2010. január 10. vasárnap

jan. 10
8:24
Santigold volt a Devo producere (est.hu)
Az énekesnő nemrégiben egyik kedvenc zenekarával, az amerikai újhullám úttörőjével, a Devóval dolgozott együtt, állítólag ő volt a producer. Santigold a napokban kezd hozzá új albumának készítéséhez.
jan. 10
9:18
3 szuper könyv, ha képzeletben utaznál egy kicsit (NLCafé)
Összegyűjtöttünk neked három könyvet, amelyek nemcsak izgalmas olvasmányok, de meseszép tájakra kalauzolnak el, még ha csak képzeletben is.
jan. 10
10:48
12+1 megdöbbentő divatesemény az elmúlt évtizedből (NLCafé)
Kokainbotrányok, táskák, divatirányzatok és ikonok születése. Csak pár fontos dolog, ami a divat világában történt az elmúlt évtizedben. Most összeszedtük a legfontosabb eseményeket.
jan. 10
15:00
Mindent a fájdalomcsillapító módszerekről! - Te mit veszel be? (NLCafé)
Ősidőktől fogva próbálkozunk a betegségekkel, sérülésekkel járó vagy éppen a ki tudja miért jelentkező fájdalom csillapításával. Életünk része, és ezzel sajnos gyakran kell szembesülnünk, érdemes ezért minél többet megtudni arról, hogyan enyhíthetjük.
jan. 10
19:12
Műcsarnok Filmklub: folytatódik a Szenvedély (est.hu)
Folytatódik a Műcsarnok múlt ősszel megkezdett "szenvedélyes" válogatása, melynek sorozatcímét (Szenvedély) Ingmar Bergman egyik filmje nyomán választották. Az új felvonás során Godard-tól Premingeren át Pasoliniig vezet az út.
jan. 10
19:30
Folytatódik a Faludi dokumentumfilmklub (est.hu)
A 2010-es tavaszi etappal folytatódik a 6.45 Faludi Filmklub "testvérprogramja". A Faludi dokumentumfilmklub az elmúlt ősszel a hatodik évadát kezdte - kis szünet után ismét peregnek a dokufilmek, és ismét vendégek az alkotók.
jan. 10
23:06
A riksás fiú (est.hu)
Az ázsiai filmgyártás néhány egyénisége bizonyára "emberi sorsok bemutatása" fedőnéven definiálná kulturális misszióját, melyet egy valamirevaló felszínes hurráoptimista úgy értelmezne: a néző életbe vetett hitének totális ledózerolása.

Keresés