2010. január 10. vasárnap

jan. 10
8:42
Bedurvul a Cadillac CTS kupé (Vezess)
Detroitban mutatkozik be a nagyközönségnek a Cadillac CTS kupé sportváltozata, de a GM már nyilvánosságra hozta a hivatalos sajtóanyagot.
jan. 10
9:36
iPhone-ra költözött a BMW M csoportja (Vezess)
Az App Store-ból letölthető ingyenes programot készített a BMW M csoportja. Az iPhone-tulajdonosok mérhetik autójuk gyorsulását.
jan. 10
11:06
Mindent elbuktak az F1-en az autógyárak (Vezess)
Érdekes összeállítást készített a Formula Money magazin, a lap arra volt kíváncsi, hány autót kellett volna eladnia a gyártóknak ahhoz, hogy megtérüljön Forma-1-es befektetésük.
jan. 10
15:18
Kipróbálható a magyar napkollektoros autó (Vezess)
Az áprilisban megrendezésre kerülő V. Széchenyi Futam alternatív hajtású járművei is megtekinthetőek lesznek a Széchenyi István Egyetemen megrendezésre kerülő Nyitott Kapuk programsorozat keretében.
jan. 10
16:33
Alonso hétfőn debütál a Ferrarinál (F1világ)
Fernando Alonso hétfő délután fog először új csapata, a Ferrari színeiben mutatkozni, mikor kezdetét veszi az olaszok hagyományos téli sí rendezvénye, a Wroom.
jan. 10
19:12
Egyetlen dollárért dolgozik a legjobb vezér (Vezess)
A Sunday Times Alan Mulallyt, a Ford elnök-vezérigazgatóját választotta a 2009-es esztendő legjobb üzletemberének.
jan. 10
20:06
Dakar: Újabb rekord dőlt meg (Vezess)
A BMW X3-assal induló Stephane Peterhansel mai szakaszgyőzelmével újabb rekordot ért el: a francia 54. alkalommal végzett az élen. A motorosoknál a hazai pilóta nyert a méregből versenyező címvédő, Marc Coma előtt.
jan. 10
21:30
Schumachert lenyűgözték a Mercedesnél látottak (F1világ)
Michael Schumacher elmondta, hogy lenyűgözte a Mercedes dolgozóinak hozzáállása, miután két napot töltött a csapat főhadiszállásán. A német világbajnok annak is nagyon örül, hogy f1-es karrierje során először, anyanyelvén beszélhet kollégái nagy részével.

Keresés