2010. július 2. péntek

júl. 2
7:09
Könnyű, nyári vacsora: töltött padlizsán (NLC)
Az évnek ebben a szakában nem csak a jelennek eszünk. A vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag zöldségek értékeit felhalmozza, elraktározza szervezetünk. Próbáljunk minél többfélét enni ezekből a kincsekből!

2010. július 9. péntek

júl. 9
10:27
Ómega-3-ból is megárt a sok! (NLC)
Az ómega-3 zsírsavakat eddig a szív- és érrendszeri betegségek elleni csodaszerként tartották számon – most azonban kiderült, hogy a túladagolásuk akár veszélyes is lehet!

2010. július 12. hétfő

júl. 12
7:45
Piknik francia módra: 5 gyorsrecept (NLC)
Zöld rét, napsugár és az evés élvezete, tisztelete. Komótosan, amúgy franciás stílusban, megadva ennek az étkezésnek is a módját. Szedjük hát gyorsan elő a piknikkosarat, és irány a friss levegő.

2010. július 13. kedd

júl. 13
18:36
Vaj vagy margarin - melyik a jobb? (NLC)
A margarin növényi zsiradékból készül – de feltétlenül jobbat tesz a szívnek, mint a telített zsírokban gazdag vaj?

2010. július 20. kedd

júl. 20
14:06
Tuti grillrecept: pestós csirkemell (NLC)
Bár egyre elterjedtebbek az asztali grillezők és a grillserpenyők, az igazi mégiscsak az, amikor a szabad ég alatt vetjük tűzre – pontosabban parázsra – a jobbnál jobb falatokat. De azért nem mindegy hogyan.
júl. 20
14:08
Mennyei finomság bogyós gyümölcsből (NLC)
Leszedjük és megesszük. Esetleg megvesszük, és úgy esszük meg. Legtöbbünknek ez a stratégiája a nyári gyümölcsökkel kapcsolatban. Pedig vannak más lehetőségek is...
júl. 20
14:10
A zöldbab szezonja: Zöldbabsaláta (NLC)
Végre itt a friss zöldbab! Vékonyabb, vastagabb, Juliskáról vagy a ceruzáról elnevezett... Még nem vén, még nem szálkás, így megtisztítani egy pillanat alatt, akár a tévé előtt is lehet.

2010. július 21. szerda

júl. 21
1:12
Tuti grillrecept: pestós csirkemell (NLC)
Bár egyre elterjedtebbek az asztali grillezők és a grillserpenyők, az igazi mégiscsak az, amikor a szabad ég alatt vetjük tűzre – pontosabban parázsra – a jobbnál jobb falatokat. De azért nem mindegy, hogyan.

2010. július 26. hétfő

júl. 26
6:36
10 perces nyári nyalánkságok babapiskótából (NLC)
Ideális nyári édesség az, ahol a recept elolvasása szinte tovább tart, mint maga az elkészítés. Csak egy csomag babapiskótára lesz szükséged, meg egy kis krémre, amelyet házilag is gyorsan elkészíthetsz.

2010. július 28. szerda

júl. 28
7:30
Igyuk magunkat hűvösre! Jegesmangó-recept (NLC)
Igyunk sokat! Ez a nyári parancs, és minél melegebb van, annál erőteljesebb az üzenet. A víz kézenfekvő megoldás, de a nagy melegtől tikkadt szervezetet kényeztethetjük, hűsíthetjük egyéb finomságokkal is.

Keresés