Andrés Sánchez, a Corinthians elnöke és két fia társaságában – bejelentette, befejezi profi pályafutását.
febr. 14
16:15
Itthon két csatárral állunk fel a hollandok ellen - Egervári (Agroinform)
A magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint az első két összetartáson komoly feszültég volt az öltözőben, amit megérzett, de nem tudta az okát.
febr. 14
16:17
A Vasast senki nem kereste Ferenczi ügyében (Agroinform)
A pepsifoci.hu vezető hírként tálalta, hogy Kecskeméten összeállhat a Tököli-Ferenczi csatárduó, de a Vasas cáfolja a híreket.
febr. 14
16:27
Ahogy ígérte, bejelentette visszavonulását Ronaldo (Infostart)
Ronaldo - a várakozásoknak megfelelően - hétfőn sajtótájékoztató keretében bejelentette visszavonulását.
febr. 14
16:27
Felmentetik Contadort a doppingvád alól (Metropol)
A Spanyol Kerékpáros Szövetség felmenti a doppingvád alól Alberto Contadort - a helyi sajtó hétfői értesülése szerint.
febr. 14
16:33
Grumics a Rákóczi negyedik igazolása - videó (Agroinform)
A 183 cm magas Miroszlav Grumics a Kaposvári Rákóczi negyedik téli igazolása, aki korábban az FC Vojvodinában is megfordult.
febr. 14
16:45
Golf: Woods a fűre köpött, pénzbüntetésre számíthat - videóval (She)
Nem elég, hogy gyenge teljesítménye miatt csak a 20. helyen zárta Tiger Woods a hét végi dubai golfversenyt, etikátlan viselkedése miatt még pénzbírságra is számíthat: a világelső a záró kör 12. lyukjának greenjére köpött, ami ellenkezik a golf szabályzatával.
febr. 14
16:45
Ronaldo befejezi a futballt (Metropol)
A 34 éves csatár azt mondta, sérülései és fizikai állapota már nem teszi lehetővé, hogy a legmagasabb szinten futballozzon, ezért döntött úgy, hogy szögre akasztja a cipőjét.
febr. 14
16:47
Szolnok: a védelmet erősítendő Máté Péter érkezhet Debrecenből (She)
Könnyen elképzelhető, hogy a labdarúgó NB I újonca, a Szolnoki MÁV hátvéddel erősödik a jövőben. A szolnokiak a haon.hu értesülései szerint kölcsönvennék Máté Pétert, a DVSC-TEVA középső védőjét.
febr. 14
16:51
Egy csók és más semmi (Agroinform)
A sportpályák legnagyszerűbb csók-jeleneteit gyűjtöttük egy csokorba.
febr. 14
17:03
UEFA-díj a legjobb Európában játszó futballistának (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség idéntől kitünteti az év legjobb, kontinensen játszó futballistáját - írta hétfőn a Kicker című szaklap, amelynek információját a szervezet is megerősítette.
febr. 14
17:03
Mainz: támadó érkezik Fürthből, Nicolai Müller a nyáron jön (She)
A német élvonalbeli Mainz labdarúgócsapata bejelentette, hogy a nyáron szerződteti a második ligás Greuther Fürth csatárát, Nicolai Müllert. A 23 éves támadó 2015 júniusáig ír alá a Mainzhoz.
febr. 14
17:05
WBA: Hodgson még nem tudja, képes lesz-e a csapat a bentmaradásra (She)
Roy Hodgson, a West Bromwich Albion napokban kinevezett menedzsere csapata West Ham elleni 3–3-as találkozója után azt mondta, a látottak alapján nincs meggyőződve róla, hogy elég erős a csapata a Premier League-ben maradás kiharcolásához.
febr. 14
17:07
Futsal: az ETO portugál trénere egyelőre nem ismeri a fő riválist (She)
A futsalválogatott Európa-bajnoki selejtezője miatt hosszabb szünet lesz az élvonalbeli bajnokságban, ami a Rába ETO portugál trénere, Artur Melo szerint mindenképp befolyásolja a csapat felkészülését – olvasható a kisalföldi együttes hivatalos honlapján.
febr. 14
17:09
Három napon lesznek a döntők (Agroinform)
A szegedi olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon pénteken, szombaton és vasárnap is rendeznek majd döntőket.
febr. 14
17:21
UEFA-díj a legjobb Európában játszó futballistának (Metropol)
Az Európai Labdarúgó Szövetség idéntől kitünteti az év legjobb, kontinensen játszó futballistáját - írta hétfőn a Kicker című szaklap, amelynek információját a szervezet is megerősítette.
febr. 14
17:27
Svindal megvédte címét a szuperkombinációban - videó (Agroinform)
A nagy esélyes Ivica Kostelic távollétében a címvédő Aksel Lund Svindal sikerével ért véget a férfiak szuperkombinációs versenye.
febr. 14
17:29
Dzsudzsák a meccs embere volt, Waltner győztes gólt szerzett (Agroinform)
Több játékosunk is kulcsszerepet játszott csapatában a hétvégén, bár a válogatottak sajnos nem mindenütt kaptak szerepet.
febr. 14
17:31
Elfogadhatatlan volt, amit a csapat nyújtott - Véber (Agroinform)
A Lombard Pápa 3-0-ra megverte a Balatonfüredet felkészülési mérkőzésen, a csapat szakvezetője, Véber György ennek ellenére közel sem volt elégedett a játékosai teljesítményével.
febr. 14
17:39
Koman harcol a helyéért (Blikk)
febr. 14
17:45
Megszületett az év potyagólja Belgiumban (Agroinform)
A Kortrijk kapusa, Damien Lahaye valószínűleg sosem felejti el a Gent elleni mérkőzést, amelyen egy ártatlan beívelés után vétett óriási potyagólt a belga bajnokságban. A találkozón ez az egy gól esett.
febr. 14
17:57
Bíróbotrány: a bolíviaiak lemondták márciusi felkészülési meccseiket (She)
Bolívia válogatottja lemondta két, márciusra tervezett törökországi felkészülési mérkőzését, méghozzá a múlt héten tapasztalt játékvezetői tevékenység miatt. Mint ismert, már a FIFA is vizsgálatot indított a magyar Lengyel Kolos, Selmeczi Krisztián, Csák János trió vezette Észtország–Bulgária mérkőzés kapcsán.
febr. 14
18:03
Ronaldo elsírta magát visszavonulásának bejelentésekor - videó (Agroinform)
Ronaldo nem bírt érzelmeivel, könnyek között jelentette be visszavonulását.
febr. 14
18:15
Serie A: három-hárommeccses eltiltást kapott Rosi és Lavezzi - videó (She)
Három-három mérkőzésre eltiltották a nápolyi Ezequiel Lavezzit és a római Aleandro Rosit, akik kakaskodtak és köpködték egymást a szombat esti Roma–Napoli olasz bajnoki labdarúgó-mérkőzésen (0–2).
febr. 14
18:15
Rosszabbodott Kubica állapota (Blikk)
Pietra Ligure — A pénteki műtéti beavatkozást követően rosszabbodott a ralibalesetet szenvedő Robert Kubica (26) állapota. Legalábbis így nyilatkozott a TVN24 tv-csatornának a Lotus-Renault-csapathoz tartozó lengyel Forma-1-es pilóta barátnője, Edyta Witas (35).
febr. 14
18:17
Videó: Kvalifikációs évben nem elég érmet nyerni! – Storz (She)
Nincs könnyű dolga a szegedi kajak-kenu világbajnokság szervezőinek. Új versenyszámok, az eddigitől eltérő, az olimpiai időrendhez igazodó versenybeosztás, a parasportolók megfelelő kiszolgálása vagy éppen a professzionális, HD-minőségű televíziós közvetítés miatt bőven akad munka a Maty-éren.
febr. 14
18:21
Kirilenko kiesett, jövő héttől Wozniacki lehet a világranglista-vezető (Agroinform)
Marija Kirilenko már az első fordulóban kiesett a 2,05 millió dollár összdíjazású,  keménypályás dubaji női tenisztornán, Caroline Wozniacki listavezető lehet, ha elődöntőbe jut.
febr. 14
18:23
Dőltek a rekordok Vikersundban - videó (Agroinform)
Nem csak a világcsúcs, de számos országos csúcs is megdőlt a vikersundi sírepülő hétvége során.
febr. 14
18:33
Férfi kosárlabda: levélben mondott le a szerb edzőlegenda (She)
Nyílt levélben jelentette be lemondását a szerb férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról Dusan Ivkovics.
febr. 14
18:35
Tenisz: Marija Kirilenko már az első körben kikapott Dubaiban (She)
Az orosz Marija Kirilenko az első fordulóban 6:2, 6:2-es vereséget szenvedett Chanelle Scheeperstől a dubai női tenisztornán, így elbúcsúzott az egyes küzdelmektől.
febr. 14
18:39
Máté Péter a Szolnoké lehet (Agroinform)
A DVSC-TEVA 26 esztendős védője hosszú sérülés után az NB I-es sereghajtó Szolnoknál lendülhet ismét játékba tavasszal.
febr. 14
18:51
Pápa: aláírt a pécsi Lovrencsics, a kérdés az, hogy mikor érkezik (She)
A Lombard Pápa labdarúgócsapata hivatalos honlapján, a lombardfcpapa.hu-n jelentette be, hogy szerződtette a PMFC-től az NB II legjobb támadói között számon tartott Lovrencsics Gergőt.
febr. 14
18:51
Lavezzi leköpte játékostársát (Blikk)
Nem a két gólt szerző Edison Cavani teljesítménye adja a legtöbb témát a szombati AS Roma–Napoli mérkőzés után, hanem Ezequiel Lavezzi sportszerűtlensége. Az argentin csatár ugyanis egy jól irányzott köpéssel zárta le az Aleandro Rosival folytatott vitáját - írta a sportszelep.hu.
febr. 14
18:51
Csak az idény végén dől el, ki az elsőszámú pilóta a Ferrarinál (Metropol)
Felipe Massa, a Forma-1-es Ferrari versenyzője szerint az olasz istálló csak az idény végén dönti el, hogy Fernando Alonso, vagy ő lesz az elsőszámú pilóta a csapatnál.
febr. 14
18:53
Videó: végig delfinezve ért el óriási, de érvénytelen világcsúcsot (She)
Hill Taylor alaposan megdöbbentette produkciójával az egyik amerikai egyetemi bajnokság résztvevőit és nézőt. A fiatal úszó az 50 méteres hátúszás alkalmával „elfelejtett" feljönni a víz alól a rajt után, ehelyett egyetlen levegővel végigúszta a távot a víz alatt. Az időeredménye 23.10 lett, ami majdnem egy másodperccel jobbra sikerült, mint a brit Liam Tancock 24.04-es rekordja. Mivel a…
febr. 14
18:57
Végre a héten már tétmeccseket játszhatunk - Lipták (Agroinform)
A Videoton védője a vidi.hu-n értékelte videóinterjúban a spanyolországi edzőtábort, és a csapat felkészülését a tavaszi szezonra.
febr. 14
18:59
Lovrencsics aláírt a Lombardhoz (Agroinform)
A PMFC ajánlatát kikosarazó 22 éves Lovrencsics Gergő aláírt a Lombardhoz, és könnyen lehet, hogy már a tavaszi szezonban is Pápán játszik.
febr. 14
19:27
NHL: kétmeccses coloradói visszatérés után visszavonult Forsberg (She)
Peter Forsberg, az észak-amerikai jégkorongligába a múlt héten visszatért hokis mindössze két NHL-találkozó után bejelentette, hogy felhagy pályafutásával.

Keresés