2010. január 2. szombat

jan. 2
10:48
Óbudai túlélő reality show (autozz.blog.hu)
Csak John két rövid sztorit is tömörített a levelébe, amikben gyalogosként próbálta túlélni az esti budapesti közlekedést. Rajzolt is a lenti térképekre, bár nem árt kicsit ráfókuszálni a két műholdképre, hogy ez feltűnjön. Két apró történetet szeretnék elmesélni, sok újdonság nem lesz benne, mivel itt már mindenki tudja, hogy sok hülye van az utakon. Mindkettő az ősz folyamán esett meg,…
jan. 2
11:15
Megkezdődött a Dakar-rali - fotók! (Vezess)
Több százezres nézősereg mellett tegnap elrajtolt a 2010-es Dakar-rali. Az immár másodszor Dél-Amerikában zajló tereprali-viadalon 362 jármű vágott neki a több mint 9000 kilométeres távnak.
jan. 2
12:09
A Renault két éven belül vb-címet akar szerezni (F1világ)
A Renault leköszönő félben lévő, ideiglenesen kinevezett csapatfőnöke, Bob Bell elmondta, hogy céljuk az lesz az idei évben, hogy az első háromban végezzenek, és felkészüljenek 2011-re, mikor harcba akarnak szállni a világbajnoki címért az F1-ben.
jan. 2
12:30
Emelkedhet idén az új autók eladása (HVG)
Az elmúlt évben jelentős mértékben esett Magyarországon az új autók értékesítése, azonban a kereskedők szerint már túl van a mélyponton az ágazat és jövőre már emelkedhet az új autók eladása.
jan. 2
16:21
Eső és havazás várható (HVG)
Vasárnap estig számíthatunk még esőre, de egyre inkább havazás várható az országban. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 0 fok körül lesz.
jan. 2
17:09
New Year. No Limits. Travis Pastrana átrepült 2010-be... (4x4 online)
Megtörtént a csoda! A Red Bull szárnyakat adott az X Games legnagyobb sztárjának!
jan. 2
18:45
Első fotó: Button a McLaren színeiben (F1világ)
A bajnoki címvédő, Jenson Button hivatalosan is munkába állt új csapatánál, a McLarennél, és a wokingi alakulat már közzé is tette az első fotót, amin új egyenruhájában feszít.
jan. 2
20:12
Teszt: Renault Koleos 2.0 dCi (Vezess)
Francia-japán koprodukcióban készült, és olyan is. Kényelmes és jó. A formája meg mint egy púpos bálnáé. Nem gondoltam eddig, hogy bárki élő ember is pont egy ilyet választana a kis SUV-ok népes mezőnyéből. Erre mit ad Isten: bekerül egy a családunkba!

Keresés